ה-100 7X14

LeAnnDylan

Well-known member
מישהו הספיק לראות כבר?
אני לא יודעת למה המוות של גבריאל, דמות שהכרנו רק 2 עונות, כואב לי פי מיליון יותר מהמוות של בלאמי.
כאילו, אני יודעת שלאף אחד מכם לא יהיה אכפת, כי אתה לא אוהבים אותו, אבל הוא הבייבי שלי|לב-ש|
איזה מוות מיותר זה היה בשביל להגן על מאדי!
אם החמורה הזו לא תלך ישר לקדוגן ותגיד לו לשלוף זכרונות של לקסה מהראש שלה istg!!!🤬

נקודות החיוביות מהפרק:
  1. ניילה שיכורה|מאוהב||מאוהב| נשבעת שאם משהו קורה לניילה אני שוברת לג'ייסון את הפרצוף!!! !PROTECT HER AT ALL COSTS
  2. ג'ורדן והופ.. א-אני לא שונאת את זה...8-*
  3. קלארקטביה|חיבוק||מאוהב|
  4. אוקטייבן|חיבוק||מאוהב|
  5. אינדרה ואוקטביה!!!!!$%$@&$#
  6. #מקסון!!!!|מאוהב||סקס|
  7. אוקטביה עם חרב|מאוהב|
  8. בגדול, אוקטביה!!!!!!|מאוהב||כתר|
  9. השיחה של ניילה ואקו אהעהעהע|מאוהב||לב-ש| היא סיפרה לה שקוראים לה אש אהעהעהעהע היא סיפרה לה שהיא חצי אזגדה אעהעעהעהעהע
  10. קלארק בהתחלה|לב-ש|;-( הנה לונה, אני מניחה שתשמחי לדעת שהפעם הזלתי איתה דמעה. היא באמת עשתה לי עצוב:-( אבל כשאוקטביה ואקו חיבקו אותה אהעעהעהעה|לב||לב||לב| אני אוהבת אותן כל כך!!!!😩😩😩
  11. היי, גילנו מה קרה לגאיה.
  12. גילנו שמונטי חסר תועלת וגם קצת טיפש! עצים לא צומחים כזה גבוה בין רגע! כולם ישנו במשך 125 שנים, הוא חי עד איזה גיל 75? 80? (הארפר מתה בשנת 2206 שזה 57 שנים אחרי תחילת עונה 1, אז בהנחה והיא הייתה בת 17 בעונה הראשונה היא מתה בגיל 74. ביום שהיא מתה מונטי אמר שהוא הכניס את הקורדיאציות של אלפא/סנקטום שבוע לפניי. כלומר, הם היו מעל לכדור הארץ במשך 57 שנים! ז"א שכל הירוק הזה שראינו הפרק והעצים שנישאים לגובה של כמה עשרות מטרים, צמחו מתוך אדמה שנראתה לו מתה לחלוטין בתוך מה, 60 שנה? פףף ניק בחיים לא היה יותר סטרייט מזה! להגיע לרמה כזו של צמיחה, על אדמה פוריה זה יקח 200 שנה בקלות. וכן, מכל הדברים הלא הגיוניים שהראו לנו בסדרה, זה מה שמטריד אותי.
  13. כל הכבוד לניילה שביימה את הפרק בצורה נפלאה|כן| מפתיע ששחקן בסדרה שמביים את הפרק גם משתתף בכל כך הרבה סצינות באותו הפרק. זה נראה לי הכי הרבה סצינות שהיו לניילה אי פעם:-D
  14. אני אוהבת את שיידי (שיידי-דין?) זהו. זה כל המשפט.
טוב אני צריכה ללכת. אם ארגיש שבא לי להוסיף עוד משהו, אוסיף אח"כ.

סטילהוק1

Well-known member
מישהו הספיק לראות כבר?
אני לא יודעת למה המוות של גבריאל, דמות שהכרנו רק 2 עונות, כואב לי פי מיליון יותר מהמוות של בלאמי.
כאילו, אני יודעת שלאף אחד מכם לא יהיה אכפת, כי אתה לא אוהבים אותו, אבל הוא הבייבי שלי|לב-ש|
אם החמורה הזו לא תלך ישר לקדוגן ותגיד לו לשלוף זכרונות של לקסה מהראש שלה istg!!!🤬

