ה-100 7X16

סטילהוק1

Well-known member
שידורו של הפרק האחרון של הסדרה בארה"ב הסתיים זה עתה ואיתו הסדרה כולה הסתיימה.

נערך לאחרונה ב:

סטילהוק1

Well-known member
וכפי שחשבתי, הסדרה הסתיימה בצורה הכי בנאלית שרק אפשר. כולם עברו טרנספומציה והפכו ליישויות אור חוץ מקלארק שהרגה את קאדוגן בזמן המבחן הגורלי, ואז פגשה את לקסה, או יותר נכון את היישות הבכירה שלבשה את דמותה של לקסה שהודיעה לה שהיא נכשלה ושעקב כשלונה במבחן הגורלי כל המין האנושי יימחק מעל פני האדמה. אך אז נכנסה לתמונה רייבן שלא היתה מוכנה להרים ידיים ולוותר והחליפה אותה ופגשה את היישות הבכירה שלבשה את דמותה של אמא של קלארק, פגישה שהתקיימה על גבי המעבורת שלהם, כשבינתיים אוקטביה הצליחה לעצור את המלחמה האחרונה אחרי שקראה לשני הצדדים שלא להילחם ולזרוק את נשקם, לא לפני שאינדרה הרגה סוף סוף את שדיידהדה הנבל המרושע בצורה שלא יכול לחזור יותר לעולם. ואז כולם, גם הפצועים קשה שבהם, נהפכו בזה אחר זה ליישויות אור, כולל מאדי שקלארק ביקשה ממנה לשחרר כדי שתוכל להינצל, בעוד שקלארק נשארה היחידה בעולם שלא הפכה ליישות אור, בגלל כשלונה במבחן הגורלי, ומצאה את עצמה לבדה בעולם. ואז היא פוגשת את הכלב של מרפי ואמורי, אך גם הוא בורח ממנה ונעלם, וכשקלארק כבר מיואשת וצועקת שהיא לא רוצה להישאר לבדה בעולם, מופיעה שוב לקסה, או יותר נכון היישות הבכירה שלבשה את דמותה של לקסה שאומרת לקלארק שהיא לא לבדה, ומסבירה לה שלכל מי שנהפך ליישות אור ניתנת אפשרות הבחירה לחזור לדמותו האנושית ואז מפגישה אותה עם חבריה (חוץ ממאדי שכנראה בחרה שלא לחזור לדמותה האנושית בגלל שמוחה מת בה, ותחיה לנצח כיישות אור, וחוץ מכל אלה שמתו), שבחרו לחזור לדמותם האנושית בשביל להיות עם קלארק שנותרה לבדה בעולם עד יום מותה.

כן, גם זו דרך לסגור את כל הקצוות מבלי להשקיע הרבה מחשבה. פשוט במקום להרוג את כולם הופכים אותם ליישויות אור נשגבות. שאגב מה ההבדל בין זה לבין לחיות לנצח בעיר האורות? (ועוד עם לקסה, בלאמי וכל שאר חבריהם שמתו ללא שום סיבה לאורך כל הסדרה?) כנראה שרק לתסריטאים התשובות... :unsure:

נ.ב.
עוד לפני כל זה אמורי מתה ומרפי בוחר למות ביחד איתה ומוציא את הצ'יפ מתוכה ומכניס אותו לתוכו ואז פוגש אותה בתודעה.

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
וכפי שחשבתי, הסדרה הסתיימה בצורה הכי בנאלית שרק אפשר. כולם עברו טרנספומציה והפכו ליישויות אור חוץ מקלארק שהרגה את קאדוגן בזמן המבחן הגורלי, ואז פגשה את לקסה, או יותר נכון את היישות הבכירה שלבשה את דמותה של לקסה שהודיעה לה שהיא נכשלה ושעקב כשלונה במבחן הגורלי כל המין האנושי יימחק מעל פני האדמה. אך אז נכנסה לתמונה רייבן שלא היתה מוכנה להרים ידיים ולוותר והחליפה אותה ופגשה את היישות הבכירה שלבשה את דמותה של אמא של קלארק, פגישה שהתקיימה על גבי המעבורת שלהם, כשבינתיים אוקטביה הצליחה לעצור את המלחמה האחרונה אחרי שקראה לשני הצדדים שלא להילחם ולזרוק את נשקם, לא לפני שאינדרה הרגה סוף סוף את שדיידהדה הנבל המרושע בצורה שלא יכול לחזור יותר לעולם. ואז כולם, גם הפצועים קשה שבהם, נהפכו בזה אחר זה ליישויות אור, כולל מאדי שקלארק ביקשה ממנה לשחרר כדי שתוכל להינצל, בעוד שקלארק נשארה היחידה בעולם שלא הפכה ליישות אור, בגלל כשלונה במבחן הגורלי, ומצאה את עצמה לבדה בעולם. ואז היא פוגשת את הכלב של מרפי ואמורי, אך גם הוא בורח ממנה ונעלם, וכשקלארק כבר מיואשת וצועקת שהיא לא רוצה להישאר לבדה בעולם, מופיעה שוב לקסה, או יותר נכון היישות הבכירה שלבשה את דמותה של לקסה שאומרת לקלארק שהיא לא לבדה, ומסבירה לה שלכל מי שנהפך ליישות אור ניתנת אפשרות הבחירה לחזור לדמותו האנושית ואז מפגישה אותה עם חבריה (חוץ ממאדי שכנראה בחרה שלא לחזור לדמותה האנושית בגלל שמוחה מת בה, ותחיה לנצח כיישות אור, וחוץ מכל אלה שמתו), שבחרו לחזור לדמותם האנושית בשביל להיות עם קלארק שנותרה לבדה בעולם עד יום מותה.

