ה100 - צפייה משותפת - עונה 2 🛰️🌎⛰️🏄‍♂️☢️

keren or5

Well-known member
כנראה שהם יצטרכו לחכות הרבה זמן אם ככה|חיוךרחב|
חחח התכוונתי לבלאמי (כתבתי פין במקום בלאמי).
רעיון מעולה! לא רק בבובז הבחורה בורכה...
:-D
אוי זה היה קטע ממש עצוב:-(
מצד אחד, אני שמחה שהראו את הקטע הזה של לינקולן מתלבט האם להיכנס לשם אחרי שהוא ראה את החומר האדום. שהוא היסס כי לא רצה to relapse, ועם כמה שזה כואב, אני גם שמחה שהראו שזה לא כזה קל להתגבר על התמכרות וזה שבלאמי כביכול נפנף את המצוקה של לינקולן כי יש משהו חשוב יותר (בין אם הוא צודק או לא, פחות רלוונטי לטיעון) לא מבטל את הסכנה בהתמכרות מחדש.
מצד שני נשבר לי הלב כשהוא נעמד שם בתור |בוכה|
וואו. לגמרי! אבל אני חושבת שבלאמי לא הבין למה לינקולן מהסס כי הוא לא אמר שזה בגלל שהוא פוחד מהחומר האדום (זה היה ברור שזה בגלל זה כי הוא ראה מזרק של כמעט מרוקן על הריצפה), הוא פשוט אמר לו משהו בסיגנון שהם לא יצליחו להילחם בהם וברור שבלאמי לא ישתכנע מזה. וכן זה מצד אחד ממש עצוב, מצד שני כ"כ אנושי ואמיתי, התמכרות זה דבר כ"כ קשה ואפילו לינקולן שהוא מאוד חזק (נפשית וגופנית) מתקשה להתמודד עם זה. רגע ממש חזק ועצוב! |לב-ש|;-(
וסתם עוד גיפים של לקסה כי היא הייתה ממש יפה הפרק|מאוהב|
היא באמת הייתה יפה. רואים יותר כמה היא יפה לדעתי כשאין לה את האיפור.
לגבי השיתוף פעולה, לא חשבתי על זה. באמת נראה לך שברגע שאנשי השמיים לא יהיו מועילים עבור הגראונדרים, הגראונדרים יפנו נגדם?
אני חושבת שזה תרחיש ממש סביר שהם יהיו מטומטמים לא לקחת אותו בחשבון.
למרות הפרק הקודם שבו קלארק החליטה שאהבה זו חולשה, היא בכל זאת לא מסוגלת לעזוב את לקסה מאחור.
נכון. אבל למרות שדילן לא תסכים, אני חושבת שזה לא רק הקטע של של האכפתיות שלה שגרם לה לעזור לה, אלא גם מה שהיא אמרה על זה שאם לקסה תמות, זה יהיה רע לקלארק כי כל היועצים שלה מטומטמים ומנסים לחבל בברית.
מאוד התרשמתי מכמות הפעמים שבה היא קמה למרות שכל פעם מחדש הגראונדר כיסח לה את הצורה.
|כן| זה היה מאוד מרשים!
אהעהאהאהעה לקסה!!!! עם פנים נקיות|מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב|
כאילו, היא יפה בכל מצב אבל עכשיו זה מבליט כמה שהפנים |מאוהב|שלה מושלמות |מאוהב||מאוהב|
|כן||מאוהב|
אוקטביה getting her ass kicked |חבול|
0DAA005A-A66E-4A46-8F10-CF85AE46745B-2566-00000411E8AFC88A.GIF
|מאוהב| כולם שם נראים לי יותר סקסיים כשיש להם פצעים על הפנים. אולי זה סתם קטע מוזר שלי.
:-D:-D קטע טוב!
שמילדות לימדו אותו להיות מפלצת והוא רוצה להיות יותר טוב מזה, נסיך שכמותו.
כןן!!! :-(|לב|

אבל זה עצבן אותי בגלל הניסוח שלו.
כי הוא מזה טמבל כי קודם כשהוא דיבר עם אחד החיילים הוא היה נשמע הגיוני יותר - שהם צריכים למצוא משהו שיגרום להם לרצות להמשיך לחלוק את הארץ.
אם הוא היה מנסח את זה ככה לאוקטביה במקום לשלוח אותה לרגל אולי היא הייתה מתרצה.
אולי הניסוח בעייתי, אבל דווקא זה הרשים אותי. בהתחלה זה נראה כאילו הוא מבטל את החששות של ג'אהה עם כל הממבו ג'מבו של לחלוק את הארץ וכל זה, ובסוף חשבתי שזה חכם מידו להבין שהייתה לג'אהא נקודה. מתי בהיסטוריה של האנושות אנשים לא רבו על אדמה ומשאבים? זה כל מה שאנחנו עושים. צריך להיות אידיוט כדי לא להביא את זה בחשבון לפחות.
ויותר גרוע - הם לוקחים את בלאמי לקצירר אעהעהההההההההה. מסכן שלי אין לו כלום חוץ מתחתונים!!!!
מצד אחד עצוב ומפחיד. מצד שני בלאמי בתחתונים! |מאוהב||יאמי| אני חייבת לרייר קצת, אני רק אנושית!
ג'אהא הנודניק מבריח את מרפי כדי שיראה לו את הקבר של הבן שלו. מצאת מי, זה שכמעט מת בגללו. ומרפי מספר לג'אהא איך הבן שלו באמת מת. הם נשארים ללילה בדרופ שיפ ומרפי בעיקר יורה משפטים ציניים וכועסים והאמת הרגשתי את הכאב שלו על הכל במבטים שלו ובטון שלו וקצת היה עצוב לי עליו. אפילו פה במעט שורדים שנשארו אין אף אחד שאכפת לו ממרפי, הוא ממש בודד.
האמת שכן, הייתה לי סימפטיה אל מרפי בפרק הזה.
מממ אני חושבת שהגורילה הרגה את מייג'ר ברן. בכל מקרה הייתה קרציה, מגיע לה.
אה, הגיוני יותר.
חחחחח אני גם שמעתי את השיר הזה בראש בכל פעם שאמרו את המשפט הזה בפרק:-D
וואי לגמרי! גם אני.

didalf

Well-known member
וואו. לגמרי! אבל אני חושבת שבלאמי לא הבין למה לינקולן מהסס כי הוא לא אמר שזה בגלל שהוא פוחד מהחומר האדום (זה היה ברור שזה בגלל זה כי הוא ראה מזרק של כמעט מרוקן על הריצפה), הוא פשוט אמר לו משהו בסיגנון שהם לא יצליחו להילחם בהם וברור שבלאמי לא ישתכנע מזה. וכן זה מצד אחד ממש עצוב, מצד שני כ"כ אנושי ואמיתי, התמכרות זה דבר כ"כ קשה ואפילו לינקולן שהוא מאוד חזק (נפשית וגופנית) מתקשה להתמודד עם זה. רגע ממש חזק ועצוב! |לב-ש|;-(
|כן|;-(

|מאוהב| כולם שם נראים לי יותר סקסיים כשיש להם פצעים על הפנים. אולי זה סתם קטע מוזר שלי.
אה לגמרי:-D
היה לי מוזר אחרי זה לראות אותם בראיונות וכאלה נקיים וללא חבלות. זה לא אותו דבר:-D

אולי הניסוח בעייתי, אבל דווקא זה הרשים אותי. בהתחלה זה נראה כאילו הוא מבטל את החששות של ג'אהה עם כל הממבו ג'מבו של לחלוק את הארץ וכל זה, ובסוף חשבתי שזה חכם מידו להבין שהייתה לג'אהא נקודה. מתי בהיסטוריה של האנושות אנשים לא רבו על אדמה ומשאבים? זה כל מה שאנחנו עושים. צריך להיות אידיוט כדי לא להביא את זה בחשבון לפחות.
כן אבל עדיין הגישה שלו קודם הייתה יותר נכונה מאיך שהוא הציג את זה לאוקטביה.