נקודות החיוביות מהפרק:
  1. ניילה שיכורה|מאוהב||מאוהב| נשבעת שאם משהו קורה לניילה אני שוברת לג'ייסון את הפרצוף!!! !PROTECT HER AT ALL COSTS
  2. ג'ורדן והופ.. א-אני לא שונאת את זה...8-*
  3. קלארקטביה|חיבוק||מאוהב|
  4. אוקטייבן|חיבוק||מאוהב|
  5. אינדרה ואוקטביה!!!!!$%$@&$#
  6. #מקסון!!!!|מאוהב||סקס|
  7. אוקטביה עם חרב|מאוהב|
  8. בגדול, אוקטביה!!!!!!|מאוהב||כתר|
  9. השיחה של ניילה ואקו אהעהעהע|מאוהב||לב-ש| היא סיפרה לה שקוראים לה אש אהעהעהעהע היא סיפרה לה שהיא חצי אזגדה אעהעעהעהעהע
  10. קלארק בהתחלה|לב-ש|;-( הנה לונה, אני מניחה שתשמחי לדעת שהפעם הזלתי איתה דמעה. היא באמת עשתה לי עצוב:-( אבל כשאוקטביה ואקו חיבקו אותה אהעעהעהעה|לב||לב||לב| אני אוהבת אותן כל כך!!!!😩😩😩
  11. היי, גילנו מה קרה לגאיה.
  12. גילנו שמונטי חסר תועלת וגם קצת טיפש! עצים לא צומחים כזה גבוה בין רגע! כולם ישנו במשך 125 שנים, הוא חי עד איזה גיל 75? 80? (הארפר מתה בשנת 2206 שזה 57 שנים אחרי תחילת עונה 1, אז בהנחה והיא הייתה בת 17 בעונה הראשונה היא מתה בגיל 74. ביום שהיא מתה מונטי אמר שהוא הכניס את הקורדיאציות של אלפא/סנקטום שבוע לפניי. כלומר, הם היו מעל לכדור הארץ במשך 57 שנים! ז"א שכל הירוק הזה שראינו הפרק והעצים שנישאים לגובה של כמה עשרות מטרים, צמחו מתוך אדמה שנראתה לו מתה לחלוטין בתוך מה, 60 שנה? פףף ניק בחיים לא היה יותר סטרייט מזה! להגיע לרמה כזו של צמיחה, על אדמה פוריה זה יקח 200 שנה בקלות. וכן, מכל הדברים הלא הגיוניים שהראו לנו בסדרה, זה מה שמטריד אותי.
  13. כל הכבוד לניילה שביימה את הפרק בצורה נפלאה|כן| מפתיע ששחקן בסדרה שמביים את הפרק גם משתתף בכל כך הרבה סצינות באותו הפרק. זה נראה לי הכי הרבה סצינות שהיו לניילה אי פעם:-D
  14. אני אוהבת את שיידי (שיידי-דין?) זהו. זה כל המשפט.
טוב אני צריכה ללכת. אם ארגיש שבא לי להוסיף עוד משהו, אוסיף אח"כ.
מישהו פה יכול להסביר לי איך מכסים בספוילר את ההודעה באתר החדש הזה? ואיך שמים ספוילר בכותרת הודעה? כי ניסיתי עם האומטיקון מהאתר הישן וזה לא מסמן ספוילר... :unsure:

LeAnnDylan

Well-known member
מישהו פה יכול להסביר לי איך מכסים בספוילר את ההודעה באתר החדש הזה? ואיך שמים ספוילר בכותרת הודעה? כי ניסיתי עם האומטיקון מהאתר הישן וזה לא מסמן ספוילר... :unsure:
1.
1600318429937.png
2. יפתח החלון הזה
1600318477748.png

3. תקליד בו את כותרת הספוילר שתרצה
1600318523654.png

4.
1600318649899.png

5. וזה מה שמתקבל

בין שני הסוגריים תרשום את הספוילר שאתה רוצה לכתוב

אם אתה מתכוון לכותרת של השרשור עצמו אז אייקונים של תפוז הישן כלומר |ספוילר| לא פעילים בו.
כמו כן, לפני שאתה שולח את ההודעה תשמור אותה ע"י לחיצה של אייקון הדיסקט בשורת הכלים
1600318808201.png
ואז תרפרש את העמוד ותשלח את ההודעה.

LeAnnDylan

Well-known member
עוד כמה נקודות מהפרק
  1. אם למישהו עוד הייתה תקווה שבלאמי לא מת, זה שהורידו אותו מכתוביות הפתיחה ניפץ את הפנטזיה הזו.
  2. קלארק מכוונת על קדוגן את האקדח נטול הכדורים שלה? סרייסלי?:-D
  3. כשגבריאל אומר: ״נחזיר את האנשים שלי הביתה״ אממ, לא סיפרו לו שהאנשים שלו ז"ל?8-*
  4. מתי לקדוגן היה זמן לצבוע את הזקן שלו?|תוהה|
  5. מאדי בוחרת את הזמן הכי מעיק להיות טינאג׳רית. איפה אינדרה שתגיד לה Sit yo ass down fool! you be grounded!
  6. מאדי: "החלטת בשבילי" קלארק: "החלטתי בשביל כולם. זה מה שאני עושה" Can I get an amen?
  7. "פיקאסו שם.. לוקה.." נראה לי שהבנו במי מאדי בחרה בשעשועון שלנו.
  8. לא היית המורה היחידה שלי ״No, only the best״ תדרכי עליי אינדרה |STAN| + הרפרנס הזה ללינקולן. אני לא בוכה. אתם בוכים.
  9. אני יודעת שאינדרה היא באדאסית שלא מפגינה רגשות אבל לא יהרוג אותה להניח איזה יד על הכתף של אוקטביה או לפחות לחבק את הבת שלה שאף אחד לא שמע ממנה איזה 12 פרקים!😅 אהבתי אבל שגאיה אמרה לה שהיא הייתה מקנאה באוקטביה. מי טו גאיה. מי טו.
  10. כשהאנומליה נפתחה ושיידי-דין הגיע. אינדרה אמרה שהיא מרגישה נוכחות של מישהו. איך זה שהן לא פשוט הניפו את החרבות סביבן וניסו לדקור מישהו? או לפחות לירות מסביב?
  11. וחחחח עלק אף אחד לא שומע אותו עושה אההההההה כל שניה כמו איזה בני סלע😂 |ניקסטרייט|
  12. דאדי מרפי הוא kinda cute
  13. That Murphy is kind of cute.GIF
  14. הופ: ״שמעתי סיפורים״ מרפי: ״אני מצטייר טוב בסיפורים״ הופ: ״לא באלו״ אממ? זו אותה הופ ששאלה את דודה או אם מרפי יבוא? כי הילדה הזו די אהבה את מרפי...
  15. IMG_8783.GIF
  16. אקו:"את שיכורה" אבל הולכת בקו ישר כפרה!💁‍♀️
  17. קלארק ואוקטביה מגיעות למרפי ושות׳ ושואלות אם מישהו ראה את מאדי, הופ עונה שכן. ושיידי, שמעולם לא היה בבונקר הזה, פתאום יודע בדיוק איפה נמצא חדר השעשועים של ניילה?
  18. כולם נכנסים רואים את גבריאל מדמם לו למוות, אף אחד לא חושב אממ, לא יודעת.. לנסות לעצור את הדימום אולי?!? זה לא לייק הדבר הראשון שעושים ״apply pressure on the wound!״ קלארק שכחה שהיא רופאה מוסמכת עם תואר מאוניברסיטת סקייקרו? לפחות תגידי למישהו אחר שינסה לעצור את הדימום.ג'יז... תראו שאכפת לכם🤦‍♀️
  19. טוב לפחות שילחו אותו בצורה יפה לחיות חיי נצח עם ג'וזי במיינדספייס. May We Meet Again צ'וקו מוקו שלי|לב|

