הDVD הגיע היום

יואוווווו

איזה כייף!!!!!!!!!!!!!! חזרתי מהעבודה וראיתי את הדיוידי על השולחן בחדר שלי.... דבר ראשון הכנסתי אותו לדיוידי ועכשיו אני כבר בשביל הבריחה... כמה התגעגעתי... כולי מאושרת
בהחלט היה שווה לחכות!!!!!!

היה שווה לחכות לרגע הזה

אני רואה כבר פעם 3 את הDVD וכל פעם מחדש אני בוכה מרוב התרגשות שירים מעולים איכות מעולה אני כל כך מאושר ריטה גדולה אני עכשיו מבין עד כמה המופע היה ענקי אפילו יותר מענקי... אני מחכה שהיא תעלה אותו שוב.... מישהו במקרה יודע על הופעה של אהובתינו בקיסריה בחודש הקרוב??? מופע בחסות סלקום???

שאלה לכולכם - פגום או לא?

לכל מי שכבר מחזיק בעותק של הדיוידי וכבר צפה בו, האם גם לכם יש איזו בעיה בסרט המופע? בסוף השיר "חנהלה התבלבלה", מיד כשמתחלף ל"שביל הבריחה" -הדיוידי נתקע לשניה ואז חוזר לשדר. הדבר קרה גם לכם? למי שלא שם לב ורוצה לבדוק - צפו בשיר חנהלה התבלבלה ותנו לו לעבור באופן רציף לשביל הבריחה.התקלה היא בדיוק על הכפיים ולפני העקבות של הציפור. אשמח לתגובות. תודה.

Dug E

New member
כן,נכון.

אפרופו חנהלה התבלבלה....לא הבנתי מה הקטע של הזיוף בהתחלה...
?!

PRINCESS GINA

New member
לא...לא קרה לי...

אולי יש לך ליכלוך בדיוק שם על הדיסק...נקי אותו ונסי שוב!

Soak

New member
לא פגום, זה מעבר שכבה

ה-DVD הזה הוא DVD9 כלומר dual layer. יש בו שתי שכבות של מידע והמעבר של קרן הליזר מהשכבר הראשונה לשניה עלול לגרום להפסקה קצרצרה ברצף של השידור. זה לא קורה בכל מכשירי ה-DVD (מופיע בעיקר בישנים ו/או הזולים) ובכל מקרה לא מדובר בתקלה.

ofek777

New member
הסיגריה שאחרי ../images/Emo120.gif../images/Emo8.gif

אז אני אחרי צפיית הבכורה שלי בDVD , היה חביב ביותר ... לא יודע אם היה שווה לחכות כ"כ הרבה זמן בשביל זה , אבל הוא בהחלט משביע רצון ריטה כמובן ר י ט ה !! גדולה מהחיים ולדעתי היה עדיף שישדרו את ההופעה ברצף ולא בליל של קטעים/הפרדה , כי לא הרגשתי שאני חווה את ההופעה בשנית. פשוט צופה בביצועים חד פעמיים נפרדים. היה נחמד, ניתן לו לנוח כעת עם שאר הדיסקים והDVD של ריטה אני אישית - מעדיף אותה בהופעה (כמו ביקב) רגילה ואינטימית בלי הרבה רוח וצלצולים שאו ברכה

קיבלתי את הDVD אתמול

לדעתי מדהים והיה שווה לחכות בקשר להערה שנכתבה על ימי התום אני דווקא כן שמעתי את הקהל ביי התום נהנתי כול רגע

Dug E

New member
שומעים אבל לא כמו במציאות

זה קצת מציק שאין את אפקט הלייב בDVD הזה.

למעלה