כי דילן כנראה חוששת לפתוח בעצמה.
אני תכף מתחיל לראות את הפרק ואז אני אבוא לפרוק.
אני תכף מתחיל לראות את הפרק ואז אני אבוא לפרוק.
לרגע בכלל לא הבנתי על מה את מדברת.אני מרגישה דיכאון כמעט זהה לזה שאחרי 3X07
וואלה
לרגע בכלל לא הבנתי על מה את מדברת.
אני לא מבין איך אפשר בכלל להשוות את המוות של הדבר האצילי ביותר שהוא לקסה למוות של דיוזה, עד כמה שהיא כיפית והפכה לדמות טובה.
שלא לדבר על זה ש3X07 לא היה רק הסוף של לקסה - זה היה הסוף של קלקסה.
כאילו הייתי עצוב עכשיו כשהיא מתה, אבל יש לי דברים גדולים אחרים על הראש.
אוי לא, אני מודאגיש לי תור ללייזר תכף אז אין לי זמן להגיב להכל, אז רק בקשר ל307
קודם כל רשמתי ״כמעט״ כי בכל זאת. לקסה.
ולא, לא כאב לי על קלקסה כמו שכאב לי על לקסה עצמה. כאילו, ברור שקלקסה זה ההולי גרייל, אבל עדין. אם מישהי מהן הייתה חייבת למות, הייתי הורגת את קלארק בלי לחשוב פעמיים. אבל זה בעיקר היום ממרומי עונה 7 כשהיא כבר לא אותה קלארק שאהבתי לפני. אבל לא חשוב.
כבר ציינתי בעבר שדיוזה היא הדמות האהובה עליי שהוסיפו לסדרה מאז לקסה. אז כמובן שכאב לי על המוות שלה.
נראה לי שהמוות היחיד כרגע שהיה יכול לכאוב לי יותר מזה זה מוות של אוקטביה שאני אפילו לא מוכנה לקבל כאופציה סבירה.
בצפייה חוזרת של עונות 5+6 (וגם 7) אני פתאום קולטת שכל שורה שפאקינג (סליחה, פלוקינג) יצאה לה מהפה הייתה גאונית. היא נתנה לי כל כך הרבה גיפים, ואני חושבת שאפילו גברי וקאדי יסכימו שגיפים נעלים יותר למימז. ומכיוון שגיפים איז וואט איי דו (רפרנס ל701) איי מאסט סטאן דה קווין hallowed be her name
אני כבר מתגעגעת
אל תדאגאוי לא, אני מודאג
אז את אהבת את לקסה, את ג'וזי ואת דיוזה ושלושתן מתו.
עכשיו אני מודאג מאוד לאוקטביה
בבקשה תאמרי לי שאת לפחות לא אוהבת את רייבן
you better work bitch!!טכנית זה היה ברור שזה יקרה עוד מאז הפרק הראשון של העונה מה שאומר שהייתה לו עלייה לשלטון ארוכה באופן מביך.
למה צריך לבחור?! למה אני לא יכולה להתאבל על שתי מלכות?!ואגב אם אינדרה הייתה מתה הייתי הרבה יותר באבל מאשר על דיוזה.
אני דווקא חושבת שהתהליך הזה שאינדרה עשתה מ-וור צ'יף חסרת רחמים, מנג'סת הדות לאומית, למנטורית לאוקטביה, BFFית לקיין, ורכיכה שמקריבה את חיה עבור ילדה לא שלה זה תהליך התבגרות שלם, מלא ויפהלא יותר חשוב להרוג את שיידי מאשר לשמור שמאדי תשאר בחיים.
מה זאת אומרת מי יודע? אני יודע! (תקרא בנעימת ליל הסדר) קלארק הייתה קופצת לבארדו להביא את ה-GEM9 כדי להשמיד עוד כוכב. אבל היא גם תדאג שלא משנה איפה שהיא משפריצה את זה, שתהיה שם ידית.כלומר הסיבה היחידה שאולי חשוב לשמור את מאדי בחיים היא כי מי יודע מה קלארק תעשה אם היא תמות.
כן.. זה לא הרגיש כמו הרעיון הכי חכם שלו, אבל ג'וקים שורדים מתקפות גרעיניות. זה מה שג'וקים עושים...בכל מקרה מרפי ממשיך את המסע להפיכתו לגיבור לאומי ומחביא את המאמינים ב... בתוך הכור הגרעיני? זה מרגיש מסוכן.