מצד אחד עצוב ומפחיד. מצד שני בלאמי בתחתונים! |מאוהב||יאמי| אני חייבת לרייר קצת, אני רק אנושית!
חחחחחחח לגמרי|מאוהב| אני גם התלהבתי והרגשתי קצת רע כי בכל זאת מתעללים בו כרגע, אבל דאממ|מאוהב|

keren or5

Well-known member
רייבן מציעה לבנות מסננים במנעל האוויר.
גו רייבן! איזה חכמה היא יא אללה!
(זה הזמן להתוודות שבפעם הראשונה שראיתי את הפרק חשבתי שהם מחשמלים את אזור המשפעה שלו ורק עכשיו כשחזרתי על הקטע הזה ראיתי שמחשמלים לו את הבטן
חס וחלילה את איזור המפשעה, זה יהיה פשע נגד האנושות!
מאיה אומרת שרצתה להסתכל על בלאמי
מי לא? |מאוהב|
חשבתי על מה שאמרת על העקביות של הדמות שלו ואני חייבת להסכים איתך. זה מוזר שהוא בסדר עם לעשות ניסויים על גראונדרים אבל פתאום אחרי שהוא גילה מה עושים לאנשי השמיים הוא מחליט לשחרר אותם.
|כן|
בדרך למפלס חמש, מאיה ובלאמי עוברים במבנה של בית הספר, בלאמי מדבר עם ילד ואחרי זה מגלה שהוא הבן של לאבג'וי ;-#
אוי זאת הייתה סצנה חזקה שבלאמי מבין רואה שיש שם ילדים והמצב לא כזה פשוט ואי אפשר להרוג את כל מי שנמצא שם, אפילו לנערים לא מגיע מוות למרות שהם סוג של יודעים מה עושים לגראודרים ומעלימים עין.
דנטה כועס על מה שקייג' וסינג עשו, הוא שולח את קייג' למעצר אבל אז מתגלה שהשומרים כבר לא מקשיבים לדנטה, מבחינתם קייג' הוא המנהיג החדש.
זה היה דומה לקטע שהיה לפני כמה פרקים שג'אהא מנסה לתת הוראה ואז אבי אומרת לכלוא אותו ומקשיבים לה ולא לו.
מאיה היא די מצטיינת הפרק כל הכבוד לה על כל העזרה.
|כן|
ואז הם יורדים במעלית וכל רגע אנשים נכנסים והמצב נהיה יותר מלחיץ ונשבעת שבראש שלי כבר שמעתי "Before we get started, does anyone want to get out?". מה יהיה עם הרפרנסים הלא מכוונים לקפטן אמריקה?
:-D באמת מה יהיה?
ואז קלארק שולחת את אמרסון עם מסר שהם מתכננים מלחמה במטרה להלחיץ אותם מבחוץ, ומוציאה לו קצת אוויר מהחליפה שיזדרז. איזה אכזרית היא נהייתה, מתה עליה|כתר|
זה היה ממש באד-אס כשהיא הוציאה לו את האויר!

It's Always Sunny

Well-known member
פרק 11:

חס וחלילה את איזור המפשעה, זה יהיה פשע נגד האנושות!
ולכן בהתחלה הייתי בהלם והרגשתי מאוד רע עבורו.

זה היה דומה לקטע שהיה לפני כמה פרקים שג'אהא מנסה לתת הוראה ואז אבי אומרת לכלוא אותו ומקשיבים לה ולא לו.
נכון, לא חשבתי על זה |כן|

It's Always Sunny

Well-known member
  • אמרסון רץ לכיוון המתקן של אנשי ההרים, בדרך הוא נופל, כשהוא קם הוא רואה את קייג' עומד מולו בלי חליפה. כשקייג' אמר לו שהכל יהיה בסדר הייתי בטוחה שהוא הולך להרוג אותו אבל במקום זה הוא הגביר לו את החמצן בחליפה.
  • תיוני הדם לעתיד עדיין נמצאים במעונות שלהם ולא יכולים לצאת, סינג ביחד עם שומרים חמושים נכנסת ובוחרת את אחד הנערים.
  • רייבן מחכה שבלאמי יצור קשר, בינתיים קלארק שואלת אותה למה היא לא עובדת על נטרול הערפל החומצי ורייבן אומרת שיש גבול למה שהיא יכולה לעשות עד שבלאמי יצור קשר. קלארק מתוסכלת כי רייבן לא התקדמה כל כך הרבה גם עם שאר הדברים. רייבן מרגיעה אותה ואומרת שהכל יהיה בסדר, אהבתי שרייבן רואה שלקלארק קשה להתמודד עם הלחץ ובמקום לכעוס עליה היא מנסה לעודד אותה. בלאמי יוצר קשר עם המחנה, הוא מספר לקלארק שהחברים שלהם בצרה.
  • קלארק מבקשת מקיין שילך להיפגש עם לקסה במקומה.
  • אבי מספרת לקיין שג'אהא עזב את המחנה ולקח איתו 12 אנשים. בינתיים במדבר, ג'אהא והשאר נתקלים באישה שאומרת שהרגו את אחיה ומבקשת מהם עזרה בלסחוב את העגלה שלה. (יש ציטוט מעולה של מרפי שאני חייבת לשים פה: "אם תיגע בי שוב, אני אהרוג אותך. בדרך לא פלילית." :-D) לצערם הרב זו מלכודת, האישה בשיתוף של אדם חמוש לוקחים את כל האספקה של הקבוצה של ג'אהא.
  • בלאמי הולך בתעלת האיוורור על מנת להגיע לכיוון המרפאה. במרפאה אנחנו שומעים את אמרסון וקייג' מדברת על מה שקלארק אמרה לאמרסון בפרק הקודם. קייג' מספר לאמרסון על הפגישה שקלארק הייתה צריכה ללכת אליה אבל שלחה את קיין במקומה. זו פגישה שכל המנהיגים הולכים אליה, קייג' מחליט שבמקום לבזבז כוח אדם, הם ישגרו טיל.
  • קלארק מחליטה ללכת לטון-די-סי, היא משקרת לבלאמי שאוקטביה נמצאת במחנה כשלמעשה היא בדרך לטון-די-סי. היא ממש משתמשת בעצה שלקסה נתנה לה לפני כמה פרקים. לפני שקלארק הולכת, רייבן נפרדת ממנה בחיבוק :-):
  • הנערים שכלואים במעונות מחליטים להתאגד על מנת שלא ייקחו אותם, נוצרת מהומה. תוך כדי המהומה בלאמי תופס את ג'ספר ומספר לו מה קורה במעבדה, הוא מביא לו אקדח וג'ספר מספר לבלאמי שהוא צריך למצוא את דנטה כי הוא יכול לעזור.
  • בלאמי הולך לבקר את דנטה בתא שלו, הוא מבקש את העזרה שלו בלמצוא דרך יציאה. דנטה אומר שהוא לא יכול לעזור.
  • קלארק מגיעה לטון-די-סי, היא מבקשת לדבר עם לקסה ומסבירה לה את המצב. לקסה מסרבת לפנות את האזור, היא אומרת שאז אנשי ההרים יבינו שיש להם חפרפרת במתקן שלהם.
  • במהלך שמירה, אוקטביה שמה לב שיש משהו ביער. היא נתקלת בלינקולן שנמצא במצב קשה ומנסה לשכנע אותו לא להיכנע להתמכרות.
  • קלארק מנסה לשכנע את לקסה לחפש דרכים לעצור את הטיל מלהיות משוגר או לפחות לצאת עם נזק פחות קשה. בדיוק כשהן מדברות, קלארק רואה את אבי ומפצירה בה לעזוב את המקום. לצערה הרב של קלארק אבי מסרבת לעשות את זה ובזמן שהן מתווכחות הטיל משוגר. אבי כועסת על קלארק כשהיא מגלה שהיא לא עשתה מה שביכולתה על מנת לפנות את האנשים.
  • במעונות, ג'ספר והשאר מתכוננים לסבב הבא של סינג, ג'ספר משתמש בנשק ומצליח לירות באחד השומרים אבל לשומר יש אפוד ובמקום להרוג אותו מתחילה מהומה. סינג מחליטה לקחת את ג'ספר למעבדה. בדרך למעלית יש דליפת קרינה שהורגת את סינג ושאר השומרים.
  • בתא של דנטה, קייג' מגיע ושואל את דנטה למה הוא עזר לנערים. הוא מספר לו שטון-די-סי הופצצה ושלקסה וקלארק מתות ועכשיו הם יכולים להשתלט על האדמה. מיד אחרי הנאום הזה, קייג' כופה על דנטה לקבל תרומת עצם-מח.
  • עוברים לטון-די-סי ההרוסה, קלארק משקיפה עליה ונראית מיוסרת.

didalf

Well-known member
  • רייבן מחכה שבלאמי יצור קשר, בינתיים קלארק שואלת אותה למה היא לא עובדת על נטרול הערפל החומצי ורייבן אומרת שיש גבול למה שהיא יכולה לעשות עד שבלאמי יצור קשר. קלארק מתוסכלת כי רייבן לא התקדמה כל כך הרבה גם עם שאר הדברים
באמת מסכנה רייבן יש גבול כמה דברים בנאדם אחד יכול לעשות במקביל, אפילו אם הבנאדם הזה הוא רייבן.
  • . רייבן מרגיעה אותה ואומרת שהכל יהיה בסדר, אהבתי שרייבן רואה שלקלארק קשה להתמודד עם הלחץ ובמקום לכעוס עליה היא מנסה לעודד אותה.
לפני שקלארק הולכת, רייבן נפרדת ממנה בחיבוק :-):
פרינסס מקניק|מאוהב|

• בלאמי יוצר קשר עם המחנה, הוא מספר לקלארק שהחברים שלהם בצרה.
מתי הם לא בצרה התיונים האלה?
ממ ובכן בלאמי עכשיו מטייל לו חופשי ברחבי ההר ורייבן איכשהו סידרה לו אוזניה ועכשיו הוא גם מדבר איתם מכל מקום. נוח.

