ה- Pt-17 stearman החדש שלי - מוכן!

RC Raviv

New member
ה- Pt-17 stearman החדש שלי - מוכן!

הסטירמן החדש שלי , מיוצר על ידי חברת קיושו - קיט ARF איכותי מאוד , למרות היותו ARF הייתה עליו המון עבודה... רק הקאול לבד לקח זמן רב מאוד - צריך לחתוך אותו , לשייף , להדביק , לצבוע , להדביק צינורות מתכת לשסתומים של מנוע הדמה , חוטי חשמל מזוייפים , ועוד . לצערי מכיוון שיום שבת הוא יעשה טסט פלייט , לא אוכל להגיע למפגש הפורום (וחבל שכך כי הוא שם דגש על דו כנפיים). אצרף תמונות ! בהמשך השרשור ! תהנו ומחכה לתגבות , רביב שטיין

RC Raviv

New member
זהו , תודה רבה

לאבא על הזמן , ההשקעה, העזרה והמימון החלקי
רביב

sumerfield

New member
מקסים... תתחדש

אפשר לקבל עלויות וזמן עבודה ? כמו כן, מכשולים עיקריים בבנייה ?

Flat spin

New member
שא ברכה על העבודה הנהדרת ../images/Emo22.gif

אני מאחל לך הצלחה מלאה בטיסת המבחן, קל וחומר שגם בכל אלו שיבואו לאחריה. בכל זאת, יהיה נחמד מאד אם תדחה את מועד טיסת המבחן ותגיע, עם הטיסן, למפגש הפורום. מפגש כזה, נערך אחת להרבה זמן וזו הזדמנות יוצאת מן הכלל להפגש עם טיסנאים מוכרים, ולזהות בדמותם טיסנאים שעד כה הכרת רק בכינויים בפורום. החלפת חוויות וידע הם חלק בלתי נפרד ממפגש כזה וכמובן שהמלצתי זו לך, טובה באותה מידה לכל גולשי הפורום. בואו בהמוניכם ! להתראות

לוטן זק

New member
איזה יפיוף ../images/Emo99.gif

תתחדש, הוא נראה מצוין! ודווקא אני מציע לך להגיע איתו למפגש ואפילו לעשות לו טסת במפגש. יגיעו לשם הרבה חברה' שמטיסים דוכנפיים וככה נוכל לעזור לך בטסת, הרי דו כנפי טס קצת שונה. בכל מקרה, שיהיה לך המון בהצלחה בטסת! לוטן

RC Raviv

New member
תודה על התגובות , כנראה שאגיע למפגש

כנראה שאשמע להזמנותיהם ועצותיהם של גדעון ולוטן ואגיע עם הטיסן למפגש , רוב הסיכויים שהוא ישרת שם רק כדגם תצוגה
. באותה הזדמנות - יש לי שאלה לגבי מרכז הכובד . בחוברת כתוב שמרכז הכובד נמצא כ-15-20 מ''מ מקצה שפת ההתקפה של הכנף התחתונה . בבדיקה מהירה שעשינו , גילינו שהטיסן נוטה ליפול קדימה בחריפות! כאשר הטיסן נמצא במצב טבעי - כשגלגל הזנב מונח על הקרקע , בעת ההרמה הגלגל נשאר על הקרקע (רושם של משקל יתר אחורה) אך כאשר הוא נבדק במצב מאוזן (מייצב הגובה מקביל פחות או יותר לספינר) אז הוא נוטה ליפול קדימה בחריפות . מכיוון שאין לי נסיון עם דו-כנפיים אשמח לקבל עצות לגבי מרכז הכובד - כיצד לבדוק וכיצד הוא צריך להיות במצב תקין! האם להוסיף משקל מאחור ? האם לא לגעת ? תודה רבה! רביב שטיין

למעלה