יכולה למשיך לצחוק כי אני גם צוחק
ה הסוכן64 New member 31/8/05 #3 יכולה למשיך לצחוק ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif כי אני גם צוחק
D deena New member 31/8/05 #5 בוא אילן ממי, אליי. (עדיין מחכה לך מאז שהזמנתי אותך לאכול כרוב ממולא אצלי) אני אמנם עייפה מאתמול בלילה, אבל אני יכולה לפנות שעה במשרד בשביל להשתשע בך.
בוא אילן ממי, אליי. (עדיין מחכה לך מאז שהזמנתי אותך לאכול כרוב ממולא אצלי) אני אמנם עייפה מאתמול בלילה, אבל אני יכולה לפנות שעה במשרד בשביל להשתשע בך.
D deena New member 31/8/05 #18 יודעת מה ביקשת הייתי יותר בכיוון של יכולות משוערות ביחס ישר לביצועים מוכחים במקלדת.
ש שירלי6 New member 31/8/05 #19 תגידי דינה, זה הכרחי? כאילו??? כולנו חייבים להיות שותפים? אין בזק? סלקום? צ'אט? משו??? יאללה ביי
ח ח ב ר מ ן New member 31/8/05 #24 אני בהלם.אני בשוק ,אני נופל........ דינה זאת את ?לא משהיא עם ניק בדוי? חחחחחחחחח )
D deena New member 31/8/05 #28 חשבתי שאם אילן באמת חייב לחפש סטוץ לשעה בפורום, צריך לאפשר לו. הוא הוציא בערך 4 הודעות אחת אחרי השניה, כל אחת על משהו אחר. הוא כנראה מאוד מאוד זקוק לתשומי היום. הרמתי ידיים ושיתפתי פעולה. אפילו לאילן מותר לחלום לפעמים, לא?
חשבתי שאם אילן באמת חייב לחפש סטוץ לשעה בפורום, צריך לאפשר לו. הוא הוציא בערך 4 הודעות אחת אחרי השניה, כל אחת על משהו אחר. הוא כנראה מאוד מאוד זקוק לתשומי היום. הרמתי ידיים ושיתפתי פעולה. אפילו לאילן מותר לחלום לפעמים, לא?