ה100 - צפייה משותפת - עונה 2 🛰️🌎⛰️🏄‍♂️☢️

LeAnnDylan

Well-known member
קלארק מקבלת טיפים מרוחות רפאים. חח אני אוהבת איך היא צועקת סטופ וכל הגראונדרים מקשיבים לה כאילו היא המלכה שלהם גם |כתר|

קלארק דופקת חצי בקבוק וודקה, תירגעי ילדה, כולנו ראינו אותך שיכורה... אולי עדיף שלא
בלאמי מאשים את גוסטוס. לקסה פונה אליו ומבקשת את האמת. איזה כבוד יש לו אליה|מאוהב|

הוא יכל בקלות להגיד לה שהוא לא עשה את זה והיא הייתה ממשיכה עם ההוצאה להורג של רייבן ושבירת הברית. אבל הוא אוהב אותה ומכבד אותה ולא מסוגל לשקר לה |בוכה|

קלארק מקבלת שיעור לייב באיך לא נותנים לרגשות להשפיע על ביצוע התפקיד.

תיון הדם מצליח להעביר את ההודעה לארק, נקווה שיהיה מי שיאזין לה. אבל הו לא, הוא נלכד האהעעה

רייבן צופה בהתעללות בגוסטוס ומבינה שזה היה יכול להיות פ'ין ומסתכלת על קלארק במבט קצת יותר מבין.
איך גם אחרי כל ההתעללות הזאת מילותיו האחרונות של גוסטוס ללקסה הן "תהיי חזקה" |לב|

יו גונפלסטה אודן
אבי: "אנחנו לא כל כך שונים". אתם כן, אתם חסרי כבוד|שפם|

תראי כמה כבוד היה לגוסטוס להדה שלו |לב|

רייבן מגיעה עם הרדיו, הם שומעים את ההודעה של ג'ספר!!!
"קודם אנחנו צריכים בן אדם בפנים" bruh.. יש לך 47 מהם בפנים |פנים|

"חשבתי שאת לא אוהבת את התוכנית הזאת, שאני אהרג" כן, אבל כבר לא אכפת לי ממך, יש לי את לקסה |מאוהב|

יאא החבורה העליזה משתפת פעולה!! |מאוהב||מאוהב|

בלאמי, לינקולן ורייבן עושים תוכניות להיכנס להר. אוקטביה והצמות ישמרו על הברית. ולקסה תשמור על הבובז של קלארק

אבל לפני שזה יקרה צריך לחפף את פ'ין המקריפ כי אנחנו לא צריכים פיפינג טום. אבי מביאה לקלארק את האפר של פ'ין "זה יעזור לך להיפרד" אמא, לא היית קשובה?! נפרדתי ממנו לפני שניה!

מונטי מתעורר בכלוב. אהעהעאה מיץ מונטי!! אעהאעהא הארפר בכלוב מעליו.
"הם בנו 47 תאים לכולנו" אהעהאהעהעה פרויקט תיונים יוצא לדרך!

אגב הבנתי מה הבעיה של תפוז, הוא שונא את הצבעים. בלי הצבעים הוא לא רושם לי שיש יותר מ-20 תמונות

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
אבל טכנית רימית אז אנחנו גם רוצים את הגופה של פ'ין כדי לשרוף אותה. אבי: "לאאא" קין: "אין מצב!!@!$" קלארק "סבבה, קחי. אין לי מה לעשות איתו יותר במילא"
:-D:-D

גוסטוס מודאג שסקייקרו יגרמו למוות של לקסה "אז תעשה את העבודה שלך ותגן עליי" בדיוק.
חחחח, תגובה לעניין!

קיין בתפקיד הדבי דאונר רוצה לדבר על ג'אעהעה "אנחנו לא יכולים להשאיר אותו כלוא לנצח" ממ בוודאי שכן. אבי מוצאת קצת סאס ומחזירה "אולי אני צריכה לחשמל אותו" :-D
חחח, לא זכרתי את זה.
אני שמחה שלפחות בפרקים שקשה לי עם הדמות שלה יש לה קטעים משעשעים.

הוו, קיין מניח יד על הברך של אבי... שיפ!!!@#%#$^
מה זאת אומרת? יש להם שיפרים? 8-*

גוסטוס מיד קופץ להגן על כבודה ולפוצץ אותו מכות. קלארק גם צריכה גוסטוס כזה שכל מי שיעז לחלוק עליה, יקבל מכות. אבל קלארק לא כל כך נהנית מההצגה ומבקשה מלקסה שתעצור את זה כדי שלא יאשימו את סקייקרו גם בזה. לקסה מהנהנת. אחח ההנהון הזה |מאוהב|
זה חכם מצידה לבקש שלקסה תפסיק את זה, אומנם אני לא חושבת שלקסה הייתי מאשימה אותם בזה אבל better be safe than sorry.

"המתים אינם, אלו שבחיים רעבים" אז תעשי להם איזה ברבקיו גראונדרים, מה את רוצה ממנה :-D
חחחחחח

ודבר שני, לא לימדו אותך נימוסים שם בקייטנת הגראונדרים? את אמורה להרים כוסית עם מי שהביא לך את הבקבוק לא עם מי שאת מנסה להשכיב :-D:-D
8-*8-*8-*:-D:-D:-D
לא ציפיתי לזה.

טוב אבי אני לא יכולה לכעוס עליך (גם כי היא פירסמה היום ציוץ שבא לי לחבק אותה בגללו וגם) כי כל מי שמגן על קלארק מגיע לו|לב|
מה הכוונה?

LeAnnDylan

Well-known member
חחח, לא זכרתי את זה.
אני שמחה שלפחות בפרקים שקשה לי עם הדמות שלה יש לה קטעים משעשעים.
האמת שיש בסדרה הרבה קטעים קטנים משעשעים פשוט בגלל שיש יותר דברים דרמטיים שקורים, לא שמים לב כל כך לדברים המצחיקים.
מה זאת אומרת? יש להם שיפרים? 8-*
חחח לכל שתי דמויות שרק מסתכלות אחת על השניה בסדרה הזאת יש שיפרים. הנחת יד על מישהו זה בכלל סיבה למסיבה:-D
זה חכם מצידה לבקש שלקסה תפסיק את זה, אומנם אני לא חושבת שלקסה הייתי מאשימה אותם בזה אבל better be safe than sorry.
אני לא חושבת שקלארק פחדה מהתגובה של לקסה אלא מהתגובה של שאר הגראונדרים.
מה הכוונה?
השחקנית של אבי צייצה איזה משהו באותו שבוע. זה עדין ספוילר בשבילך אז אני לא יכולה לרשום מה זה. אבל זה היה חמוד.

keren or5

Well-known member
לקסה מדהימה.
באמת יש וייב של משחקי הכס. אבל במובן הטוב.
אני לא יודעת אם זה טוב או רע אבל לקסה מלכה|כתר|
התכוותי לזה במובן הכי חיובי! חאליסי היא החיים!

