הPQ החדש

P o o f i

New member
הPQ החדש ../images/Emo9.gif

ואו, פשוט ואו. בפעם הראשונה שנכנסנו, אף אחד לא ידע מה לעשות. כולם נלחצו בגלל הזמן. אחרי פעמיים, התחלנו להבין בערך, ואפילו הגענו לשלב של הבוס!
בהתחלה צריך 2 מכל עבודה (כלומר, 2 פיראטים, 2 לוחמים, 2 קוסמים, 2 גנבים). בשלב הראשון כל עבודה צריכה להכות במן כדורי בדולח ענקיים כאלה. רק סקילים מסויימים יכולים להשפיע עליהם. בשלב השני צריך לטפס ולהכות בכדורי בדולח, שוב, ולעשות מן JQ קל. בהתחלה די פחדתי מהדברים המסתובבים האלה (כמו בדרך לPQ) שנמצאים בJQ, שמנסים כאילו להכשיל אנשים, וניסיתי לא לתת להם לפגוע בי, אבל נראה לי שהם פשוט מורידים את החיים שלך ל1, חוץ מלקוסמים בגלל הMG. את השלב השלישי לא הבנתי. יש עטלפים שמזכירים את העטלפים בקרנינג, המון אש, וכדורי בדולח. האנשים השלימו את זה איכשהו. לא היה לי נעים לי לשאול, הרגשתי מספיק נובית בזה שתמיד הלכתי לאיבוד ועקבתי אחרי אנשים. בשלב הרביעי, יש 2 פורטלים לכל עבודה, וכשנכנסים אליהם יש מן מבוך עם מלאמלא מפלצות מהCrismonWood. צריך למצוא את הNPC ולדבר איתו. אחרי זה מקבלים חפצים מיוחדים כאלה (שרביטים, אקדחים, אגרופנים, קשתות וכו'), שאותם צריך לזרוק במקומות מיוחדים על פסל ענקי. בשלב החמישי, ובו מתתי, הרגנו מפלצות רגילות מהCrismonWood, ואז הופיעו כפילים עוד יותר מרושעים של הCrismon Guardians, שיש להם 10M HP, וכיסחנו להם את הצורה בפחות מדקה.
כן. אחרי שהרגנו את הכל הופיעו 5 בוסים (כל הקוסמים מתו בשלב הזה, אבל לא רק הם.. אני מניחה שיכולנו לשרוד אם ידענו מה אנחנו אמורים לעשות, לאן ללכת, ועד כמה חזקים הבוסים). למען האמת, הבוסים היו די חלשים. ציפיתי לDamage של יותר מ5000, או משהו שאי אפשר לעמוד בו. הכי הרבה שראיתי היה 3.5K. אין לי מושג למה מתתי, לרגע עמדתי שם ואחרי שנייה ראיתי את עצמי בתור רוח רפאים עם שיער ירוק. אה כן, לכל אחד מהבוסים יש 250M HP, ושורפים בשלב הזה שיקויים בכמויות.
החלק שבו זרקנו חפצים על הפסל הענקי.

P o o f i

New member
../images/Emo41.gif

מימיני יש את הבוס של הלוחמים, משמאלי יש את הבוס של הפיראטים, ולמעלה יש את הבוס של הקוסמים.

P o o f i

New member
בלעכס, לא מוצאת תמונה של

הבוס של הקשתים. בכל מקרה, הוא משתמש בArrow Rain ובעוד כמה סקילים מגניבים.

deisy

New member
וואי נראה מגניב!

סוף סוף משהוא מעניין לרמות של עבודה רביעית... טוב, ניתן לסיון ואיציק להשתפשף שם קצת לפני שאני הולכת
כל עבודה הורגת את הבוס שלה? ואם זה לא הבוס של העבודה שלך מה? עושים miss?

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאיזה PQ מגניב!=0

לאיזה רמות הוא?=0 אני כ"כ שמחה שעשוPQלרמות גבוהות, אני גרועה בלהתאמן לבד..XD

P o o f i

New member
90+

אבל אני מניחה שאחרי שאנשים יבינו מה צריך לעשות, הם יעדיפו להוסיף אנשים ברמות הרבה יותר גבוהות, בגלל שלכל אחד מהבוסים יש 250M HP, יש הגבלה של עד ל20 אנשים, וזה לא הדבר הכי קל שבעולם.

Hasselblad

New member
ואווו נראה כזה מדליק!!!

לצערי אין לי כל כך זמן פנוי בתקופה הקרובה אבל מאמינה שעוד אלמד אותו אני אוהבת פיקויים!!!!

Hasselblad

New member
שמועה חדשה לגבי אחד הפרסים של הפיקיו

אני לא בטוחה שזה נכון, אבל יש שמועה שאחד הפרסים הוא שרשרת שיש בה 5 מכל סטאט, בין 8 ל 10 אתק ומגיק אתק, בערך 300 HP ו MP ועוד כמה תוספות אבל בלי סלוטים. o_O

Hasselblad

New member
טוב אז זה לא שמועה זה נכון

והשרשרת הזאת היא לרמה 110.... לגנבים וקשתים היא אפילו יותר טובה מהשרשרת של ההורנטייל - למרות שלקוסמים לא.... אני לא סגורה על זה לגבי לוחמים ופיראטים. ואוווווו אני רוצה כזאת!!!! והבנתי שממש לא קל להרוג את הבוסים וגם אמרו לי שאחד הבוסים משאיר אותך עם 1HP 1MP.......

btekx

New member
רק 4 בוסים בפנים

יש בוס לוחם, גנב, קשת וקוסם, אין פיראט!! את בוס קשת מבלבל בינו לפיראט בגלל שיש לו רובה קשת (לא אקדח) ויכול להזמין ציפור אפל (כמו ציפור אש/קרח של קשתים)

למעלה