ה
השבועי...

Penny s

New member
דווקא המורה שלי להיסטוריה.. ../images/Emo15.gif

מדהימה!
היא אחת המורות הטובות ביותר שהיו לי [והיו לי הרבה מורות טובות, האמת..]
אבל מתמטיקה..*ברר..צמרמורת*..
אין לי שום דבר נגד המורה, רק נגד הדבר הזה, שנקרא מתמטיקה. יש לה אישיות משל עצמה. זו יישות עמלקית, התגלמות הרשע.
הרבה כסף ההורים שלי יוציאו על טיפולים פסיכולוגיים בגללה.

Dracos girl

New member
דווקא... ../images/Emo25.gif

לנו יש את אחת המורות למתמטיקה הכי טופות שיש לדעתי... היא כזאתי לאה כזאת... (לאה=זקנה... לפי ההמצאה שלנו...
) היא המורה היחידה שנראה לי התלמידים במת מכבדים ולא מפריעים ולא מעיזים לא להכין שיעורי בית... רציני, היא מורה מעולה! אין מצב שאת לא מבינה... או שזה רק בגלל שלי יש ראש למתמטיקה אז זה נראה לי ככה, לא? נהההה...
יאייי! רק תרגיל אחד!!! ^____________^ אה, ודרך אגב - אמא שלי היא מורה למתמטיקה...

Penny s

New member
אנשים שאוהבים מתמטיקה..../images/Emo4.gif ../images/Emo15.gif

לעולם לא אבין את זה.. "אוהבים" ו"מתמטיקה" - במשפט אחד יוצר סתירה פנימית. כמובן תמיד יש את המזוכיסטים למינהם

Minerva

New member
*נסקלת*

אני לא שונאת מתימטיקה...
זתומרת, זה כן המקצוע שהכי סבלתי ממנו אי פעם... אבל זה רק בגלל המבחנים... ככה מתימטיקה היא יפה... (לא מדברת על טכניקה אלגברית וכלמיני דברים בסיסיים, אני מדברת על שאלות מורכבות כאלה [נגיד, טריגו במרחב, פוקציות מעריכיות], שכשאתה פותר אותן נפלט לך: "יו, זה יפה!"). או שזה רק אני.

Fantine

New member
אחרי כל מה שנכתב פה

לא נעים לי להודות שגם אני לא ממש שונאת מתמטיקה...
האמת שזה המקצוע האהוב עלי.
עדיף על היסטוריה ואנגלית
וספורט
היה לי שבוע נחמד מאוד, עבר מהר: למרות שהתחיל ברגל שמאל עם הצטננות קלה, רק טוב יצא מזה - הצטרפתי לפורום
, הספקתי לראות 2 סרטים של אלן שלא ראיתי בעבר
, הכרתי ליידי אנגליה
, קיבלתי 98 במבחן במתמטיקה
, והצלחתי לשכנע את ההורים שלי שהגיע הזמן לממן לי שיעורי נהיגה
. אז בסה"כ היה לי שבוע חביב למדי

מלאכית16

New member
איך הצלחת?!? ../images/Emo110.gif

את חייבת לבוא וגם לשכנע את ההורים שלי שזה יהיה נחמד אם הם יממנו לי שיעורי נהיגה.....הם מתעקשים לא לממן לי אותם..... שבוע נחמד ביותר.....שווה להיות חולה,הא?

Fantine

New member
טוב, אצלי זה קל ../images/Emo85.gif

אני גרה בת"א, פיגועים, אוטובוסים מתפוצצים, את יודעת... אז פשוט אמרתי שלמתנת גיוס מוקדמת אני מבקשת את האפשרות להגיד לבסיס וחזרה הביתה בשלום, מבלי לחשוש ממחבל מתאבד או מסכינאי שינסה לדקור אותי בגב או כל דבר נוראי אחר שעלול לקרות לי עקב כך שאעלה על מדים ואסתובב מחוץ לבית בין תחנות אוטובוס. אז הם הסכימו ובחודש הבא אני סוגרת 17 וחצי - ולוקחת את שיעור הנהיגה הראשון שלי