ברור שזה המסר הנכון!
אפילו רג'ינה אמרה את זה:-D
:-D אבל זאת רג'ינה הרעה!
לא חחח, לא אמרו. סתם קראנו לה ככה כי מלכת הקרח=אלסה כי זה בא לנו קישור אומטי:-D
אהההה חחחחח :-D
אני סוף סוף מבינה למה אתן מתכוונות כשאתן רושמות את המילה הזאת. לא ידעתי איך לקרוא את זה כל הזמן הזה.
קיין בתפקיד הדבי דאונר רוצה לדבר על ג'אעהעה "אנחנו לא יכולים להשאיר אותו כלוא לנצח" ממ בוודאי שכן. אבי מוצאת קצת סאס ומחזירה "אולי אני צריכה לחשמל אותו"
אה כן! :-D שכחתי לכתוב את זה, אבל יציאה מעולה של אבי |כתר|

keren or5

Well-known member
בלאמי וליקולן הולכים להתגנב להר וודר דרך המקום שבו ליקולן הגיע לשם לראשונה. התוכנית היא שליקולן יהרוג את כולם ובלאמי יתגנב לשם. לינקולן אומר שהם מחלקים את מי שמגיע לשם לקצירה או לפרוייקט סברוס. בדיוק חשבתי שהיי- איי נואו דאת רפרנס, אבל בלאמי מסביר בכל מקרה שסברוס היה הכלב בעל שלושת הראשים שהרקולס נלחם בו בשערי הגיהינום, ושאמא שלו סיפרה לו ולאוקטבייה סיפורים מהמיתולוגיה היוונית. בלאמי שואל את לינקולן למה הוא עזר לאוקטביה עוד לפני שהכיר אותה. לינקולן מספר סיפור שכשהוא היה קטן הוא ראה איש נופל מהשמיים בספינה קטנה כזאת כמו זו שרייבן הגיע בה. "התאבדות ע"י כדו"א", בלמאי אומר. מסתבר שזה היה דבר. האדם היה פצוע ולינקולן רצה לטפל בו, אבל אבא שלו אמר לו להרוג אותו |לב-ש|
בינתיים במחנה התיבה. אינדרה מביאה את כל הגראונדרים לשם להתאמן על לחימה.
ג'אהא מזהיר את קיין שאחרי שהם יסיימו לשתף פעולה- הגראונדרים ילחמו בהם ושאסור לבטוח בהם. זאת לא מחשבה מופרכת האמת!
אחד מהגראונדרים מתחיל ריב עם מרפי בגלל שהוא היה בכפר איפה שפין טבח בכולם. מרפי מתחיל לריב איתו וקיין שולח אותו לעבודות ניקיון כעונש.
בנתיים במקום אחר קלארק, לקסה ועוד אנשים מדברים על אסטרטגיות לחימה (שוב הזכיר לי את כל הסצנות האלה במשחקי הכס שחאליסי הייתה עושה את זה). קלארק רוצה לחכות שפין בלאמי ישבית אותם מבפנים. איזה אחד שקוראים לו קווינט נוהם על קלארק שהיא ההאויב. קלארק יוצאת לשאוף אויר. קווינט הזה יוצא אחריה ויורה עליה חיצים.
בנתיים במחנה- הלוחמים מתאמנים בלחימה. אוקטבייה רוצה להצטרף לאימונים אבל אינדרה לא נותנת לה.
קווינט הורג את מייג'ר ברן וקלארק רואה אותה בלי יד.
ג'אהא מוציא את מרפי מהעבודות ומבקש ממנו שיוביל אותו לקבר של וולס ונותן לו אקדח.
קיין רוצה ללמד את הגראונדרים לירות בנשק אבל אינדרה לא מרשה. אוקטבייה מסבירה שהם פוחדים מזה כי אם יהיו להם נשקים, אנשי ההר ישר יהרגו את כולם.
קווינט תופס את קלארק ועומד להרוג אותה, אבל בתזמון מושלם לקסה רואה את זה וזורקת סכין שפוגע לו ביד ומצילה את קלארק (או כמו שדילן הייתה אומרת- מצילה את אהובתה).
היא אומרת לקלארק להרוג אותו אבל לפני שהיא מספיקה אנחנו שומעים שאגה. לקסה אומרת שזה פונאו, פוצעת את קווינט והשאר בורחים. משהו מסתער על קווינט וכנראה הורג אותו.
הם מוצאים איזה מקום עם כל מיני שלדים של חיות ולקסה אומרת שזה המקום שבו היא אוכלת. פתאום גורילה ענקית קופצת עליהם (כנראה היא פונאו) והורגת את הדמות שלא הכרנו. קלארק יורה בה כמה פעמים אבל היא לא מתה. קלארק ולקסה בורחות ומוצאות איזה מקום חדר כזה להסתתר בו. לקסה נפצעת, אומרת לקלארק להשאיר אותה מאחור, אבל קלארק לא עושה את זה וסוחבת אותה לתוך החדר הזה וסוגרת את הדלת.
בנתיים ג'אהה ומרפי ממשיכים במסע שלהם ומרפי זורק לעברו כל מיני הערות פאסיב אגרסיב על זה שהוא לא אוהב אותו ושאבא שלו מת בגללו. הוא מספר לו איך וולס מת ושהוא (מרפי) כמעט נתלה על זה.
בנתיים במחנה האימונים אוקטבייה רוצה להילחם ולא מקבלת לא כתשובה. אינדרה בסוף מסכימה לה להילחם עם מישהו והוא לגמרי קורע אותה, היא נחושה ומנסה כמה פעמים לקום ולהילחם בחזרה עד שבסוף היא מוותרת.
חזרה לקלארק ולקסה מדברות בחדר. לקסה אומרת לקלארק שהיא הייתה צריכה להשאיר אותה וזה שהיא לא מראה על חולשה. קלארק אומרת שהיא לא השאירה אותה כי היא צריכה אותה, והיא לא רוצה שמישהו אחר ישלוט במקומה (ובצדק, לא נראה שאף אחד מהכפופים לה אוהב את קלארק ובעד האיחוד הזה). לקסה אומרת לה שמנהיגות עוברת דרך גילגול נשמות. אם היא תמות הספיריט שלה תעבור למנהיג הבא.
הגורילה תוקפת את הדלת, קלארק לוקחת את לקסה והן עומדות ליד הדלת ובדיוק כשהגורילה מצליחה לשבור את הדלת ולהיכנס הן יוצאות וסוגרות עליה את הדלת.
אינדרה באה לאוקטבייה ואומרת שהיא נלחמה כמו ילדה, אבל מצד שני לא וויתרה וזה מראה שיש לה רוח חזקה והיא (אינדרה) רוצה להיות המנטורית שלה ולאמן אותה.
בנתיים בדרופ שיפ, ג'אהא ומרפי מדברים. ג'אהה אומר שהוא רוצה למצוא את עיר האורות ולקחת את האנשים לשם.
לינקולן ובלמי מגיעים למנהרה שמובילה לאיפה שהוא נכנס להר וודר. לינקולן רואה בקבוק כמעט מרוקן מהחומר האדום על הריצפה ודורך עליו. התוככית היא שברגע שיקחו אותם ליד הדלת, לינקולן יהרוג את כולם וזה יראה כאילו בלאמי ברח לתוך הדלת. פתאום לינקולן חושש פתאום ואומר לבלאמי שהוא מתחרט ולא רוצה להמשיך עם התוכנית, בלאמי לא רוצה לוותר, הם מתווכחים אבל אז מגיעים הריפרים והם ממשיכים בתוכנית.
קיין שפסל את החששות של ג'אהא בתחילת הפרק, מביע אותם עכשיו לאוקטבייה (לגבי זה שאם הם ילחמו ביחד וינצחו את אנשי ההר, אז הגראונדרים ילחמו בהם אחר כך). הוא מבקש מאוקטבייה להיות "האוזניים שלו והעיניים שלו" בקרב הגראודרים ולדווח לו.
בנתיים בדרופ שיפ - קבוצה של אנשים מגיעה, כנראה אנשים שג'אהא גייס למסע הזה אל עיר האורות והוא מציע למרפי להצטרף אליהם.
לקלארק יש רעיון איך להילחם בהר וודר- היא מציעה ש"האיש שלה מבפנים", בלאמי, ישחרר את הכלובים של כל הגראונדרים שם והם ילחמו מבפנים.
בנתיים בלאמי ולינקולן מגיעים לדלת שבה הריפרים מוסרים את הגראונדרים לאנשי ההר. הם משמיעים שוב את הרעש הזה ומזריקים לריפרים את החומר האדום. בלאמי מצפה שליקולן יתחיל בתוכנית להרוג אותם, אבל במקום זה הוא נעמד בתור לקבל את הזריקה של החומר האדום והם מזריקים לו. כנראה שהוא מכור לזה קשה. ובלאמי נלקח עם שאר הגראונדרים לקציר.