• אבי מספרת לקיין שג'אהא עזב את המחנה ולקח איתו 12 אנשים. בינתיים במדבר, ג'אהא והשאר נתקלים באישה שאומרת שהרגו את אחיה ומבקשת מהם עזרה בלסחוב את העגלה שלה. (יש ציטוט מעולה של מרפי שאני חייבת לשים פה: "אם תיגע בי שוב, אני אהרוג אותך. בדרך לא פלילית." :-D)
חחחחחחח זה שורה מעולה:-D:-D
ומרפי לראשונה בערך מתחבר קצת עם מישהי. אפילו שיש לה יד מפחידה. זה היה קצת חמוד בשבילו אני מתחילה כמעט לחבב אותו הוא נואש למישהו שיהיה לו אכפת ממנו.
  • לצערם הרב זו מלכודת, האישה בשיתוף של אדם חמוש לוקחים את כל האספקה של הקבוצה של ג'אהא.
אוי:-( עד שמרפי מצא חברה.
אבל בכל זאת לפני שהיא מעלפת את מרפי היא רומזת לו על הדרך לעיר האורות. וכשהוא מתעורר הוא מספר להם וחצי נשארים איתו ועם ג'הא וחלק חוזרים אחורה.

• בלאמי הולך בתעלת האיוורור על מנת להגיע לכיוון המרפאה. במרפאה אנחנו שומעים את אמרסון וקייג' מדברת על מה שקלארק אמרה לאמרסון בפרק הקודם. קייג' מספר לאמרסון על הפגישה שקלארק הייתה צריכה ללכת אליה אבל שלחה את קיין במקומה. זו פגישה שכל המנהיגים הולכים אליה, קייג' מחליט שבמקום לבזבז כוח אדם, הם ישגרו טיל.
סייקוז:-0

• בלאמי הולך לבקר את דנטה בתא שלו, הוא מבקש את העזרה שלו בלמצוא דרך יציאה. דנטה אומר שהוא לא יכול לעזור.
אבל דנטה נזכר לגדל מצפון או משהו על כל מה שהם עושים והוא מגלה לבלאמי איך להחדיר קרינה.

• במעונות, ג'ספר והשאר מתכוננים לסבב הבא של סינג, ג'ספר משתמש בנשק ומצליח לירות באחד השומרים אבל לשומר יש אפוד ובמקום להרוג אותו מתחילה מהומה. סינג מחליטה לקחת את ג'ספר למעבדה. בדרך למעלית יש דליפת קרינה שהורגת את סינג ושאר השומרים.
דליפת קרינה מכוונת שבלאמי עשה.
יאוו זה היה מחריד מה שקרה לד"ר מנגלה אבל הגיע לה. חעחעחע איך הם עומדים מעליה "שתדעי לך שאת מיוחדת בשבילנו" כמו שהחצופה אמרה להם בתחילת הפרק:-D
לא הבנתי למה היא לא טיפלה בעצמה ראשונה.

• קלארק מגיעה לטון-די-סי, היא מבקשת לדבר עם לקסה ומסבירה לה את המצב. לקסה מסרבת לפנות את האזור, היא אומרת שאז אנשי ההרים יבינו שיש להם חפרפרת במתקן שלהם.
לקסה מחליטה שעדיף שהן יברחו ולא יפנו את המקום ובכך יחשפו שיש להם מרגל בהר. קלארק לא מרוצה אבל עושה את זה בכל זאת. עכשיו סליחה רגע - עד כמה שקלארק יודעת אוקטביה הייתה בפנים והיא הייתה מוכנה לתת לה למות?!?!?

• במהלך שמירה, אוקטביה שמה לב שיש משהו ביער. היא נתקלת בלינקולן שנמצא במצב קשה ומנסה לשכנע אותו לא להיכנע להתמכרות.
למזלנו אוקטביה הלכה בחוץ לשמור ששם היא מצאה את לינקולן שוב ריפר אבל רק חצי כי הוא זיהה אותה, והיא צעקה עליו בגראונדרית שיתאפס על עצמו! והוא מקשיב כי זאת אוקטביה שלו|מאוהב|

• קלארק מנסה לשכנע את לקסה לחפש דרכים לעצור את הטיל מלהיות משוגר או לפחות לצאת עם נזק פחות קשה. בדיוק כשהן מדברות, קלארק רואה את אבי ומפצירה בה לעזוב את המקום. לצערה הרב של קלארק אבי מסרבת לעשות את זה ובזמן שהן מתווכחות הטיל משוגר. אבי כועסת על קלארק כשהיא מגלה שהיא לא עשתה מה שביכולתה על מנת לפנות את האנשים.
"הדם של כולם על הידיים שלך, והפעם לא תוכלי לשטוף אותו" - אאוץ'.
לפעמים הבחירות הקרות של קלארק מפחידות אותי קצת, אבל מצד שני אני אוהבת את זה.
בכלל זאת הייתה החלטה נורא קשה ונוראית ואני לא יודעת מה הדבר הנכון לעשות פה אם הייתי קלארק או לקסה. אבל אהבתי ששוב הלכו עם זה עד הסוף, בלי פתרון קסם. אפילו שזאת החלטה מזעזעת. ואוקטביה בסדר אז הכל בסדר|מזיע|

• עוברים לטון-די-סי ההרוסה, קלארק משקיפה עליה ונראית מיוסרת.
איזה מחזה נורא.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רייבן מחכה שבלאמי יצור קשר, בינתיים קלארק שואלת אותה למה היא לא עובדת על נטרול הערפל החומצי ורייבן אומרת שיש גבול למה שהיא יכולה לעשות עד שבלאמי יצור קשר. קלארק מתוסכלת כי רייבן לא התקדמה כל כך הרבה גם עם שאר הדברים. רייבן מרגיעה אותה ואומרת שהכל יהיה בסדר, אהבתי שרייבן רואה שלקלארק קשה להתמודד עם הלחץ ובמקום לכעוס עליה היא מנסה לעודד אותה. בלאמי יוצר קשר עם המחנה, הוא מספר לקלארק שהחברים שלהם בצרה.
באמת מסכנה רייבן. הכל היא צריכה לעשות. למה מונטי לא עוזר לה? אה נכון, הוא משמש כתיון דם.
אבי מספרת לקיין שג'אהא עזב את המחנה ולקח איתו 12 אנשים.
good riddance
קלארק מנסה לשכנע את לקסה לחפש דרכים לעצור את הטיל מלהיות משוגר או לפחות לצאת עם נזק פחות קשה. בדיוק כשהן מדברות, קלארק רואה את אבי ומפצירה בה לעזוב את המקום. לצערה הרב של קלארק אבי מסרבת לעשות את זה ובזמן שהן מתווכחות הטיל משוגר. אבי כועסת על קלארק כשהיא מגלה שהיא לא עשתה מה שביכולתה על מנת לפנות את האנשים.
וואי זה שקלארק הסכימה ככה לתת לכל כך הרבה אנשים למות כדי לא לסכן את המרגל.
לקסה בהחלט משפיעה עליה.
במעונות, ג'ספר והשאר מתכוננים לסבב הבא של סינג, ג'ספר משתמש בנשק ומצליח לירות באחד השומרים אבל לשומר יש אפוד ובמקום להרוג אותו מתחילה מהומה. סינג מחליטה לקחת את ג'ספר למעבדה. בדרך למעלית יש דליפת קרינה שהורגת את סינג ושאר השומרים.
אני זוכר שאחד הקטעים הכי מספקים בעונה הזאת היה לראות את סינג מתה בייסורים.

keren or5

Well-known member
רייבן מרגיעה אותה ואומרת שהכל יהיה בסדר, אהבתי שרייבן רואה שלקלארק קשה להתמודד עם הלחץ ובמקום לכעוס עליה היא מנסה לעודד אותה.
לפני שקלארק הולכת, רייבן נפרדת ממנה בחיבוק :-):
פרינסס מקניק|מאוהב|
מה שאני רציתי להגיב |מאוהב|