בעוד שיידי נורא כועס ומחפש להרוג את כל מי שהוא יכול. ואת המשפחה של כל מי שהוא יכול.
*כל הכבוד נייט שבאיחור אופנתי הבנת שעזרת למטורף (שבעד רצח ילדים) להפוך למנהיג. כנראה ערימת הגופות בסוף פרק שעבר לא הייתה רמז מספיק ברור.
נראה לי שכל תורת הגראונדרים בנויה על כבוד למסורת וחוקים. אם המילה שלו לא תהיה שווה כלום, איזה דוגמה הוא מהווה? למה שירצו ללכת אחריו?ואם שיידי כל כך בקטע של לרצוח את כולם אז למה בעצם שהוא לא ירצח את אינדרה עכשיו? נראה לי שצריך להיות לו ברור שהיא עדיין סכנה אפילו אם היא השתחווה.
חוץ מזה היה סשן תספורות שלפחות התייחסו אליו.
אולי תספורות זה הTheme של העונה הזאת. אולי זה האויב הגדול?
לא היו הרבה קטעים מגוחכים מזה בסדרה כולהאה רגע, אבל אולי אין אויב גדול כי אולי אין מלחמה אחרונה כי אולי הם פאקינג במשך אלף שנה קראו את הטקסט שלהם לא נכון.
אבל אז מגיע בחור צעיר שלמד קצת קוריאנית מאבא שלו ומפרש באופן שונה את כל הטקסט שלהם.
ברוך בורא הניילהאבל מה שדי מגוחך זה איך שג'ורדן גילה את הטעות אחרי שתי דקות ועם (אני מניח) אפס ניסיון בתרגום טקסטים.
מה שטוב זה שהייתה שם ניילה בתור נציגת הצופים כדי לציין כמה זה מגוחך שג'ורדן יעלה על זה כל כך מהר. שלא לדבר על כך שהוא יספק תרגום שונה כל כך מהר.
סליחה, ניילה ציינה שזה מבחן. אז אפילו שג'ורדן פתאום מדבר קוריאנית שוטפת, זו בעצם ניילה הגאוןיחד עם זה, לא סתם יציינו את זה - אז ג'ורדן בטח צודק ובאמת מדובר באיזה מבחן.
ואולי המבחן זה מה שבקה הייתה בו. ואולי בלאמי נמצא עכשיו במבחן.
יואו זה היה מצחיק אותי ממש אם היא הייתה מצמידה לו חרב לצוואר וכזה "חבק אותי או שאתה האויב של וואנקרו"*ואיזה חמוד היה כשאוקטביה חיבקה את מילר והוא כזה קר והיא מכריחה אותו לחבק אותה חזרה (אבל לא באיומי מוות, אז זה שונה).
אוי. שכחתי להגיב עליו בכלל. באמת היה נראה אומלל שם. ואני יודעת שטכנית LEVEL 11 מתגאה בזה שאין לו רגשות, אבל הוא כן אמר שנשבר כשאקו רצחה שני אנשים מולו. אז האם אתם חושבים שעכשיו שהוא מרגיש נבגד הוא יתהפך ויהיה נגד החבורה שלנו?מסכן לוויט המוכה. הוא היה כל כך חמוד שם איך שהוא היה עצוב ומוכה.
היו כל כך הרבה דברים משונים שהם לא תהו לגביהם שכבר הפסקתי להתפלא מכל הדברים שהם לא questioningמשהו שהיה לי מאוד מוזר:
קלארקרו מגיעים לבארדו ששם עברו 3 חודשים בזמן שלקלארקרו עברו מקסימום ימים בודדים. אבל הם לא תוהים איך זה שהאנשים שהם מכירים השתנו כל כך וכל כך מהר.
*אני מניח שבשלב מאוחר יותר הם יגלו שאוקטביה חיה בכוכב אחר למשך 10 שנים ואיכשהו נראית צעירה באותה מידה. ואז קלארק תרצח אותה.
כי המלכה קלארק לא אמרה להם שמותר להם לפקפק בו. ואם קלארק לא אמרה להם איך לחשוב, הם לא חושבים. דה!וזה למרות שקלארק הכירה אותו רק ימים בודדים לפני כן. האחרים לדעתי בכלל לא מכירים אותו. אומנם הוא הציל את החיים של קלארק, אבל בכל זאת. למה הם סומכים עליו באופן מלא?
