הPQ החדש ../images/Emo9.gif
ואו, פשוט ואו. בפעם הראשונה שנכנסנו, אף אחד לא ידע מה לעשות. כולם נלחצו בגלל הזמן. אחרי פעמיים, התחלנו להבין בערך, ואפילו הגענו לשלב של הבוס!
בהתחלה צריך 2 מכל עבודה (כלומר, 2 פיראטים, 2 לוחמים, 2 קוסמים, 2 גנבים). בשלב הראשון כל עבודה צריכה להכות במן כדורי בדולח ענקיים כאלה. רק סקילים מסויימים יכולים להשפיע עליהם. בשלב השני צריך לטפס ולהכות בכדורי בדולח, שוב, ולעשות מן JQ קל. בהתחלה די פחדתי מהדברים המסתובבים האלה (כמו בדרך לPQ) שנמצאים בJQ, שמנסים כאילו להכשיל אנשים, וניסיתי לא לתת להם לפגוע בי, אבל נראה לי שהם פשוט מורידים את החיים שלך ל1, חוץ מלקוסמים בגלל הMG. את השלב השלישי לא הבנתי. יש עטלפים שמזכירים את העטלפים בקרנינג, המון אש, וכדורי בדולח. האנשים השלימו את זה איכשהו. לא היה לי נעים לי לשאול, הרגשתי מספיק נובית בזה שתמיד הלכתי לאיבוד ועקבתי אחרי אנשים. בשלב הרביעי, יש 2 פורטלים לכל עבודה, וכשנכנסים אליהם יש מן מבוך עם מלאמלא מפלצות מהCrismonWood. צריך למצוא את הNPC ולדבר איתו. אחרי זה מקבלים חפצים מיוחדים כאלה (שרביטים, אקדחים, אגרופנים, קשתות וכו'), שאותם צריך לזרוק במקומות מיוחדים על פסל ענקי. בשלב החמישי, ובו מתתי, הרגנו מפלצות רגילות מהCrismonWood, ואז הופיעו כפילים עוד יותר מרושעים של הCrismon Guardians, שיש להם 10M HP, וכיסחנו להם את הצורה בפחות מדקה.
כן. אחרי שהרגנו את הכל הופיעו 5 בוסים (כל הקוסמים מתו בשלב הזה, אבל לא רק הם.. אני מניחה שיכולנו לשרוד אם ידענו מה אנחנו אמורים לעשות, לאן ללכת, ועד כמה חזקים הבוסים). למען האמת, הבוסים היו די חלשים. ציפיתי לDamage של יותר מ5000, או משהו שאי אפשר לעמוד בו. הכי הרבה שראיתי היה 3.5K. אין לי מושג למה מתתי, לרגע עמדתי שם ואחרי שנייה ראיתי את עצמי בתור רוח רפאים עם שיער ירוק. אה כן, לכל אחד מהבוסים יש 250M HP, ושורפים בשלב הזה שיקויים בכמויות.
החלק שבו זרקנו חפצים על הפסל הענקי.
ואו, פשוט ואו. בפעם הראשונה שנכנסנו, אף אחד לא ידע מה לעשות. כולם נלחצו בגלל הזמן. אחרי פעמיים, התחלנו להבין בערך, ואפילו הגענו לשלב של הבוס!