ואולי???????????

ואולי???????????

נושיב את עראפת, אריק שרון וג`ורג` טנט בחדר אחד יחד עם כמה ג`וינטים טובים ושלא יצאו משם עד שיש הסכם חתום? זאפוד

קלייר

New member
רעיון נהדר להשיב יחד בחדר סגור ;-)

עד שמקטרת השלום תוציא עשן לבן,אך ללא גוינטים כי מי יודע מה יכתבו שם חחחחחחחחחחחח

שמבלולה

New member
מרוב ג`וינטים...

הם עוד עלולים לעשות משהו מטורף ומסוכן, כמו: להחזיר את שטחי יש``ע... או לחלק את ירושליים... ובעצם - הם עושים את יפה מאוד גם בלי ג`וינטים.

eliasys

New member
אני הייתי שם אותם בחדר

ולא מוציא אותם יותר. ונקים צוות לשלום שיחליף אותם. הרי הם לא ידעו להגיע לשום דבר.

קלייר

New member
לצערי אליאס יקר/זה מה יש,! מאמינה

אני מאמינה שכאשר ישבו יחד ללא מתוכים או יועצי שלום ,האמת תאמר בחדר הסגור,כי אין דרך אחרת ,כי זה מה יש לצערנו, כי כמו בגין ,רבין,וסאדאת ,חוסין,לא קיימים יותר והיחיד שהיה אולי מסוגל להביא שלום לא נבחר העם לא יודע מה הפסיד `` פרס``איש כלבבי שבאמת מאמין שאפשר גם אחרת באזור,אני עדין מאמינה שיקום אמיץ אחד ביננו ובים הערבים שיגידו דיי להרג ולהרס של האזור וירימו את הכפפה

בת-עמי

New member
כשיקום מננהיג בלי בורג

וילך לעשות שלום ``כדי להפסיק את ההרג`` הוא יחזיר את מדינת ישראל אחורה הרבה אחורה הרבה הרבה אחורה קלייר יקרה כשייקום כזה מנהיג תצטרכי להתרגל לפצמ``רים על ביתך

קלייר

New member
בת-עמי/את עוד לא יודעת /מהי הפצצה

שיקום המנהיג ויעשה שלום ,ולצערך הרב זה יקרה למרות שאת הית רוצה לראות מלחמה והרג והרס,ואת עוד קטנה חמודה בשביל לדעת מהי הפצצה על הבית היתי שם במקלטים שירו על ביתי ,היום זה זהב בת-עמי החכמה, כדי להבין את ההבדל בין מה שקורה היום לפין הפצצה על בתים במטוסים של ירדן,ביריות של הסורים,עדין אין לך מושג על מה את מדברת היום אתם מקבלים את רוב הפגיעות ןליבי איתכם ,אז תתעוררי בת-עמי את חייה טוב לעומת מה שעבר עלינו לפני השלום עם ירדן ומצרים

eliasys

New member
תזכירי לה גם מה עשו הסקאדים

במלחמת המפרץ היום מלחמה אינה איזה טנק מול טנק, היום מלחמה היא הרס טוטלי של שני הצדדים הנלחמים. את זה היא בחיים לא תבין. ועוד לא הזכרתי את הנשק האטומי והכימי והביולוגי ומי יודע מה עוד....

בת-עמי

New member
אליאס לא צריכה שיזכרו לי ממש לא

זוכרת טוב מאוד את מלחמת המפרץ אני רק יזכיר לך משהו נשק אסטרטגי פצצות האטום של ישראל ואין לישרא בעיה למחוק אם רק תרצה על זה אומרים אל תפחיד יונת דואר על בול

ביילי_007

New member
בת-עמי, אם אני מבין נכון...

את רוצה שישראל תשתמש בנשק גרעיני למחוק את עירק, אירן, סוריה...נכון? אני ממש לא מבין אותך בת-עמי???

קלייר

New member
שכחה את העיקר/זה יחזור כבומרנג

זה יחזור כבומרנג אלינו,להם יש גם את הנשק הקטלני,כולל נשק כימי שלרוב לא מתים מזה רק מקבלים מחלות שמעבירים הלאה לדור הבא עדיין בהירושימה ,משלמים על פצצת האטום שהושלכה עליהם אולי בת-עמע צריכה לראות מה עושה מלחמה כזו,ותתעורר מחלום הבלהות שהיא חיה בו

ביילי_007

New member
בת-עמי רואה את המציאות במשקפים שחור

בת-עמי רואה את המציאות במשקפיים שחורות.

קלייר

New member
בת-עמי תנסי לראות מה יביא העתיד

תנסי לראות מה יביא העתיד שאת כה רוצה מלחמה גריעינית, לא ישאר זכר לדבר ,זה מה שאת רוצה כמציאות , מחלות איומות,ילדים נכים,ללא דבר שיצמח במשך שנים רעב,עיורון,חשבי על זה קצת איזה מציאות את רוצה במדינה שלך

all

New member
ככה וככה

אף אחד לא ייצא מהחיים האלה חיי. אז מה זה כל כך משנה איך בדיוק זה יהיה. עם כדור בלב או מתחת לגלגלי משאית, דום לב, סרטן וכו`. או פיצוץ גרעיני קטן.

B.Shokor

New member
אפילו, יש הבדל מאוד גדול..

יש הבדל מאוד גדול בין מחבל שהולך ומפוצץ עצמו לבין מישהו מת בתאונת דרכים למשל: 1. המחבל הרג והשתמש בגוף שנתן לו אלוהים לרעה. 2. אתה יכול לצאת ולהפגין לאבד את החיים שלך בהפגנה, במקביל אתה יכול להשיאר בבית וליהנות מהחיים.

ביילי_007

New member
הנשק הגרעיני, כימי ובילוגי של ישראל

נועדו רק לשמש ככלי הרתעה כנגד מדינות אויבות, אני בטוח שדוד בן גוריון שבנה את הכור בדימונה, לא התכוון באמת להשתשמש בו, אלא רק להרתיע מדינות אוייבות מפני כניסה למלחמה עם ישראל. חייב לציין שאפילו במלחמת הכיפורים - שבתחילת המלחמה, נראה שהפסדנו לא השתמשנו ב``נשק יום הדין`` - זה לדעתי הוכחה שהנשק הגרעיני, כימי ובילוגי נועדו רק להרתעה, ושיפור מאזן הכוחות במזרח התיכון.

למעלה