הDVD הגיע היום

40גבי

New member
הDVD הגיע היום

נו זה היה מרתק לראות איך DVD שנשלח מיגאל אלון מגיע לגבעתיים כעבור 4 ימים ( מרחק של אולי חצי קילומטר....
) אבל סוף סוף הגיע היום בדואר. ובקופסת פלסטיק בצורה שכבר מזמן הפסיקו לשווק DVD כי היא נשברת בפעם הראשונה שהיא נופלת בטעות. אבל...הגיע..... גבי

גם שלי הגיע היום ../images/Emo13.gif

בלי SMS ובלי כלום. והוא הגיע ישר הביתה בלי הודעה על דואר רשום שצריך לקחת מהדואר
יש לי מבחן עוד כמה שעות אז ריטה ושות' תצטרך לחכות למחר....
יום נפלא לכולם

lilachkerman

New member
קבלתי../images/Emo140.gif

איזה שמחה קבלתי את ה- DVD. סוף סוף משהו משמח לפתוח בו את השבוע. עוד לא צפיתי בו אבל זה יקרה בקרוב מאוד.

maor ravid

New member
לדעתי מדהים ביותר ועלה על כל

הזמן הזה היה בהחלט שווה לחכות לדעתי מושלםםםםםםם

guyjibly

New member
מה יותר חשוב

הרבה מהאנשים אמרו שהם יותר נהנו מה"שואו" מאשר המוסיקה.

כמה מאכזב

אולי היה עדיף שישאירו את הגירסה הלא ערוכה ושנקבל את האוירה האמיתי שבמופע, עם רצף, בלי חיתוכים, ועם כל השירים במלואם.... מאכזב מאוד לראות שגברת פרפקציוניסטית עשתה משהו שהוא לא מאה אחוז...

PRINCESS GINA

New member
גם אני קיבלתי היום...../images/Emo99.gif

את ההודעה בדואר על דבר דואר רשום וכמובן שרצתי עוד באותו רגע לסניף הדואר לקחת אותו...אולו היו 10 דקות הכי קשות בחיים שלי נראה לי... הפקיד בסניף של הדואר עובר על כל החבילות שעל המדף פעמיים ולא מוצא את החבילה שלי..מתחילות להיות לי דפיקות לב ממש חזקות..על הדף של הדואר הרשום היה כתוב: "במעטפה גדולה" ואני הריי יודעת שמדובר בסה"כ בדיסק בעטיפת די וי די אז מה בדיוק גדול בזה??? אז התחלתי לחשוב שאולי אלו ספרים, או סרטים נוספים שהזמנתי מהאינטרנט וגם צריכים להגיע...בשלב הזה התיישבתי כי הרגשתי שאני פשוט עומדת ליפול...הטיפש הזה לא מוצא את החבילה שלי ואני עומדת להתפוצץ...והוא אפילו לא שם לב!!! לבסוף הוא אמר לי: "הנה המעטפה שלך...את יכולה לבוא לקחת..." כשכל הגוף שלי רועד, אחרי 3 דקות שישבתי, קמתי בקפיצה ולקחתי את המעטפה ליד...פתחתי אותה באצבעות רועדות..לא שמתי לב אפילו שמאחור כתוב במילים שכל כך רציתי לראות: "מרקטינג ארט".......ואתם יכולים לנחש את ההמשך

Dug E

New member
חח איזה שרוטה את../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני כבר מדמיין את העצבים שלך שם.. איזה מצחיקה את שאת בלחץ

ה ב ו ב ה

New member
איזו התלהבות...

כולה דואר רשום שקיבלת... אני לא מתרגשת מדואר שאני מקבלת, אבל אני שמחה שגם אני היום קיבלתי לידיי את ה DVD המיוחל
יאללה הלכתי לראות אותו במחשב (הטלויזיה היום התחרפנה לי (כן, כן, דווקא היום). אספר לכם איך היה..

PRINCESS GINA

New member
לא הבנת אהה...../images/Emo4.gif

לא התרגשתי מהעובדה שקיבלתי דואר רשום...אלא מהעובדה שידעתי בוודאות שזה הדי וי די!!!! כל יומיים אני מקבלת דברים בדואר רשום ואני לא טורחת להגיע לקחת אותם בדרך כלל עד הסופ"ש...העיניין היה המתח סביב הדי וי די עצמו!

