מסכים איתך, שזה לא הסוף שצפיתי לו וכולי מאוכזב.וכפי שחשבתי, הסדרה הסתיימה בצורה הכי בנאלית שרק אפשר. כולם עברו טרנספומציה והפכו ליישויות אור חוץ מקלארק שהרגה את קאדוגן בזמן המבחן הגורלי, ואז פגשה את לקסה, או יותר נכון את היישות הבכירה שלבשה את דמותה של לקסה שהודיעה לה שהיא נכשלה ושעקב כשלונה במבחן הגורלי כל המין האנושי יימחק מעל פני האדמה. אך אז נכנסה לתמונה רייבן שלא היתה מוכנה להרים ידיים ולוותר והחליפה אותה ופגשה את היישות הבכירה שלבשה את דמותה של אמא של קלארק, פגישה שהתקיימה על גבי המעבורת שלהם, כשבינתיים אוקטביה הצליחה לעצור את המלחמה האחרונה אחרי שקראה לשני הצדדים שלא להילחם ולזרוק את נשקם, לא לפני שאינדרה הרגה סוף סוף את שדיידהדה הנבל המרושע בצורה שלא יכול לחזור יותר לעולם. ואז כולם, גם הפצועים קשה שבהם, נהפכו בזה אחר זה ליישויות אור, כולל מאדי שקלארק ביקשה ממנה לשחרר כדי שתוכל להינצל, בעוד שקלארק נשארה היחידה בעולם שלא הפכה ליישות אור, בגלל כשלונה במבחן הגורלי, ומצאה את עצמה לבדה בעולם. ואז היא פוגשת את הכלב של מרפי ואמורי, אך גם הוא בורח ממנה ונעלם, וכשקלארק כבר מיואשת וצועקת שהיא לא רוצה להישאר לבדה בעולם, מופיעה שוב לקסה, או יותר נכון היישות הבכירה שלבשה את דמותה של לקסה שאומרת לקלארק שהיא לא לבדה, ומסבירה לה שלכל מי שנהפך ליישות אור ניתנת אפשרות הבחירה לחזור לדמותו האנושית ואז מפגישה אותה עם חבריה (חוץ ממאדי שכנראה בחרה שלא לחזור לדמותה האנושית בגלל שמוחה מת בה, ותחיה לנצח כיישות אור, וחוץ מכל אלה שמתו), שבחרו לחזור לדמותם האנושית בשביל להיות עם קלארק שנותרה לבדה בעולם עד יום מותה.
כן, גם זו דרך לסגור את כל הקצוות מבלי להשקיע הרבה מחשבה. פשוט במקום להרוג את כולם הופכים אותם ליישויות אור נשגבות. שאגב מה ההבדל בין זה לבין לחיות לנצח בעיר האורות? (ועוד עם לקסה, בלאמי וכל שאר חבריהם שמתו ללא שום סיבה לאורך כל הסדרה?) כנראה שרק לתסריטאים התשובות...
נ.ב.
עוד לפני כל זה אמורי מתה ומרפי בוחר למות ביחד איתה ומוציא את הצ'יפ מתוכה ומכניס אותו לתוכו ואז פוגש אותה בתודעה.
לא אכפת לי משום דבר אחר.
LEXA IS BACK! We Won
צפה בקובץ המצורף 4455
צפה בקובץ המצורף 4456
צפה בקובץ המצורף 4457
פיקאסו היא הכלבה של ראסל וסימון ואח"כ הפכה להיות הכלבה של מאדי. לא של מרפי ואמורי.אז היא פוגשת את הכלב של מרפי ואמורי
לא, לקסה (לא אכפת לי, זו לקסה!) אמרה לקלארק שמאדי יודעת שקלארק לא הייתה רוצה שהיא תחזור כשאין לה אף אחד בגילה שם. אין שום קשר למצב הגופני שהייתה בו לפני שהתעלתה. לכן גם אקו, לוויט ואמורי חזרו בצורה שלמה ולא פצועה. זו לא הגרסה האנושית שלהם מלפני כן, לכן הם גם לא יוכלו להתרבות או להתעלות שוב.חוץ ממאדי שכנראה בחרה שלא לחזור לדמותה האנושית בגלל שמוחה מת בה
שאת עיר האורות היה ניתן להשמיד... חוץ מזה שעיר האורות היא מבוססת טכנולגיה והיה ניתן להתקיים בה ובעולם האמיתי בו זמנית בעוד שברגע שאתה מתעלה ובוחר להישאר שם, אתה חדל מלהתקיים בעולם האמיתי.שאגב מה ההבדל בין זה לבין לחיות לנצח בעיר האורות?