אתה איש קר ומנוכר.כאילו הייתי עצוב עכשיו כשהיא מתה, אבל יש לי דברים גדולים אחרים על הראש.
אוקי זה ששיידי יתפוס את השלטון היה די לחלוטין ברור. טכנית זה היה ברור שזה יקרה עוד מאז הפרק הראשון של העונה מה שאומר שהייתה לו עלייה לשלטון ארוכה באופן מביך.
לא יודעת, רק אני עדיין חשבתי על האפשרות שמאדי תיקח בכל זאת בחזרה את הפליים בשביל לנצח אותו? למעשה כשהיא קפצה עליו (במחווה מדהימה ומוזרה לאריה סטארק) אני חשבתי שזה מה שהיא כבר עשתה. אבל לא.לא יותר חשוב להרוג את שיידי מאשר לשמור שמאדי תשאר בחיים.
כלומר הסיבה היחידה שאולי חשוב לשמור את מאדי בחיים היא כי מי יודע מה קלארק תעשה אם היא תמות.
חוץ מזה היה סשן תספורות שלפחות התייחסו אליו.
אולי תספורות זה הTheme של העונה הזאת. אולי זה האויב הגדול?
כן.אז האם באמת הגיוני שהם יעשו כזאת טעות גדולה?
אני חושבת שאין בזה ספק.יחד עם זה, לא סתם יציינו את זה - אז ג'ורדן בטח צודק ובאמת מדובר באיזה מבחן.
האמת שאקו ממש הפתיעה אותי, כלומר לא חשבתי שהיא שטופת מוח אבל ממש לא חשבתי שזה מה שהיא מתכננת, נקמה ועוד קיצונית כל כך.ובעניין החיבוקים איזה כיף שהם התחבקו ושהבחורות שלנו עדיין שפויות. או לפחות לא שטופות מוח בקטע של הכת, כי אני לא יודע אם אקו הכי שפויה. ובטח לא הופ.
מי אמר שהם לא תוהים? לי זה נראה שהם תוהיםקלארקרו מגיעים לבארדו ששם עברו 3 חודשים בזמן שלקלארקרו עברו מקסימום ימים בודדים. אבל הם לא תוהים איך זה שהאנשים שהם מכירים השתנו כל כך וכל כך מהר.
*אני מניח שבשלב מאוחר יותר הם יגלו שאוקטביה חיה בכוכב אחר למשך 10 שנים ואיכשהו נראית צעירה באותה מידה. ואז קלארק תרצח אותה.
אני חשבתי שגילינו את זה די בבירור כבר בפרק הבאקדור.גילינו שקאלי הייתה הפליים קיפר הראשונה,
ואם כבר קאדי, הוא קצת עולה לי על העצבים אבל בכל זאת משעשע אותי מאוד. הקטע שכולם מכוונים עליו רובים והוא כזה "אני גווע, טודולו ביצ'ז" ופשוט הולך להם בפניםI have no choice but to stan
רקס זה שם של כלב אז לגמרי בלבלת אותי פה עד שהבנתי שזה הילד ולא הכלבה פיקסו.קלטתם את ניצני האהבה האלה בין מאדי ורקס?!?! איי קול שיפ!!
אף אחד!!מי דה פאק היה מאמין שמרפי יזיל דמעה על מישהו שהוא לא הוא (או אמורי)?!
ואם כבר מייקאוברים, אולי אם אינדרה הייתה מבזבזת קצת פחות זמן בסלון כלות וקצת יותר זמן בלהתכונן לקונקלייב, אולי היא הייתה מנצחת את שיידי![]()
עכשיו שאת אומרת כנראה שכן, אבל כמו שכתבתי קודם כשצפיתי בזה זה הכי היה נראה לי כמו [ספוילר ל-Game of Thrones דומה באופן מדהים לקפיצה של אריה כשהיא הורגת את מלך המתים].ואז מאדי מגיעה משום מקום באיזה קפיצת פאווריינג'רס כדי לשפד את שיידי היה parallel ללקסה בעיר האורות!!!!!
