ה-100 7X16

Lhuna3

Well-known member
כי היא זאת שחירבנה על השולחן במהלך ראיון העבודה.
אף אחד לא יתייחס אליך ברצינות בתור יישות קוסמית אם אתה מעסיק את האדם שחירבן לך על השולחן בראיון עבודה.
זה אולי מוזר, אבל אתה תעדיף להעסיק מישהו שישב בכלא על רצח מאשר מישהו שחירבן לך על השולחן במהלך הראיון.
1. אז אתה אומר לי שהישויות אור הנעלות האלו, שיש להן יכולות על להבין ולדעת לעומק את נפש האדם שמולן ולהרגיש את רגשותיו, נופלות באותם כשלים פסיכולוגיים מגוחכים שבני תמותה כמונו נופלים בהן?
2. ההקבלה גם לא מדויקת בעיני, כי מה שהיא עשתה "בראיון" זה לא שונה ממה שכל שאר האנשים עשו, וכי הם "קיבלו לעבודה" לא רוצח אחד אחר, אלא את כולם. ההקבלה היא נגיד: לקבל לעבודה 100 רוצחים, או 101 רוצחים (שאחד מהם ביצע את הרצח במהלך הראיון). יתכן עדיין שבנאדם אכן היה נופל בזה, אבל עבור ישויות נעלות שהן במקום של לבחון מינים שלמים על המוסריות שלהם - זה מצחיק.

didalf

Well-known member
(והרשימה הענקית של מה שאת המתכנן לקרוא שכוללת לעד את עונה 5 של שובר שורות)
@T o m c o בבקשה תגיד לי שסיימת כבר את ש"ש;-(

כיצד בעצם רייבן ידעה את הכתובת של כדור הארץ? הרי אין את זה בקסדה, הרי רק קאדוגן יודע את זה.

כשהיינו רואים שמונטי ממציא משהו היו מרחיבים יותר בטכנו-באבל לגבי כיצד הוא המציא את זה.
לא ממש ניתן שום דבר כזה לגבי כיצד ג'ורדן ממציא משהו שמנטרל את הציוד של הדיסייפלים.
מה אתה נטפקן רייבן היא גאון וג'ורדן גם, אין זמן להסברים, סוף.

מרפי היה כל כך חמוד שאפילו תוך כדי שהוא נותן דם הוא אומר לרייבן ללכת גם להציל את האחרים, כולל מאדי.
נסיכי|מאוהב|

וגם אני יודע להביא דברים מאינסטגרם (תגללו הצידה, בסוף יש סרטון)
כל הכבוד אתה מאד מוכשר.
חמודים אבל|מאוהב|
תמיד אני בשוק מהמעילים שלהם בתמונות מאחורי הקלעים מסכנים כ"כ קר שם איזה קשה לצלם ככה בטח.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
1. אז אתה אומר לי שהישויות אור הנעלות האלו, שיש להן יכולות על להבין ולדעת לעומק את נפש האדם שמולן ולהרגיש את רגשותיו, נופלות באותם כשלים פסיכולוגיים מגוחכים שבני תמותה כמונו נופלים בהן?
2. ההקבלה גם לא מדויקת בעיני, כי מה שהיא עשתה "בראיון" זה לא שונה ממה שכל שאר האנשים עשו, וכי הם "קיבלו לעבודה" לא רוצח אחד אחר, אלא את כולם. ההקבלה היא נגיד: לקבל לעבודה 100 רוצחים, או 101 רוצחים (שאחד מהם ביצע את הרצח במהלך הראיון). יתכן עדיין שבנאדם אכן היה נופל בזה, אבל עבור ישויות נעלות שהן במקום של לבחון מינים שלמים על המוסריות שלהם - זה מצחיק.
1. כן, הישויות אור האלו הן אולי נעלות, אבל הן גם דפוקות רצח - לפי זה שהן מחליטות על מין שלם לפי אדם אחד או לפי מה שקורה בדיוק באותו רגע וגם אם לא עוברים את המבחן שלהם הם רוצחים את כל המין הזה. שכל ישר כנראה אין להן.
2. אבל הנה הדוגמה שלך מעולה. בטוח יש מקומות עבודה שיקבלו מישהו שרצח בעבר. וגם הרבה כאלו. אבל לא מישהו שרצח מישהו בזמן ראיון העבודה. (ושוב, הישויות אור האלו הוכיחו שהן מטומטמות יותר מבני אדם.