כן, גם זו דרך לסגור את כל הקצוות מבלי להשקיע הרבה מחשבה. פשוט במקום להרוג את כולם הופכים אותם ליישויות אור נשגבות. שאגב מה ההבדל בין זה לבין לחיות לנצח בעיר האורות? (ועוד עם לקסה, בלאמי וכל שאר חבריהם שמתו ללא שום סיבה לאורך כל הסדרה?) כנראה שרק לתסריטאים התשובות... :unsure:

נ.ב.
עוד לפני כל זה אמורי מתה ומרפי בוחר למות ביחד איתה ומוציא את הצ'יפ מתוכה ומכניס אותו לתוכו ואז פוגש אותה בתודעה.
מסכים איתך, שזה לא הסוף שצפיתי לו וכולי מאוכזב.
אגב, גם מרפי חזר לקלארק למרות הצ'יפ ולמרות שהפחידו אותו שזה בלתי אפשרי 2 תודעות בו זמנית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

LeAnnDylan

Well-known member
אז היא פוגשת את הכלב של מרפי ואמורי
פיקאסו היא הכלבה של ראסל וסימון ואח"כ הפכה להיות הכלבה של מאדי. לא של מרפי ואמורי.
חוץ ממאדי שכנראה בחרה שלא לחזור לדמותה האנושית בגלל שמוחה מת בה
לא, לקסה (לא אכפת לי, זו לקסה!) אמרה לקלארק שמאדי יודעת שקלארק לא הייתה רוצה שהיא תחזור כשאין לה אף אחד בגילה שם. אין שום קשר למצב הגופני שהייתה בו לפני שהתעלתה. לכן גם אקו, לוויט ואמורי חזרו בצורה שלמה ולא פצועה. זו לא הגרסה האנושית שלהם מלפני כן, לכן הם גם לא יוכלו להתרבות או להתעלות שוב.
למרות שטכנית קלארק כן יכולה להתרבות. רק שאין לה כל כך עם מי|תוהה| טוב נו, בטח ג'קסון ימצא איזה דרך לדאוג שהיא תיכנס להיריון מהאוויר או משהו:-P:
שאגב מה ההבדל בין זה לבין לחיות לנצח בעיר האורות?
שאת עיר האורות היה ניתן להשמיד... חוץ מזה שעיר האורות היא מבוססת טכנולגיה והיה ניתן להתקיים בה ובעולם האמיתי בו זמנית בעוד שברגע שאתה מתעלה ובוחר להישאר שם, אתה חדל מלהתקיים בעולם האמיתי.

סטילהוק1

Well-known member
פיקאסו היא הכלבה של ראסל וסימון ואח"כ הפכה להיות הכלבה של מאדי. לא של מרפי ואמורי.

לא, לקסה (לא אכפת לי, זו לקסה!) אמרה לקלארק שמאדי יודעת שקלארק לא הייתה רוצה שהיא תחזור כשאין לה אף אחד בגילה שם. אין שום קשר למצב הגופני שהייתה בו לפני שהתעלתה. לכן גם אקו, לוויט ואמורי חזרו בצורה שלמה ולא פצועה. זו לא הגרסה האנושית שלהם מלפני כן, לכן הם גם לא יוכלו להתרבות או להתעלות שוב.
למרות שטכנית קלארק כן יכולה להתרבות. רק שאין לה כל כך עם מי|תוהה| טוב נו, בטח ג'קסון ימצא איזה דרך לדאוג שהיא תיכנס להיריון מהאוויר או משהו:-P:

שאת עיר האורות היה ניתן להשמיד... חוץ מזה שעיר האורות היא מבוססת טכנולגיה והיה ניתן להתקיים בה ובעולם האמיתי בו זמנית בעוד שברגע שאתה מתעלה ובוחר להישאר שם, אתה חדל מלהתקיים בעולם האמיתי.
צודק, פיקאסו זו הכלבה של מאדי. ולגבי עיר האורות: שם לפחות היא היתה נשארת עם לקסה לנצח, ופה היא לא נשארה עם אף אחד, אפילו לא עם מאדי.

