ה
השבועי...

מלאכית16

New member
מטאפורית?!?!?! ../images/Emo110.gif

לא מטאפורית ולא בטיח!!! אני מתה לדרוס את המורה להיסטוריה שלי!! אני מתה שיפול עליה מטוס מהשמים....שהיא תטבע....שיאכלו אותו קן של נמלים רצחניות....שהיא תתפוצץ איך שהוא......העיקר שלא תלמד אותי!!!! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההה אני שואנת אותה!!! שונאת!!! שונאת!!! מתעבת!!!!היא מעוררת בי חלחלה!!!!גועליות, מפגרת, דו פרצופית, מגעילה, מכוערת ומטומטמת!!!! וזה עוד מאופק מצידי!!!!!

Supermans girl

New member
סחטיין הילה!

אני גם בי"א ויש לי תעודה הרבה יותר גרועה משלך. עוד לא קיבלנו אותה, אבל לפי החישובים שלי בתנ"ך מגיע לי 65. תנ"ך זה המקצוע השנוא עליי כפי שהבנתם. ו... כימיה??? הרחבת כימיה?!?! איכססס יותר גרוע מתנ"ך!!! במחשבים המפלצת נתנה לי 85 בגלל עיקרון מפגר שהיא לא נותנת ציונים גבוהים במחצית הראשונה של שנת בגרות! דפוקה. איזה שפה אתם לומדים במחשבים??

מלאכית16

New member
פסאיכס (פסקל) ../images/Emo110.gif

גועל נפש של שפה..... מורים הם עם מגעיל מאוד (חוץ מאימא שלי....למרות שלפעמים היא גם קצת מרשעת אבל היא המורה הכי טובה שיכולה להיות והייתי מתה שהיא תלמד אותי....התלמידים שלה רודפים אחריה יום ולילה....כל הזמן מתקשרים אליה ובאים לבקר אותה....היא מורה ששווה הכל....) תודה על המחמאות!! *מסמיקה*
וכימיה זה המקוצע הכי מעולה שאפשר להרחיב......הוא יפיפה!!! הוא גם גל גך מעניין.....אני פשוט חולה על המקצוע הזה.....|מכורה|

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gif סחטיין על התעודה הילה!!!!

המבחן האחרון שלי בסמסטר הזה היה בפסקל (91.... למרות שהמורה חייב לי עוד 6 נקודות שהוא ~חושב~ אם לתת לי אותן)........ אני מקבלת את התעודה שלי רק בסוף החודש..... הם עושים לנו יום אמריקאי באותו היום
...... האינטרנט נעשה לי מזה איטי בזמן האחרון... אז אולי בעוד שבוע כבר ישימו לי אינטרנט מהיר, תחזיקו לי אצבעות.

Supermans girl

New member
אז כולנו פה פאסקליות...

רק שתדעו שזו תוכנת תיכנות פרימיטיבית להפליא. אבל בניתי משחק פופקורן מה זה יפה... ואנחנו גם עובדים בדר. סקים שזו שפה שונה. יפה יפה.

Minerva

New member
../images/Emo45.gifאני מבקשת לא להשמיץ את הכימיה!

כימיה זה יפהההה...
(חוץ מ"אנרגיה כימית", אבל זה קל אז הסתדרתי). גמלי יש 100 ב5 יח´ כימיה!

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo49.gifכל הכבוד!!!!!!!!