תתלייצני חופשיאי לכך ובהתאם לזאת - זה המשפט של לקסה!!!!$#^$%^%$ אהעעהעהעהעעהעה!!! HEDA IS COMING!!!! אתם לא תוכלו לשכנע אותי להפסיק להתלייצן!!! היא באה!! אני מרגישה את זה!!!!
ברור שזוכרים!! מי יכולה לשכוח את השגרירה מפרק 401?! היתה מתולתלת חמודה כזאת.אגב, אם כבר הדות, שיידי גילה לנו על עוד 2- מאפי מבודאלנקרו (זוכרים מי היה לנו מהשבט הזה? השגרירה שאקו הרגה בפרק 4X01 שלא הסכימה שאזגדה ישתלטו על הקואליציה,
אותו כן, בכל זאת אירוע שנספר בסדרת הפשעים נגד האנושות שרובצים על קלארק עד הגאולה המתקרבת שלה.והגראונדר "בייליס" שקלארק ואבי הרגו במעבדה של בקה)
את יכולה להמציא שמות פה עכשיו, אני לא אדע אם זה נכון.וקמג'י מטרישנקרו
אוקיי הסיבות שאת ממציאה לשנוא אותו מגיעות עכשיו לגבהים חדשים של הזיה.טוב קישקשתי מספיק על הפרק עכשיו הזמן להתאבל ולתהות האם זה שבלאמי החמור התעקש לגרש את אחותו ולא לתת לה להמשיך להיות בלאדריינה ומנע ממנה ללכת עם חרב לכל מקום זו הסיבה שאין לנו דיוזה עכשיו? כי אני לגמרי on board עם לשנוא אותו בגלל זה![]()
זה נאמר בעבר על ידי הרבה אנשיםאתה איש קר ומנוכר.
תכלס עברו ימים בודדים מאז תחילת עונה 6, אז בהחלט ימים בודדים יותר מאז תחילת עונה 7. אבל זה עדיין הרגיש כאילו לקח יותר מידי זמן.אבל תכלס עברו רק כמה ימים (על סנקטום) לא?
אני חושב שהפליים הרוס. הרסו אותו בסוף עונה 6 כשהוציאו אותו ממאדי (ותוך כדי הקוד של שיידי ברח)לא יודעת, רק אני עדיין חשבתי על האפשרות שמאדי תיקח בכל זאת בחזרה את הפליים בשביל לנצח אותו? למעשה כשהיא קפצה עליו (במחווה מדהימה ומוזרה לאריה סטארק) אני חשבתי שזה מה שהיא כבר עשתה. אבל לא.
גם אני חשבתי על זה. אני מניח ששם הוא היה בלי עין כי הוא איבד אותה בחיים המקוריים שלו.אגב בעניין שמאדי הוציאה לו עין - ממה שאני זוכרת גם כשהיא ראתה אותו בעבר במיינספייס שלה הוא היה ככה.
*הבהרה - תוהים לגבי איך דברים כל כך השתנו.מי אמר שהם לא תוהים? לי זה נראה שהם תוהים![]()
לא זכור לי שהרבה חיבוקים זה מאפיין של אופרות סבון.אז קודם כל, כמות החיבוקים שהייתה לנו הפרק הרגישה קצת כמו אופרת סבון (היפים והאמיצים, אמרנו או לא?)
מרפי ומאדי, קלארקטביה, אוקטביה ומילר (תחבק אותי כבר יא אידיוט!) ורייבן ואקו![]()
האמת שאני מניח שהיא התקלחה בפרק הראשון של העונה כשהם לקחו את הבית הקטן בערבה.אפשר להבין למה קלארק, שלא התקלחה כבר איזה 15 פרקים ומאה שנה
לא שמתי לב אבל זה קורה לפעמים בטלוויזיה (זכור לי פרק אחד של אנג'ל שהוא התיישב על ספסל וכשהוא קם ממנו הייתה לו תספורת אחרת).איך לעזאזל השיער שלה קצר יותר מבפרק הקודם?!!
זאת תגלית קצת מגניבה. ודי גורמת לי יותר לרצות לראות את סדרת הפריקוול (ואני לא אתפלא אם זאת המטרה)גילינו שקאלי הייתה הפליים קיפר הראשונה
את מתכוונת כי את מחוייבת לפי חוזה לאהוב דמויות של נבליםI have no choice but to stan
אני לא מבין? את חושבת שאינדרה מתה בפרק הזה?אבל אני מצטערת הסקרפייס של דיוזה ואינדרה הפרק הזה
זאת חברות? הם בילו 5 דקות יחד (וחצי מזה היה בבטן של מערה חיה)אני ממש אוהבת את החברות בין ניילה לג'ורדן!!