מנטרה שחזרה לאורך הפרק:

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
בלאמי מסביר בכל מקרה שסברוס היה הכלב בעל שלושת הראשים שהרקולס נלחם בו בשערי הגיהינום, ושאמא שלו סיפרה לו ולאוקטבייה סיפורים מהמיתולוגיה היוונית.
האחים בלייק מוכיחים שוב שהם חננים:-D
בלאמי שואל את לינקולן למה הוא עזר לאוקטביה עוד לפני שהכיר אותה. לינקולן מספר סיפור שכשהוא היה קטן הוא ראה איש נופל מהשמיים בספינה קטנה כזאת כמו זו שרייבן הגיע בה. "התאבדות ע"י כדו"א", בלמאי אומר. מסתבר שזה היה דבר. האדם היה פצוע ולינקולן רצה לטפל בו, אבל אבא שלו אמר לו להרוג אותו |לב-ש|
סיפור עצוב אבל כולנו יודעים שהוא פשוט ראה את הדבר היפה הזה ולא יכל לעמוד בפניה|מאוהב|

אפשר להאשים אותו?!|מאוהב|
ג'אהא מזהיר את קיין שאחרי שהם יסיימו לשתף פעולה- הגראונדרים ילחמו בהם ושאסור לבטוח בהם. זאת לא מחשבה מופרכת האמת!
תאכלס.
אחד מהגראונדרים מתחיל ריב עם מרפי בגלל שהוא היה בכפר איפה שפין טבח בכולם. מרפי מתחיל לריב איתו וקיין שולח אותו לעבודות ניקיון כעונש.
לא יודעת למה זה ממש הצחיק אותי:-D
קלארק רוצה לחכות שפין ישבית אותם מבפנים.
כנראה שהם יצטרכו לחכות הרבה זמן אם ככה|חיוךרחב|
אוי זו סצינה נוראית
וולס|לב-ש|
קווינט תופס את קלארק ועומד להרוג אותה, אבל בתזמון מושלם לקסה רואה את זה וזורקת סכין שפוגע לו ביד ומצילה את קלארק (או כמו שדילן הייתה אומרת- מצילה את אהובתה).
זורקת סכין ופוגעת בדיוק מופתי שכחת לציין:-D
אבל אני שמחה שהכרת בחלק החשוב יותר וזה שהיא אהובתה של קלארק|חיוךרחב|

היא אומרת לקלארק להרוג אותו אבל לפני שהיא מספיקה אנחנו שומעים שאגה. לקסה אומרת שזה פונאו, פוצעת את קווינט והשאר בורחים. משהו מסתער על קווינט וכנראה הורג אותו.
הם מוצאים איזה מקום עם כל מיני שלדים של חיות ולקסה אומרת שזה המקום שבו היא אוכלת. פתאום גורילה ענקית קופצת עליהם (כנראה היא פונאו) והורגת את הדמות שלא הכרנו. קלארק יורה בה כמה פעמים אבל היא לא מתה. קלארק ולקסה בורחות ומוצאות איזה מקום חדר כזה להסתתר בו. לקסה נפצעת, אומרת לקלארק להשאיר אותה מאחור, אבל קלארק לא עושה את זה וסוחבת אותה לתוך החדר הזה וסוגרת את הדלת.
אחת הסצינות שאני הכי אוהבת בכל הסדרה!
גם כל השיחה שהייתה להן שם הייתה מעולה.
בנתיים ג'אהה ומרפי ממשיכים במסע שלהם ומרפי זורק לעברו כל מיני הערות פאסיב אגרסיב על זה שהוא לא אוהב אותו ושאבא שלו מת בגללו. הוא מספר לו איך וולס מת ושהוא (מרפי) כמעט נתלה על זה.
באופן מפתיע, עם כל התיעוב לג'ועל, קצת ריחמתי עליו בקטעים האלה.
בנתיים במחנה האימונים אוקטבייה רוצה להילחם ולא מקבלת לא כתשובה. אינדרה בסוף מסכימה לה להילחם עם מישהו והוא לגמרי קורע אותה, היא נחושה ומנסה כמה פעמים לקום ולהילחם בחזרה עד שבסוף היא מוותרת.
אוי אוקטביה חבולה|לב-ש|
חזרה לקלארק ולקסה מדברות בחדר. לקסה אומרת לקלארק שהיא הייתה צריכה להשאיר אותה וזה שהיא לא מראה על חולשה. קלארק אומרת שהיא לא השאירה אותה כי היא צריכה אותה, והיא לא רוצה שמישהו אחר ישלוט במקומה (ובצדק, לא נראה שאף אחד מהכפופים לה אוהב את קלארק ובעד האיחוד הזה). לקסה אומרת לה שמנהיגות עוברת דרך גילגול נשמות. אם היא תמות הספיריט שלה תעבור למנהיג הבא.
זה הקטע שהתכוונתי שאהבתי.
אינדרה באה לאוקטבייה ואומרת שהיא נלחמה כמו ילדה, אבל מצד שני לא וויתרה וזה מראה שיש לה רוח חזקה והיא (אינדרה) רוצה להיות המנטורית שלה ולאמן אותה.
עוד קטע אהוב מהפרק|מאוהב||מאוהב|
בנתיים בדרופ שיפ, ג'אהא ומרפי מדברים. ג'אהה אומר שהוא רוצה למצוא את עיר האורות ולקחת את האנשים לשם.
כל העלילה הזאת מזה לא מעניינת.
קיין שפסל את החששות של ג'אהא בתחילת הפרק, מביע אותם עכשיו לאוקטבייה (לגבי זה שאם הם ילחמו ביחד וינצחו את אנשי ההר, אז הגראונדרים ילחמו בהם אחר כך). הוא מבקש מאוקטבייה להיות "האוזניים שלו והעיניים שלו" בקרב הגראודרים ולדווח לו.
ממש אוקטביה תהיה האוזניים של החמור הזה|שפם|
לקלארק יש רעיון איך להילחם בהר וודר- היא מציעה ש"האיש שלה מבפנים", בלאמי, ישחרר את הכלובים של כל הגראונדרים שם והם ילחמו מבפנים.
רעיון מעולה! לא רק בבובז הבחורה בורכה...
בנתיים בלאמי ולינקולן מגיעים לדלת שבה הריפרים מוסרים את הגראונדרים לאנשי ההר. הם משמיעים שוב את הרעש הזה ומזריקים לריפרים את החומר האדום. בלאמי מצפה שליקולן יתחיל בתוכנית להרוג אותם, אבל במקום זה הוא נעמד בתור לקבל את הזריקה של החומר האדום והם מזריקים לו. כנראה שהוא מכור לזה קשה.
אוי זה היה קטע ממש עצוב:-(
מצד אחד, אני שמחה שהראו את הקטע הזה של לינקולן מתלבט האם להיכנס לשם אחרי שהוא ראה את החומר האדום. שהוא היסס כי לא רצה to relapse, ועם כמה שזה כואב, אני גם שמחה שהראו שזה לא כזה קל להתגבר על התמכרות וזה שבלאמי כביכול נפנף את המצוקה של לינקולן כי יש משהו חשוב יותר (בין אם הוא צודק או לא, פחות רלוונטי לטיעון) לא מבטל את הסכנה בהתמכרות מחדש.
מצד שני נשבר לי הלב כשהוא נעמד שם בתור |בוכה|
מנטרה שחזרה לאורך הפרק:
|כתר||כתר||כתר|

