ה-100 7X13

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אין לי זמן לכתוב תגובה כמו שצריך עכשיו כי אני ריכה ללכת לארוחת ערב לכבוד היומולדת של השותפה שלי
אבל אני לא יכולה ללכת לפני שאני באה לפה לצהול שאהעהאהעהאהעעהאהעהאהעהעהאעהאהעהעהעעהעהע
ג'וזי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1|מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב|
אהעהאהעהאעהאהעהעעהעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IN YOUR FACE BITCHES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אה ובלאמי מת|ליצן||ליצן||ליצן||ליצן||ליצן||ליצן||ליצן||ליצן||ליצן||ליצן||ליצן||ליצן|
IMG_3992.GIF

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
טוב אין לי זמן לכתוב תגובה כמו שצריך עכשיו כי אני ריכה ללכת לארוחת ערב לכבוד היומולדת של השותפה שלי
אבל אני לא יכולה ללכת לפני שאני באה לפה לצהול שאהעהאהעהאהעעהאהעהאהעהעהאעהאהעהעהעעהעהע
ג'וזי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1|מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב|
אהעהאהעהאעהאהעהעעהעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IN YOUR FACE BITCHES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אה ובלאמי מת|ליצן||ליצן||ליצן||ליצן||ליצן||ליצן||ליצן||ליצן||ליצן||ליצן||ליצן||ליצן|
צפה בקובץ המצורף 3303
איזה באסה, באתר שאני רואה עוד לא העלו את הפרק :(

didalf

Well-known member
אהאהאהההההההההההההההההההההההההההה מהההההההההההההההההההה לאאאאאאאאאאאאא

אמאלה ואני חשבתי שהדבר הכי מרגש (מלשון גורם רגשות, לאו דווקא טובים) היה ג'וזי! (כאילו ג'וזי כן היה רגש חיובי)

די נו אנשים פה החלימו מדברים יותר חמורים נכון? נכון?????????????

אוקי אני אנסה מהתחלה

קלארקו מגיעים לבלגן בסנקטום וקלארק מיד מבינה שראסל הוא שיידי. לקדוגן אין סבלנות לשטויות הפרימיטיביות שלו והצבא הבלתי נראה שלו מחסל את כל השומרים של שיידי. לרגע שכחתי מהגוסט מוד ולא הבנתי מה לעזאזל איך קדוגן מרים ידיים ויורה לייזר ממתי יש לו כוחות על כאלה:-D ואז הם צצו ונזכרתי בקיומם. מרפי תוהה לגבי התלבושת של בלאמי - נקודה לכולם.
קדוגן משפד את שיידי אבל לצערנו לא הורג אותו (למרות שבפגרה האינסופית הזאת והרבה בדיחות פמוטים אני כבר לא מסוגלת לשנוא אותו:-D) וקושר את אינדרה איתו.

קלאקרו הולכים לחפש את הלהבה ולוקח להם המון זמן יחסית לזה שזה ממש קרוב. רייבן ומרפי הצחיקו אותי כשרייבן אומרת לו "גוד ג'וב" על הבלגן שנהיה בסנקטום בכמה ימים שהם נעדרו, ומרפי מחזיר לה עם זה שהחברים שלהם שבויים ובלאמי משוגע - גוד ג'וב גם לך:-D וגם מרפי עשה לנו ריקאפ על מה קרה עד עכשיו, תודה, זאת עונה מבלבלת.

וצרה חדשה מתחילה - שמש אדומה. ומישהי באה לבקר את גבריאל - ג'וזי. יאיייייייייייייייייייי|זורו| קצת קיוויתי האמת שאם היא כבר תחזור זה יהיה להציק לקלארק כי הן נהדרות ביחד ולא כזה אכפת לי מגבריאל, אבל זה עדיין היה כיף. קצת התבאסתי שזיהיתי את השם של בכתוביות ונהרסה לי ההפתעה, אבל הופתעתי בכתוביות אז לא נורא. אניוואי גבריאל רואה את ג'וזי ומבין שהשמש האדומה מגיעה. ג'וזי מנסה לשכנע אותו לתקן את הלבה ולקחת אותה על עצמו ולהיות הגיבור של המין האנושי וגם לפצח את הקוד שהוא מנסה כבר שנים לפצח. מאד מפתה. ג'קסון חושב שהוא משוגע כי הוא מדבר עם עצמו.