Penny s

New member
מזל טוב! ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

תודיעי לנו מתי את יוצאת לסיבוב עם האוטו..שנדע להסתכל טוב-טוב לצדדים

Minerva

New member
../images/Emo13.gif

אתמול הייתי בקונצרט של סטסאת מאטר של פרגולזי, היצירה האהובה עלי (
). *כולם תוקעים בי מבט מהורהר*
הסופראנית קצת זייפה (אוקיי, היא זייפה קשות את ה"קוואנדו קורפוס"
), *כולם ממשיכים עם המבטים המשונים*, אבל עדיין נהניתי מאדדד... ו... הצטרפתי לפורום מוזיקה קלאסית.

שניש

New member
אני לא מתה על מוזיקה קלאסית../images/Emo56.gif

אבל אני אוהבת את אמה שפלן (למרות שהיא לא זמרת אופרה אמיתית כי היא שרה עם מיקרופון!) והצחתי להתלהב מ- אניה. היא פשוט כ"כ מרגיעה!!

מלאכית16

New member
קיבלתי תעודה......./images/Emo110.gif

האושר...*מקיאה* טוב, אז הציון הכי נמוך של הוא בהיסטורה (81) אבל המורה חייבת לי עוד שש נקודות שהיא מסרבת לתת לי ואני אלחם בה עד הסוף גם אם זה יעלה לי בחיי......אני עבדתי קשה וקרעתי את התחת, מגיע לי כל הציון שלי!!! ואחריו מגיע ה83 בתמטיקה שגם פה המורה חייבת לי עוד חמש נקודות.....ואז יש לי ככה 87-88 במתמטיקה.... באנגלית קיבלתי 96 בספרות 95 בספורט 95 אבל המורה חייבת לי חמש נקודות... בהבעה 95 מחשבים 95 כימיה 100 עגול!!! תנך 92 אבל המורה חייבת לי נקודה..ואני אלחם גם עליה
אתם בטח תוהים לעצמכם למה כל מיני מורות חייבות לי נקודות....אז, זו לא אני שלא יודעת לחשב.....יש לנו פשוט יותר מדי מורות עם מעט מידי שכל, אבל עם הרבה חוצפה......ואני אלחם על כל נקודה שחייבים לי!!!! *משנסת מותניים* *מפשילה שרוולים* *מתכוננת לקרב*

Penny s

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo15.gif

הילה, את חייבת להיזהר עם הוצאת הכביסה המלוכלכת של המורות בביה"ס.. אולי אחת מהן תבקר בפורום ותתקל בהודעה הזאת

מלאכית16

New member
מה הסיכוי שאחת מהן תבוא לפה?

באמת....... הן מורות שלא יודעות שהכפתור הגדול שכתוב עליו power הוא זה שמדליק את הקופסה המוזרה שעושה רעשים (המחשב)..... אז הסיכוי שהן תגענה לפה כל כך קטן שאי אפשר לראות אותו בכלל....

Penny s

New member
הילה, אני חייבת להתוודות ../images/Emo15.gif

אני המורה שלך להיסטוריה ורק התחזיתי לחברת הפורום כדי שאוכל לקרוא את כל מה שאת חושבת עלי ועל המקצוע המקודש - היסטוריה! מוווואאאאהההה!!
אוקיי, אז הסיכוי שזה יקרה הוא בהחלט מזערי..

שניש

New member
אז את שכנה שלי!../images/Emo56.gif

כי המורה להיסטוריה של הילה גרה בית לידי

Penny s

New member
נכון, שני, גם את שוהמיסטית ../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

*בהזדמנות זו שני מבקשת להעביר שהיא מרוצה מכל המורות שלה ובמיוחד מהמורה המקסימה להיסטוריה* *הילה מבקשת להבהיר, שכשהיא כתבה על המורה להיסטוריה, הדברים פורשו בצורה שגוייה. הילה דיברה בשפה מטאפורית ובעצם מה שניסתה להגיד היה שהיא מאוד מאוד אוהבת את המקצוע ואת המורה המהוללת להיסטוריה*

למעלה