והקטע האהוב עליי בפרק -
לקסה משגיחה לקלארק על הבובז

וסתם עוד גיפים של לקסה כי היא הייתה ממש יפה הפרק|מאוהב|
קלארק דואגת לאישתה|לב|

גם כשהיא מעוצבנת היא מהממת

גם כשהיא סובלת היא מהממת

גם כשהיא מפוחדת היא מהממת

ויש גם תמונות קלקסה חמודות מאחורי הקלעים|מאוהב||לב|

זאתי מזוייפת אבל למי אכפת:-P:

It's Always Sunny

Well-known member
בלאמי מסביר בכל מקרה שסברוס היה הכלב בעל שלושת הראשים שהרקולס נלחם בו בשערי הגיהינום, ושאמא שלו סיפרה לו ולאוקטבייה סיפורים מהמיתולוגיה היוונית.
האחים בלייק מוכיחים שוב שהם חננים:-D
:-D:-D:-D

ואחרי שג'אהא אומר את זה, קיין אומר לו שהוא שיכנע את אבי לשחרר אותו מהכלא ושלא יגרום לו להתחרט :-D
לגבי השיתוף פעולה, לא חשבתי על זה. באמת נראה לך שברגע שאנשי השמיים לא יהיו מועילים עבור הגראונדרים, הגראונדרים יפנו נגדם?

הרגשתי שקיין עושה את זה כדי להוכיח לגראונדרים שאין להם סובלנות לאלימות מצד האנשים שלהם, כי אם הוא לא היה אומר כלום הגראונדרים היו כועסים.

קלארק יוצאת לשאוף אויר. קווינט הזה יוצא אחריה ויורה עליה חיצים.
אני תוהה עד כמה הוא לא חשב כשהוא ביצע את הפעולות האלה, הרי הוא ידע שאם הוא יעשה דברים כזה לקסה תהרוג אותו.

אהבתי איך קיין דאג שג'אהא ישוחרר מהכלא ומה שג'אהא עושה מיד אחרי זה לשחרר את מרפי מתורנות :-D

לקסה זרקה אותו לכלבים, או במקרה הזה לגורילות. (הייתי חייבת :-D|פנים|)

קלארק ולקסה בורחות ומוצאות איזה מקום חדר כזה להסתתר בו. לקסה נפצעת, אומרת לקלארק להשאיר אותה מאחור, אבל קלארק לא עושה את זה וסוחבת אותה לתוך החדר הזה וסוגרת את הדלת.
למרות הפרק הקודם שבו קלארק החליטה שאהבה זו חולשה, היא בכל זאת לא מסוגלת לעזוב את לקסה מאחור.

מאוד התרשמתי מכמות הפעמים שבה היא קמה למרות שכל פעם מחדש הגראונדר כיסח לה את הצורה.
בהמשך הגראונדר אומר לה שחזיר בר נלחם יותר טוב ממנה |שפם|

בנתיים בלאמי ולינקולן מגיעים לדלת שבה הריפרים מוסרים את הגראונדרים לאנשי ההר. הם משמיעים שוב את הרעש הזה ומזריקים לריפרים את החומר האדום. בלאמי מצפה שליקולן יתחיל בתוכנית להרוג אותם, אבל במקום זה הוא נעמד בתור לקבל את הזריקה של החומר האדום והם מזריקים לו. כנראה שהוא מכור לזה קשה. ובלאמי נלקח עם שאר הגראונדרים לקציר.
מסכן לינקולן :-( הם לא לקחו בחשבון את החומר האדום כשהם תיכננו את התוכנית שלהם.

באופן מפתיע, עם כל התיעוב לג'ועל, קצת ריחמתי עליו בקטעים האלה.
למה בעצם?

ויש גם תמונות קלקסה חמודות מאחורי הקלעים|מאוהב||לב|

חמודות :-]

LeAnnDylan

Well-known member
מבצע הצל תיון יוצא לדרך.
בלאמי מספר ללינקולן שאוקטביה אוהבת סיפורי מיתולוגיה.
הוא גם נותן את הברכה שלו לזוג הצעיר, יופי לינק, עכשיו אתה יכול להציע לאוקטביה להינשא לך|חיוךרחב||מאוהב|

לינקולן מספר לבלאמי למה הוא הציל את אוקטביה. למרות שזה היה שקר. הוא הציל אותה כי he wanted to tap that ass אפשר להאשים אותו?

איזה חמוד קיין שהוא מנסה להיות חבר של אינדרה אבל היא כזה לך תיפול על חרב דביל.

כרגיל מרפי עושה בעיות. למה אני לא מופתעת:-D

אהעהאהאהעה לקסה!!!! עם פנים נקיות|מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב|
כאילו, היא יפה בכל מצב אבל עכשיו זה מבליט כמה שהפנים |מאוהב|שלה מושלמות |מאוהב||מאוהב|
והעיניים!!!!$!@# אהעהאהעה |מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב|

חח קלארק משחקת אותה קשוחה כי היא יודעת שלקסה לא תיתן לאף אחד לגעת בה 😂

אם לפני שבוע מישהו מהגראונדרים היה אומר לה שרפת את אח שלי היא הייתה מתנצלת ישר.
אוקטביה כזאת חמודה שהיא רוצה גם להילחם. יש לי חרב מה את לא מבינה שאני לוחמת? :mad::-D

יואו אני חולה על הקטע עם פאונה. זה כזה מגוחך אבל קלארק ולקסה נלחמות ביחד זה כזה יפה |מאוהב|

ולקסה פצועה וקלארק מטפלת בה |מאוהב||בוכה||מאוהב|

באיזה סרט לקסה חיה שהיא חושבת שקלארק הייתה משאירה את האישה שלה להיאכל ע"י משהו שהוא לא היא |שפם|

לינקולן |מאוהב|
גם כשהוא מטונף הוא מושלם |מאוהב|
D5874352-4F03-4C75-A249-7E618542347C-2566-0000041000425855.GIF

LOL מרפי: קאמפ "אתה" זה בכיוון השני :-D

LeAnnDylan

Well-known member
אוקטביה getting her ass kicked |חבול|
0DAA005A-A66E-4A46-8F10-CF85AE46745B-2566-00000411E8AFC88A.GIF
מצחיק אותי שקלארק נהייתה כזאת סנארקית ולקסה כזה נעלבת mockery is not the product of a strong mind Clarke באמת קלארק. איך מעזה לזלזל בהדה שלנו? |שפם|

יש לך מזל ששניה אחרי זה אמרת לה שאת צריכה אותה, אז אני סולחת לך.

