ה PATCH נגמר !

GינGית

New member
אני צריכה עזרה דיברתי עם הברוקר במאגטיה

מה עכשיו הוא רוצה ממני?

Guid

New member
זה קצת ארוך, ואני לא זוכר הכל, אבל-

אחרי שדיברת איתו את אמורה ללכת לרציף של הג`יני באריאנט ואת תראי ספר סגור מעל הראש של מוכר הכרטיסים. דברי איתו, סיימי את השיחה, וסעי לאורביס. באורביס דברי עם הבחורה ההיא ברציף שמאפשרת לבחור לאיזה רציף ללכת. יהיה לה גם ספר מעל הראש. סיימי שיחה איתה וסעי לליפרי. משם אני כבר לא יודע... /tapuzforum/images/Emo3.gif

deisy

New member
../images/Emo124.gifניר

אפשר הסבר מה קורה אחרי הביקור באורביס?

יש ה מ ו ן באגים.

מרוב מהירות נקסון הרסו כמה דברים במשחק. הרבה סקילים הרוסים. מי שיש לו קוסם קרח - קרח לא עובד כמו שצריך. אי אפשר להגיע ל NLC ברכבת. סקילים של פירט אקדוחן לא עובדים טוב. סקילים של אראן (אני חושבת שבשני המקרים מדובר על עבודה רביעית).

ברצינות? ../images/Emo7.gif

WTF! אני מקווה שנקסון יטפלו בזה ומהר ): עוד משהו, שאני לא בטוחה שזה קשור לבאגים אבל בכ"ז-החנות שלי נסגרת ואני מקבלת DC כל כמה זמן ._. נאלצתי לפתוח את החנות 3 פעמים בפרימרקט 18, 19 ועכשיו 20.

../images/Emo45.gif

הקרח שלי לא הקפיא את הווינדריידרס, הם פשוט תקפו אותי בלי לקפוא כמעט בכלל
ואני לא יודעת אם זה קשור אבל גם היה לי DC אחד, וכמעט אף פעם אין לי DC...

Guid

New member
כן... /tapuzforum/images/Emo6.gif

נקסון האלה... והם עוד הוציאו הפעם פרסום רשמי שהדרך כניסה למשחק השתנתה! /tapuzforum/images/Emo6.gif

הזוי ומדכא

אתה גם התאמנת על הווינדריידרס, אתה יודע איזה מבאס זה שהם תוקפים, תאר לך לקוסמת כמוני שרגילה להקפיא אותם, הם לא היו מורידים לי כמעט HP, ואתמול פשוט זללתי שיקויים בצורה מטורפת

Guid

New member
ברור שמדכא!

כי כמו שאמרת, אני יודע מה זה ווינדריידרס... אני מקוה שהם יסדרו את זה מהר...

אני גם מקווה../images/Emo178.gif

התכוונתי לעלות שם רמה וראיתי שזה ממש בלתי אפשרי, אז החלטתי לצאת מהטירה ולחזור למערה שבה התחלתי כי שם יש לי נקודות שהם לא יכולים לפגוע בי, אבל אז נתקלתי בביג פוט, מזלי שראיתי אותו מהר ויצאתי משם, ניסיתי להחליף ערוץ וגם שם הוא היה
אז שוב הצלחתי לברוח אבל כבר התייאשתי ויצאתי מהמשחק

למעלה