קדוגן מקשקש לבלאמי על זה שהם נעלים יותר כי להבדיל מהדיסייפל שמחונכים ככה מיום הוולדם הם הכירו מה זה חיים אחרים ואהבה, וההקרבה שלהם גדולה יותר, יאוו די כבר. אוף היום לא כעסתי על בלאמי ממש עצוב לי עליו. הוא באמת באמת מאמין בקשקוש הזה שהוא מציל את המין האנושי. וגם באמת רוצה להגן על החברים שלו, ולא מצליח לעשות את שניהם מן הסתם. אוף מסכן מטומטמם שלי;-(

כמה וואנקרו מנסים להפיל את הדלת של הכור כי הם מתחילים להתחרפן. אמורי מורידה את המגן והחרקים נכנסים והורגים אותם, איכס. בגלל פלישת החרקים כולם רצים גם כן לכור. קלארק מגיעה עם הלהבה ונוגדן לכולם. עכשיו זה היה קצת דבילי כשקלארק דפקה ואמורי לא פתחה כי הם עדיין פחדו, למה קלארק לא אמרה שזאת היא?|בוקס| אניוואי הדיסייפלס עושים חור וכולם נכנסים. קלארק מחבקת את מאדי. קלארק מביאה לקדוגן את הפליים השבורה. מאדי חושבת שזה לא רעיון טוב בגלל הדברים שהיא ראתה וקלארק מזהירה אותה לא לספר על זה לאף אחד.

רייבן הולכת להחזיר את החשמל ורואה צינור מקולקל. אובייסלי זאת מלכודת של ניקי. ניקי רוצה להרוג אותה, אבל לפני זה מבקשת שתודה. אבל רייבן גם ככה שבורה מכל העניין והיא מודה בבכי בכל מה שהיא עשתה. ניקי מבינה שרייבן סובלת מזה ומחליטה לתת לה לחיות ולסבול. כל הקטע הזה היה צפוי בטירוף ועדיין יפה. ואז הקטע שקלארק אמורי ומרפי רצים לרייבן ומחבקים אותה היה ממש יפה|מאוהב||מאוהב|

שיידי משכנע את אינדרה לחתוך את החבלים ולשחרר את שניהם, בזמן שהדיסייפלים מתחרפנים מהליקוי. אחד מהם הורג אחת אחרת. אינדרה מצליחה והורגת את רובם אבל אחד שם קסדה ונעלם. שיידי רואה את עקבות הדם שלו ומזהיר אותה - ואינדרה מסתובבת ומורידה לו את הראש הבלתי נראה שלו. יאסס קווין!!!|כתר||כתר| הרעתי למסך. וכל זה כשהשמש האדומה גורמת לה להזות את אמא שלה משתחווה לשיידהדה כדי להציל אותה.
אינדרה לא הורגת את שיידי כי הוא גם ככה פצוע. חבל. הוא עוד ישוב. מי שלא מת פה עושה צרות אחכ.

ואז כולם מגיעים חזרה. גבריאל בעידודה של ג'וזי מתחיל את התהליך של שחזור הפליים אבל מתישהו המצפון שלו משתלט על ג'וזי והוא יורה בפליים. אופס. קלארק יורה בדוסט וזה שובר את בלאמי. היא מכריחה את קדוגן לקחת אותם לאיפה שהחברים שלהם. הם בכדור האופליין שרק הוא יודע את הקוד. כולם כבר נכנסים. קלארק משאירה את בלאמי מאחור כי הוא עשה את הבחירה שלו;-(
ואז בלאמי קולט את ספר הציורים של מאדי. שיט לא טוב. קלארק קולטת את זה. היא דורשת שיתן לה את זה. הוא מסרב. יאו בלל אידיוט לאאאאאא. היא יורה בידסייפל אחד. בל עדיין שטוף מוח מידי;-( היא מכוונת את האקדח עליו. היא מתחננת שלא יגרום לה לעשות את זה. הוא אומר שהוא הכי החבר טוב שלה אבל אתה כבר לאאאאאאאאאא כי אתה מקולקלללללל;-( ואני צורחת על המסך נכון שהוא אידיוט אבל תירי לו ביד!! ברגל!!!!! משהו לא קטלני!!!!! תירי לו ביד קחי את הספר ותברחי גאדדמט!!!!!
ואז היא יורה בו. ישר ללב. קפצתי בתדהמה. נראיתי ככה בחיי - 😱😱😱😱😱
והיא נכנסת לאנומליה בבכי;-(
ובלאמי מדמם על הרצפה מכל מקום אעהה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא;-(;-(;-(
די נו אנשים החלימו מדברים יותר גרועים פההההההההההההההההההההה הוא חי אני אומרת לכם!!!!! חי!!!!!!!! זה לא הסוף!!!! הוא לא ימות בלי קלוז'ר עם אוקטביה ואקו!!!!!

אז בעצם בלארק = ״בל מת בזכות קלארק״.
לקסה מתה מכדור טועה (שכוון לקלורק), וקלארק יורה בדונט.. אחחח אין כמו צדק פואטי!!

ג׳וזפיןןןןןןןןן התעגעתי כפרה!! מקווה שהיא תקפוץ שוב ותגיד שלום לפרארי שלה.
כמובן שהיא זו שתשב בכס :love:
צילום מסך 2020-09-10 ב-19.51.27.png
נ.ב
מקק, עורב וכבשה נפגשים בסנקטום מי מת?! זה שהאמין שיתרסנד!!
[/SPOILER]:ROFLMAO:

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
איזה פרק וואו!!

וצרה חדשה מתחילה - שמש אדומה.
I called it! :-]
אבל האמת ציפיתי שאנשים יתחרפנו מזה יותר ויהפכו רצחניים כמו שראינו בפרקים קודמים, היה יכול להיות הרבה יותר בלאגן מזה.
ג'וזי היתה גיחה נחמדה.
קצת התבאסתי שזיהיתי את השם של בכתוביות ונהרסה לי ההפתעה
לא קוראים כתוביות!!

אוף היום לא כעסתי על בלאמי ממש עצוב לי עליו. הוא באמת באמת מאמין בקשקוש הזה שהוא מציל את המין האנושי. וגם באמת רוצה להגן על החברים שלו, ולא מצליח לעשות את שניהם מן הסתם. אוף מסכן מטומטמם שלי;-(
|כן|;-( עצוב עליו וכזה עצוב שככה זה נגמר איתו. בשביל זה החזירו לנו אותו, בשביל לבאס? כבר עדיף היה שהיה מת בפעם הראשונה שהם חשבו שהוא מת עם הפיצוץ.

למה קלארק לא אמרה שזאת היא?
חחח אני גם חשבתי, זה היה מטופש.

ניקי מבינה שרייבן סובלת מזה ומחליטה לתת לה לחיות ולסבול. כל הקטע הזה היה צפוי בטירוף ועדיין יפה.
אני דווקא הייתי ככה :eek: כל הקטע, אוי ואבוי אם היא היתה הורגת אותה.
ואז הקטע שקלארק אמורי ומרפי רצים לרייבן ומחבקים אותה היה ממש יפה|מאוהב||מאוהב|
נכון, והיה נראה לי שבאים להדגיש לנו שיחסי החברות והאהבה זה הדבר הכי יפה באנושות, כנגד הקישקושים של קדוגן.
שיידי רואה את עקבות הדם שלו ומזהיר אותה - ואינדרה מסתובבת ומורידה לו את הראש הבלתי נראה שלו. יאסס קווין!!!|כתר||כתר| הרעתי למסך. וכל זה כשהשמש האדומה גורמת לה להזות את אמא שלה משתחווה לשיידהדה כדי להציל אותה.
סצינה מאוד יפה! אבל אז...

אינדרה לא הורגת את שיידי
די בחיי שכבר בא לי לתת לה סטירה. כמה מטומטמת היא יכולה להיות? זה מעצבן כי זה שוב לא מתאים לדמות שלה! ואין פה שום סיבה הגיונית חוץ מ-Plot Shield הכותבים עוד צריכים את שיידי בשביל משהו אז היא לא תהרוג אותו, אז לפחות תכתבו את זה הגיוני! נגיד היא באה להרוג אותו אבל אז בדיוק קרה משהו שהפריע לה... בחייכם :mad:

המצפון שלו משתלט על ג'וזי והוא יורה בפליים. אופס.
:eek: אוי ואבוי אז זה אומר שלא נגלה לעולם את הקוד ולא נדע מה זה המבחן?? קצת באסה!