קלארק מבקשת מקיין שילך להיפגש עם לקסה במקומה.
כבר הרבה פרקים שאני ממש מחבבת את קיין. שלא יהרוס את זה!
אבי מספרת לקיין שג'אהא עזב את המחנה ולקח איתו 12 אנשים.
שוב המספר 12 חוזר.
יש ציטוט מעולה של מרפי שאני חייבת לשים פה: "אם תיגע בי שוב, אני אהרוג אותך. בדרך לא פלילית." :-D
:-D זה היה מעולה.
קלארק מגיעה לטון-די-סי, היא מבקשת לדבר עם לקסה ומסבירה לה את המצב. לקסה מסרבת לפנות את האזור, היא אומרת שאז אנשי ההרים יבינו שיש להם חפרפרת במתקן שלהם.
האמת שאני גם ממש לא יודעת מה אני חושבת על ההחלטה של קלארק. השאלה הראשונה שעולה לי זה אם בכלל היו מספיקים לפנות את כולם. אבל אם זאת לא השאלה (ונראה שזאת לא השאלה), אני נוטה יותר להחלטה של כן לפנות את כולם וביאס אותי שהם לא עשו את זה. אולי אני סתם בקטע כזה שאני חושבת שהכל איכשהו יסתדר כמו שאם בלאמי התוכניות השתבשו והוא עדיין הצליח להסתדר, אז אולי אני טועה ומה שהן בחרו לעשות בסוף היה נכון. לא יודעת. הרגיש לי גם משהו לא לעניין כזה שהמנהיגות יצילו את עצמן ויתנו לאחרים למות. זה מרגיש לי מנהיגות לא טובה. נגיד בקטע בעונה הראשונה שג'אהא רצה למות עם ה-300 ומשהו אנשים שהם התכוונו להרוג בגלל שלא היה חמצן, כי הוא אמר שהוא לא יכול כמנהיג לתת לאנשים שלו לבצע הקרבה שהוא עצמו לא מוכן לעשות. וראיתי שאתן (דילן ועדי נדמה לי) לא התרשמתן מזה כי אמרתן שהוא פשוט רוצה להתאבד. ואולי גם זה היה נכון, ובכל זאת כיבדתי אותו על מאוד ואהבתי את המשפט שהוא אמר אז- שהוא לא יכול לתת לאנשים שלו להקריב משהו שהוא בעצמו לא מוכן. ועכשיו עם ההחלטה של קלארק ולקסה זה איכשהו לא יושב לי טוב כי זה בדיוק ההפך מהערך ההוא שג'אהא רצה לשמור אז. אני באמת לא יודעת אם לקסה צדקה או לא והן עשו את הדבר הנכון, אבל לפחות נראה מהפרק שכמו כמעט כל הדברים בסדרה, יהיו להחלטה הזאת השלכות, גם אם רק בנתיים המצפון של קלארק שיאכל אותה. שזה עצוב מצד אחד, אבל צריך לקרות מצד שני.
במהלך שמירה, אוקטביה שמה לב שיש משהו ביער. היא נתקלת בלינקולן שנמצא במצב קשה ומנסה לשכנע אותו לא להיכנע להתמכרות.
אוי זה היה עצוב, לראות את לינקולן כ"כ מתקשה, במיוחד שהוא היה כ"כ חזק בכל הדברים שראינו אותו עד לדבר הזה. אני מקווה מאוד בשבילו שהוא יצליח, ולו רק בשביל אוקטבייה. היא שווה להילחם בזה עבורה! לינקולן אני מאמינה בך ובעדך! בבקשה תוכיח לי שאני לא טועה!
אבי כועסת על קלארק כשהיא מגלה שהיא לא עשתה מה שביכולתה על מנת לפנות את האנשים.
וואו מה שאבי אמרה לקלארק היה כ"כ קשה לשמיעה, אבל אני לא יודעת אם אני אפילו מאשימה אותה על איך שהיא הרגישה כי כמו שכתבתי קודם, גם לי ההחלטה הזאת עברה ממש לא מאוד חלק בגדול. ועדיין היה כ"כ עצוב שקלארק צריכה לשמוע את הדברים האלה מאמא שלה ;-(|לב-ש|
ומרפי לראשונה בערך מתחבר קצת עם מישהי. אפילו שיש לה יד מפחידה. זה היה קצת חמוד בשבילו אני מתחילה כמעט לחבב אותו הוא נואש למישהו שיהיה לו אכפת ממנו.
אני גם דיי חיבבתי את מרפי בפרק הזה. היה חמוד השיחה שלו עם הבחורה והתחלתי אפילו טיפה לששפ אותם. אבל אז היא בגדה בהם :-( אבל אולי יש תקווה לדבר הזה בכל זאת לפי מה שהיא לחשה לו? הוא בעצמו החליט להקשיב לה וללכת צפונה, אולי עוד יש להם סיכוי |הלוואי|. ג'אהה סופר מעיק עם כל ה"אמונה" הזאת שלו. ימפגר מה התחלת להסתמך שתסדרו עם אמונה, אמונה זה בסדר, אבל גם צריכים להיות פרקטיים ולחשוב חכם על דברים ולא רק להסתמך שהגורל או וואטאבר יציל אותם |חבול| אהבתי שלפחות מרפי לא נדבק בזה, ושג'אהא שאל אותו אם עכשיו יש לו אמונה הוא אמר שלא- פשוט אין לו משהו יותר טוב לעשות.
אבל דנטה נזכר לגדל מצפון או משהו על כל מה שהם עושים והוא מגלה לבלאמי איך להחדיר קרינה.
הוא לא בדיוק גידל מצפון כי בנוגע לאנשי השמיים תמיד היה לו מצפון. אני עדיין חושבת שהוא צבוע שהוא חושב את עצמו לאדם ערכי ומתנשא על קייג' וכל זה, בעוד שהוא יודע טוב מאוד שהוא מעלים עין כשעושים את זה לגראונדרים. אבל בשלב הזה הוא עוזר לנו אז זה משמח אותי.
יאוו זה היה מחריד מה שקרה לד"ר מנגלה אבל הגיע לה. חעחעחע איך הם עומדים מעליה "שתדעי לך שאת מיוחדת בשבילנו" כמו שהחצופה אמרה להם בתחילת הפרק:-D
לא הבנתי למה היא לא טיפלה בעצמה ראשונה.
אוי זה היה מעולה שג'ספר אמר לה את זה!
עכשיו סליחה רגע - עד כמה שקלארק יודעת אוקטביה הייתה בפנים והיא הייתה מוכנה לתת לה למות?!?!?
גם אני חשבתי על זה! איך היא לא לפחות ניסתה להזהיר את אוקטבייה?!?! :-(
אבל אהבתי ששוב הלכו עם זה עד הסוף, בלי פתרון קסם.
|כן|כן, כמו שכתבתי קודם. ההחלטה הזאת לא יושבת לי טוב, אבל לפחות אני יודעת שבסדרה הזאת כמו שאר המקרים הדומים שהיו צריכים להחליט דברים כאלה, השלכות יהיו (אני מקווה שרק יסורי מצפון של קלארק ולא משהו יותר נורא), אבל ברור שזה ישב עליה, ראו איך היא הגיבה על מה שאבי אמרה לה.