Shiri from the block

Active member
1.
צפה בקובץ המצורף 3681
2. יפתח החלון הזה
צפה בקובץ המצורף 3682

3. תקליד בו את כותרת הספוילר שתרצה
צפה בקובץ המצורף 3683

4.
צפה בקובץ המצורף 3685

5. וזה מה שמתקבל

בין שני הסוגריים תרשום את הספוילר שאתה רוצה לכתוב

אם אתה מתכוון לכותרת של השרשור עצמו אז אייקונים של תפוז הישן כלומר |ספוילר| לא פעילים בו.
כמו כן, לפני שאתה שולח את ההודעה תשמור אותה ע"י לחיצה של אייקון הדיסקט בשורת הכלים
צפה בקובץ המצורף 3686
ואז תרפרש את העמוד ותשלח את ההודעה.

אני פשוט מסמנת את כל הטקסט ואז עושה את מה שעשית. יותר נוח לי ככה.

יעני:

בלבלבדגכדגכדכג ספוילר סבהלבסהחסלבה ספוילר
1600334646202.png

didalf

Well-known member
פרק 14 בלי לקרוא תגובות קודםם

וואי פרק רגוע יחסית עם מלא שיחות וסתם רגעים קז'ואלים אבל שיחות שהייתי צריכה|מאוהב|

לא רק שקלארקרו מגיעים לכדוה"א כמו שחשבנו אלא ישירות לבונקר הישן שלנו. שזה הגיוני תכלס כי שם הייתה האבן כשקדוגן עזב אבל אף אחד מאיתנו לא חשב על זה שזה נחמד. אבל כבר אין פוליס והכל רק עצים וירוק. ותראו את מי מצאנו שם - גאיה. ומבחינתה עברו רק כמה ימים. אה וקדוגן נעלם תוך שניה סעמק מה?

כולם מתאחדים עם כולם בחיבוקים וקלארק שבורה. איפה בלאמי הם שואלים. וואי הסצנה שקלארק סיפרה להם בכיתי;-( ואז אוקטביה מתקרבת אליה ואני מתה מפחד היא הולכת להרביץ לה או לחבק אותה? לחבק אותה, היא מבינה, היא אומרת שבלאמי שהיה עושה הכל בשביל אחותו הקטנה היה מבין;-( וואי ואז ממש בכיתי|מאוהב| ואז גם אקו, שאומרת שהוא היה צריך משהו להאמין בו;-(. ואיכשהו הסצנה הזאת ששלושתן בוכות עליו ומתחבקות והדברים האלה שהן אמרו עשתה לי קצת טוב. אין א וואיי הרגשתי שהן סולחות לו שלושתן. הלוואי רק שהוא יכל לדעת את זה;-( וואי וגם הפרצופים ההמומים והעצובים של כולם;-( והדמעה של מרפי אעהאההה בלאמי היה אבא שלו;-(;-( בכל מקרה זה היה יפה הייתי צריכה את זה|מאוהב|;-( הייתי צריכה בכי יותר של עצב והשלמה מאשר בכי של כעס ותסכול|לב-ש|

רייבן תוך שניה מגלה שהאבן איפשהו בבונקר וקלארק שוברת את הקסדה מיד כי לטענתה כל מי שחשוב נמצא בכדוה"א ולעזאזל עם השאר. קצת נכון האמת.

וחזרה בבארדו קדוגן מעלעל בספר ומרפא את שיידי. גאדמממממממיט. ויופי עכשיו גם יש לו את הספר וגם שיידי מספר לו על מאדי וכל המוות של בלאמי היה לחינם:-[:-[ אבל השיחה בין שני המגלומנים האלה משעשעת אותי. שיידי מתנדב ללכת להביא את מאדי.