LeAnnDylan

Well-known member
כמה דברים
קודם כל לפני שאני מגיבה לכל דבר אחר- תנו לי להוציא את זה מהסיסטם - אהעעהאהעהאהעהאהעעהעהעהעחהעבהחסבעהלחסביידגלוהיח!!!!!#$^#$%%$^$%&$#$#@T$RFCDSFVגכדנידגשעינצמבנמיסבעהחיגדעיהיסמבהמס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!|מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב|
איזה אושר!!!!!!!!!!!!
והפוסט של אלישיה אהעהעהאהעעהעהעעה!!!!!! עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!
אני לא יודעת איך להתמודד עם כל הרגשות האלה שגועשים בתוכי|בוכה||בוכה||בוכה||בוכה||בוכה|
http://instagr.am/p/CFyL05SlLlX/ היש דברים מושלמים כאלה?|בוכה||בוכה| (אתם לא צריכים לענות, התשובה היא מן הסתם לא)

אומנם ידעתי בתוך תוכי שהיא מגיעה כי לא הפסקתי להאמין, וזה שהיא התחילה את היום בלעשות לייק לפוסטים של כל הקאסט בטוויטר הבהיר לי שהיא בטוח מגיעה. אבל גם הידיעה הזו לא הכינה אותי נפשית לזה שהיא באמת באה!! איך שקלארק שאלה "למה אני עדין כאן?" ואז שומעים קול מאחוריה אומר "את יודעת למה" דפקתי צרחה של החיים אהעהעהאהעהאאהעהאהאהעהאעהעה IT'S LEXA!!!!!!! ואז..... לקסה!!!!! עעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!#$#@
זה בכלל לא שינה לי שהיא אמרה לקלארק "אני לא היא, קלארק" וזה גם לא שינה לקלארק. כי קלארק היא כל הקלקסות באשר הן. לא אכפת לנו כל עוד אלישיה על המסך נראית כמו רקון|מאוהב||מאוהב| וגם הקטע שקלארק ממשיכה לחבק אותה אחרי שהיא אומרת "אני יודעת" כי היא כל כך התגעגעה אליה וזה לא משנה לה שזה לא "היא" כי היא הייתה חייבת לחבק אותה, כמו שהיא הייתה חייבת לגעת בציורים שלה במיינדספייס, כמו שהיא הייתה חייבת לשאול את מאדי אם היא רואה אותה גם, כמו שהיא הייתה חייבת לקחת ענף מהכס של לקסה, כמו שהיא הייתה חייבת לחבק אותה בעיר האורות... כי היא אהבת חייה.
InkedIMG_3023_LI.jpg
(ציטוט מראיון עם ג'ייסון יוצר הסדרה)
אני לא בוכה. אתם בוכים.

ובסוף כש"לקסה" מסתכלת על קלארק הולכת לעבר החברים שלה. שופטת או לא, היא הסתכלה עליה כמו לקסה, לא כמו מישהי שלא מכירה אותה!! IT'S LEXA!!!!!!@##
IMG_3042.PNG
IMG_3017.PNG

IMG_3040.PNG

IMG_3048.PNG
טוב אני רק אשב לי פה בפינה ואבכה עד שאוכל להירגע ולכתוב על הדברים האחרים שהיו בפרק.

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אז אחרי שהבהרתי את עמדתי על זה שהדבר הכי נפלא שהיה בפרק (או בסדרה בכלל) זו לקסה.
בואו נעבור לדברים אחרים שאהבתי בפרק וראויים לציון:
  • הנאום של אוקטביה!!!!|כתר| בייבי גירל הצילה את המין האנושי בעצמה!!!!!|מאוהב||בוכה|
  • אני אומנם לא אוהבת את אבי, אבל פינה חמה בלב לפייג' עדין יש לי וכשזו טכנית לא אבי אני מוכנה להתפנגירל!!!|מאוהב||לב|
  • אוקטביה עם חרב!!⚔ אוקטביה עם צבעי מלחמה של סקייריפה!!! אוקטביה באופן כללי!!!!!|מאוהב|
  • שיידי הילד נזק הזה:-D|מאוהב| אני לא יכולה איתו! איזה דמות הורסת!!:-D|כתר|
  • רייבן. כמובן שרייבן מצילה את המצב|מאוהב|!!!
  • אינדרה עצרה את המלחמה!!! אינדרה הוור צ'יפ הכי באדאסית שקיימת!! פוצצה את שיידי לחתיכות עם התותח אליג'ס 4 הזה!! אעהעהע!!! די כבר אינדרה, תדרכי עליי!!!
  • ניקי עוזרת לחבורה!!! אמרתי לכם שהיא תעשה את הדבר הנכון בסוף!!!;-(;-(
  • מרפי הציל את החיים של אמורי עם המיינדרייב. וזה לא שאכפת לי כל כך מאמורי אבל הוא הזכיר את ג'וזי|מאוהב| וכל איזכור של ג'וזי ראוי לקבל אייקון מאוהב. אז הנה|מאוהב|
  • #מקסון רוקדים אהעהעעהעה;-(;-(;-( אני אוהבת את הזוג גאייזים האלה!!!;-(👬|לב|
  • הפסקול הפרק היה מושלם! במיוחד ראוי לאיזכור הקאבר המצמרר לשיר The One I Love של REM. תכף אלך לחפש מי ביצע את הדבר המושלם הזה ואחזור כדי לתת קרדיט. (עריכה: Scala & Kolacny Brothers)
  • ג'ורדן מצליח להוריד את כל ההגנות של הדיסייפלים. לא ברור לי כל כך איך אבל זה היה באדאסי!|כתר|
  • קלארק מגלה שכולם התרנסדו, והיא מוצאת את עצמה לבדה והדבר הראשון שהיא עושה זה קוראת למרפי:-D צחקתי בקול! וונהדה בי לייק "אין סיכוי בעולם שה-asshole הזה התרסנד!":-D
Hell's big enough for the both of us.GIF
  • קאלי פאקינג קדוגן!! סרבינג איט קולד מאז 2025!🙌
  • אוקטביה ולוויט אנדגיים!!!|מאוהב| אהעהעהאעהעהע!!!#@#% Levtavia#
  • באמצע מלחמת כל המלחמות ועל סף הכחדת המין האנושי הופ מחליטה שהיא לא חובבת נשים יותר ובועלת את ג'ורדן:-D:-D (get it baby gurl) אבל היא שכחה שהאינטרנט הוא ניצחי ויש לנו את זה.... אז יאללה #אקופ אנדגיים!!|חיוךרחב|
IMG_2993.PNG