גם אני צריכה אותה. אני צריכה דברים יפים על המסך שלי. והפרק הזה יש לי הרבה |מאוהב|

וגם הקטע שקלארק אומרת לה "את אולי חסרת לב אבל לפחות את חכמה" קודם כל, היא לא חסרת לב! היא הצילה אותך כבר איזה 7 פעמים ממוות ע"י אחד מהגראונדרים שלה כי היא מאוהבת בך בסתר (או שלא?) ושנית, לא אכפת לי אפילו מהנקודה הראשונה כי החיוך הזה שלה האעהעהעה!!!@#$ |מאוהב||מאוהב||מאוהב|

"איך המנהיגים שלכם נבחרים?" וול לקסה, הם פשוט מעבירים סיכה מאחד לשני. ואם את תוהה איך בוחרים בשאר העולם, אז אצלנו למשל לא בוחרים. אנחנו תקועים עם אותו אחד מאז יציאת מצרים.
B1E57844-DC69-451F-A14D-80BBDEB1EEE1-2566-0000041270C60534.GIF IMG_9385.GIF

קלארק כולאת את פאונה בכלוב. אחח קלארק, כפרה על השכל שלך. מי אמר שאת טובה רק לבובז? (כאילו, אני אמרתי. אבל אני מעמידה פנים עכשיו שלא)

יופי זה הפרק שאינדרה לומדת להעריך את אוקטביה. אז כאילו אנחנו אוהבים אותה עכשיו ואני כבר לא צריכה להעמיד פנים כאילו אני לא סוגדת לאדמה שעליה היא דורכת? יופי, כי אם היא רוצה היא יכולה גם לדרוך עליי |מאוהב|

אינדרה |מאוהב|

"אני שום דבר כמוך, צ'נסלור" -"לא? שנינו היינו צריכים למות מזמן" Truer words have never been spoken שניכם ג'וקים שמסרבים למות :-D

ג'אהה חושב שהוא משה רבינו? מה נסגר איתו? |חבול|

אינדרה הולכת לצוד וגם מאכילה את סקייקרו. איזה אמא תרזה אני מתה :-D

חח הגראונדר הזה שקרע לאוקטביה את הצורה קצת חרא "החזיר נלחם יותר ממך"

קלארק ישנה ולקסה שומרת עליה |מאוהב|

אני אוהבת לקסה רגישה |בוכה||בוכה|

הו לא לינקולן יהפוך שוב לג'אנקי? רק קיבלנו אותך חזרה |בוכה||בוכה||בוכה|

LeAnnDylan

Well-known member
אני תוהה עד כמה הוא לא חשב כשהוא ביצע את הפעולות האלה, הרי הוא ידע שאם הוא יעשה דברים כזה לקסה תהרוג אותו.
אני לא חושבת שהוא פחד למות. נראה גם שלגראונדרים אין בעיה למות בעד משהו שהם מאמינים בו. קווניט בבירור לא האמין בשת"פ עם סקייקרו ולא היה לו בעיה להקריב את חייו בשביל לשבור את הברית. בראש שלו הוא האמין שברגע שהוא מוציא את קלארק מהמשוואה - הברית תיפול. אז מבחינתו להרוג אותה שווה את הסיכון שלקסה תוציא אותו להורג אח"כ.
לגבי השיתוף פעולה, לא חשבתי על זה. באמת נראה לך שברגע שאנשי השמיים לא יהיו מועילים עבור הגראונדרים, הגראונדרים יפנו נגדם?
אני לגמרי מאמינה שברגע שהברית תסתיים הגראונדרים יפנו נגדם. הם הוכיחו כבר כמה פעמים שהם לא אוהבים את סקייקרו (ע"ע גוסטוס וקווניט), ונראה לי שאחרי שיקבלו את מבוקשם הם יחזרו להילחם בהם.
כי בכל זאת הוא אבא שאיבד את הבן היחיד שלו. הוא אומנם ג'ועל אבל זה עדין עצוב:-(