ואז בלאמי קולט את ספר הציורים של מאדי.
אוף אני רוצה כבר לדעת מה כל כך חשוב בספר ציורים הזה... אולי שם בעצם יש את הקוד שהם מחפשים?

אז היא יורה בו. ישר ללב. קפצתי בתדהמה. נראיתי ככה בחיי - 😱😱😱😱😱
והיא נכנסת לאנומליה בבכי;-(
;-( אוף, כואב לי על בל, אבל כואב לי אפילו יותר על קלארק ועל היחסים שנרקמו ביניהם שכל כך אהבתי ;-(;-(;-(
למה לבאס עם כזה סיום בשבילם?
די נו אנשים החלימו מדברים יותר גרועים פההההההההההההההההההההה הוא חי אני אומרת לכם!!!!! חי!!!!!!!! זה לא הסוף!!!! הוא לא ימות בלי קלוז'ר עם אוקטביה ואקו!!!!!
לצערי אני חושבת שגופה עם דם יוצא מהפה זה הסימן המקובל בסדרות לזה שזהו זה :-(
לא יהיה קלוז'ר, אלא אם כל הפרק הזה היה סימולציית פחד שמעבירים את קלארק או את בלאמי בבארדו או משהו :p

ויאללה כבר אנחנו מבינים שהם הלכו לכדור הארץ אז תנו לנו לפחות הצצה קטנה בסוף הפרק יה טיזרים מעצבנים!!!!

didalf

Well-known member
מנסה להגיב ללונה מהטלפון.

:-]
אבל האמת ציפיתי שאנשים יתחרפנו מזה יותר ויהפכו רצחניים כמו שראינו בפרקים קודמים, היה יכול להיות הרבה יותר בלאגן מזה.
כן תכלס. אני בכלל ציפיתי להצעה שלך ששיידי יהפוך לנחמד:-D
לא קוראים כתוביות!!
חחחח זה קופץ לי לעין

;-( עצוב עליו וכזה עצוב שככה זה נגמר איתו. בשביל זה החזירו לנו אותו, בשביל לבאס? כבר עדיף היה שהיה מת בפעם הראשונה שהם חשבו שהוא מת עם הפיצוץ.
|כן|😭

נכון, והיה נראה לי שבאים להדגיש לנו שיחסי החברות והאהבה זה הדבר הכי יפה באנושות, כנגד הקישקושים של קדוגן.
לא חשבתי על זה אבל איזה מחשבה יפה|מאוהב|
די בחיי שכבר בא לי לתת לה סטירה. כמה מטומטמת היא יכולה להיות? זה מעצבן כי זה שוב לא מתאים לדמות שלה! ואין פה שום סיבה הגיונית חוץ מ-Plot Shield הכותבים עוד צריכים את שיידי בשביל משהו אז היא לא תהרוג אותו, אז לפחות תכתבו את זה הגיוני! נגיד היא באה להרוג אותו אבל אז בדיוק קרה משהו שהפריע לה... בחייכם :mad:
וואי תכלס אוף🤬

אוף, כואב לי על בל, אבל כואב לי אפילו יותר על קלארק ועל היחסים שנרקמו ביניהם שכל כך אהבתי ;-(;-(;-(
למה לבאס עם כזה סיום בשבילם?
|כן|😭😭😭😭

לצערי אני חושבת שגופה עם דם יוצא מהפה זה הסימן המקובל בסדרות לזה שזהו זה :-(
לא יהיה קלוז'ר, אלא אם כל הפרק הזה היה סימולציית פחד שמעבירים את קלארק או את בלאמי בבארדו או משהו
דיי נו😭
ככל שאני חושבת על זה יותר זה מתסכל אןתי יותר. כבר הכנתי את עצמי לזה שאולי הוא ימות, אבל באיזה הקרבה עצמית וכפרה וסגירת מעגל. לא ככה כשכל מי שהוא אוהב שןנא אותו😭 כל הדמויות החשובות האחרות שמתו קיבלו איזה קלוזר או משהו. פאק איזה סצנת פרידה ארוכה הייתה לקיין למשל???
וואי בדכ הייתי אןמרת שזה מעצבן ממש שפרק שלם הוא סימולוציה אבל קצת הלוואי