• החבורה העליזה מסיימת על כוכב עם חוף. כמו שמילר רצה!|בוכה| כולם ביחד מאושרים ושמחים! הם בחרו בקלארק!!! אהעהעהעעה הם בחרו בההההההה!!!😩|בוכה|😩|בוכה|😩
  • הרגל של רייבן כבר לא צולעת!!!!!! אמורי כבר לא פריקדריינה!!
  • ואין בלאמי!!!!|חיוךרחב||חיוךרחב||חיוךרחב||חיוךרחב| אין. פאקינג. בלאמי. 🥳🥳🥳 אפשר להתחיל את הסדרה מההתחלה?|חיוךרחב|
IMG_E3025.JPG
IMG_3047.PNG

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי זה קרה...
אני צריך עדיין לwrap my head over it
היה נהדר לראות שוב את לקסה
וקלארק אפילו חיבקה אותה.
אבל זאת לא הייתה לקסה באמת
ובסוף לשניה אחת הייתה לי תקווה שאולי הישויות האלו כן החזירו לחיים את לקסה שתחיה איתה לעד. אז הייתה לי קצת אכזבה שזה לא קרה.

אני מבין את זה שמאדי בחרה לא לחזור לחיים בגלל שהיא תהיה בלי מישהו בגילה לאהוב.
אז מה לגבי אינדרה? ובכלל אקו, רייבן וגאיה יהיו לבד בעולם הזה.
האמת שנראה לי מוזר שכל אלו בחרו לחזור לחיים.

זה שלא ראו בכלל את בלאמי בפרק היה לי שוק. הייתי בטוח שהוא יופיע בשביל קלארק. ואז כשרייבן נכנסה הייתי בטוח שהוא יופיע עבורה. או בשלב הזה כבר קיוויתי שאולי גם אוקטביה תכנס והיא תראה את בלאמי.

מה גם מוזר זה שבסופו של דבר אני לא יודע איך להרגיש לגבי בלאמי.
הוא בגד בחברים שלו והוא הביא למצב שמאדי הפכה לצמח.
אבל מצד שני הוא צדק. בזכותו קאדוגן גילה שלמאדי יש את הקוד בראש ובזכות זה יכלו לפתוח את ה"שער" הזה ועכשיו כולם הפכו לישויות אנרגיה שכיף להן. וזה כולל את מאדי מה שאומר שהיא כבר לא צמח.

הייתי די בפחד ברגע של ההתעלות שאמורי לא תתעלה. אחרי הכל היא כבר מתה. מה שנותר ממנה זה רק קוד בתוך מיינדרייב.
אבל איך שזה לא קרה אני שמח שזה קרה.

לקלארק לא הייתה ידית הפעם. אבל היא כן דיברה על ידית. (ידית = Lever)

הרגל של רייבן כבר לא צולעת!!!!!! אמורי כבר לא פריקדריינה!!
את בטוחה? בקושי הצלחתי לראות את אמורי בסצנה בסוף שזה היה מוזר ולא ברור לי אם השחקנית בכלל הייתה שם (כי ברור שגאיה לא הייתה שם). אני פשוט מבין שהיא שם כי ראו מישהי שלא ראיתי את הפנים שלה באופן ברור.
ולגבי רייבן אני ממש שמתי לב שעדיין יש לה את הleg brace
#מקסון רוקדים אהעהעעהעה;-(;-(;-( אני אוהבת את הזוג גאייזים האלה!!!;-(👬|לב|
אני די בטוח שאת מוסיפה סיומת ים רק בשביל לעצבן אותי עכשיו.
אני כן שמח שהיה קצת אינטימיות איתם בסוף.

Lhuna3

Well-known member
ובסוף לשניה אחת הייתה לי תקווה שאולי הישויות האלו כן החזירו לחיים את לקסה שתחיה איתה לעד. אז הייתה לי קצת אכזבה שזה לא קרה.
כנ"ל.

זה שלא ראו בכלל את בלאמי בפרק היה לי שוק. הייתי בטוח שהוא יופיע בשביל קלארק. ואז כשרייבן נכנסה הייתי בטוח שהוא יופיע עבורה. או בשלב הזה כבר קיוויתי שאולי גם אוקטביה תכנס והיא תראה את בלאמי.
האמת שלא חשבתי על זה אבל זה באמת קצת עצוב.

אבל מצד שני הוא צדק.
לא בדיוק הייתי מגדירה את זה שהוא צדק. נראה לי סביר יותר שקדוגן המגלומן הסוציופאט היה נכשל במבחן ומקרסטל את המין האנושי. אז נכון שבזכותו הגענו למבחן, אבל עברנו אותו בסוף בהצלחה בזכות אנשים אחרים לגמרי (רייבן, לוויט, אינדרה ואוקטביה, והדיסייפלס שהשתכנעו לא להלחם בסוף).

Lhuna3

Well-known member
א. אהבתי מאוד את הסיום הזה.
ב. אהבתי את הנאום של קלארק ואני מסכימה איתה שהישויות אור האלו זה מין קצת צבוע ומעצבן.
ג. התעצבנתי מאוד על "העונש" של קלארק לא להתרסנד, כאילו שכל שאר המין האנושי ראויים יותר ממנה, איזה חרטוט. (ולא מקבלת את התירוץ שהיא היחידה שהרגה מישהו באמצע המבחן, זה שרירותי וטיפשי.)
ד. מרפי ואמורי במיינדספייס היו חמודים ברמות, בעיקר מרפי (אני מתוודה שלא נפלתי משניהם כמוכם בפרקים האחרונים.)
ה. מי זאת שרואים במעורפל בשוט האחרון ומה היא עושה????

LeAnnDyIan

Well-known member
את בטוחה? בקושי הצלחתי לראות את אמורי בסצנה בסוף שזה היה מוזר ולא ברור לי אם השחקנית בכלל הייתה שם (כי ברור שגאיה לא הייתה שם). אני פשוט מבין שהיא שם כי ראו מישהי שלא ראיתי את הפנים שלה באופן ברור.
ולגבי רייבן אני ממש שמתי לב שעדיין יש לה את הleg brace
בטוחה במיליון אחוז.
א. רואים את רייבן בבירור בלי שום דבר על הרגל שלה.
ב. רואים את אמורי מחבקת את קלארק עם שתי ידיים רגילות.
ג. גאיה כן הייתה שם אם כי היא לא הייתה נוכחת ביום הצילומים הזה והיו צריכים להוסיף אותה בעריכה. אבל באופן עקרוני כן הראו אותה בסצינה בסוף.

אני די בטוח שאת מוסיפה סיומת ים רק בשביל לעצבן אותי
אני לא יודעת איך קבעת שהוספתי ים למילה שלא קיימת. זה לא שהמילה גאייז היא מילה נכונה שאתה יכול לקבוע שגאייזים זה לא. אצלנו בחבר׳ה גאייז (Gayaz) זה בודד וגאייזים זה רבים. אם אתה בוחר להתעצבן מזה. וול, זה ענין שלך.

Lhuna3

Well-known member
הפסקול הפרק היה מושלם! במיוחד ראוי לאיזכור הקאבר המצמרר לשיר The One I Love של REM. תכף אלך לחפש מי ביצע את הדבר המושלם הזה ואחזור כדי לתת קרדיט. (עריכה: Scala & Kolacny Brothers)
כן, לפני הכל רציתי להגיד איזו בחירה מושלמת של שיר בזכות המילים שלו שכל כך מתאימות, וביצוע באמת מצמרר ומושלם ברגע המושלם בשבילו!!

קלארק מגלה שכולם התרנסדו, והיא מוצאת את עצמה לבדה והדבר הראשון שהיא עושה זה קוראת למרפי:-D צחקתי בקול! וונהדה בי לייק "אין סיכוי בעולם שה-asshole הזה התרסנד!":-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

קאלי פאקינג קדוגן!! סרבינג איט קולד מאז 2025!🙌
:-D |כן|

החבורה העליזה מסיימת על כוכב עם חוף.
הם על כדור הארץ, לא?

