LeAnnDylan
Well-known member
קלארק מקבלת טיפים מרוחות רפאים. חח אני אוהבת איך היא צועקת סטופ וכל הגראונדרים מקשיבים לה כאילו היא המלכה שלהם גם 
קלארק דופקת חצי בקבוק וודקה, תירגעי ילדה, כולנו ראינו אותך שיכורה... אולי עדיף שלא
בלאמי מאשים את גוסטוס. לקסה פונה אליו ומבקשת את האמת. איזה כבוד יש לו אליה
הוא יכל בקלות להגיד לה שהוא לא עשה את זה והיא הייתה ממשיכה עם ההוצאה להורג של רייבן ושבירת הברית. אבל הוא אוהב אותה ומכבד אותה ולא מסוגל לשקר לה
קלארק מקבלת שיעור לייב באיך לא נותנים לרגשות להשפיע על ביצוע התפקיד.
תיון הדם מצליח להעביר את ההודעה לארק, נקווה שיהיה מי שיאזין לה. אבל הו לא, הוא נלכד האהעעה
רייבן צופה בהתעללות בגוסטוס ומבינה שזה היה יכול להיות פ'ין ומסתכלת על קלארק במבט קצת יותר מבין.
איך גם אחרי כל ההתעללות הזאת מילותיו האחרונות של גוסטוס ללקסה הן "תהיי חזקה"
יו גונפלסטה אודן
אבי: "אנחנו לא כל כך שונים". אתם כן, אתם חסרי כבוד
תראי כמה כבוד היה לגוסטוס להדה שלו
רייבן מגיעה עם הרדיו, הם שומעים את ההודעה של ג'ספר!!!
"קודם אנחנו צריכים בן אדם בפנים" bruh.. יש לך 47 מהם בפנים
"חשבתי שאת לא אוהבת את התוכנית הזאת, שאני אהרג" כן, אבל כבר לא אכפת לי ממך, יש לי את לקסה
יאא החבורה העליזה משתפת פעולה!!

בלאמי, לינקולן ורייבן עושים תוכניות להיכנס להר. אוקטביה והצמות ישמרו על הברית. ולקסה תשמור על הבובז של קלארק
אבל לפני שזה יקרה צריך לחפף את פ'ין המקריפ כי אנחנו לא צריכים פיפינג טום. אבי מביאה לקלארק את האפר של פ'ין "זה יעזור לך להיפרד" אמא, לא היית קשובה?! נפרדתי ממנו לפני שניה!
מונטי מתעורר בכלוב. אהעהעאה מיץ מונטי!! אעהאעהא הארפר בכלוב מעליו.
"הם בנו 47 תאים לכולנו" אהעהאהעהעה פרויקט תיונים יוצא לדרך!
קלארק דופקת חצי בקבוק וודקה, תירגעי ילדה, כולנו ראינו אותך שיכורה... אולי עדיף שלא
בלאמי מאשים את גוסטוס. לקסה פונה אליו ומבקשת את האמת. איזה כבוד יש לו אליה
הוא יכל בקלות להגיד לה שהוא לא עשה את זה והיא הייתה ממשיכה עם ההוצאה להורג של רייבן ושבירת הברית. אבל הוא אוהב אותה ומכבד אותה ולא מסוגל לשקר לה
קלארק מקבלת שיעור לייב באיך לא נותנים לרגשות להשפיע על ביצוע התפקיד.
תיון הדם מצליח להעביר את ההודעה לארק, נקווה שיהיה מי שיאזין לה. אבל הו לא, הוא נלכד האהעעה
רייבן צופה בהתעללות בגוסטוס ומבינה שזה היה יכול להיות פ'ין ומסתכלת על קלארק במבט קצת יותר מבין.
איך גם אחרי כל ההתעללות הזאת מילותיו האחרונות של גוסטוס ללקסה הן "תהיי חזקה"
יו גונפלסטה אודן
אבי: "אנחנו לא כל כך שונים". אתם כן, אתם חסרי כבוד
תראי כמה כבוד היה לגוסטוס להדה שלו
רייבן מגיעה עם הרדיו, הם שומעים את ההודעה של ג'ספר!!!
"קודם אנחנו צריכים בן אדם בפנים" bruh.. יש לך 47 מהם בפנים
"חשבתי שאת לא אוהבת את התוכנית הזאת, שאני אהרג" כן, אבל כבר לא אכפת לי ממך, יש לי את לקסה
יאא החבורה העליזה משתפת פעולה!!
בלאמי, לינקולן ורייבן עושים תוכניות להיכנס להר. אוקטביה והצמות ישמרו על הברית. ולקסה תשמור על הבובז של קלארק
אבל לפני שזה יקרה צריך לחפף את פ'ין המקריפ כי אנחנו לא צריכים פיפינג טום. אבי מביאה לקלארק את האפר של פ'ין "זה יעזור לך להיפרד" אמא, לא היית קשובה?! נפרדתי ממנו לפני שניה!
מונטי מתעורר בכלוב. אהעהעאה מיץ מונטי!! אעהאעהא הארפר בכלוב מעליו.
"הם בנו 47 תאים לכולנו" אהעהאהעהעה פרויקט תיונים יוצא לדרך!
אגב הבנתי מה הבעיה של תפוז, הוא שונא את הצבעים. בלי הצבעים הוא לא רושם לי שיש יותר מ-20 תמונות
נערך לאחרונה ב: