המיוחל~

לחבק חזק חזק ../images/Emo24.gif

הזמרת גלי עטרי מגיעה היום לפורום מוזיקה עברית, לרגל צאת אלבומה החדש "חבק אותי חזק"- אחד האלבומים הנמכרים ביותר בתקופה האחרונה. רועי יחזקאל וערן פרבשטיין יארחו אותה ב-19:00 בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה. אפשר כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום.
פיראס מפרוייקט Y יענה היום לשאלותיכםLive מהוילה בצ'ט של פורום YTV בשעה 22:45. אפשר להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.

ג ו צ יי

New member
בקשר לזה עם העגיל..

יש בזה משהו סקסי אני אהבתי. ותשמע יש אנשים שיאהבו את זה, ויש שלא, ויש את אלה שיקנאו, ברגע שאתה שואל מישהו אם זה יפה , אני בטוח שאתה רוצה לדעת תאמת, ואם זה יהיה מכוער רצח, ותשאל אותו הואמיגידלך שזה יפה, א זה יותר מעצבן אתה לא זוכר את נביאי השקר ונביא האמת. וחוץ מזה מה אכפת לך מה אחרים אומרים זה טוב לך כככה, אז שיקפצו לך.

../images/Emo34.gifדראג על הגג!!!../images/Emo34.gif

חנוכה בפתח ואיתו חוזרת מסורת דראג על הגג!!! תחרות הדראג של האגודה! נשים וגברים, אתם מוזמנים להכין את מיטב הופעות הדראג, ולהשתתף בתחרות! (פרטים נוספים יבואו בהמשך) לפרטים והירשמות: ליאת 051-508940 נועם 068-588386

TwelveEyes

New member
קשה...

כשעובדים 40 שעות בשבוע, מאבדים את האופטימיות.. והשפיות

ComeUndone

New member
איזה מגניב

הידעתם? - אפשר לגלוש לפורום הזה גם דרך האינטרנט הסלולארי. עובדה, את ההודעה הזאת אני כותב דרך הסלולארי :)

Sonata Of Tears

New member
זה..זמ.....מ.זה..מ..אבל.ה.א..

אני יודעת שלא שאלת אבל עניתי בכל מקרה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע זהו,מקווה שהבנת מזה את כל המילות חוכמה שהיה לי להגיד בנושא העגיל הזה.

עכשיו לכלכת

זה משהו סופני כול מי שראה את זה (כולל המורה שלי וגם המנהל) אמרו שזה ממש יפה וחלק הוסיפו שזה גם סקסי :) וגם דברים כאלה לא אומרים לבן אדם שכרגע ניקב ת'גוף שלו אם אתה לא רוצה לתת קומפלימנטים, אל תגיד כלום כי תאר לך שאתה עושה קעקוע. משהו לכול החיים. ואתה שואל אנשים איך זה, וכולם אומרים לך איכס. ותאמין לי שזה הורס לך הכול. זה דבר אחוש מעליב על הקעקוע שלי איזה 2 אנשים אמרו שזה ממש דוחה ועדיין נעלבתי כמו גדול אם אין קומפלימנטים נשארים בשקט

דבר ראשון, "מסקנה" עם ק

אני יעשה מה שאני רוצה עם הגוף שלי ומי שלא מתאים לו שישמור לעצמו זאת המסקנה

Sonata Of Tears

New member
כן אבל אתה זה שאמרת

שזה מאכזב שאנשים אומרים לך שזה לא יפה שאתה פוגע בגוף שלך,לפחות תיהיה שלם אם עצמך עד הסוף,אם ככה מקתפל שמישהו אומר לך שזה מגעיל ,אז זה אומר שאתה לא בטוח בעצמך,אחרת זה היה עובר לך ליד האוזן.

לא אני לא אמרתי... הכנסת לי לפה :)

זה לא מאכזב זה פשוט מעצבן שמישהו סתם בא ומקלקל לך ת'מצב רוח כי תמיד מיליון אנשים יבואו ויגידו שאתה יפה מישהו אחד יבוא ויגיד שאתה מכוער זה כבר יעשה לך משהו תחשבו שאתה לא כול זה. אני שלם עם זה אבל עדיין אני (כמו שכולם) לא ממש רוצה לשמוע תגובות שליליות לא נחוצות. תפנים להבא אם אין משהו טוב מעודד או משהו שממש נחוץ להגיד (חיובי) אל תגיד. אל תנסה לגרום לאנשים אחרים להרגיש חרא

למעלה