דיברגנט חדש

Well-known member

דיי נו😭
ככל שאני חושבת על זה יותר זה מתסכל אןתי יותר. כבר הכנתי את עצמי לזה שאולי הוא ימות, אבל באיזה הקרבה עצמית וכפרה וסגירת מעגל. לא ככה כשכל מי שהוא אוהב שןנא אותו😭 כל הדמויות החשובות האחרות שמתו קיבלו איזה קלוזר או משהו. פאק איזה סצנת פרידה ארוכה הייתה לקיין למשל???
וואי בדכ הייתי אןמרת שזה מעצבן ממש שפרק שלם הוא סימולוציה אבל קצת הלוואי
וזאת בדיוק הסיבה שאני חושב שהוא לא מת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקייי.....
ראיתי רק עכשיו ואני קצת בשוק מידי
כאילו נכון שנותרו רק פרקים בודדים לסדרה, אבל האם ייתכן שבלאמי באמת מת?
כאילו זה בלאמי. אפילו אם היו הופכים אותו לנבל לחלוטין הגיוני שיחכו לפרק האחרון כדי להרוג אותו.
אבל אולי אנחנו נלחצים סתם. דם מהפה והחזה בסדרות מהסוג הזה לא אומר שום דבר.
וזה שהמוות על ידי קלארק :-0
לא יכול שלא לחשוב על זה שהיא גם הרגה את פין (נדיר שאני חושב עליו).

אבל שלא כמו דברים רבים שעיצבנו אותי לגבי הסיבות להתנגדות שלה בפרק שעבר, כאן זה היה ברור שזה מה שהיא הייתה צריכה לעשות.
רק חבל שהיא לא פעלה מהר יותר כי תכלס בסופו של דבר לא יצא שום דבר מזה שהיא הרגה את בלאמי. הוא הספיק לומר לדיסייפל האחר שם שהיומן הזה חשוב והדיסייפל האחר שרד. מזל קלאסי של כמות מוגבלת של כדורים באקדח.
אז ברגע שהדיסייפלס וקאדוגן יתאחדו וימצאו שוב את מאדי אז הם יבינו שהם צריכים להוציא ממנה את הזכרונות.

זה שג'וזי הייתה בפרק לא ממש הלהיב אותי, אבל מיד חשבתי על כמה שדילן תתרגש. אולי זה שווה את זה בשביל זה.

ג'קסון שואל על נייט... אוי חמוד. כאילו שלמישהו אכפת מהם. כאילו שגבריאל טרח מתישהו לגלות שלמילר היה שם פרטי.

ושוב מזכירים את גאיה, אז די בטוח שיחזרו אליה.
נכון?
אז על איזה כוכב יתחיל הפרק הבא? כדור הארץ?

לפחות נראה שוב את אוקטביה, אקו ועוד

ומה לגבי לוויט?

וחזרה לעניין שאדם לא מת עד שהוא מת - איך בא לי להכות את אינדרה על הראש על כך שהיא לא הרגה את שיידי.
לא נראה לי שהוא יגרום לעוד הרבה צרות, אבל הוא כן יגרום לצרות.
מה בעצם המצב עכשיו בסנקטום? נשאר שם איזה דיסייפל אחד, אבל הוא בטח יחזור לבארדו.
שיידי עדיין חי, אבל אני מניח שזה שהוא פצוע ולאינדרה יש רובה יעזור להחזיר את המעמד שלה.
לפחות אני מקווה כי שני בני הזוג המתחרים של מאדי עכשיו כבר לא בכור הגרעיני וצריך לשמור עליהם בחיים כדי שמאדי תוכל לבחור (אולי זה המבחן הגדול של האנושות?)