It's Always Sunny

Well-known member
  • ממשיכים איפה שסיימנו בפרק הקודם, טון-די-סי כולה הריסות, אבי ונייקו מתחילים למיין פצועים, קלארק מתעמת עם לקסה לגבי מה מה שקרה. מתחת להריסות הבניין קיין כלוא.
  • אבי יורדת לחפש פצועים ונתקלת בקיין. היא מנסה לחלץ אותו מתחת להריסות אבל לא מצליחה ואם לא מספיק גרוע, אז הבניין מתחיל להתמוטט מעליהם. מרקוס מאבד הכרה, אבי מתחילה לדבר איתו. הם מדברים על קלארק ואבי מספרת לקיין על מה שקלארק עשתה, קיין אומר (וזה דבר מאוד חכם) שקלארק למדה לעשות את הדברים האלה בגלל המבוגרים, היא ראתה שהם מוציאים להורג אנשים על כל פשע קטן. אבי תוהה אם בכלל מגיע להם לשרוד.
  • במאונט וות'ר, הנערים משתלטים על המפלס, השומרים מגיעים והנערים מתחילים להילחם בהם ולהרוג אותם, הם שמחים מכך שהם הצליחו לגרום לשומרים לסגת אבל אז ג'ספר רואה שהם תפסו נערה בשם פוקס, שהוא הבטיח לה שהכל יהיה בסדר.
  • פוקס נלקחת למעבדה ובדיוק כשבאים לקשור אותה, בלאמי מגיע ויורה בשומרים. בלאמי ומאיה לוקחים איתם את פוקס והולכים לבית של אבא של מאיה. ההורים של מאיה התנגדו לשימוש דם של אנשי מחוץ למאונט וות'ר ואימא שלה מתה בגלל זה. למרות שבהתחלה הוא לא רוצה להסתיר אותם (אנשי השמיים), הוא מוכן לעשות.
  • מאיה מכוונת את בלאמי למקום בו הוא יכול למצוא נשק ואז מסבירה לו על דרך שבה הוא יכול להגיע למפלס חמש. אחרי שבלאמי עוזב, מאיה נתקלת בקייג'. קייג' לוקח את מאיה כבתור שבויה ושולח לג'ספר מסר שאם הם לא יכנעו מאיה תמות. ג'ספר מגיע אל מאיה והיא מספרת לו שבלאמי בדרך עם רובים, רק מה מסתבר שמונטי בטעות חסם לו את הדרך הגעה (מפיר האשפה). מונטי מנסה לפתוח את הפיר, למזלו בלאמי בדיוק מגיע ופותח את הפיר מבפנים. אהבתי שהוא הצליח לעשות את זה לבד. הוא לוקח את מאיה למפלס אחר שאין בו קרינה.
  • קלארק ולקסה מסתובבות ביער, קלארק מחפשת את הצלף כי היא רוצה להרוג אותו. הן נתקלות בלינקולן שהגיע כדי לעזור להן לנטרל את הצלף. הם מחפשים את הצלף כל הלילה ואז כשהשמש זורחת לקסה רואה את גודל האסון ונראה שלרגע זה משפיע עליה אבל אז היא ממשיכה ללכת. שלושתם מתחבאים אחרי שהם מבינים שהצלף הבין שהם שם, לינקולן מתנדב להסיח את דעתו, הוא קופץ על הצלף אבל הצלף משתמש במשדר קול (או איך שלא קוראים לזה) על מנת לגרום ללינקולן לצאת מאיזון. הוא תופס את לינוקלן עם סכין, קלארק ולקסה יוצאות מהמחבוא, לקלארק יש רובה. לינקולן אומר לה שתתן לצלף להרוג אותו ואז תחסל את הצלף. קלארק יורה בשניהם, היא הורגת את הצלף ויורה ללינקולן בכתף.
  • אוקטביה ממשיכה להזיז את ההריסות של אחד הבניינים. היא שומעת קול של תקיעה בשופר, היא מבינה שלינקולן הצליח לחסל את הצלף, זה נותן לה מוטיבציה להמשיך להזיז את ההריסות של המבנים.
  • קייג' ואנשיו חוזרים למפלס שבו הם השאירו את מאיה אבל במקום לראות את ג'ספר והשאר, הם רואים חדר מלא בדם. בינתיים במפלס אחר כל הנערים מתאחדים, מסתבר שהרבה מאנשי מאונט וות'ר מוכנים לסייע להם כי לא כולם מסכימים עם הגישה של קייג'.
  • אבי רואה שהמצב של קיין לא טוב, היא אוזרת כוחות ומחלצת את עצמה מההריסות. במקביל אנשים מהמחנה מגיעים על מנת לעזור עם חיפוש הניצולים. אחרי שכולם עוזרים, אוקטביה יכולה להיכנס להריסות של המבנה והיא זו שמבשרת לאבי ולקיין שהם יחולצו והכל יהיה בסדר.
  • קלארק ולקסה חוזרות לעיר, לקסה אומרת שמה שקרה בלילה לא יעבור בשקט. אוקטיביה מספרת לקלארק שהיא שמחה שקלארק בסדר ושלא קרה לה כלום.
  • אבי מבקשת מקלארק להישאר במחנה ולעזור, קלארק אומרת שהיא צריכה ללכת למאונט וות'ר כי הטיפולים מתחילים לעבוד ואנשי ההרים יכולים ללכת על האדמה בלי חליפות מגן. אבי מבקשת מקלארק לא לשכוח שהם הטובים.

didalf

Well-known member
אה הנה את! בדיוק רציתי לשאול אם כבר התקדמת ואת רק מתעצלת עם הסיכומים ואם כן אני יכולה לשים את שלי קודם.
כבר הרבה פרקים שאני ממש מחבבת את קיין. שלא יהרוס את זה!
נכון? הוא ברצף טוב עכשיו.

הרגיש לי גם משהו לא לעניין כזה שהמנהיגות יצילו את עצמן ויתנו לאחרים למות. זה מרגיש לי מנהיגות לא טובה.
גם לי זה צרם קצת, התחושה שהן בוחרות להציל את עצמן על חשבון השאר.
אני באמת לא יודעת מה הייתי עושה במקומן. דילן שכנעה אותי שזאת ההחלטה הנכונה אבל לאדעת איך הייתי מרגישה לגבי זה אם אוקטביה הייתה נהרגת.

נגיד בקטע בעונה הראשונה שג'אהא רצה למות עם ה-300 ומשהו אנשים שהם התכוונו להרוג בגלל שלא היה חמצן, כי הוא אמר שהוא לא יכול כמנהיג לתת לאנשים שלו לבצע הקרבה שהוא עצמו לא מוכן לעשות. וראיתי שאתן (דילן ועדי נדמה לי) לא התרשמתן מזה כי אמרתן שהוא פשוט רוצה להתאבד. ואולי גם זה היה נכון, ובכל זאת כיבדתי אותו על מאוד ואהבתי את המשפט שהוא אמר אז- שהוא לא יכול לתת לאנשים שלו להקריב משהו שהוא בעצמו לא מוכן.
אוקי זה כי ג'אהא מעיק אז קשה לי להתרשם ממנו. אבל יש בזה משהו. אני חושבת ששני הדברים נכונים - גם זה שזה ראוי להערכה שהוא לא יכול לתת לאנשים שלו לבצע הקרבה שהוא לא יכול לבצע, אבל גם זה שהוא רצה לברוח מההשלכות של המעשה הזה, והרבה זה שכמו שראינו בהמשך יש לו איזה אובססיה למות כקדוש שאני לא יודעת כמה זה ממניעים באמת נכונים וכמה מרצון לבצע הקרבה שכולם יעריכו אותו עליה כמנהיג הדגול שהקריב את עצמו למענינו.

אוי זה היה עצוב, לראות את לינקולן כ"כ מתקשה, במיוחד שהוא היה כ"כ חזק בכל הדברים שראינו אותו עד לדבר הזה. אני מקווה מאוד בשבילו שהוא יצליח, ולו רק בשביל אוקטבייה. היא שווה להילחם בזה עבורה! לינקולן אני מאמינה בך ובעדך! בבקשה תוכיח לי שאני לא טועה!
ממש היה עצוב. וכן מה יותר שווה להלחם בשבילו מאוקטביה?|מאוהב|

וואו מה שאבי אמרה לקלארק היה כ"כ קשה לשמיעה, אבל אני לא יודעת אם אני אפילו מאשימה אותה על איך שהיא הרגישה כי כמו שכתבתי קודם, גם לי ההחלטה הזאת עברה ממש לא מאוד חלק בגדול. ועדיין היה כ"כ עצוב שקלארק צריכה לשמוע את הדברים האלה מאמא שלה ;-(|לב-ש|
ממש;-(

אני גם דיי חיבבתי את מרפי בפרק הזה. היה חמוד השיחה שלו עם הבחורה והתחלתי אפילו טיפה לששפ אותם. אבל אז היא בגדה בהם :-(
חחחחח כן אה? ואז בגידה:-(

ג'אהה סופר מעיק עם כל ה"אמונה" הזאת שלו. ימפגר מה התחלת להסתמך שתסדרו עם אמונה, אמונה זה בסדר, אבל גם צריכים להיות פרקטיים ולחשוב חכם על דברים ולא רק להסתמך שהגורל או וואטאבר יציל אותם |חבול|
ג'אהא מפתח איזה תסביך משיח|פנים|

הוא לא בדיוק גידל מצפון כי בנוגע לאנשי השמיים תמיד היה לו מצפון. אני עדיין חושבת שהוא צבוע שהוא חושב את עצמו לאדם ערכי ומתנשא על קיין וכל זה, בעוד שהוא יודע טוב מאוד שהוא מעלים עין כשעושים את זה לגראונדרים. אבל בשלב הזה הוא עוזר לנו אז זה משמח אותי.
בגלל זה אמרתי גידל מצפון, כי מגראונדרים לא ממש אכפת לו|שפם|

didalf

Well-known member
  • ממשיכים איפה שסיימנו בפרק הקודם, טון-די-סי כולה הריסות, אבי ונייקו מתחילים למיין פצועים, קלארק מתעמת עם לקסה לגבי מה מה שקרה. מתחת להריסות הבניין קיין כלוא.
וצלף מעצבן שמקשה על הטיפול בהם.