ג'קסון ומילר בסצנה הכי איניטימית שהייתה להם אי פעם:-0 לא חשבתי שאי פעם נראה דבר כזה. מילר עצוב כי הוא לא הספיק להגיד לבלאמי שהוא סולח לו כמו שבלאמי סלח לו על מה שהוא היה בבונקר. ג'קסון מעודד אותו, והם אפילו מתנשקים. חמודים האמת|לב|

לניילה יש חדר עם פסנתר שהיא מחביאה בו אלכוהול8-* אוקי:-D גבריאל מנגן והופ וג'ורדן רוקדים. יאפ הם אנדגיים. אחכ הופ נבהלת ובורחת וג'ורדן מנסה לעודד אותה (ולפניו מרפי הנסיך מנסה. חחחח איך הוא כזה לג'ורדן "אני הייתי האהוב עלייך!!:-D). קצת חמודים וקצת לא אכפת לי מהם.
אקו הולכת לחדר וניילה ממש שיכורה. וואי היא הורגת אותי ניילה:-D
אחכ ניילה גם הולכת לחדר ואקו עדיין לא ישנה. היא מספרת לניילה על השם האמיתי שלה, ואיך היא לא סיפרה את זה לבלאמי מעולם, כי היא רצתה שהוא יאהב אותה בתור מי שהיא היום ולא מי שהיא הייתה או הסיפור העצוב שלה. אוח;-( ניילה נסיכה אומרת לה שהוא אהב אותה כמו שהיא|מאוהב| ומספרת שגם לה יש סוד - אמא שלה אזגדה. כאילו סצנות סתמיות כל הדברים האלה אבל כ"כ אהבתי אותם.

מאדי כועסת על קלארק שמחליטה בשבילה דברים כמו להרוג את בלאמי או לא לחזור לסנקטום כשלמאדי יש חברים שם והולכת בכעס. היא מוצאת את גבריאל שמלמד אותה לנגן.

מרפי שהפך למלאך משכנע את רייבן לנסות לתקן את הקסדה כדי להביא את אנשי הסנקטום לכוכב שאין בו שמש אדומה וחרקים. הוא מזכיר שבין האנשים יש גם את וונאקרו. תגידו, הרי חלק מוונאקרו היו סקייקרו, עוד נשאר מהם משהו? כי בפעם האחרונה בתחילת עונה 6 כן היה. האם יש עוד סקייקרו בסנקטום?
אהבתי שאחרי שהוא שכנע את רייבן הוא אומר לאמורי שהוא למד משש שנים של צפייה בבלאמי מתמרן אותה ברינג. ואז הם צוחקים ואז נזכרים ומתעצבים:-( אמורי אומרת שהיא מתגעגעת אליו גם. אוח השניים האלה|מאוהב|
חחח ואז מרפי מנג'ס לאמורי ורייבן שעובדות והן דופקות לו מבט ורייבן אומרת שמרפי גיבור זה מוזר אבל זה עדיין מדליק את אמורי:-D
איך אנחנו קוראים לשלשה הזאת?|מאוהב|

אוקטביה בחוץ כי היא לא מסוגלת להתמודד עם הזכרונות מהבונקר. אינדרה באה אליה. פאק אני לא חושבת שהן דיברו בכלל מאז עונה 5!!! איזה שיחה יפה|מאוהב| אינדרה אומרת לה שכולם אשמים וכולם בלאדריינה, ואם היא רוצה להשאר בחוץ בקור היא תשאר איתה|מאוהב| אבל משכנעת אותה להכנס ולהתמודד עם השדים שלה ביחד|לב| בכיתי קצת גם בסצנה הזאת. ואז אוקטביה נכנסת וכל הזכרונות תוקפים אותה אבל אין זמן כי אור ירוק נדלק. מישהו מגיע מבארדו. אבל אין אף אחד. זה שיידי בגוסט מוד. ועכשיו כולם קצת אהבלים סליחה כי אינדרה וגאיה נשארות לשמור על הרוח בזמן שאוקטביה הולכת לחפש את מאדי וקלארק אבל הוא פשוט עוקב אחרי אוקטביה|פנים| מה חשבתן גאונות???

אוקטביה מוצאת את קלארק והן רצות לחפש את מאדי כששיידי עוקב אחריהן|פנים| בסוף הן מוצאות את... ג'ורדן? מישהו שהיה בחדר שיודע שהיא שם ואז שיידי נועל אותם והולך. שיידי דוקר את גבריאל ומסתבר שהמטרה שלו היא להרוג את מאדי כדי שקדוגן לא יקבל את המלחמה שלו ואף אחד לא יתעלה או ימות ושיידי יוכל להמשיך להיות מלך הגולגלות. אבל גבריאל תוקף אותו ומאדי בורחת. שיידי מגיע חזרה לזירה וגאיה ואינדרה נלחמות בו אבל שובבבבבבב הוא נעלם רגע לפני שאינדרה הורגת אותו סעמקקקק. אינדרה - קודם להרוג ואז לברך בברכת הקרב שלך נגמר!!!! לעזאזל!!!

כולם מגיעים לחדר הפסנתר ומוצאים את גבריאל גוסס. ג'קסון ומילר נזכרים להגיע, אבל גבריאל רוצה למות סופסוף אחרי ה200+ שנה שהוא חי בהן, למות באמת. אוקטביה מברכת את ברכת הנוסע. אוף עצוב לי שבלאמי לא זכה לזה:-(

מאדי לא רוצה שעוד אנשים ימותו כדי להגן עליה, וכשקלארק לא שמה לב בורחת כדי לדקור את עצמה בסכין התיוג כדי לקחת את עצמה לקדוגן ולסיים עם זה. סופסוף האמת.