חוץ מזה לא יכלתי שלא לחשוב מידי פעם על החידון האחרון לגבי מה שיקרה.
אני לא ממש זוכר מה עניתי על הרוב, אבל אני כן אמרתי שיהיו 6+ מתים.
ואתן אפילו אחרי שהובהר שלא מדובר רק בדמויות ראשיות אמרתן 2 עד 5.
וכמה אנשים מתו?
בין אנשי וואנקרו שנהרגו על ידי הדיסייפלס, אנשי וואנקרו שנהרגו על ידי החרקים, ודיסייפלס שנהרגו אחד על ידי השני או על ידי אינדרה או על ידי קלארק...

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי, הנה השאלון והתשובות שלי:
לרוב אני לא אתייחס כי עוד לא ידוע. מה שכן אפשר אני אוסיף בצבע אחר
  1. האם עוד מישהו יזלזל בבגדים של בלאמי? כן (מרפי אולי על סף הוצאה להורג, אבל הוא יצחק ויצחק) כמובן שהוא העיר לגבי זה
  2. האם קלארק תגיד For My People זה קטע שלה? לא זוכר משהו ספציפי כזה. אז לא.
  3. מי הדמות הבאה שתגיד את המשפט My ____ my responsibility אוקטביה
  4. האם נשמע את המשפט We're Back Bitches? לא (או לפחות אני מקווה שלא)
  5. מי הדמות הבאה שתקבל מייקאובר (או לפחות תספורת)? הופ (כי לכל הרוחות צריך אז אני מהמר שהיא תהיה במקום שבו יעברו לפחות חודשים וזה יתן לשיער שלה זמן לגדול)
  6. האם תהיה לנו סצינה משותפת של גאיה ושיידי? כן (למרות שאני מהמר כאן חזק על כך שהיוצרים עוד זוכרים מקיומה)
  7. האם הופ וג'ורדן הם אנדגיים? לא (אבל יש סיכוי שקאדוגן יגלה את הקוד של האבן ויקיש באצבעותיו וחצי מהאנושות תעלם)
  8. האם שיידי וקדוגן ישתפו פעולה? כן, לזמן קצר האם אפשר להחשיב את זה כשיתוף פעולה? שייד כן הסכים לעשות את ההודעה ברדיו הזאת. כדי לא למות.
  9. האם קלארק תכרע ברך לשיידי? לא, אבל רק בגלל שלדעתי היא איכשהו לא תהיה בסיטואציה שהיא צריכה. אם היא תהיה צריכה היא תעשה את זה. ידעתי
  10. האם נגלה מה ראה מרפי כשמת בעונה הקודמת? לא
  11. האם אוקטביה תילחם במישהו עם חרב? כן
  12. מי הדמות הבאה שתהיה גאה במרפי? קלארק
  13. האם יהיה ניתן לתקן את הפליים פיזית? (כדי להכניס אותו לראש של מישהו?) כן אוקי, כאן אני לא בטוח אם מגיע לי נקודה או לא. כי השאלה הייתה האם יהיה ניתן לתקן את הפליים. וגבריאל נראה די בטוח שזה ניתן לתיקון. השאלה לא הייתה האם הפליים בעצם יתוקן. כי זה לא קרה (ואגב, זה גם די מוריד את הסיכוי לחזרתה של לקסה:()
  14. האם מישהו מהדמויות יסיים על סקיירינג? כן (פאק, אולי כולם, זה תכלס נראה כמו עולם מושלם, זה שהזמן נע בקצב אחר לעומת עולמות אחרים לא משנה את איכות החיים שם)
  15. במי מאדי תבחר- רקס או לוקה? (או באף אחד) לוקה
  16. מי הדמויות הבאות שיעשו סקס? הופ וג'ורדן... אבל רק בגלל שאף אחד אחר לא במצב שהגיוני שיעשה סקס
  17. האם רייבן תהרוג עוד מישהו? (ישירות, לא בעקיפין) אני מהמר על לא בנתיים לא
  18. האם נראה את גבריאל אוכל שוב? כמובן שכן בנתיים לא
  19. האם אמורי בהיריון? (אם אתם עונים כן, נחשו אם זה בן או בת בשביל נק' בונוס נוספת) כן. וזה יהיה בן
  20. האם Heda is coming? כן יהיה הדה חדש/ה או אפילו ישנ/ה אבל אני מניח שאת מתכוונת אל לקסה ואני לא חושב שלקסה חוזרת
  21. האם מישהו יגיד Go Float Yourself? כמובן
  22. לאיזה כוכב הגיעו החבורה העליזה? כדור הארץ (חיכיתי לשאלה הזאת)
  23. את הפרק הראשון של הסדרה התחלנו עם voice over של קלארק, מי יעשה לנו כזה בפרק האחרון (אם בכלל)? אני מנחש שלא יהיה (אבל אם יהיה אז קלארק שוב)
  24. מי יהרוג את שיידי? אינדרה? כמעט צדקתי כאן. ואולי זה עוד יקרה. אבל אם הוא פשוט ימות מהפצע שלו אז זה דיסייפל אלמוני.
  25. כמה אנשים ימותו בפרק הבא? 0-1 / 2-5 / 6+ (תבחרו מהאופציות הנ"ל) 6+ כמובן שצדקתי
  26. האם נשמע שוב את השיר Radioactive? לא
  27. הפרק הבא יתחיל באיזה כוכב? סנקטום נראה לי שכולנו צדקנו בזה
  28. איזה דמות יראו לנו בסצינה הראשונה אחרי הפתיח בפרק הבא? שיידי אוקי, אני חושב שאף אחד לא הימר שהדמות הראשונה שנראה אחרי הפתיח תהיה פיקאסו
  29. האם נראה דמות מהעבר (שמתה) בפרק הבא? לא טעיתי בגדול
  30. האם מישהו יקרא למלאכי בשמו? לא גם כאן טעיתי
  31. האם גבריאל יגיב באלימות כשיגלה שכל הילדים שלו מתו? לא (הבחור פציפיסט שאף פעם לא ממש היה לו אכפת במיוחד מהאנשים שלו ובשבילו עברו 5 שנים, אני חושב שהוא שכח מהם) אני חושב שהוא אפילו לא גילה את זה. הוא בהחלט לא בא בשאלות לגבי גורלם.
  32. מי הדמות הבאה שגבריאל יחפצן במבטו? זה משהו שקורה? אם כן אז אני מניח ששיידי זאת הייתה שאלה קצת מוזרה. בכל מקרה הוא בהחלט בהה בשיידי. ואז טיפל בשיידי.
  33. **בונוס** (שווה 5 נק') מה ראתה בקה בחיזיון שלה? (תהיו ספציפיים, לא רק "יום הדין") היא ראתה עתיד של עולם של שיוויון מוחלט בין בני אדם (בתור מיליארדרית זה מאוד הטריד אותה)