אני חושב שהוא הרגיש מחנק בגרון על כך שהוא יצר קבוצה של מפלצות (הפריימז) בגלל האהבה אליה.גבריאל שעדין מרגיש מחנק בגרון בכל פעם שהוא חושב על ג'וזי.
מה? מי זה רקס?קלטתם את ניצני האהבה האלה בין מאדי ורקס?!?! איי קול שיפ!!
תכלס אם אמא קוראת ככה לבן שלה היא לא יכולה להתפלא כשהוא גדל להיות דיקטטור מטורף ורצחני.אז שיידי הוא בעצם מלאכי. אני מעדיפה שיידי.
עכשיו שאני חושב על זה, אולי החיבור היחיד בין שני חלקי הפרק הוא שזה גם בערך מה שקאדוגן אומר.שיידי אומר למאדי ש-Love is weakness
את מכינה את עצמך לשברון לב.HEDA IS COMING!!!! אתם לא תוכלו לשכנע אותי להפסיק להתלייצן!!! היא באה!! אני מרגישה את זה!!!!
בודאלנקרו (זוכרים מי היה לנו מהשבט הזה? השגרירה שאקו הרגה בפרק 4X01 שלא הסכימה שאזגדה ישתלטו על הקואליציה
ברור שזוכרים!! מי יכולה לשכוח את השגרירה מפרק 401?! היתה מתולתלת חמודה כזאת.
(שמץ של מושג על מה את מדברת אין לי)
והגראונדר "בייליס" שקלארק ואבי הרגו במעבדה של בקה
גם אני זוכר אותו. אבל זכרת מאיזה שבט הוא?אותו כן, בכל זאת אירוע שנספר בסדרת הפשעים נגד האנושות שרובצים על קלארק עד הגאולה המתקרבת שלה.
אכן הזוי הרמות שאליהם דילן מגיעה בשנאה אליו.אוקיי הסיבות שאת ממציאה לשנוא אותו מגיעות עכשיו לגבהים חדשים של הזיה.
האם את הולכת לסלוח לו ברגע שאוקטביה תסלח לו ויהיה חיבוק? (ואנחנו מניחים שרוב הסיכויים שיהיה משהו כזה, לא?)
ואגב אם אינדרה הייתה מתה הייתי הרבה יותר באבל מאשר על דיוזה.
אני לא מבין!?! את טוענת שאינדרה מתה בפרק הזה?למה צריך לבחור?! למה אני לא יכולה להתאבל על שתי מלכות?!
אני באמת לא מצליח להבין אם את סרקסטית כאן.אני דווקא חושבת שהתהליך הזה שאינדרה עשתה מ-וור צ'יף חסרת רחמים, מנג'סת הדות לאומית, למנטורית לאוקטביה, BFFית לקיין, ורכיכה שמקריבה את חיה עבור ילדה לא שלה זה תהליך התבגרות שלם, מלא ויפה![]()
מרפי ממשיך את המסע להפיכתו לגיבור לאומי ומחביא את המאמינים ב... בתוך הכור הגרעיני? זה מרגיש מסוכן.
מה שאמרתי פתאום הזכיר לי את מה שסת' רוגן אמר בפודקאסט הזה לגבי זה שלרכז את כל היהודים במקו כל כך נפיץ זה לא רעיון חכם.כן.. זה לא הרגיש כמו הרעיון הכי חכם שלו, אבל ג'וקים שורדים מתקפות גרעיניות. זה מה שג'וקים עושים...