ואז שולחים להם מבארדו פצצה? למה?8-* נראה שמילר מנטרל אותה (כלומר זורק לחדר אטום) אבל אז הכל רועד והכל קורס על מרפי ואמורי:-0 שלא תעיזו!!!!!!!! לא מרפי ואמורי!!!!!!!!!!

חייבת ללכת תיכף אשוב לקרוא תגובות.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
מישהו הספיק לראות כבר?
איך נראה כבר?|בוקס| ב7 בבוקר זה אפילו לא הגיע לדודים עדיין.

תרגום?

חחח וואי לשם שינוי מסכימה איתך על הרוב.
  1. ניילה שיכורה|מאוהב||מאוהב| - לגמרי:-D|מאוהב|
  2. ג'ורדן והופ.. א-אני לא שונאת את זה...8-* - אני גם8-*
  3. קלארקטביה|חיבוק||מאוהב| - |מאוהב|
  4. אוקטייבן|חיבוק||מאוהב| - |מאוהב|
  5. אינדרה ואוקטביה!!!!!$%$@&$#- |מאוהב|!!!!!!!!!
  6. #מקסון!!!!|מאוהב||סקס| - |כן||מאוהב|:-0
  7. אוקטביה עם חרב|מאוהב| - |מאוהב| הייתה שאלה כזאת לא?:-D
  8. בגדול, אוקטביה!!!!!!|מאוהב||כתר| - יאפ|כתר||מאוהב|
  9. השיחה של ניילה ואקו אהעהעהע|מאוהב||לב-ש| היא סיפרה לה שקוראים לה אש אהעהעהעהע היא סיפרה לה שהיא חצי אזגדה אעהעעהעהעהע - כןןן|מאוהב|
  10. קלארק בהתחלה|לב-ש|;-( הנה לונה, אני מניחה שתשמחי לדעת שהפעם הזלתי איתה דמעה. היא באמת עשתה לי עצוב:-( אבל כשאוקטביה ואקו חיבקו אותה אהעעהעהעה|לב||לב||לב| אני אוהבת אותן כל כך!!!!😩😩😩 - כןןן;-(|מאוהב|;-(|מאוהב|
  11. כל הכבוד לניילה שביימה את הפרק בצורה נפלאה|כן| - וואי כן|כתר|
  12. אני אוהבת את שיידי (שיידי-דין?) זהו. זה כל המשפט. - שייד-דין:-D אני גם הוא מצחיק מידי בשביל לשנוא אותו.
עוד נקודות:
  1. אם למישהו עוד הייתה תקווה שבלאמי לא מת, זה שהורידו אותו מכתוביות הפתיחה ניפץ את הפנטזיה הזו. - סעמק אני מעבירה את הכתוביות;-(
  2. קלארק מכוונת על קדוגן את האקדח נטול הכדורים שלה? סרייסלי?:-D - חחחחח וואלה, לא עשתה ריפיל?:-D
  3. כשגבריאל אומר: ״נחזיר את האנשים שלי הביתה״ אממ, לא סיפרו לו שהאנשים שלו ז"ל?8-* - אופס.
  4. לא היית המורה היחידה שלי ״No, only the best״ תדרכי עליי אינדרה |STAN| + הרפרנס הזה ללינקולן. אני לא בוכה. אתם בוכים. - ;-(|לב|
  5. כשהאנומליה נפתחה ושיידי-דין הגיע. אינדרה אמרה שהיא מרגישה נוכחות של מישהו. איך זה שהן לא פשוט הניפו את החרבות סביבן וניסו לדקור מישהו? או לפחות לירות מסביב? - נכון?????|חבול|
  6. דאדי מרפי הוא kinda cute - כן|מאוהב|
  7. הופ: ״שמעתי סיפורים״ מרפי: ״אני מצטייר טוב בסיפורים״ הופ: ״לא באלו״ אממ? זו אותה הופ ששאלה את דודה או אם מרפי יבוא? כי הילדה הזו די אהבה את מרפי... - נכון?? אני גם חשבתי. חצופה!
  8. ״ ...קלארק שכחה שהיא רופאה מוסמכת עם תואר מאוניברסיטת סקייקרו? - :-D:-D

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
ב-06:41 אנחנו עוד ישנים גיברת.

אבל דבר ראשון אני חייבת להוציא את זה: קלארק את חצופה ברמות על!
מעשה שמזכיר את המעשה המקומם של דיוזה לאוקטביה בזמנו.
כן מאדי קצת דיברה כמו טינאייג'רית מעצבנת, אבל היא לא טינאייג'רית מעצבנת - היא צודקת ב-100% וגם הוכיחה בפרק הזה אופי וחזרה לעצמה של עונה 5.

בשלב זה להגן על מאדי = אולי להציל את האנושות מהאובססיה של קדוגן להביא את המלחמה/המבחן האחרון, אז אי אפשר להגיד מיותר מנקודת מבטו.

בגדול, אוקטביה!!!!!!|מאוהב||כתר|
כן, וגם - אוקטביה פיזרה את השיער וחזרה להיות יפה |מאוהב|

קלארק בהתחלה|לב-ש|;-( הנה לונה, אני מניחה שתשמחי לדעת שהפעם הזלתי איתה דמעה. היא באמת עשתה לי עצוב:-( אבל כשאוקטביה ואקו חיבקו אותה אהעעהעהעה|לב||לב||לב| אני אוהבת אותן כל כך!!!!😩😩😩
כן הן היו מרגשות יחד...