וה-MEME של קלארק ופיקאסו :-D

חוץ מזה פשוט אגיד שהסכמתי עם כל הנקודות שלך חוץ מאחת כמובן.
ושמחתי בשבילכם על לקסה (זה לא היה כל כך מפתיע כי ברגע שהיא הופיעה שם והרגה את קדוגן זה היה ברור לדעתי שזה מה שמגיע).

didalf

Well-known member
זהו;-(;-( אני בוכה כמו תינוק;-(
סיכום אחרון לפני שאני מגיבה לכם.

כלומר כשאני אצליח להפסיק לבכות;-(

הם מצליחים להביא את אמורי לסנקום ולרגע נראה שהיא מתייצבת. ג'קסון שולח את רייבן לעזור לאחרים בזמן שמרפי תורם דם.

קלארק אוקטביה ולוויט יוצאים למסע רצח אחרון בדרכם לעצור את קדוגן. אבל מאוחר מידי, הוא כבר השתמש בקוד ונכנס לכדור. שם הוא פוגש את קאלי, כלומר את הישות שעושה את המבחן שלוקחת צורה של מישהו חשוב לאדם הזה. היא מסבירה לו שזה אכן מבחן. אבל לפני שקדוגן מספיק להתחיל קלארק יורה בו סוףסוף. עכשיו קלארק צריכה לקחת את המבחן.

הופ וג'ורדן מוצאים להם זמן להתנשק יופי לכם כשרייבן מגיעה עם צבא האסירים לחלץ אותם מהבונקר. יאיי ניקי בצד הטוב עכשיו. הם מוצאים את אקו וניילה, הן בסדר. יופי.

מילר חוזר לסנקטום לג'קסון|לב| הם מנסים להציל את אמורי אבל היא מתה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא;-(;-( לאאא;-( אומייגד הפרצוף של מרפי אני לא עומדת בזה פה התחלתי לבכות לראשונה;-( מרפי רוצה להוציא את המיינדרייב של אמורי ולשים אצלו אפילו שג'וזי לימדה אותנו שזה מסוכן. למרפי לא אכפת;-(

בינתיים רייבן אספה את כל האסירים + וואנקרו והם מגיעים לבארדו למלחמה בדיסייפלס שהיא בעצם הסחת דעת. יאאא ניילה אימצה את הזהות האזגדית שלה ועם צבעי מלחמה של אזגדה, וגם אקו!
*אני תמיד שוכחת לציין אבל כל פעם שמראים מישהו מדבר בתוך הקסדה זה מזכיר לי את איירון מן:-D

אוקטביה צובעת את הפנים בצבעי מלחמה של סקייריפה אעהאהההההההההה|מאוהב| לוויט רוצה לחיות קצת לפני המוות (מה הוא רמז שם?:-D) אבל רייבן ואקו הורסות את הרגע. רייבן הולכת לראות מה קורה עם המבחן ואקו ולוויט ואוקטביה לעזור לצבא.

קלארק בתוך הכדור רוצה לצאת אבל המבחן לא נגמר, והפעם הישות היא לקסה. (ותודה למישהי פה בפייסבוק שלא התאפקה ובגללה סגרתי את הפייסבוק בבהלה בתקווה שלא הבנתי בדיוק מה ראיתי ונמנעתי גם ממנו כל הבוקר|שפם|) מודה היה קצת מרגש לראות אותה למרות שלדעתי זה היה צריך להיות בלאמי. קלארק אומרת שההריגה של קדוגן זה לא נקמה, זה צדק. נוט-לקסה אומרת שזה לא שונה מג'וס דריין ג'וס דאון. אוקי קצת התגעגעתי ללקסה אומרת את המשפט הזה. קלארק אומרת שכל מה שהיא עשתה זה חלק מהדבר הזה שנקרא אהבה, ושאיך הם בכלל ישיות בלי רגשות יכולים לשפוט אותה? ושהם לא מבינים את הכאב שלה על כנראה שלושת הדברים הכי כואבים שהיא עשתה מתוך הרבה - לאבד את לקסה, לאבד את אמא שלה, ולהרוג את בלאמי|לב-ש| יו גו קלארק! אבל נוט-לקסה מודיעה לה שהיא נכשלה והמין האנושי יכחד.

אמורי מתעוררת בחדר בסנקטום ובחוץ רואה את המדבר. הם במיינדספייס המשותף שלה ושל מרפי, וזה המדבר שבו הם נפגשו לראשונה אעהאהה|מאוהב| אמורי מבינה שהיא מתה ומה מרפי עשה ומתחננת שיפסיק את זה אבל הוא לא מוכן כי הוא מעדיף כמה שעות איתה מאשר לחיות בלעדיה אעהאההה בכיתי אני בוכה שוב מלכתוב את זה;-(;-( אני אוהבת אותםםםם|מאוהב|;-( בסוף היא מסכימה לרקוד איתו ואני מייבבת;-(|מאוהב| במקביל גם ג'קסון ומילר רוקדים|לב|