בפעם האחרונה שכתבתי באחד השרשורים האלה היית מופתעת מזה שכבר סיימתי אותה, אז כן. סיימתי אותה, לפני איזה חצי שנה.
אני מאוד מופתע מעדי שהיא לא זכרה את הדבר הזה.
לעומת זאת כולם יודעים שיש לי זיכרון של דג, אז לא מפתיע שאני שכחתי.

nerdkey treky

Active member
לפי התגובות שרפרפתי, אתם הייתם צופים הרבה יותר נאמנים ממני, מרחיבים על כל תחום ודמות ומה קרה ולא היה צריך לקרות, אתם זוכרים יותר ממני. ברכות לכם

T o m c o

Member
מנהל
לפי התגובות שרפרפתי, אתם הייתם צופים הרבה יותר נאמנים ממני, מרחיבים על כל תחום ודמות ומה קרה ולא היה צריך לקרות, אתם זוכרים יותר ממני. ברכות לכם
רובם פשוט צפו מחדש בהכל בתקופה האחרונה, אז זה יותר טרי בזכרון שלהם, אני מתכנן להתחיל אחת כזו בעוד כמה ימים, אחרי שאסיים את הצפיה המחודשת שאני עושה בפרינג'.

didalf

Well-known member
כן גם חלקנו השלמנו הכל לא מזמן או עשו צפיה מחודשת, אבל בעיקר זה פשוט כי זה מה שאנחנו עושים כאן בפורום טלווזיה - מדברים בהרחבה על סדרות.

nerdkey treky

Active member
כן גם חלקנו השלמנו הכל לא מזמן או עשו צפיה מחודשת, אבל בעיקר זה פשוט כי זה מה שאנחנו עושים כאן בפורום טלווזיה - מדברים בהרחבה על סדרות.
זה באמת נדיר, לרוב אומרים אם אהבו או שלא, בלי להרחיב על התוכן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מסכים איתך, שזה לא הסוף שצפיתי לו וכולי מאוכזב.
אגב, גם מרפי חזר לקלארק למרות הצ'יפ ולמרות שהפחידו אותו שזה בלתי אפשרי 2 תודעות בו זמנית.

מרפי חזר כי גם אמורי חזרה יחד איתו ובגוף משלה.
זה קצת לא ברור איך זה עבד שהיא קיבלה את הגוף שלה חזרה כשהגוף המקורי שלה לא התעלה, אבל זה קרה.

didalf

Well-known member
אגב, גם מרפי חזר לקלארק למרות הצ'יפ ולמרות שהפחידו אותו שזה בלתי אפשרי 2 תודעות בו זמנית.
אי אפשר שתי תודעות בו זמנית אבל זה לא מיידי. כמו שקלארק וג'וזי נלחמו על התודעה, הגוף לא מת מיד. אבל אחרי כמה שעות או ימים הוא כנראה היה מת אם הם לא היו מתעלים בדיוק.

didalf

Well-known member
מארי נפרדת מאוקטביה בדיאלוג עם עצמה.

1. היא כזאת חמודה אני מתהההההההה|מאוהב|
2. היא ממש חייבת לעשות קומדיה עכשיו. אוקטביה תמיד כזאת רצינית והיא נראית שיש לה כישורים קומיים ממש טובים דווקא.

http://instagr.am/p/CFxy-F4Fyf6/

Lhuna3

Well-known member
משהו נחמד
אחרי שכתבתם לי שהדמות המעורפלת בסוף של הפרק זה פלשבק לקלארק המציירת בסקייבוקס שלה בתחילת הסדרה, התחשק לי לחזור ולבדוק אם יש שם משהו מעניין, ומצאתי קשר מאוד יפה בציור שהיא מציירת בסצינה הראשונה, שזה נראה כמו עצים קצת מוזרים ומעליהם שמיים של לילה זרועי כוכבים, אבל גם יכול להראות כמו עצים בלי עלים, מעליהם עננים, ומעליהם השמיים.
שזה בדיעבד מאוד דומה לישויות האור, גם מה שנשאר מהן על הארץ וגם בחלל.
(רק שיהיה ברור: אני לא חושבת שבאמת היה פה רמז כזה ספציפי של היוצרים מההתחלה, כי אני בספק אם אז הם בכלל ידעו בעצמם שככה זה יסתיים, אבל זה יצא ממש יפה והולם, כי זה לא ציור בנאלי או סטנדרטי במיוחד, ולכן לאור הסיום זה באמת יכול היה להראות כמו בחירה לא מקרית.)