גילנו שמונטי חסר תועלת וגם קצת טיפש! עצים לא צומחים כזה גבוה בין רגע! כולם ישנו במשך 125 שנים, הוא חי עד איזה גיל 75? 80? (הארפר מתה בשנת 2206 שזה 57 שנים אחרי תחילת עונה 1, אז בהנחה והיא הייתה בת 17 בעונה הראשונה היא מתה בגיל 74. ביום שהיא מתה מונטי אמר שהוא הכניס את הקורדיאציות של אלפא/סנקטום שבוע לפניי. כלומר, הם היו מעל לכדור הארץ במשך 57 שנים! ז"א שכל הירוק הזה שראינו הפרק והעצים שנישאים לגובה של כמה עשרות מטרים, צמחו מתוך אדמה שנראתה לו מתה לחלוטין בתוך מה, 60 שנה? פףף ניק בחיים לא היה יותר סטרייט מזה! להגיע לרמה כזו של צמיחה, על אדמה פוריה זה יקח 200 שנה בקלות. וכן, מכל הדברים הלא הגיוניים שהראו לנו בסדרה, זה מה שמטריד אותי.
את לא תגידי על מונטי טיפש :mad: לא התעמקתי בחשבונות שלך אבל אם הוא אמר שהארץ היתה מתה אז הארץ היתה מתה וכנראה שזה עצים מזן חדש פוסט-קרינה שצומח ממש מהר.

קלארק מכוונת על קדוגן את האקדח נטול הכדורים שלה? סרייסלי?:-D
:-D:-D|כן|

מתי לקדוגן היה זמן לצבוע את הזקן שלו?|תוהה|
אוקיי, ביחד עם התספורת הקודמת של קלארק, כל הסימנים רומזים לנו שבתוך הגשר של האנומליה יש מכון יופי להתרעננות.

מאדי בוחרת את הזמן הכי מעיק להיות טינאג׳רית.
הפוך! היא בחרה את הזמן לחזור להיות בדאסית, לקחת את גורלה בידיה ולהפסיק לתת לקלארק להקריב את כולם בשבילה.
גו מאדי |כתר|

מאדי: "החלטת בשבילי" קלארק: "החלטתי בשביל כולם. זה מה שאני עושה" Can I get an amen?
הייתי נותנת לך אמן על זה לפני 3 עונות.
מאז שזה הפך מ"החלטתי בשביל כולם מה הכי טוב בשביל כולם" ל"החלטתי בשביל כולם מה הכי טוב בשביל להציל את הבת שלי ועל ה*** שלי מה יקרה עם כולם" - פחות אמן. (אמין והגיוני כן. ראוי להערצה - פחות.)

"פיקאסו שם.. לוקה.." נראה לי שהבנו במי מאדי בחרה בשעשועון שלנו.
בפיקאסו! :-D
כשהאנומליה נפתחה ושיידי-דין הגיע. אינדרה אמרה שהיא מרגישה נוכחות של מישהו. איך זה שהן לא פשוט הניפו את החרבות סביבן וניסו לדקור מישהו? או לפחות לירות מסביב?
|כן||פנים|

וחחחח עלק אף אחד לא שומע אותו עושה אההההההה כל שניה כמו איזה בני סלע😂 |ניקסטרייט|
:-D:-D אולי הקסדה עושה אותך גם בלתי נשמע.

קלארק ואוקטביה מגיעות למרפי ושות׳ ושואלות אם מישהו ראה את מאדי, הופ עונה שכן. ושיידי, שמעולם לא היה בבונקר הזה, פתאום יודע בדיוק איפה נמצא חדר השעשועים של ניילה?
|כן|
כולם נכנסים רואים את גבריאל מדמם לו למוות, אף אחד לא חושב אממ, לא יודעת.. לנסות לעצור את הדימום אולי?!?
מה את רוצה מהם, הם נולדו בסדרה שבה דימומים נעצרים מעצמם...

Lhuna3

Well-known member
ואז גם אקו, שאומרת שהוא היה צריך משהו להאמין בו
כן הנאום של אקו עליו היה מרגש, היא הבינה והסבירה כל כך יפה למה הוא התנהג בצורה כל כך מרגיזה, כיה הוא היה צריך להאמין שיש משמעות וסיבה לכל הדברים הנוראים שעבור עליהם וקדוגן נתן לו את זה... (שככה דתות עובדות במידה רבה). והדברים שהיא אמרה באמת אפשרו לנו גם קצת לסלוח לו.

הייתי צריכה בכי יותר של עצב והשלמה מאשר בכי של כעס ותסכול|לב-ש|
|כן||נחמה| בהעדר קלוז'ר ממשי יותר, נתנו לנו לפחות את הנחמה הזאת.

רייבן תוך שניה מגלה שהאבן איפשהו בבונקר וקלארק שוברת את הקסדה מיד כי לטענתה כל מי שחשוב נמצא בכדוה"א ולעזאזל עם השאר. קצת נכון האמת.
אותי זה ממש ממש הרגיז.
גם אם היא חושבת ככה, אין לה זכות לכפות את החלטתה על כולם ולא כולם מסכימים איתה (ותכלס אנחנו יודעים שכל מה שמעניין אותה זה שמאדי תהיה בטוחה מהאנשים הרעים שם וזה רק תירוץ.)

