ה-TOUR

parnar

New member
כן בעיה גיל 13

צריך לבקש רשות מההורים בשביל לצאת אי אפשר לטוס לוושינגטון מתי שרוצים

shanyz1

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!!!!

בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה .... ולא עשיתי העתק הדבק! כתבתי הכל במו ידיי...

טיפקסית

New member
חזרו תחזרו תנו לי יד

סתאם סתאם סתאם סתאם [זה היה חיקוי גרוע של שלומי מהאירוח של תפוז בחלק האחרון על החתולים] דגי יאללה מקווה שאתם ארוזים וסגורים על עצמיכם ושגם המזוודות שלכם ככה יאללה תהנו בטיסה, תביאו בוטנים כשאתם חוזרים פינת באטר [חמאת בוטנים] והרבה במבה פיחואים סתאם בהצלחה תעשו חיים תבלו תהנו בהצלחה בהופעות

תראו לאמריקאקים מה זה ../images/Emo6.gif

תראו להם מאיפה משתין HaDag אני גאה להיות בהופעה של הדג נחש בוושינגטון די סי כמעט בטוח שאני מביא תמונות יאיא תגיד אפשר לדבר איתכם אחרי ההופעה? אמן שכן

Shani276

New member
המון המון המון המון המון בהצלחה

דפקו הופעות ותראו להם מאיפה משתין הדג [ולא במשמעות הבוטה
] תחזרו מהר ושוב בהצלחה!!!

lior hadar

New member
october 21 concert

I live in the bay area and I was at the concert yesterday on the 21 of october. It was amazing and everyone enjoyed it I have been living in the US for 7 years and I go to visit every summer, this past summer I got hooked on all the songs starting with shir hasticker that I heard all the time on the music channel thanks for the great concert -lior hadar

למעלה