פיקאסו היא הכלבה של ראסל וסימון ואח"כ הפכה להיות הכלבה של מאדי. לא של מרפי ואמורי.
לא, לקסה (לא אכפת לי, זו לקסה!) אמרה לקלארק שמאדי יודעת שקלארק לא הייתה רוצה שהיא תחזור כשאין לה אף אחד בגילה שם. אין שום קשר למצב הגופני שהייתה בו לפני שהתעלתה. לכן גם אקו, לוויט ואמורי חזרו בצורה שלמה ולא פצועה. זו לא הגרסה האנושית שלהם מלפני כן, לכן הם גם לא יוכלו להתרבות או להתעלות שוב.
למרות שטכנית קלארק כן יכולה להתרבות. רק שאין לה כל כך עם מיטוב נו, בטח ג'קסון ימצא איזה דרך לדאוג שהיא תיכנס להיריון מהאוויר או משהו
שאת עיר האורות היה ניתן להשמיד... חוץ מזה שעיר האורות היא מבוססת טכנולגיה והיה ניתן להתקיים בה ובעולם האמיתי בו זמנית בעוד שברגע שאתה מתעלה ובוחר להישאר שם, אתה חדל מלהתקיים בעולם האמיתי.
את בטוחה? בקושי הצלחתי לראות את אמורי בסצנה בסוף שזה היה מוזר ולא ברור לי אם השחקנית בכלל הייתה שם (כי ברור שגאיה לא הייתה שם). אני פשוט מבין שהיא שם כי ראו מישהי שלא ראיתי את הפנים שלה באופן ברור.הרגל של רייבן כבר לא צולעת!!!!!! אמורי כבר לא פריקדריינה!!
אני די בטוח שאת מוסיפה סיומת ים רק בשביל לעצבן אותי עכשיו.#מקסון רוקדים אהעהעעהעהאני אוהבת את הזוג גאייזים האלה!!!
![]()
כנ"ל.ובסוף לשניה אחת הייתה לי תקווה שאולי הישויות האלו כן החזירו לחיים את לקסה שתחיה איתה לעד. אז הייתה לי קצת אכזבה שזה לא קרה.
האמת שלא חשבתי על זה אבל זה באמת קצת עצוב.זה שלא ראו בכלל את בלאמי בפרק היה לי שוק. הייתי בטוח שהוא יופיע בשביל קלארק. ואז כשרייבן נכנסה הייתי בטוח שהוא יופיע עבורה. או בשלב הזה כבר קיוויתי שאולי גם אוקטביה תכנס והיא תראה את בלאמי.
לא בדיוק הייתי מגדירה את זה שהוא צדק. נראה לי סביר יותר שקדוגן המגלומן הסוציופאט היה נכשל במבחן ומקרסטל את המין האנושי. אז נכון שבזכותו הגענו למבחן, אבל עברנו אותו בסוף בהצלחה בזכות אנשים אחרים לגמרי (רייבן, לוויט, אינדרה ואוקטביה, והדיסייפלס שהשתכנעו לא להלחם בסוף).אבל מצד שני הוא צדק.
בטוחה במיליון אחוז.את בטוחה? בקושי הצלחתי לראות את אמורי בסצנה בסוף שזה היה מוזר ולא ברור לי אם השחקנית בכלל הייתה שם (כי ברור שגאיה לא הייתה שם). אני פשוט מבין שהיא שם כי ראו מישהי שלא ראיתי את הפנים שלה באופן ברור.