It's Always Sunny

Well-known member
  • בלאמי נמצא במאונט וות'ר, הוא עובר חיטוי לפני שמכניסים אותו לכלוב. הרגשתי רע עבורו כשראיתי איך הוא סובל מהתהליך הזה.
  • ג'ספר ומאיה מדברים על כך שמונטי והרפר נעדרים, מאיה אומרת לג'ספר שהוא צריך להיראות כאילו לא קרה כלום למרות שהוא יודע שמונטי והרפר עומדים להפוך לתיוני דם. ג'ספר מבטיח שלא יעשה שום דבר מטופש וברגע שמאיה עוזבת את החדר הוא מחליט ללכת לעשות משהו מטופש :-D
  • אנשי ההרים מתצפתים על קלארק והפמליה שלה, יש להם אפשרות לירות בה אבל הם לא עושים זאת עדיין. קלארק שואלת את אבי למה הם עצרו, היא להוטה לחזור למחנה, אבי מתעקשת שקלארק עדיין זקוקה להכוונה שלה. בטח קלארק חושבת: אני מנסה להנהיג ואז אימא שלי עושה לי פדיחות :-D הצלפים כנראה גרועים כי הם מחטיאים את המטרה שלהם ויורים בגראונדר במקום בקלארק. אינדרה מתעקשת שאוקטביה תהרוג את הצלף אבל קלארק אומרת לה שהם צריכים אותו בחיים כדי להוציא ממנו מידע.
  • בלאמי מתעורר בכלוב, לידו נמצאת גראונדרית שלא מרוצה מנוכחותו. התוכנית של בלאמי מהפרק הקודמת השתבשה אבל הוא מתחיל לבנות תוכנית חדשה, במקום להסתנן למאונט וות'ר הוא יצטרך לצאת מהכלוב.
  • ג'ספר הולך לדבר עם דנטה לגבי כל השקרים שדנטה ואנשי ההרים סיפרו לג'ספר וחבריו. דנטה רוצה להסביר לג'ספר את הצד שלו (וכנראה לשקר עוד) אבל אז ג'ספר עושה את הדבר המטופש שהוא תיכנן מקודם, לוקח את החרב מהשולחן של דנטה ומאיים עליו. זה כנראה רמז לדנטה לא לשים חרבות על השולחן שלו :-D
  • חוזרים למחנה, איש ההרים והגראונדר מובלים למרפאה. הגראונדר מת מיד אחרי שהם מגיעים, קלארק וג'קסון מחפשים דרך להשאיר את הגראונדר בחיים מבלי להוריד את החליפה שלו, רייבן מציעה לבנות מסננים במנעל האוויר.
  • אנשי מאונט וות'ר מגיעים לחדר עם הכלובים, בלאמי עושה רעש על מנת שייבחרו בו כדי שיוכל לצאת מהכלוב. מה שהוא לוקח בחשבון זה שהם יכולים לחשמל אותו ;-# (זה הזמן להתוודות שבפעם הראשונה שראיתי את הפרק חשבתי שהם מחשמלים את אזור המשפעה שלו ורק עכשיו כשחזרתי על הקטע הזה ראיתי שמחשמלים לו את הבטן :-D|פנים| בכל אופן זה מצחיק שבכלל חשבתי לכיוון הזה :-D)
  • מאיה מחטטת במרפאה ומנסה לחפש מידע, אחד מהשומרים נכנס לחדר ובזמן השיחה שלהם מגיב על אחת המטופלות שסיימה את הטיפול שלה שעה לפני הזמן. מאיה מבינה שהדם שמוזרם אליה הוא דם של אחד מאנשי השמיים ואחרי שהיא מסלקת את השומר, היא יורדת לאזור הכלובים וראיתי את בלאמי תלוי ושהוא משמש כבתור תיון דם. היא נותנת לו אדרנלין ומתכוונת לשחרר אותו, הבעיה שהשומר שהיא דיברה איתו מקודם תופס אותה ושואל למה היא נמצאת במקום שאין לה סיווג אליו. מאיה אומרת שרצתה להסתכל על בלאמי ואז אחרי שהיא מסתכלת על הצג שמראה את סימני החיים שלו היא מכריזה שהוא מת. לאבג'וי השומר מתכנן להוריד את בלאמי כדי לזרוק אותו לריפרים. ברגע הזה קצת נלחצתי כי לא ידעתי איך בלאמי יצליח לצאת מהסיטואציה הזו ואז קיבלתי את התשובה שלי, הוא פשוט הכה את לאבג'וי, הוא ממשיך להיאבק בלאבג'וי ובסוף חונק אותו למוות. אחרי זה הוא לוקח את המדים על מנת להתחזות לשומר. מזל שהם באותו מידה :-D
  • דנטה לוקח את ג'ספר לאזור הניסויים של סינג וקייג', הוא מחליט לשחרר את כל הנערים. @keren or5 חשבתי על מה שאמרת על העקביות של הדמות שלו ואני חייבת להסכים איתך. זה מוזר שהוא בסדר עם לעשות ניסויים על גראונדרים אבל פתאום אחרי שהוא גילה מה עושים לאנשי השמיים הוא מחליט לשחרר אותם.
  • קיין מתחקר את אמרסון, הבחור שנתפס ביער. הוא רוצה לענות את אמרסון על מנת להוציא ממנו מידע, קלארק ואבי מסרבות. יש שם רגע שפשוט הורס אותי מצחוק כשאבי אומרת out of the blue: "אני הצ'נסלורית." ואז קיין עונה לה: "אז תתנהגי בהתאם." מעבר לעובדה שאני מסכימה איתו, אני לא חושבת שאבי מבינה שהיא לא יכולה לשלוף את ה-card של הצ'נסלורית בכל פעם שעושים משהו שלא מוצא חן בעיניה :-D
  • דנטה כועס על מה שקייג' וסינג עשו, הוא שולח את קייג' למעצר אבל אז מתגלה שהשומרים כבר לא מקשיבים לדנטה, מבחינתם קייג' הוא המנהיג החדש. קייג' שולח את דנטה למעצר. למרות החוסר עקביות והצביעות של דנטה, כרגע הוא הדבר היחידי שהגן על הנערים וברגע שקייג' כלא אותו, אין מי שיגן עליהם.
  • קלארק דוחקת ברייבן להמשיך לעבוד על התדר, אוקטביה חוששת לבלאמי ולינקולן. רייבן מביעה חשש שהתוכנית שבנויה כולה על בלאמי לא תעבוד. קלארק צריכה ללכת למנעל האוויר. אבי מספרת לה ולקיין שהדם של אמרסון זהה לדם של מישהו שנולד בתיבה, מה שאומר שאנשי ההרים כבר מתחילים לקחת את הדם מאנשי השמיים. קלארק כועסת ורוצה להרוג את אמרסון, אבי וקיין עוצרים אותה.
  • בדרך למפלס חמש, מאיה ובלאמי עוברים במבנה של בית הספר, בלאמי מדבר עם ילד ואחרי זה מגלה שהוא הבן של לאבג'וי ;-#
  • במפלס חמש ג'ספר מספר לכולם שעומדים לשחרר אותם. לצערם הרב הם עדיין לא יודעים שדנטה כבר לא אחראי אז הם מקבלים הפתעה לא נעימה כאשר סוגרים עליהם את הדלתות.
  • קלארק מיואשת מהכל, רייבן מפצירה בה לא לוותר ואז בדיוק הן שומעות את בלאמי במכשיר קשר. בלאמי אומר לקלארק שהמצב השתנה ושעכשיו מחזיקים את החברים שלהם כמו אסירים. קלארק אומרת לבלאמי שהם לא יוכלו לעשות בינתיים כלום עד שבלאמי ינטרל את הערפל החומצי, בלאמי אומר לקלארק שלא ייקח הרבה זמן עד שיבינו שהוא לא שומר וקלארק מחליטה לעזור לו בכך שהיא משחררת את אמרסון ואומרת לו למסור מסר לאנשים שלו שהגראונדרים באים לחסל את אנשי ההרים. אבי לא מרוצה מכך שקלארק משחררת את אמרסון וקלארק אומרת לה: "את אולי הצ'נסלורית אבל אני האחראית." oh snap :-D
  • אוקטביה שואלת את קלארק איך זה עוזר לבלאמי, קלארק אומרת שזו הסחת דעת ובכך שאנשי ההרים עסוקים בצבא של הגראונדרים, הם לא ישימו לב לבלאמי שנמצא בתוך המתקן שלהם.

didalf

Well-known member
בלאמי וליקולן הולכים להתגנב להר וודר דרך המקום שבו ליקולן הגיע לשם לראשונה. התוכנית היא שליקולן יהרוג את כולם ובלאמי יתגנב לשם.
כשלינקולן מתחפש לריפר אז התחלתי להבין את התוכנית שלהם.
לינקולן אומר שהם מחלקים את מי שמגיע לשם לקצירה או לפרוייקט סברוס. בדיוק חשבתי שהיי- איי נואו דאת רפרנס, אבל בלאמי מסביר בכל מקרה שסברוס היה הכלב בעל שלושת הראשים שהרקולס נלחם בו בשערי הגיהינום, ושאמא שלו סיפרה לו ולאוקטבייה סיפורים מהמיתולוגיה היוונית. בלאמי שואל את לינקולן למה הוא עזר לאוקטביה עוד לפני שהכיר אותה.
מסתומרת למה? ראית אותה???|מאוהב|
לינקולן מספר סיפור שכשהוא היה קטן הוא ראה איש נופל מהשמיים בספינה קטנה כזאת כמו זו שרייבן הגיע בה. "התאבדות ע"י כדו"א", בלמאי אומר. מסתבר שזה היה דבר. האדם היה פצוע ולינקולן רצה לטפל בו, אבל אבא שלו אמר לו להרוג אותו |לב-ש|
שמילדות לימדו אותו להיות מפלצת והוא רוצה להיות יותר טוב מזה, נסיך שכמותו.
בנוסף גילינו שכבר היו אנשי שמיים שהגיעו לכדור הארץ אבל זה כי הם ניסו להתאבד.

וגם אינדירה כשהיא נכנסת למחנה - "הדס אפ איי שארפ" - גברת זה המשפט של קפטן אמריקה

[אוקי בערך]
איזה אחד מהמשמר חצוף אומר לאוקטביה שיש לו שוקר למקרה הצורך בטון מגעיל כזה [סוג של אני אשמור עלייך ילדה קטנה מהפראים האלה], אוקטביה - "אני מעדיפה שתתקע את זה בתחת"|כתר|:-D

אני מניחה שלא לגמרי.