ג'קסון ומילר בסצנה הכי איניטימית שהייתה להם אי פעם:-0
זה היה מאוד חמוד באמת |לב|

כאילו סצנות סתמיות כל הדברים האלה אבל כ"כ אהבתי אותם.
סתמיות אבל של סוף סדרה, כאלו של דמויות משלימות (עם עצמן, עם אחרים) ומבינות דברים.
סגירות קטנות כאלו, קלאסי לפרק שלפני הדרמה הגדולה של הסוף. (למרות שבד"כ זה קורה יותר בפרק האחרון נראה לי).

אינדרה אומרת לה שכולם אשמים וכולם בלאדריינה,
לגמרי כולם אשמים ואינדרה (יחד עם אבי) היו שתי האחראיות העיקריות לדעתי בלהביא את אוקטביה להיות בלאדרינה.
אז לקיחת האשמה שלה לגמרי מתחייבת פה.

עכשיו כולם קצת אהבלים סליחה
|כן| בהחלט.

אינדרה - קודם להרוג ואז לברך בברכת הקרב שלך נגמר!!!! לעזאזל!!!
|פנים| אוי אינדרה.

ואז שולחים להם מבארדו פצצה? למה?8-* שלא יעשו צרות יותר? אני מניחה.
נראה שמילר מנטרל אותה (כלומר זורק לחדר אטום) אבל אז הכל רועד והכל קורס על מרפי ואמורי:-0 שלא תעיזו!!!!!!!! לא מרפי ואמורי!!!!!!!!!!
:eek: :eek: :eek:
וכולם!

LeAnnDyIan

Well-known member
אינדרה - קודם להרוג ואז לברך בברכת הקרב שלך נגמר!!!! לעזאזל!!!
זה לא עובד ככה.
זו ברכה לפני המוות. לא קדיש.
תחשבי על זה כמו על הברכות לפני שאוכלים (בורא פרי העץ) ו-May We Meet Again זו ברכת המזון שלהם:-D

איך נראה כבר?|בוקס| ב7 בבוקר זה אפילו לא הגיע לדודים עדיין.
אני ראיתי יחד עם מישהו שגר בארץ.
חוץ מזה שהדודים פה עובדים במרץ כדי לשלוח לאחיינים שלהם את הפרק מיד לאחר שידור החוף המזרחי כלומר 4 בבוקר שעון ישראל. אז עד 7 בוודאי שגם הדודים שלך יכולים להשתדרג מהטלפון חוגה הזה שלהם.

didalf

Well-known member
אני ראיתי יחד עם מישהו שגר בארץ.
חוץ מזה שהדודים פה עובדים במרץ כדי לשלוח לאחיינים שלהם את הפרק מיד לאחר שידור החוף המזרחי כלומר 4 בבוקר שעון ישראל. אז עד 7 בוודאי שגם הדודים שלך יכולים להשתדרג מהטלפון חוגה הזה שלהם.
בסדר אני לא קמה ב4 בבוקר בשביל אף אחד. לא טיילור סוויפט לא שיימלס ולא המאה.
ולאדעת כשחיפשתי בבוקר לא היה. כאילו במילא התכוונתי לראות רק אחרי העבודה אבל נגיד שבוע שעבר כשעבדתי מהמשרד רציתי להוריד לפני שאני יוצאת ולא היה:-( היום לפחות יכלתי להוריד בזמן העבודה ולצפות ברגע שסיימתי.

זה לא עובד ככה.
זו ברכה לפני המוות. לא קדיש.
היו מספיק פעמים שאמרו את זה אחרי שמישהו מת. במקרה הזה יכל להיות יעיל יותר|פנים|

תחשבי על זה כמו על הברכות לפני שאוכלים (בורא פרי העץ) ו-May We Meet Again זו ברכת המזון שלהם:-D
:-D:-D

את לא תגידי על מונטי טיפש :mad: לא התעמקתי בחשבונות שלך אבל אם הוא אמר שהארץ היתה מתה אז הארץ היתה מתה וכנראה שזה עצים מזן חדש פוסט-קרינה שצומח ממש מהר.
|כן|B-|

אוקיי, ביחד עם התספורת הקודמת של קלארק, כל הסימנים רומזים לנו שבתוך הגשר של האנומליה יש מכון יופי להתרעננות.
:-D:-D:-D

הפוך! היא בחרה את הזמן לחזור להיות בדאסית, לקחת את גורלה בידיה ולהפסיק לתת לקלארק להקריב את כולם בשבילה.
בסוף בהחלט כן. אבל בקטע שהיא רבה עם קלארק "את לא מחליטה בשבילי" זה היה הכי טיאייג'רית קלאסית:-D

מה את רוצה מהם, הם נולדו בסדרה שבה דימומים נעצרים מעצמם...
:-D:-D

כן הנאום של אקו עליו היה מרגש, היא הבינה והסבירה כל כך יפה למה הוא התנהג בצורה כל כך מרגיזה, כיה הוא היה צריך להאמין שיש משמעות וסיבה לכל הדברים הנוראים שעבור עליהם וקדוגן נתן לו את זה... (שככה דתות עובדות במידה רבה). והדברים שהיא אמרה באמת אפשרו לנו גם קצת לסלוח לו.
|כן||לב|

LeAnnDyIan

Well-known member
I Swear To God

חחחחח וואלה, לא עשתה ריפיל?:-D
מתי היה לה זמן? היא נכנסה לאנומליה בוכה, ברגע שיצאה היא כבר כיוונה עליו אקדח שניה וחצי אחרי.