clark_drawing.png

טוני החתול

Well-known member
מנהל
משהו שחשבתי עכשיו בעקבות מה שכתבת (אם כי לא ממש קשור)
היו יכולים לקשור חזרה לשם הסדרה (וככה לעשות גם כאילו הייתה לו משמעות אמיתית מעבר לעונה הראשונה) אם בסוף היו נשארים 100 אנשים שלא התעלו.
ואם אני לא טועה בסופו ל דבר נותרו רק 3 מתוך המאה המקוריים.
+ג'קסון שלא מהמאה אבל גם הופיע בפרק הראשון.
+רייבן ומילר שהופיעו בהמשך עונה 1.
+אינדרה, אקו ואמורי שהופיעו בעונה 2.
+גאיה שהופיעה בעונה 3.
+ ג'ורדן שהופיע בסוף עונה 5.
+ הופ שהופיעה בסוף עונה 6.
(+פיקאסו שהופיעה בעונה 6)
+לוויט שהופיע רק בעונה 7.

זה כולם?

nerdkey treky

Active member
+גאיה שהופיעה בעונה 3.
עכשיו הזכרת לי מתי הסדרה הפכה להיות לא משהו בעיני, בעונה 3 מתישהו כשגאיה הופיעה, לאו דווקא בגללה. שמתם לב שבסוף היא לא מתחבקת מיד עם האחרים אלא נמצאת קצת בצד? כמו גם אינדרה שבכלל הייתה מאחור. קצת מוזר שהן נשארו ולא התעלו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עכשיו הזכרת לי מתי הסדרה הפכה להיות לא משהו בעיני, בעונה 3 מתישהו כשגאיה הופיעה, לאו דווקא בגללה. שמתם לב שבסוף היא לא מתחבקת מיד עם האחרים אלא נמצאת קצת בצד? כמו גם אינדרה שבכלל הייתה מאחור. קצת מוזר שהן נשארו ולא התעלו.
אני מאוד אהבתי את עונה 3,
אבל אף פעם לא אהבתי במיוחד את גאיה באמת. לא ששנאתי אותה, אבל לא היית הכי מעניינת.
הסיבה שבקושי ראו אותה בסצנה האחרונה היא כי השחקנית לא באמת הייתה שם. השחקנית הייתה עסוקה בפרויקט אחר.

גם לי קצת מוזר שגאיה ואינדרה בחרו לחזור להיות בגוף אנושי.
הן אומנם באמת קשורות מאוד לקלארק והאחרים, אבל לא נראה לי שהן היו צריכות לעשות את זה למען קלארק. כלומר נראה לי שקלארק הייתה מסתדרת בלעדיהן.

+גאיה שהופיעה בעונה 3.
שכחתי את ניילה שגם הופיעה לראשונה בעונה 3.

didalf

Well-known member
ואם אני לא טועה בסופו ל דבר נותרו רק 3 מתוך המאה המקוריים.
מילר לא היה בפרק הראשון אבל הוא כן מ100 המקוריים, אז 4 (וקלארק מחשיבה גם את בלאמי ורייבן אז גם אני, אז 5)

חסרה לך ניילה (עונה 3) [ואת גאיה פגשנו לראשונה בעונה 3 או 4? נראה לי 4]

היו יכולים לקשור חזרה לשם הסדרה (וככה לעשות גם כאילו הייתה לו משמעות אמיתית מעבר לעונה הראשונה) אם בסוף היו נשארים 100 אנשים שלא התעלו.
ממ כן זה יכל להיות נחמד בקטע סימבולי, אבל לא נשארו 100 אנשים חשובים מספיק (או שמספיק אכפת להם מקלארק כדי לחזור)

למעלה