• אבי יורדת לחפש פצועים ונתקלת בקיין. היא מנסה לחלץ אותו מתחת להריסות אבל לא מצליחה ואם לא מספיק גרוע, אז הבניין מתחיל להתמוטט מעליהם. מרקוס מאבד הכרה, אבי מתחילה לדבר איתו. הם מדברים על קלארק ואבי מספרת לקיין על מה שקלארק עשתה, קיין אומר (וזה דבר מאוד חכם) שקלארק למדה לעשות את הדברים האלה בגלל המבוגרים, היא ראתה שהם מוציאים להורג אנשים על כל פשע קטן. אבי תוהה אם בכלל מגיע להם לשרוד.
כן זה היה יפה ועצוב כשהוא אמר שהיא עשתה בחירה נוראית כמו הרבה בחירות נוראיות שהם נאלצו לעשות בתיבה.

• מאיה מכוונת את בלאמי למקום בו הוא יכול למצוא נשק ואז מסבירה לו על דרך שבה הוא יכול להגיע למפלס חמש. אחרי שבלאמי עוזב, מאיה נתקלת בקייג'. קייג' לוקח את מאיה כבתור שבויה ושולח לג'ספר מסר שאם הם לא יכנעו מאיה תמות. ג'ספר מגיע אל מאיה והיא מספרת לו שבלאמי בדרך עם רובים, רק מה מסתבר שמונטי בטעות חסם לו את הדרך הגעה (מפיר האשפה). מונטי מנסה לפתוח את הפיר, למזלו בלאמי בדיוק מגיע ופותח את הפיר מבפנים. אהבתי שהוא הצליח לעשות את זה לבד. הוא לוקח את מאיה למפלס אחר שאין בו קרינה.
וגם בלאמי מספר לג'ספר שלארק בדרך עם צבא של גראונדרים וג'ספר - "אני מבין ששיחות שהשלום של פין הצליחו" - אוי הם לא יודעים.:-( האמת במותו פין באמת הביא את האיחוד אז זה לא היה לשווא, הוא הצליח.

אוקטביה ממשיכה להזיז את ההריסות של אחד הבניינים.
אינדרה קצת אאוט אז אוקטביה מאנשי השמיים לוקחת פיקוד ומנהלת את כולם, מייצרת הסחה והולכת לחפור מנהרה. איזה מלכה היא איך שהיא לקחה פיקוד והרעיון של עם המסך עשן!|כתר|

• קלארק ולקסה מסתובבות ביער, קלארק מחפשת את הצלף כי היא רוצה להרוג אותו. הן נתקלות בלינקולן שהגיע כדי לעזור להן לנטרל את הצלף. הם מחפשים את הצלף כל הלילה ואז כשהשמש זורחת לקסה רואה את גודל האסון ונראה שלרגע זה משפיע עליה אבל אז היא ממשיכה ללכת.
אני מקווה שזה קצת השפיע עליה בכל זאת.
  • שלושתם מתחבאים אחרי שהם מבינים שהצלף הבין שהם שם, לינקולן מתנדב להסיח את דעתו, הוא קופץ על הצלף אבל הצלף משתמש במשדר קול (או איך שלא קוראים לזה) על מנת לגרום ללינקולן לצאת מאיזון. הוא תופס את לינוקלן עם סכין, קלארק ולקסה יוצאות מהמחבוא, לקלארק יש רובה. לינקולן אומר לה שתתן לצלף להרוג אותו ואז תחסל את הצלף. קלארק יורה בשניהם, היא הורגת את הצלף ויורה ללינקולן בכתף.
קלארק כועסת וחדורת נקמה ורוצה להרוג את הצלף, ולקסה שואלת אם זה יגרום לה להרגיש יותר טוב. אני חושבת שקלארק כועסת על עצמה ומפנה את הזעם כלפי הר וותר (כאילו מגיע להם זה מקום טוב לנתב את הכעס) הצלף תופס את לינקולן אבל קלארק המלכה יורה בו דרך לינקולן!!!! יוו איזה יריה איזה תותחית!|כתר|
והיא גם אומרת ללינקולן "אתה האנשים שלי"|לב|
אבל גם רגע עצוב, כשלקסה שואלת אם זה גרם לה להרגיש יותר טוב וקלארק - "לא" עם דמעה;-(

• אבי רואה שהמצב של קיין לא טוב, היא אוזרת כוחות ומחלצת את עצמה מההריסות. במקביל אנשים מהמחנה מגיעים על מנת לעזור עם חיפוש הניצולים. אחרי שכולם עוזרים, אוקטביה יכולה להיכנס להריסות של המבנה והיא זו שמבשרת לאבי ולקיין שהם יחולצו והכל יהיה בסדר.
איזה כיף זה שעכשיו הגראונדרים שמחים לקראת אנשי השמיים ומעריכים את המלכה אוקטביה והם באמת התאחדו נגד האויב המשותף.
אוקטביה ולינקולן מתאחדים בנשיקה|מאוהב|
אינדירה גאה באוקטביה וסולחת ללינקולן ומחבקת אותו זה היה רגע מרגש|לב|

• קלארק ולקסה חוזרות לעיר, לקסה אומרת שמה שקרה בלילה לא יעבור בשקט. אוקטיביה מספרת לקלארק שהיא שמחה שקלארק בסדר ושלא קרה לה כלום.
חחחח טוב שאוקטביה לא אמרה לקאלרק יותר באדישות "חשבתי שאת מתה"
אבל הן שמחות לראות אחת את השניה שהן בסדר.
היה לי טיפה צורם (וגם לאבי) איך שלקסה השתמשה באסון שהיא ידעה עליו כדי לשלהב את הקהל למלחמה.
  • אבי מבקשת מקלארק להישאר במחנה ולעזור, קלארק אומרת שהיא צריכה ללכת למאונט וות'ר כי הטיפולים מתחילים לעבוד ואנשי ההרים יכולים ללכת על האדמה בלי חליפות מגן. אבי מבקשת מקלארק לא לשכוח שהם הטובים.
אל תשכחי קלארק.

לקסה מכריזה שיוצאים למלחמה וכולם יוצאים. אבל רגעעעע בלאמי עוד לא נטרל את הערפל!!!!

LeAnnDyIan

Well-known member
אוף אני צריכה גם לחפור לכן כי יש לי הרבה מה להגיד אבל אין מספיק שעות ביממה😓

keren or5

Well-known member
אה הנה את! בדיוק רציתי לשאול אם כבר התקדמת ואת רק מתעצלת עם הסיכומים ואם כן אני יכולה לשים את שלי קודם.
האמת היא שלקח לי זמן לראות את פרק 12, כי מה לעשות שהיה שרשור חודשי פתאום להגיב עליו. אבל אני אראה עכשיו גם את 13 ואגיב, ואם המשכתן אתם יכולות לשים סיכומים שלכן אם אתן רוצות, לא צריך לחכות לי, וזה גם מדרבן אותי להמשיך לראות. והאמת, אין לי כבר כ"כ כוח לסכם יותר |חבול|

didalf

Well-known member
האמת היא שלקח לי זמן לראות את פרק 12, כי מה לעשות שהיה שרשור חודשי פתאום להגיב עליו. אבל אני אראה עכשיו גם את 13 ואגיב, ואם המשכתן אתם יכולות לשים סיכומים שלכן אם אתן רוצות, לא צריך לחכות לי, וזה גם מדרבן אותי להמשיך לראות. והאמת, אין לי כבר כ"כ כוח לסכם יותר |חבול|
אני המטרה שלי היא להקדים אותך כדי שאני תמיד אוכל להגיב לך כמה שיותר מהר, אז סיימתי.
אבל אם אין לך כוח לכתוב בעצמך אז אני אשים את הסיכומים של הפרקים הבאים מחר.