אני רואה שלכל בנות הפורום הולך היום טוב עם הציונים

Dracos girl

New member
בכמה יח´ את? ../images/Emo25.gif

אני בספק אם אני אקבל השנה 100 בכלל.. תמיד אני מקבלת עד 5 מאיות נראה לי... אני לא מהמשקיעים, מה שבא בקלות, יופי, מה שלא, אז חבל... אבל אממ... בעצם בספרות אני כמעט בטוח אקבל 100... בתנ"ך היא תוריד לי כי היא לואוהבת אותי.. למרות שקיבלתי 100 במבחן... ו... לשון אני אקבל מעל 97 אם לא אז היא
ה במתמטיקה, אני אקבל 90 ומעלה, אני לויודעת בדיוק... אנגלית 95 לפחות, אם לא אז היא כבר תקבל ממני.. אזרחות 93 ומעלה, הסטוריה מ-85, למרות שהיא יכולה להעלות לי את זה כי שאר הציונים (2) שהיו לי בהסטוריה היו מעל 90, אבל היא
ה רצינית, ככה שאין מצב שהיא תעלה לי.. מצדה היא תסתמך רק על המבחן המזורגג... פיסיקה, לולמדתי כל השנה, ואם להסתמך על המבחן, אני מקווה שאקבל מעל 80..
ביולוגיה, אם אני אקבל מעל 95, זה רק בגלל שהיא אוהבת אותי... ספורט, 90... כי היא אוהבת אותי. וזאת הסיבה היחידה, תאמינו לי.
ערבית 98... כמעט בטוח, היא תמיד נותנת לי 98... גאוגרפיה, וואו... אני אקבל 80 במקרה הטוף... היא ממש |כלבה|ה לוראיתם כזאת בחיים שלכם... רציני, הגברת השחורה אנחנו קוראים לה, לא הייתה פעם אחת שהיא לא באה עם שחור... תמיד, ת-מ-י-ד היא עם שחור... ספוקי... של"ח, אני אקבל 100... כולם יקבלו 100, אין סיבה שלא, כי לוהיה מבחן, רק טיולי של"ח ועבודות של"ח, שבקולו קיבלתי "מצוין", כאילו שהוא קורא אותן בכלל... וזהו נראה לי... עכשיו, חכו עוד שבוע ותראו את ההבדלים...
וואוו, חצי שנה עברה מהר לאללה, לא?

Penny s

New member
זה נושא כאוב ביותר ../images/Emo4.gif ../images/Emo15.gif

אני נאחזת ב4 היחידות העלובות שלי בשיניים ובציפורניים.. מקווה לטוב

Dracos girl

New member
ואוו!!! מאגניב! ../images/Emo25.gif

כל הכבוד!!! אמממ... אני בעיקרון אמורה ויכולה לקבל 100 באנגלית, אבל אני מצב שאני אקבל כי כל מה שאני עושה בשיעורים זה לקרוא ספרים... אני לומשתתפת, ולומכינה שיעורי בית (היא כמובן לויודעת את זה) ואני עושה רק מבחנים והכל... אבל לואכפת לי, עדיין אני אלך לאנגלית מואצת והכל, ואחרי שאעשה בגרות באנגלית בי"א יהיו לי מ-ל-א חלונות בי"ב...^_^

Dracos girl

New member
../images/Emo26.gifכנסו!!../images/Emo36.gif ../images/Emo25.gif

וה´הכנסו´ נכתב רק בגלל שהגענו לקיר למעלה ולכן רציתי להתחיל עוד פעם צמוד לצד ימין...^_^ אז ככה, כמו שכבר אמרתי להילה, כל הכבוד
, אני ממש גאה בך על הציונים האלו ובהתחשב בזה שאת שנתיים מעליי, והרבה יותר קשה לך, את הוצאת ציונים ממש ממש ממש מעולים... (גם בשבילי...
) ^______^ אני אקבל רק בשבוע הבא, ואני מצפה לתעודה טופה כמו תמיד, למרות שיתכן ויהיו לי כמה פאקים קטנים, הרי לולמדתי לאף מבחן השנה והציונים היו תמיד מעל 90 חוץ מאחד... מקווה שיטפלו בזה בהתאם... אבל - מה שכן רציתי להגיד ולציין, שמיום חמישי, החלטתי שאני אהפוך לחרשנית
ואני שמחה להגיד, שהיום, כן היום, עשיתי שיעורי בית במתמטקיה, שאמורים להיות ליום שני!!! כן כן, עשיתי יומיים לפני שיעורים!! *סגדו נא לי* מואהאהאהאהאה...
אני גאה בעצמי... אבל רציני, אני אשקיע, זה כבר לושטויות, אני אסיים ט´ ואגיע לי´, והגיע הזמן שאקח אחריות והכל... אמממ... אם כבר קראתן את כל זה, אני די מתבלטת אילו מגמות לבחור.. אני בוחרת מחשבים, זה בטוח, אבל כמובן יש לי עוד אחד שלא בחרתי, מה שאני בטוח חשבתי שלא אקח זה פיסיקה, ועם כמה שזה גועלי יש לי חרטות בקשר לזה... כדאי לי? וזה גם יהיה קשה עם המתמטיקה שאני לוקחת (אני על בטוח אהיה ב-5 יחידות) ו5+ באנגלית, זאת אומרת שבי"א אני עושה בגרות מלאה באנגלית... אילו מגמות שוות יש? מקווה שתענו ברצינות! (כי רובכן מעל י´...
)

למעלה