ולגבי רייבן אני ממש שמתי לב שעדיין יש לה את הleg brace
אני לא יודעת איך קבעת שהוספתי ים למילה שלא קיימת. זה לא שהמילה גאייז היא מילה נכונה שאתה יכול לקבוע שגאייזים זה לא. אצלנו בחבר׳ה גאייז (Gayaz) זה בודד וגאייזים זה רבים. אם אתה בוחר להתעצבן מזה. וול, זה ענין שלך.אני די בטוח שאת מוסיפה סיומת ים רק בשביל לעצבן אותי
כן, לפני הכל רציתי להגיד איזו בחירה מושלמת של שיר בזכות המילים שלו שכל כך מתאימות, וביצוע באמת מצמרר ומושלם ברגע המושלם בשבילו!!הפסקול הפרק היה מושלם! במיוחד ראוי לאיזכור הקאבר המצמרר לשיר The One I Love של REM. תכף אלך לחפש מי ביצע את הדבר המושלם הזה ואחזור כדי לתת קרדיט.(עריכה: Scala & Kolacny Brothers)
קלארק מגלה שכולם התרנסדו, והיא מוצאת את עצמה לבדה והדבר הראשון שהיא עושה זה קוראת למרפיצחקתי בקול! וונהדה בי לייק "אין סיכוי בעולם שה-asshole הזה התרסנד!"
![]()
קאלי פאקינג קדוגן!! סרבינג איט קולד מאז 2025!![]()
הם על כדור הארץ, לא?החבורה העליזה מסיימת על כוכב עם חוף.
זאת קלארק של עונה 1 בסקייבוקס והיא מציירת. אבל לאדעת מה זה אומרה. מי זאת שרואים במעורפל בשוט האחרון ומה היא עושה????
מאד צבוע!ב. אהבתי את הנאום של קלארק ואני מסכימה איתה שהישויות אור האלו זה מין קצת צבוע ומעצבן.
אני גם חשבתיאו בשלב הזה כבר קיוויתי שאולי גם אוקטביה תכנס והיא תראה את בלאמי.
מכיר את זה, זה לא הופך את זה לנכון.אצלנו בחבר׳ה גאייז (Gayaz) זה בודד וגאייזים זה רבים
רואים אותה עם דבר על הרגלא. רואים את רייבן בבירור בלי שום דבר על הרגל שלה.
קלארק - קל לשים לב בגלל נקודת החן מעל השפה.ה. מי זאת שרואים במעורפל בשוט האחרון ומה היא עושה????
הייתה :כי ברור שגאיה לא הייתה שם
הייתה : מחובקת עם אקו.שניה רגע אתם בטוחים שאמורי הייתה שם בסוף? לא הצלחתי לראות אותה
בדיוק מה שחשבתי גםרייבן מנסה לשכנע את נוט-אבי שהמין האנושי עדיין טוב או לפחות מנסה. מה זה מזכיר לי??? אההה המקום הטוב. ווי כל הפרק חשבתי שכל הדיון הזה מזכיר לי משהו ורק עכשיו אני קולטת. זה ליטרלי המקום הטוב![]()
וואו נכון, תכל'ס זה דבר שהיא עשתה או ניסתה כמעט מתחילת הסדרה, בין הגראונדרים לסקייקרו אחרי שהתאהבה בלינקולן, וגם אחרי הקונקלייב.ועל זה שהיא קצת שוב פוקהונטס ומגשרת בין שני צבאות.
נכון!!ואז כולם מתעלים חוץ מקלארק שהיא בעונשפאק זה ממש אכזרי ולא פייר!!!!
היו צריכים לחלק את הישות הזאת לשתיים, פעם לקסה ופעם בלאמי.
אני לא בטוחה מה המסר שקיבלנו בסוף אני אתן ללונה לנתח את זה.
מסכימה.אני חושבת שזה שהם בחרו לחיות במציאות עם קלארק אומר שהכי חשוב זה משפחה וחברים בסופו של דבר, ולא התעלות.
אם הבנתי נכון הם לא יכולים להתרבות בכלל חחחחוגם האם עכשיו הם באמת כל מה שנשאר מהמין האנושי? כי זה מאד מעט להתרבות ממנו חזרה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.