קלארק יוצאת ורייבן מבינה שהיא נכשלה. אבל רייבן לא מוותרת ונכנסת בעצמה. רייבן מגיעה לארק. תהיתי אם היא תראה שם את פין או אבי. זאת אבי. קצת התרגשתי האמת גם מאבי אפילו שעצבנה אותי. רייבן מנסה לשכנע את נוט-אבי שהמין האנושי עדיין טוב או לפחות מנסה. מה זה מזכיר לי??? אההה המקום הטוב. ווי כל הפרק חשבתי שכל הדיון הזה מזכיר לי משהו ורק עכשיו אני קולטת. זה ליטרלי המקום הטוב:-D
נוט-אבי מראה לה שהם כ"כ טובים שהם מתכוננים למלחמה כשהם כל המין האנושי. רייבן מנסה להוכיח לה שהם לא נלחמים עדיין אבל שיידי כפרעליו מחרחר מלחמה ומתחיל לירות כדי ששני הצדדים ילחמו כבר.

לוויט נכנס לאמצע ומנסה לשכנע את כולם להפסיק ושזה מבחן ולא מלחמה ושהם כרגע במבחן. זה כמעט עובד אבל שיידי הנונדיק יורה שוב והפעם כולם נלמים. לוויט נפגע לא:-0 וגם אקו לאאאאאאאא!!!
אוקטביה מבקשת מאינדרה לסדגת ואינדרה מורה לוואנדקרו אבל שיידי מכריז שהוא ההדה שלהם וגורר אותם למלחמה. ואז אינדרה סופסוף יורה בו בתותח לייזר של אליגיוס הלללויה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוקטביה נכנסת לזירה פול סקייריפה אעהאההה|מאוהב| אבל נותנת להם נאום מרגש על למה מלחמה זה לא טוב. ונחשו מה? אני שוב בוכה;-( הפעם מאושר על אוקטביה שלי המלכה|כתר| ועל זה שהיא קצת שוב פוקהונטס ומגשרת בין שני צבאות. (כולל אהוב מהצד הנגדי) הפעם זה מצליח ושני הצדדים מורידים את הנשק!! נוט-אבי מרוצה.

אבל אקו ולוויט עדיין גוססים לאאאא;-( ואז אקו הופכת לאור כתום ולעיגול אור לבן. הם מתעלים:-0 ואז גם לוויט. ואז כולם:-0 הם הצליחו במבחן!!
אני לא בטוחה מה אני מרגישה לגבי זה שקדוגן אכן צדק וכולם אכן הפכות לישיות של אור, כי זה קצת דבילי ופנטזיה מידי. מצד שני פאק איט התרגשתי. ולפחות מסתבר שבלאמי לא האמין בשטות גמורה. התרגשתי כשאוקטביה אמרה "בלאמי צדק"|לב-ש|

כולם בכל מקום מתעלים. גם מרפי ואמורי במיטה|מאוהב|

קלארק מחזיקה את מאדי שכמעט מתעלה אבל מתעקשת להשאר עם קלארק. קלארק מבקשת ממנה שתשחרר ותלך למקום שבו היא תחיה;-(
ואז כולם מתעלים חוץ מקלארק שהיא בעונש:-0 פאק זה ממש אכזרי ולא פייר!!!! לא אהבתי שהישות החליטה להעניש ככה את קלארק. גם מצד אחד אני ממש ממש אוהבת שרייבן ואוקטביה הן אלה שניצחו את המבחן. מצד שני עצוב לי על קלארק כי גם אם היא עצבנה אותי לפעמים היא קלארק שלנו. היא הדמות הראשית והיינו איתה מהתחלה ולא מגיע לה להענש על הדברים שהיא עשתה.

קלארק הולכת לה בודדה בעולם (אוי אבל זה שכולם הפכו לעצים זוהרים ממש מצחיק:-D) ולפחות היא מוצאת את פיקאסו. היי למה כלבים לא מתעלים לא פייר!
היא ופיקאסו חוזרות לכדוה"א לשרוד לבד;-( ואז גם פיקאסו בורחת. קלארק מבקשת שלא תשאיר אותה לבד לגמרי;-( אבל מישהו אומר לה שהיא לא לבד.
זאת שוב לא-לקסה. אוקי תאמת היו צריכים לחלק את הישות הזאת לשתיים, פעם לקסה ופעם בלאמי. הצחיק אותי קצת שהישות אמרה שקלארק בעונש כי היא היחידה אי פעם שירתה במישהו *בתוך המבחן*:-D
ואזזזזזזזזזזזזז הישות מספרת לה שמאדי בחרה לחיות שם במקום שבו היא תוכל לחיות ולהיות עם אנשים בגילה. רגע בחירה? קלארק שואלת? אפשר לחזור? כן:-0 אבל עד עכשיו אף אחד לא בחר בזה. ואז נגלה לעיני קלארק מחזה מדהים - החברים שלה חזרו לכדוהא. הם בחרו לחזור לחיות איתה ולחיות חיים אמיתיים גם אם הם כוללים כאב אבל גם אהבה. וחברות. ואז בכיתי שוב ואז שוב בוכה רק מלכתוב את זה;-(;-(;-( הם ליטרלי נפגשו שוב!!!!!|מאוהב|;-(