keren or5

Well-known member
אבי יורדת לחפש פצועים ונתקלת בקיין. היא מנסה לחלץ אותו מתחת להריסות אבל לא מצליחה ואם לא מספיק גרוע, אז הבניין מתחיל להתמוטט מעליהם. מרקוס מאבד הכרה, אבי מתחילה לדבר איתו. הם מדברים על קלארק ואבי מספרת לקיין על מה שקלארק עשתה, קיין אומר (וזה דבר מאוד חכם) שקלארק למדה לעשות את הדברים האלה בגלל המבוגרים, היא ראתה שהם מוציאים להורג אנשים על כל פשע קטן. אבי תוהה אם בכלל מגיע להם לשרוד.
אהבתי מאוד את האינטראקציה שלהם בפרק הזה. ומאוד את השיחה שלהם על כל ההחלטות שהם החליטו בארק ואיך הנורמות האלה השפיעו על קלארק. כשדילן כתבה עליהם שיפ לפני כמה פרקים חשבתי שהיא צוחקת, אבל עכשיו אני מרגישה שיש סיכוי שזה יקרה. ואני לא שונאת את זה.
ההורים של מאיה התנגדו לשימוש דם של אנשי מחוץ למאונט וות'ר ואימא שלה מתה בגלל זה. למרות שבהתחלה הוא לא רוצה להסתיר אותם (אנשי השמיים), הוא מוכן לעשות.
זה הסביר מאיפה מאיה ירשה את היכולת לעשות את כל ההחלטות שהיא קיבלה! וזה היה נחמד לקבל קצת רקע עליה. היא ממש מלכה בפרקים האחרונים. כל הכבוד לה! |כתר|
קייג' לוקח את מאיה כבתור שבויה ושולח לג'ספר מסר שאם הם לא יכנעו מאיה תמות.
מצד אחד חשבתי שזה יהפוך לעוד דילמה שבה הם יצטרכו לקבל החלטה מאוד קשה (ולא יודעת למה, זה הרגיש לי כמשהו יותר מעניין מאשר הדילמה של קלארק, אולי כי פה הרגשתי שהייתה בנייה מסוימת לקראת זה עם כמה שגרמו לנו לאהוב את מאיה בפרקים הקודמים ומצד שני עם כמה שאנחנו לא רוצים שהם ייכנעו), אבל בסוף הם הצליחו לפתור את זה כך שהם גם לא נכנעו וגם הצילו את מאיה. טוב אני לא אתלונן על זה. יש גבול לכמה אפשר להתעלל בדמויות (ובנו בצופים).
לינקולן מתנדב להסיח את דעתו, הוא קופץ על הצלף אבל הצלף משתמש במשדר קול (או איך שלא קוראים לזה) על מנת לגרום ללינקולן לצאת מאיזון.
בקטע הזה הייתי כזה לאאאאאאא! זה פתאום ממש הלחיץ אותי!
הוא תופס את לינוקלן עם סכין, קלארק ולקסה יוצאות מהמחבוא, לקלארק יש רובה. לינקולן אומר לה שתתן לצלף להרוג אותו ואז תחסל את הצלף. קלארק יורה בשניהם, היא הורגת את הצלף ויורה ללינקולן בכתף.
מזל |מזיע|. אם כי קיוויתי שהיא תצליח לירות בצלף בראש ולא לפגוע בליקולן בכלל. אבל העיקר שהצלף מת, והוא חי.
לקסה אומרת שמה שקרה בלילה לא יעבור בשקט.
טוב, אם הם כבר עשו את ההחלטה הזאת, אז לפחות שלקסה תשתמש בזה בשביל ליצור מוטיבציה.
אבי מבקשת מקלארק לא לשכוח שהם הטובים.
אני שמחה שהיא קצת יותר הבינה אותה בפרק הזה והייתה יותר רחומה אליה.

"אני מבין ששיחות שהשלום של פין הצליחו" - אוי הם לא יודעים.:-( האמת במותו פין באמת הביא את האיחוד אז זה לא היה לשווא, הוא הצליח.
אוי, זה היה רגע חזק שבלאמי קולט שהם לא יודעים בכלל מה קרה עם פין מאז שהם בהר וודר. ובצורה אירונית מאוד זה באמת קצת נכון, פין הצליח בסוף לאחד אותם!
אינדרה קצת אאוט אז אוקטביה מאנשי השמיים לוקחת פיקוד ומנהלת את כולם, מייצרת הסחה והולכת לחפור מנהרה. איזה מלכה היא איך שהיא לקחה פיקוד והרעיון של עם המסך עשן!|כתר|
לגמרי! הייתה תותחית לגמרי בפרק הזה!!|כתר||גביע|
אני חושבת שקלארק כועסת על עצמה ומפנה את הזעם כלפי הר וותר (כאילו מגיע להם זה מקום טוב לנתב את הכעס)
לגמרי. ולא! אני מקווה שהיא תחזור בעצמה שהיא אמרה שהם הולכים להרוג את כולם בהר וודר. יש שם ילדים!
|לב||לב| מרגש!
אינדירה גאה באוקטביה וסולחת ללינקולן ומחבקת אותו זה היה רגע מרגש|לב|
|כן| גם אני שמחתי מזה. מגיע לו!
אני לא בטוחה שהבנתי משהו. אוקטבייה קלטה שקלארק ידעה על המתקפה של הטיל?
היה לי טיפה צורם (וגם לאבי) איך שלקסה השתמשה באסון שהיא ידעה עליו כדי לשלהב את הקהל למלחמה.
כמו שכתבתי למעלה, דווקא הייתי בסדר עם זה. הם כבר עשו את ההחלטה, אז לפחות שישתמשו בזה לטובה עכשיו.
לקסה מכריזה שיוצאים למלחמה וכולם יוצאים. אבל רגעעעע בלאמי עוד לא נטרל את הערפל!!!!
נכון! :eek:

It's Always Sunny

Well-known member
כן זה היה יפה ועצוב כשהוא אמר שהיא עשתה בחירה נוראית כמו הרבה בחירות נוראיות שהם נאלצו לעשות בתיבה.
נכון וזה גרם לאבי קצת לחמול על קלארק.

וגם בלאמי מספר לג'ספר שלארק בדרך עם צבא של גראונדרים וג'ספר - "אני מבין ששיחות שהשלום של פין הצליחו" - אוי הם לא יודעים.:-( האמת במותו פין באמת הביא את האיחוד אז זה לא היה לשווא, הוא הצליח.
נכון, שכחתי לציין את זה.
הרגשתי צביטה בלב אחרי שג'ספר שאל לגבי פין :-/

קלארק כועסת וחדורת נקמה ורוצה להרוג את הצלף, ולקסה שואלת אם זה יגרום לה להרגיש יותר טוב. אני חושבת שקלארק כועסת על עצמה ומפנה את הזעם כלפי הר וותר (כאילו מגיע להם זה מקום טוב לנתב את הכעס)
מסכימה.

הצלף תופס את לינקולן אבל קלארק המלכה יורה בו דרך לינקולן!!!! יוו איזה יריה איזה תותחית!|כתר|
גם לינקולן התרשם :-):

רגע מקסים. למרות שקלארק נהייתה קשוחה עדיין יש בה חלק שלא מוכן לוותר על האנשים שהיא אוהבת.

אבל גם רגע עצוב, כשלקסה שואלת אם זה גרם לה להרגיש יותר טוב וקלארק - "לא" עם דמעה;-(
|כן||נחמה|

אבל הן שמחות לראות אחת את השניה שהן בסדר.
חחח, בגדול אני מסכימה איתך אבל אפשר לומר שאחרי כל מה שקרה לאוקטביה כבר לא נשארו כוחות להביע רגש.

כי הרגשת שזה שגוי מצידה?

נו, הפרט הקטן הזה לא יעצור את לקסה :-D

אהבתי מאוד את האינטראקציה שלהם בפרק הזה. ומאוד את השיחה שלהם על כל ההחלטות שהם החליטו בארק ואיך הנורמות האלה השפיעו על קלארק. כשדילן כתבה עליהם שיפ לפני כמה פרקים חשבתי שהיא צוחקת, אבל עכשיו אני מרגישה שיש סיכוי שזה יקרה. ואני לא שונאת את זה.
|כן| את פחות בעניין של שיפים או פחות בעניין של השיפ של אבי וקיין?

מצד אחד חשבתי שזה יהפוך לעוד דילמה שבה הם יצטרכו לקבל החלטה מאוד קשה (ולא יודעת למה, זה הרגיש לי כמשהו יותר מעניין מאשר הדילמה של קלארק, אולי כי פה הרגשתי שהייתה בנייה מסוימת לקראת זה עם כמה שגרמו לנו לאהוב את מאיה בפרקים הקודמים ומצד שני עם כמה שאנחנו לא רוצים שהם ייכנעו), אבל בסוף הם הצליחו לפתור את זה כך שהם גם לא נכנעו וגם הצילו את מאיה. טוב אני לא אתלונן על זה. יש גבול לכמה אפשר להתעלל בדמויות (ובנו בצופים).
נכון, אחרי כל מה שהם עברו מגיע להם (וגם לנו) רגע אחד של ניצחון.