אבל זה עצבן אותי בגלל הניסוח שלו.
כי הוא מזה טמבל כי קודם כשהוא דיבר עם אחד החיילים הוא היה נשמע הגיוני יותר - שהם צריכים למצוא משהו שיגרום להם לרצות להמשיך לחלוק את הארץ.
אם הוא היה מנסח את זה ככה לאוקטביה במקום לשלוח אותה לרגל אולי היא הייתה מתרצה.

חחחח וליאורה ציינה שהיא גם כמו קפטן אמריקה

מלכה שכמותה|כתר|

יאייי אינדרה! יאיי אוקטביה! וואנס אגיין אוקטביה היא המפתח לשלום!

הו לא. לאלאלאלאלא. הוא חוזר להיות ריפר?!?!!?! אהעעהה לא ;-(
ויותר גרוע - הם לוקחים את בלאמי לקצירר אעהעהההההההההה. מסכן שלי אין לו כלום חוץ מתחתונים!!!! אם כי זה בדיוק התוכנית של קלארק אם הוא יגיע ישירות לכלובים ושיחרר את הצבא. השאלה רק איך מעבירים לו את המסר?

תכלס ההוא התגרה בו, לא פייר.

ג'אהא הנודניק מבריח את מרפי כדי שיראה לו את הקבר של הבן שלו. מצאת מי, זה שכמעט מת בגללו. ומרפי מספר לג'אהא איך הבן שלו באמת מת. הם נשארים ללילה בדרופ שיפ ומרפי בעיקר יורה משפטים ציניים וכועסים והאמת הרגשתי את הכאב שלו על הכל במבטים שלו ובטון שלו וקצת היה עצוב לי עליו. אפילו פה במעט שורדים שנשארו אין אף אחד שאכפת לו ממרפי, הוא ממש בודד.

ומסתבר שג'אהא עדיין בקטע של לחפש את עיר האורות והגניב עוד כמה נאמנים לבוא איתו. מרפי מחליט להצטרף כי למה לא. גם ככה לאף אחד לא אכפת.

בנתיים במקום אחר קלארק, לקסה ועוד אנשים מדברים על אסטרטגיות לחימה (שוב הזכיר לי את כל הסצנות האלה במשחקי הכס שחאליסי הייתה עושה את זה). קלארק רוצה לחכות שפין בלאמי ישבית אותם מבפנים. איזה אחד שקוראים לו קווינט נוהם על קלארק שהיא ההאויב. קלארק יוצאת לשאוף אויר. קווינט הזה יוצא אחריה ויורה עליה חיצים.
יאוו קווינט קח צ'יל פיל יקרציה.
אז קלארק יוצאת לשאוף אוויר והחצוף ההוא תוקף אותה!!! מה נראה לך?!?!

מממ אני חושבת שהגורילה הרגה את מייג'ר ברן. בכל מקרה הייתה קרציה, מגיע לה.

לקסה כועסת על החצוף ונותנת לקלארק להרוג אותו אבל קלארק מהססת כי לא על כל דבר צריך עונש מוות אבל זה לא נמשך הרבה זמן כי יש שגאות מפחידות ולקסה משאירה את ההוא להיות פתיון חי. לחיה שבאה.

ואז פאקינג קינג קונג תוקף אותם!!!!!!!! חחחחחח מה לעזאזל מאיפה באה הגורילה הזאת ממש הצחיק אותי:-D
לקסה אומרת לקלארק שהיא הייתה צריכה להרוג אותה ושהיא חלשה. קלארק אומרת שהיא צריכה את לקסה כי הסגנים שלה סתומים. (אני מניחה שכפי שדילן רואה את זה יש עוד סיבה:-P:)
מה נסגר אבל עם זה שהפתרון של לקסה להכל זה מוות?

לקסה אומרת לה שמנהיגות עוברת דרך גילגול נשמות. אם היא תמות הספיריט שלה תעבור למנהיג הבא.
אהבתי שקלארק אמרה לה - "את חסרת לב, אבל חכמה", ושזה גרם ללקסה לחייך. וגם מסתבר שהגראונדרים מאמינים שהמפקד הבא נבחר בגלגול נשמות ע"י הרוח של המפקד הקודם. הצחיק אותי שלקסה שאלה בתמימות "למה איך אתם בוחרים". הגורילה שוב תוקפת וקלארק - "אני צריכה את הרוח שלך פה" :-D
בסוף הן מצליחות לברוח מקינג קונג ונועלות אותה בכלוב. אחרי נמנום קל לקסה אומרת לקלארק שהיא טעתה, קלארק לא חלשה.

אני בעיקר תוהה - וחוצמזה הם קצת חלשים ומותשים עכשיו לא? איך ילחמו?

מנטרה שחזרה לאורך הפרק:
חחחחח אני גם שמעתי את השיר הזה בראש בכל פעם שאמרו את המשפט הזה בפרק:-D

הרגשתי שקיין עושה את זה כדי להוכיח לגראונדרים שאין להם סובלנות לאלימות מצד האנשים שלהם, כי אם הוא לא היה אומר כלום הגראונדרים היו כועסים.
נראה לי גם.

לקסה זרקה אותו לכלבים, או במקרה הזה לגורילות. (הייתי חייבת :-D|פנים|)

LOL מרפי: קאמפ "אתה" זה בכיוון השני :-D
:-D
טוב כבר צחקתי מכל שורה בסיכומים שלך בעבר מרגיש לי דהז'וו:-D

יופי זה הפרק שאינדרה לומדת להעריך את אוקטביה. אז כאילו אנחנו אוהבים אותה עכשיו ואני כבר לא צריכה להעמיד פנים כאילו אני לא סוגדת לאדמה שעליה היא דורכת? יופי, כי אם היא רוצה היא יכולה גם לדרוך עליי |מאוהב|
כן? מותר כבר?:-D

didalf

Well-known member
  • בלאמי נמצא במאונט וות'ר, הוא עובר חיטוי לפני שמכניסים אותו לכלוב. הרגשתי רע עבורו כשראיתי איך הוא סובל מהתהליך הזה.
אהאההאעעע מה אתם עושים לבלאמי שלי לאאאאא ;-( אעהה צרחתי על המסך.

• ג'ספר ומאיה מדברים על כך שמונטי והרפר נעדרים, מאיה אומרת לג'ספר שהוא צריך להיראות כאילו לא קרה כלום למרות שהוא יודע שמונטי והרפר עומדים להפוך לתיוני דם. ג'ספר מבטיח שלא יעשה שום דבר מטופש וברגע שמאיה עוזבת את החדר הוא מחליט ללכת לעשות משהו מטופש :-D
יאוו ג'ספר יטמבל|פנים|
אני אוהבת שאת גם משתמשת בתיוני דם:-D

• אנשי ההרים מתצפתים על קלארק והפמליה שלה, יש להם אפשרות לירות בה אבל הם לא עושים זאת עדיין. קלארק שואלת את אבי למה הם עצרו, היא להוטה לחזור למחנה, אבי מתעקשת שקלארק עדיין זקוקה להכוונה שלה. בטח קלארק חושבת: אני מנסה להנהיג ואז אימא שלי עושה לי פדיחות :-D הצלפים כנראה גרועים כי הם מחטיאים את המטרה שלהם ויורים בגראונדר במקום בקלארק. אינדרה מתעקשת שאוקטביה תהרוג את הצלף אבל קלארק אומרת לה שהם צריכים אותו בחיים כדי להוציא ממנו מידע.
חחחחח כן אבי מתי תביני שאת לא הבוס??
ותראו את אוקטביה הלוחמת עם האיפור והכל|מאוהב|