יואו זה היה מצחיק אותי ממש אם היא הייתה מצמידה לו חרב לצוואר וכזה "חבק אותי או שאתה האויב של וואנקרו"
לחלוטין הופך את כל העניין לכך שזה מרגיש פחות מגוחף מאשר מלחמה אחרונה נגד איזה אויב שאנחנו לא מכירים (או לחלופין כל הרעים של העבר כמו שאני אמרתי. בצחוק)3. אז "המלחמה האחרונה" היא באמת בכלל לא מלחמה, היא מבחן, ואני מסכימה איתכם שהאופן שהם מגלים את זה קצת מופרכת, אבל זה לא משנה (ובואו יש דברים הרבה יותר מופרכים בסדרה), כי אני אוהבת את זה וזה עושה לי הרבה יותר היגיון ומתאים למקום שהסדרה הולכת אליו בסיומה - כמו שכתבת דילן, זה יהיה בעניין של להתגבר על היצר האנושי להחריב או משהו כזה. (כלומר אולי לא, אנחנו עוד לא יודעים בוודאות מה המבחן, אבל לפחות זה נראה מאוד מתאים עכשיו).
האמת שאני ממש אוהב את זה ככה.4. טופחת גם לעצמי טפיחה קלה על השכם על כך ששליש ממה שצפיתי כבר התגשם: דיוזה עשתה את ההקרבה הגדולה שלה להצלת המין האנושי. one down, שתיים נשארו (אבל מקווה שהן כן יגמרו בחיים). אז זה לא היה במסגרת "המלחמה האחרונה" כי כנראה אין כזאת, אלא מבחן (ואולי זה בעצם היה חלק מהמבחן?)
אם רק עכשיו הבנת את זה, יש לנו בעיה.אתה איש קר ומנוכר.
אני חושבת שהראו לנו בכוונה השפליים הרוס. עכשיו הענין הוא רק להיכנס לבאקאפ שנמצא בראש של מאדי מהפליים. לא יודעת בדיוק איך לקרוא לזה, אבל אם היא זוכרת דברים מהפליים, בטח יש איזשהי דרך לשחזר אותם איכשהו מבלי להכניס פיזית את הפליים אליה כי הוא באמת הרוס. למרות שבטח גם יש איזשהו פרייז בלטינית שיחזיר את הפליים לחיים? איפה המחברת של בקה? מישהו עקב אחרי זה?לא יודעת, רק אני עדיין חשבתי על האפשרות שמאדי תיקח בכל זאת בחזרה את הפליים בשביל לנצח אותו? למעשה כשהיא קפצה עליו (במחווה מדהימה ומוזרה לאריה סטארק) אני חשבתי שזה מה שהיא כבר עשתה. אבל לא.
מה סבבה בתספורת של קלארק? אני מניחה שפשוט רוצים להראות לנו שהיא הזדקנה. כי היא ממש לא נראית צעירה וילדה כמו שנראתה בעונות הראשונות. אולי ככה חושבים שתהיה לה יותר סמכות או משהו.זה אכן אויב גדול ולא אהבתי אף תספורת (רק של קלארק סבבה, סליחה דילן, אבל את צודקת שהיא מסתפרת תמיד בזמנים בעלילה שזה בכלל לא הגיוני שהיא תסתפר בהם.)
גם לא אהבתי את המייקאובר של שיידי, אבל יכולה להתרגל לזה.
אגב בעניין שמאדי הוציאה לו עין - ממה שאני זוכרת גם כשהיא ראתה אותו בעבר במיינספייס שלה הוא היה ככה.
אני חייבת לציין שאכן קצת הופתעתי שזה מה שאקו תיכננה כי אפילו שבטעות ראיתי בטוויטר את התמונה שמישהו העלה של לוויט מוכה ומסכן לפני איזה שבוע, ניסיתי לחשוב מי היה יכול להכות אותו ובכלל לא עלה בדעתי שזו אקו.האמת שאקו ממש הפתיעה אותי, כלומר לא חשבתי שהיא שטופת מוח אבל ממש לא חשבתי שזה מה שהיא מתכננת, נקמה ועוד קיצונית כל כך.
ולגבי הופ אני כבר בכלל לא יודעת מה להגיד. כתבתי כבר שאני מבינה אותה שהיא לא יכולה לסלוח לדיסייפלס והיא צודקת והיא לא צריכה לסלוח להם - הם לקחו לה את החיים, והם גם לא ביקשו סליחה. אבל המעשה שלה בסוף הרגיש לי פסיכוטי.
אוקיי, אעדכן את הנקודות26. מאדי נלחמה בשיידי, בערך. האם אנחנו מחשיבים את זה? לשיקולכם (אם כן, כולם מקבלים נקודה)
כן, זה בהחלט נחשב שהיא נלחמה בו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.