ה-
לא מבושל

ה-../images/Emo32.gif לא מבושל

אני הייתי חיבת לפתוח הודעה ספיישל בשביל זה כי הפעם וואלה פרגנו לבריט בכתבה נחמדה + ואם לטענתם ההודעה החדשה לא מוצדקת שרשרו כאילו זה היה
בגריל ! |סלינק|http://zone.walla.co.il/?w=/2702/1125085

candyheart

New member
*מציצה פנימה*

היי כולם! אני יודעת שממש נעלמתי בזמן האחרון...אבל אני קצת בלחץ עם כל הבגרויות ודברים אחרים. הבגרות האחרונה שלי היא בעוד שבוע,ואז אני מבטיחה לחזור הנה ולדבר איתכם על בריטנוש! אני גם רוצה לומר ששמתי לב שמשום יש איזושהי אווירה שלילית סביב בריטני בזמן האחרון.יצאתי לבדוק מה היו מעשיה בשבוע-שבועיים האחרונים,וגיליתי שאנשים כועסים עליה כי כשהיא יצאה ממכונית צימו לה מתחת לחצאית ובגלל שהביום אחר נפל לה השרוול וכמעט ראו לה את הפטמה... עכשיו,אני רק רוצה להגיד...נפלתם על השכל?! קודם כל,כשצילמו לה מתחת היר לבשה תחתונים! מה עוד אתם רוצים שהיא תעשה?! ובקשר לשמלה...היא יהייתה ענקית עליה,ודבאים כאלו קורים...לכל אחת!היא כיסתה את עצמה ברגע שהיא שמה לב...מה היא עשתה פה לא בסדר? וכל השטויות של "היא עושה את זה בכוונה" כל-כך מפגרות...כמו שאמרתי,זה דבר שקורה הרבה מאוד,לכל אחת...לא ביג דיל. אני מודה,כשמסתכלים רק דרך התקשורת זה נראה הרבה יותר גרוע...כי הם גורמים להכול להיראות כאילו זה באשמתה וכאילו שכל מה שהיא עושה זה לחגוג ולהשתכר...שבמציאות כל מה שקרה זה שאיזה צלם חולני צילם לה מתחת לחצאית ושהתחלק לה השרוול.בגלל זה אני אומרת בפעם האלף-אל תקשיבו לתקשורת! הם ממש מפלצתיים אליה,שזה פשוט דוחה.תבדקו את העובדות בעצמכם. שיהיה יום טוב

SuperShiro

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה. בהצלחה בבגרויות../images/Emo9.gif

YugiBoy

New member
הכתבה מאוד לא מפרגנת

כנראה בגלל עומס התלונות. הם החליטו לשנות גישה. במקום לקלל ולזרוק הכל בפנים, להעביר את המסר, הפוך על הפוך. שימו לב שבכל פעם שרק יוצא להם להגיד שהשירים שלה מטומטמים, ושהיא נותנת לקווין מציצה ..שהיא הוולכת וחוזרת מגמילה ובקרוב אברבנל.... וכל זה הם כתבו את זה כאילו ילדה בת 9 עם אוצר מילים של אלמנה מיוחמת כתבה את זה.... אני לא אוהב את הכתבה.. אבל תודה על הקישור.... חוצמיזה היא כבר בלי פיאה, תפנימו וואלה!

למעלה