ואוו....

ואוו....

טוב, אז אמנם זה לא הכל...לקחתי את המיטב... פעם הבאה - עושים תחרות! ואיזו תחרות? התלונה הטובה ביותר ל השבוע הפנטזיה הטובה של השבוע המחמאה של השבוע ויש עוד ....בפעם הבאה
ורק שתדעו שאני תומכת בכל התלונות האלא, שחס וחלילה לא תחשבו לרדע אחרת!!! תלונות השבוע! המיטב. נועה -
איזה באסה לי!!!!
כייף לכם...
אוף.
יש לי אינטרנט איטי בטירוף, אני לא משקיעה מספיק ואין לי זמן!!! פורצי אורצי -
יש לי דלקת ריאות...ומחלת הנשיקה...זה שואתי!!!!! ORYANG-
חניכות שלי מפלצות!!!
ממש סבלתי...
הטילו הזה גמר אותצי. מחמאות השבוע! המיטב.
ראו שירשור - "אני צריכה עזרה"!!! של נעה. יש שם מספיק מחמאות לא.? פנטזיית השבוע -
"הלוואי שיהודה לוי ירד לי!!!" דרמת השבוע -
נועה בהערכה עצמית נמוכה. ווווהווו, תודו שזה היה משהו משהו.... נועה אוהבים אותך!!!
בקרוב - סיפור השבוע ציטוט השבוע -

ווואו, יצאתי פה ממש רע!!!

אנשים - אני לא כזו קוטרית...
!!!! סתם, שתדעו!!! ויש לי גם פאשלת השבוע - תיכננו צוותי ד-ו לעשות ביום שלישי יום פעילות ויום גיוסים מפוצצים ל"טיול עצמאות" שלנו, ורק היום שמנו לב שיום שלישי זה ביכלל יום השואה
! פאאק! ציטוט השבוע, תמיד לאריאלה יש, לאן היא נעלמה...?? וגלי - בימים האחרונים את ממש מפוצצת בהודעות... כל הכבוד
!

אריאלה נמצאה...

לאחר יומיים מפרכים ביותר (בלשון המעטה) של יום הצופה הנוראי בהיסטוריית הצופים איימ באק.... מה חשבתם
שנפתרתם ממני כל כך מהר
אז"ש.... מחר תקבלו פירוט על יסמין הכלבה, היתושים הקניבלים וכו'... מקווה שתוכלו לחכות כי... אין לכם ברירה
עזבו, אני במצב ZzZzZz.... ויש ציטוט חדש בחתימה שלי למי שלא ראה עדיין.... בטח יש לי ציטוטים חדשים שאני אזכר בהם בהמשך...

2003 SkiPeR

New member
יייייייייייייייישששששש ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

ווואוו- וגם קראת לי אלעדון !!! איזה יפה זה.. אף פעם אף אחת לא קראה לי ככה! רוצה חברות

2003 SkiPeR

New member
תיכנסי לדף משתמש שלי... ותחליטי

תחליטי כי אני במתח. אבל בכללי אני בן 16 והנה תמונה שלי

למעלה