It's Always Sunny

Well-known member
  • מתחילים את הפרק עם עלילות ג'אהא המשיח. במהלך הליכה לילית במדבר אחד מהאנשים נהרג מפיצוץ של מוקש. ג'אהא מבין שהם מוקפים במוקשים.
  • במאונט וות'ר, קייג' את אחד מהסגנים שלו מה המצב עם ה-44 נערים והאם הצליחו למצוא אותם. בנוסף לדאגה הזו, הצבא של קלארק ולקסה מתבצר מחוץ למתקן.
  • בינתיים במחנה של הצבא של קלארק ולקסה שממוקם מול המתקן, קלארק עסוקה בלדאוג לגבי העתיד. לקסה אומרת לה לנוח. אבל קלארק לא מסוגלת לעשות את זה, היא דואגת ששלחה את בלאמי למות. לקסה אומרת שלהיות מנהיגה אומר שהחיילים מוכנים להקריב את חייהם למען המטרה שלשמה הם נלחמים. קלארק אומרת היא לא רוצה להיות מנהיגה אבל לקסה אומרת שקלארק מנהיגה מלידה, בדיוק כמוה.
  • בלאמי מנסה להשתמש בכרטיס מפתח שלו אבל לא מצליח. מספר שומרים מגיעים ומתחילים לרדוף אחריו. במהלך המדרף אחד מהשומרים רואה את בלאמי, בלאמי מחטיף לו מכה ולוקח את הכרטיס מפתח שלו.
  • רייבן בדרך כלל לא אוהבת לקבל עזרה אבל היא מבקשת מויק שיבוא על מנת שיעזור לה לחשוב על דרך שבה הם יכולים לנטרל את הערפל החומצי.
  • קלארק הולכת לבדוק שהכל בסדר עם אוקטביה, אוקטביה מתחילה לתהות איך קלארק ולקסה הצליחו לשרוד את הפיצוץ בטון-די-סי, היא מבינה בסופו של דבר שקלארק נטשה את האנשים שלה למות. זה כמובן גורם לה לכעוס, קלארק מבקשת ממנה שלא תספר את זה לאף אחד. אחד השומרים של לקסה (האם זה נייקו ופשוט לא זהיתי אותו?) אומר לאוקטביה ללכת להחליף אנשים בשמירה. לקסה מודאגת שיותר מדי אנשים יודעים על מה שקרה ושולחת את השומר שלה להרוג את אוקטביה 8-* קלארק רואה את אינדרה ומבינה שמשהו לא בסדר, היא מספיקה להגיע לפני שהשומר הורג את אוקטביה ומאיים עליו באקדח.
  • ג'אהא, מרפי והשאר העבירו את הלילה במדבר ועכשיו ג'אהא רואה שהשמש יצאה והוא מאמין שהם צריכים להיות איפה שהם. הוא אומר שזה עוד מבחן לאמונה שלהם ונדמה לי שכולם בטוחים שהוא איבד את זה.
  • קלארק מגיעה לאוהל של לקסה ומתעמתת איתה בכעס על כך שהיא (לקסה) לא יכולה להרוג את מי שהיא לא סומכת עליו. הוויכוח בניהן מתלהט ואז קורה אחד הקטעים האהובים עליי; קלארק מטיחה בפני לקסה שהיא חלשה כי היא בורחת מהרגשות שלה. שהיא בטח מרגישה משהו לגבי העובדה שמתו למעלה מ-200 אנשים מהכפר שלה כי הם היו חשובים לה והיא נתנה להם למות. לקסה אומרת לקלארק שהיא לא נתנה לכל מי שהיא אוהבת למות כי היא דאגה שקלארק לא תמות. וואו, זו הפעם הראשונה לקסה מודה שיש לה רגשות כלפי קלארק.
  • ג'אהא ממשיך להוביל את האנשים שלו דרך שדה המוקשים, אחד מהם מתייאש ורץ קדימה וג'אהא מציל אותו ברגע האחרון. אחרי מאמץ ארוך הם מצליחים להגיע לסוף שדה המוקשים ואז עולים על הר ורואים שעיר האורות היא בסך הכל מדבר מואר.
  • בלאמי מגיע לאזור שבו השליטה על הערפל החומצי נמצאת. רייבן וויק מדריכים אותו איך לנטרל את הערפל, אחרי שהוא מצליח לנטרל את הערפל רייבן וויק שמחים ואז הם מתנשקים ושוכבים. מצד אחד, זה אמור היה להיות צפוי. מצד שני, זה עדיין הצליח להפתיע אותי.
  • קלארק מגיעה לאוהל של לקסה, הן מדברות ואז מתנשקות. אפשר בבקשה גיף של הנשיקה? :-] כשזה קרה, הרגשתי כמו איזו פאן גירל. לא שיפפתי אותן בטירוף אבל התלהבתי כשזה קרה.
  • קלארק אומרת ללקסה שהיא עדיין לא פנויה רגשית אחרי מה שקרה עם פין. לצערן, השיחה שלהן נקטעת כי הן מקבלות את הסימן שהערפל החומצי נוטרל ושהצבא יכול להסתער על מאונט וות'ר.
  • בלאמי מגלה שיש בעיה, הערפל לא נוטרל. הוא מנסה ליצור קשר עם רייבן אבל אנשי מאונט וות'ר השתלטו על הקשר ושומרים נשלחים אל בלאמי על מנת לעצור אותו, כנראה גם כדי להרוג אותו. הוא מצליח להיכנס לתעלת אוורור. לפני שהוא נכנס לשם הוא דואג לשים את על אחד ממיכלי החמצן את מה שמאיה הביאה לו לפני כמה פרקים (האם זה מצית?) מה שיוצר פיצוץ והורג את כולם, חוץ מבלאמי שלמזלנו הצליח בשנייה האחרונה לצאת מתעלת האוורור.
  • קייג' לא מצליח להפעיל את הערפל החומצי, השומרים שלו אומרים לו שהדבר היחידי שמגן עליהם במתקן הוא הדלתות.
  • הצבא של לקסה וקלארק מתקדם לעבר מאונט וות'ר, מסתבר שגם אינדרה ידעה על הטיל (יש מישהו שלא ידע על זה?), אוקטביה שואלת אם אינדרה לא כועסת על כך שקלארק ולקסה כמעט הרגו אותה ואינדרה אומרת שלא הן עשו את זה אלא האויב. אני לא בטוחה עד כמה אני מסכימה, זה נושא שאפשר לדון עליו הרבה, אבל כרגע אני אסתפק רק בלומר שאני שמחה שאינדרה לא לוקחת ללב את מה שקרה.
  • ג'אהא, מרפי והשאר הולכים אל עיר האורות, מרפי מתוסכל מכך שביזבזו את הזמן שלהם וזורק אבן על לוח, מה שגורם למזל"ט לצאת ממנו. הם עוקבים אחרי המזל"ט ובאופן נוח במיוחד (אפילו מרפי מסכים :-D) מחכה להם סירה על מנת שיחצו את הים ויוכלו להמשיך לעקוב אחרי המזל"ט. (הציטוט של מרפי מעולה: "תגיד לי, כמה טירוף זה יותר מדי טירוף עבורך?" :-D כנראה שזה עדיין לא יותר מדי טירוף)

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
אהבתי מאוד את האינטראקציה שלהם בפרק הזה. ומאוד את השיחה שלהם על כל ההחלטות שהם החליטו בארק ואיך הנורמות האלה השפיעו על קלארק.
|כן|

זה הסביר מאיפה מאיה ירשה את היכולת לעשות את כל ההחלטות שהיא קיבלה! וזה היה נחמד לקבל קצת רקע עליה. היא ממש מלכה בפרקים האחרונים. כל הכבוד לה! |כתר|
ממש. גו מאיה.

חחחחחח תכלס|מזיע|

מזל |מזיע|. אם כי קיוויתי שהיא תצליח לירות בצלף בראש ולא לפגוע בליקולן בכלל. אבל העיקר שהצלף מת, והוא חי.
מה אני חשבתי שזה ממש מרשים איך היא ירתה בו דרך לינקולן בלי להרוג אותו.

טוב, אם הם כבר עשו את ההחלטה הזאת, אז לפחות שלקסה תשתמש בזה בשביל ליצור מוטיבציה.
כמו שכתבתי למעלה, דווקא הייתי בסדר עם זה. הם כבר עשו את ההחלטה, אז לפחות שישתמשו בזה לטובה עכשיו.
כן אני מניחה.

כי הרגשת שזה שגוי מצידה?
כי זה הרגיש ניצול מאד ציני של המצב. מאד פוליטיקאי מצידה.
אבל מצד שני כמו שמיקי כתבה אם זה כבר קרה אז שיצור מוטיבציה.

למעלה