וזהו נגמררררררררררררררררררררר;-(;-(;-(;-(

אני לא יודעת איך אני מרגישה לגבי הפרק הזה. בגדול אהבתי. אני לא בטוחה מה המסר שקיבלנו בסוף אני אתן ללונה לנתח את זה. אני חושבת שזה שהם בחרו לחיות במציאות עם קלארק אומר שהכי חשוב זה משפחה וחברים בסופו של דבר, ולא התעלות.
התלונה העיקרית שלי זה באמת חוסר מוחלט בבלאמי (לפחות הזכירו אותו הרבה) ובעיקר שזה כנראה נובע מכל מיני אילוצים ולא כי זה נכון לסדרה. אבל שיהיה. חוץ מזה אהבתי בכיתי (מלא) ולא השתעממתי. אז אני מניחה שזה פרק סיום טוב סה"כ.

וגם האם עכשיו הם באמת כל מה שנשאר מהמין האנושי? כי זה מאד מעט להתרבות ממנו חזרה.

וזהו לאדעת מה אני אעשה עכשיו עם חיי.

MAY WE MEET AGAIN
|לב|

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
זאת קלארק של עונה 1 בסקייבוקס והיא מציירת. אבל לאדעת מה זה אומר8-*

ב. אהבתי את הנאום של קלארק ואני מסכימה איתה שהישויות אור האלו זה מין קצת צבוע ומעצבן.
מאד צבוע!

או בשלב הזה כבר קיוויתי שאולי גם אוקטביה תכנס והיא תראה את בלאמי.
אני גם חשבתי:-(

שניה רגע אתם בטוחים שאמורי הייתה שם בסוף? לא הצלחתי לראות אותה8-* חשבתי שפשוט מרפי החליט כן להמשיך בלעדיה וזה ריגש אותי האמת.

T o m c o

Member
מנהל
רק לי הם מזכירים ממש את גרוט? 🤔
1601570019264.png
אצלנו בחבר׳ה גאייז (Gayaz) זה בודד וגאייזים זה רבים
מכיר את זה, זה לא הופך את זה לנכון.

א. רואים את רייבן בבירור בלי שום דבר על הרגל שלה.
רואים אותה עם דבר על הרגל
1601570019572.png

קלארק - קל לשים לב בגלל נקודת החן מעל השפה.
1601570102073.png
כי ברור שגאיה לא הייתה שם
הייתה :

1601570205793.png
שניה רגע אתם בטוחים שאמורי הייתה שם בסוף? לא הצלחתי לראות אותה
הייתה : מחובקת עם אקו. 1601570329640.png

Lhuna3

Well-known member
רייבן מנסה לשכנע את נוט-אבי שהמין האנושי עדיין טוב או לפחות מנסה. מה זה מזכיר לי??? אההה המקום הטוב. ווי כל הפרק חשבתי שכל הדיון הזה מזכיר לי משהו ורק עכשיו אני קולטת. זה ליטרלי המקום הטוב:-D
בדיוק מה שחשבתי גם :-D
אפילו הגשר הזה מעץ עם הישויות מסביב הזכיר לי את הגשר מעבר לכדור הארץ עם החמוד ההוא שאוהב צפרדעים :-D
ותכלס (ספוילר למקום הטוב!) גם זה שהופכים בסוף לישויות אור זה אותו דבר! :-D

ועל זה שהיא קצת שוב פוקהונטס ומגשרת בין שני צבאות.
וואו נכון, תכל'ס זה דבר שהיא עשתה או ניסתה כמעט מתחילת הסדרה, בין הגראונדרים לסקייקרו אחרי שהתאהבה בלינקולן, וגם אחרי הקונקלייב.

ואז כולם מתעלים חוץ מקלארק שהיא בעונש:-0 פאק זה ממש אכזרי ולא פייר!!!!
נכון!!
למרות שלרגע חשבתי שבעצם כיף לה כי היא נשארה לחיות לבד בעולם יפה בלי אנשים שזה החלום שלי :-D
אבל בשבילה זה לא היה כיף.

היו צריכים לחלק את הישות הזאת לשתיים, פעם לקסה ופעם בלאמי.
|כן||כן||כן|

אני לא בטוחה מה המסר שקיבלנו בסוף אני אתן ללונה לנתח את זה.
:-D חחח מה זה יש לי שיעורי בית עכשיו?

אני חושבת שזה שהם בחרו לחיות במציאות עם קלארק אומר שהכי חשוב זה משפחה וחברים בסופו של דבר, ולא התעלות.
מסכימה.

וגם האם עכשיו הם באמת כל מה שנשאר מהמין האנושי? כי זה מאד מעט להתרבות ממנו חזרה.
אם הבנתי נכון הם לא יכולים להתרבות בכלל חחחח
וטוב שכך.

למעלה