ב-06:41 אנחנו עוד ישנים גיברת.
את זקנה אבל. סבתא שלי קמה כל בוקר ב-3:-P:

אבל דבר ראשון אני חייבת להוציא את זה: קלארק את חצופה ברמות על!
מעשה שמזכיר את המעשה המקומם של דיוזה לאוקטביה בזמנו.
כן מאדי קצת דיברה כמו טינאייג'רית מעצבנת, אבל היא לא טינאייג'רית מעצבנת - היא צודקת ב-100% וגם הוכיחה בפרק הזה אופי וחזרה לעצמה של עונה 5.
כל הפסקה הזאת פשוט לא.
א. לא אכפת לנו מאף אחד שלא היה על כדור הארץ. בואו נפסיק להעמיד פנים שכן.
ב. מאדי בהחלט טינאג'רית מעצבנת. היא לא יודעת להילחם, היא לא יכולה להגן על עצמה, היא לא מבינה מה קורה בכלל. זה לא שהיא עשתה איזה פעולה הירואית כדי להגן על כולם. היא בסך הכל חרמנית שרוצה לחזור לבויפרינד שלה. ועצם זה שאת חושבת שהגוש עולב הזה מזכיר ולו קצת את מאדי המפקדת מעצבן אותי ממש.
ג. לא הסכמתי איתך גם אז על דיוזה. וכי את מעצבנת אותי עכשיו בא לי גם לשבור לך איזה קסדה ולכלוא אותך איפשהו באיזה חדר שלא תצאי ממנו עד שתחשבי על מה שעשית|שפם|

טוב אני לא באמת כועסת אבל זה כן הצחיק אותי

LeAnnDyIan

Well-known member
בשלב זה להגן על מאדי = אולי להציל את האנושות מהאובססיה של קדוגן להביא את המלחמה/המבחן האחרון, אז אי אפשר להגיד מיותר מנקודת מבטו.
להיפך!!
שיידי הוא דווקא זה שהיה לו את הרעיון הנכון - להרוג את מאדי = להרוג את הסיכוי להתחיל את המלחמה המיותרת הזאת!
עצם זה שגבריאל הגן על מאדי כדי שקודוגן "יזכה" בה היה מיותר לחלוטין וגם טיפשי לאור העובדה שהוא פאקינג ירה בלקסה (כן, הפליים זו לקסה!) כדי שקדוגן לא יקבל את המלחמה האחרונה שלו!
אני באמת לא מצליחה להבין את ההיגיון שלך

didalf

Well-known member
שיידי הוא דווקא זה שהיה לו את הרעיון הנכון - להרוג את מאדי = להרוג את הסיכוי להתחיל את המלחמה המיותרת הזאת!
עצם זה שגבריאל הגן על מאדי כדי שקודוגן "יזכה" בה היה מיותר לחלוטין וגם טיפשי לאור העובדה שהוא פאקינג ירה בלקסה (כן, הפליים זו לקסה!) כדי שקדוגן לא יקבל את המלחמה האחרונה שלו!
אני באמת לא מצליחה להבין את ההיגיון שלך
האמת שלהרוג את מאדי זה באמת הפתרון הנכון למנוע את המלחמה הזאת. והיא כזאת קרציה שזה גם רעיון טוב, אם זה לא היה מרסק את קלארק עוד יותר.
אבל נראה לי שגבריאל הגן עליה פשוט כי היא חלק מהחבורה וילדה קטנה, לא בשביל לעזור או לא לעזור לקדוגן.

LeAnnDyIan

Well-known member
את לא תגידי על מונטי טיפש :mad:
Watch me!
god youre an idiot.GIF

וכנראה שזה עצים מזן חדש פוסט-קרינה שצומח ממש מהר.
:-D:-D:-D

Lhuna3

Well-known member
I Swear To God

מתי היה לה זמן? היא נכנסה לאנומליה בוכה, ברגע שיצאה היא כבר כיוונה עליו אקדח שניה וחצי אחרי.

את זקנה אבל. סבתא שלי קמה כל בוקר ב-3:-P:

כל הפסקה הזאת פשוט לא.
א. לא אכפת לנו מאף אחד שלא היה על כדור הארץ. בואו נפסיק להעמיד פנים שכן.
ב. מאדי בהחלט טינאג'רית מעצבנת. היא לא יודעת להילחם, היא לא יכולה להגן על עצמה, היא לא מבינה מה קורה בכלל. זה לא שהיא עשתה איזה פעולה הירואית כדי להגן על כולם. היא בסך הכל חרמנית שרוצה לחזור לבויפרינד שלה. ועצם זה שאת חושבת שהגוש עולב הזה מזכיר ולו קצת את מאדי המפקדת מעצבן אותי ממש.
ג. לא הסכמתי איתך גם אז על דיוזה. וכי את מעצבנת אותי עכשיו בא לי גם לשבור לך איזה קסדה ולכלוא אותך איפשהו באיזה חדר שלא תצאי ממנו עד שתחשבי על מה שעשית|שפם|

טוב אני לא באמת כועסת אבל זה כן הצחיק אותי
היא עשתה פעולה הירואית ועוד איך!!!!
ועובדה שלמרפי כן אכפת ולמאדי כן אפכת, ואפילו אם לאף אחד לא היה אכפת - מרפי רצה לחזור למקום שיש בו מים חמים ואין לקלארק שום זכות למנוע את זה ממנו. קלארק היא פשוטה ההוכחה שברגע שיש למישהו ילד הוא נהיה בנאדם בלתי נסבל לכל שאר העולם.

אני אשב פה ואחכה לניק שיסכים איתי על זה לפחות. :mad:

למעלה