• בלאמי מתעורר בכלוב, לידו נמצאת גראונדרית שלא מרוצה מנוכחותו. התוכנית של בלאמי מהפרק הקודמת השתבשה אבל הוא מתחיל לבנות תוכנית חדשה, במקום להסתנן למאונט וות'ר הוא יצטרך לצאת מהכלוב.
היא לא שמעה שאנחנו כבר לא שונאים אנשי שמיים.
  • אנשי מאונט וות'ר מגיעים לחדר עם הכלובים, בלאמי עושה רעש על מנת שייבחרו בו כדי שיוכל לצאת מהכלוב. מה שהוא לוקח בחשבון זה שהם יכולים לחשמל אותו ;-# (זה הזמן להתוודות שבפעם הראשונה שראיתי את הפרק חשבתי שהם מחשמלים את אזור המשפעה שלו ורק עכשיו כשחזרתי על הקטע הזה ראיתי שמחשמלים לו את הבטן :-D|פנים| בכל אופן זה מצחיק שבכלל חשבתי לכיוון הזה :-D)
חחחחח אני גם חשבתי שחישמלו אותו שם:-D
השומרים באים לקחת אותה לטיפול אבל הוא עושה רעש (בכוונה כדי שיקחו אותו ולא אותה) ועכשיו תולים אותו אעהאההה.

• ג'ספר הולך לדבר עם דנטה לגבי כל השקרים שדנטה ואנשי ההרים סיפרו לג'ספר וחבריו. דנטה רוצה להסביר לג'ספר את הצד שלו (וכנראה לשקר עוד) אבל אז ג'ספר עושה את הדבר המטופש שהוא תיכנן מקודם, לוקח את החרב מהשולחן של דנטה ומאיים עליו. זה כנראה רמז לדנטה לא לשים חרבות על השולחן שלו :-D
:-D

• מאיה מחטטת במרפאה ומנסה לחפש מידע, אחד מהשומרים נכנס לחדר ובזמן השיחה שלהם מגיב על אחת המטופלות שסיימה את הטיפול שלה שעה לפני הזמן. מאיה מבינה שהדם שמוזרם אליה הוא דם של אחד מאנשי השמיים ואחרי שהיא מסלקת את השומר, היא יורדת לאזור הכלובים וראיתי את בלאמי תלוי ושהוא משמש כבתור תיון דם. היא נותנת לו אדרנלין ומתכוונת לשחרר אותו, הבעיה שהשומר שהיא דיברה איתו מקודם תופס אותה ושואל למה היא נמצאת במקום שאין לה סיווג אליו. מאיה אומרת שרצתה להסתכל על בלאמי ואז אחרי שהיא מסתכלת על הצג שמראה את סימני החיים שלו היא מכריזה שהוא מת. לאבג'וי השומר מתכנן להוריד את בלאמי כדי לזרוק אותו לריפרים. ברגע הזה קצת נלחצתי כי לא ידעתי איך בלאמי יצליח לצאת מהסיטואציה הזו ואז קיבלתי את התשובה שלי, הוא פשוט הכה את לאבג'וי, הוא ממשיך להיאבק בלאבג'וי ובסוף חונק אותו למוות. אחרי זה הוא לוקח את המדים על מנת להתחזות לשומר. מזל שהם באותו מידה :-D
מאיה היא די מצטיינת הפרק כל הכבוד לה על כל העזרה.
בדרך השומר תופס אותם ובלאמי חונק אותו למוות בעזרת הבחורה בכלוב, שבלאמי מבטיח שיחזור אליה. ואז הם יורדים במעלית וכל רגע אנשים נכנסים והמצב נהיה יותר מלחיץ ונשבעת שבראש שלי כבר שמעתי "Before we get started, does anyone want to get out?". מה יהיה עם הרפרנסים הלא מכוונים לקפטן אמריקה?

• דנטה לוקח את ג'ספר לאזור הניסויים של סינג וקייג', הוא מחליט לשחרר את כל הנערים. @keren or5 חשבתי על מה שאמרת על העקביות של הדמות שלו ואני חייבת להסכים איתך. זה מוזר שהוא בסדר עם לעשות ניסויים על גראונדרים אבל פתאום אחרי שהוא גילה מה עושים לאנשי השמיים הוא מחליט לשחרר אותם.
תכלס הוא צבוע יותר.

• דנטה כועס על מה שקייג' וסינג עשו, הוא שולח את קייג' למעצר אבל אז מתגלה שהשומרים כבר לא מקשיבים לדנטה, מבחינתם קייג' הוא המנהיג החדש. קייג' שולח את דנטה למעצר. למרות החוסר עקביות והצביעות של דנטה, כרגע הוא הדבר היחידי שהגן על הנערים וברגע שקייג' כלא אותו, אין מי שיגן עליהם.
הו לא מי יגן על התיונים שלנו עכשיו?:-0

• בדרך למפלס חמש, מאיה ובלאמי עוברים במבנה של בית הספר, בלאמי מדבר עם ילד ואחרי זה מגלה שהוא הבן של לאבג'וי ;-#
אוי זה היה עצוב:-( ההבנה שיש שם ילדים קטנים , ושהוא עכשיו הרג אבא של ילד קטן וחמוד.

• במפלס חמש ג'ספר מספר לכולם שעומדים לשחרר אותם. לצערם הרב הם עדיין לא יודעים שדנטה כבר לא אחראי אז הם מקבלים הפתעה לא נעימה כאשר סוגרים עליהם את הדלתות.
אוי לא:-0 אני לא בטוחה אם ג'ספר קלט את בלאמי.

• קלארק מיואשת מהכל, רייבן מפצירה בה לא לוותר ואז בדיוק הן שומעות את בלאמי במכשיר קשר.
וואי קלארק המסכנה הייתה מזה על הסף כבר:-( והיא ורייבן על קוצים שתיהן. ואז מגיעה השיחה מבלאמי ולאלרק יש כוחות מחודשים. פיוו איזה הקלה משני הצדדים כשהם שמעו אחד את השני|לב|
  • בלאמי אומר לקלארק שהמצב השתנה ושעכשיו מחזיקים את החברים שלהם כמו אסירים. קלארק אומרת לבלאמי שהם לא יוכלו לעשות בינתיים כלום עד שבלאמי ינטרל את הערפל החומצי, בלאמי אומר לקלארק שלא ייקח הרבה זמן עד שיבינו שהוא לא שומר וקלארק מחליטה לעזור לו בכך שהיא משחררת את אמרסון ואומרת לו למסור מסר לאנשים שלו שהגראונדרים באים לחסל את אנשי ההרים. אבי לא מרוצה מכך שקלארק משחררת את אמרסון וקלארק אומרת לה: "את אולי הצ'נסלורית אבל אני האחראית." oh snap :-D
יאסססס!! יו טל הר גירל!
אבי זוזי מהדרך את מפריעה למנהיגה האמיתית.
ואז קלארק שולחת את אמרסון עם מסר שהם מתכננים מלחמה במטרה להלחיץ אותם מבחוץ, ומוציאה לו קצת אוויר מהחליפה שיזדרז. איזה אכזרית היא נהייתה, מתה עליה|כתר|

למעלה