ה ב ו ב ה

New member
אני גם ידעתי שזה ה DVD

למרות שאני מצפה לעוד משהו בדואר רשום.. אבל נראה לי שעד שלא אתקשר שוב למקום בו הזמנתי את המוצר, אני לא אקבל אותו כנראה... בכולופן, צפיתי ב DVD, האיכות תמונה פשוט מדהימה. ומבחינת הסאונד גם אחלה,אין טענות, רק חבל שלא שומעים את הקהל בימי התום.(די משמעותי, כי פשוט לא שומעים כלום מבחינת הקהל). גם חבל שהפרידו את קטעי המעבר, והוסיפו יותר מידי אנימציות בעריכה שזה לדעתי די מיותר. שמתי לב, שבשיר עטוף ברחמים, היא היתה עם השיער שלה או תוספת. ובהופעה שאני הייתי, היא היתה עם פיאה אדומה מתולתלת... (נו שויין). אם באמת היו עורכים את ה DVD באופן מלא, ומבלי להפריד בין מופע לקטעי מעבר, זה היה נראה אחרת. (חוצמזה שגם חבל שעיצבו את העטיפה ככה, שאם נשברת הקופסה, אי אפשר ממש להחליף..די חיסרון) יאללה, הלכתי לרקוד עם הרקדנים, לישון, להתעורר למחרת ולהיות עבד של הזמן!

ה ב ו ב ה

New member
שכחתי לציין משהו חשוב

ריטה תמיד תישאר ריטה על זה לא יהיו חילוקי דיעות. פשוט דיווה ישראלית. נכון שה DVD לא ממש משקף את המופע, אך שוב הציף בגוף האדרנלין. ריגש אותי לראות את הקטע של טקס אנשי השנה. וריטה - תמשיכי כך!

PRINCESS GINA

New member
אך...עבד של הזמן...../images/Emo6.gif

אז הנה גם אני, כבר ערה בערך שעה... הולכת לעוד יום עבודה מייגע
נתראה בצהריים

ראיתי את ה-DVD וזה מה שחשבתי

עליו : קודם כל יש שם המון רגעים יפים ומקסימים וריטה מאוד מרגשת - בעיקר ב"ימי התום" כשהיא נשכבת על הבמה מרוב שמחה בסוף השיר. ומאוד אהבתי את "ציפור זרה" (ואפילו לא היה אכפת לי שחתכו מתוכו את Rock the casba"). וגם אהבתי את קליפ המופע ואת מאחורי הקלעים שהיה ממש חמוד. והסאונד אצלי היה מעולה ואני עכשיו צריכה לראות את זה בסלון בבית (יש שם פלסמה ''42) ואצלי בחדר יש סתם טלוויזיה פושטית 30'' אולי. מה שכן - זה ערוך יותר מדי - ואפילו יש לפעמים גליצ'ים ממש קטנים שרואים שחיברו קטעים שונים. בזמנו שידרו הרי את "כוכבים שרים מהצפון" והראו את "עבד של הזמן" ב-Live, ומבחינתי יכלו להצלם את כל המופע ככה וזה היה מעולה. בנוסף, זה קצת מבאס שאין את כל המופע כולל קטעי קישור והכל ואת כל הקטעים שריטה באינטראקציה עם הקהל (מתי ריטה לא עלתה לקהל ב"ימי התום" ?) והכי הכי ביאס אותי שחתכו את "Here comes the rain again" מתוך "בוא" כי זה היה מדהים ולזה הכי הכי חיכיתי (את מה שאין ב-CD של המופע אני בקושי זוכרת) ופתאום ראיתי דברים שממרומי שורה 23 קשה לראות. ואני בכלל לא זוכרת את "מוואהל" מההופעה. אבל בסה"כ נהניתי ומאוד התרגשתי בקטעים מסוימים וחייכתי לריטה והיא חייכה אלי בחזרה מהטלוויזיה
זה לא מה שחשבתי שזה יהיה ולא תמיד יש את העוצמה והגודל של המופע המקורי אבל זה בכל זאת מעולה ! שיהיה יום טוב לכולם (-:

pc girl

New member
וואו

עבר עליי יום ממש לא משהו... וכשסוף סוף הגעתי הביתה ב7 בערב ראיתי שיש לי דואר רשום וישר הלכתי לקחת את הדיוידי. יכלתי לראות אותו רק עכשיו והרגע סיימתי לראות את כולו. וואו! וואו! וואו! האיכות של התמונה מדהימה, הסאונד, הפרטים, ריטה. הכל פשוט מעולה! חזיון מקומי, חנהלה התבלבלה, הנסיכה והרוח, ימי התום והקליפים של רגע פרטי... היו פשוט מעולים! לפי דעתי היה שווה כל רגע שחיכיתי.

למעלה