didalf

Well-known member
אבל שלא כמו דברים רבים שעיצבנו אותי לגבי הסיבות להתנגדות שלה בפרק שעבר, כאן זה היה ברור שזה מה שהיא הייתה צריכה לעשות.
בהחלט לא.
מה שהיא הייתה צריכה לעשות זה להרוג את הדיסייפלס האחרים, לירות בבלאמי במקום לא קטלני/ להרביץ לו עם האקדח כי נגמרו הכדורים ולקחת את הספר. לא הייתה חייבת להרוג אותו ככה.

איזה דמות יראו לנו בסצינה הראשונה אחרי הפתיח בפרק הבא? שיידי אוקי, אני חושב שאף אחד לא הימר שהדמות הראשונה שנראה אחרי הפתיח תהיה פיקאסו
:-D:-D

Lhuna3

Well-known member
האם שיידי וקדוגן ישתפו פעולה? כן, לזמן קצר האם אפשר להחשיב את זה כשיתוף פעולה? שייד כן הסכים לעשות את ההודעה ברדיו הזאת. כדי לא למות.
לא, לדעתי זה לא נחשב שהם שיתפו פעולה. (נגיד על שיידי ואינדרה כן אפשר להגיד את זה הפרק).

מי יהרוג את שיידי? אינדרה? כמעט צדקתי כאן. ואולי זה עוד יקרה.
הלוואי, אבל אני כבר איבדתי בה את האמונה בקטע הזה |פנים| כמה הזדמנויות אפשר לתת לה להרוג אותו ושהיא פשוט תחליט לא לעשות את זה "כי הוא כבר ימות בלעדיי בכל מקרה"?

בל אולי אנחנו נלחצים סתם. דם מהפה והחזה בסדרות מהסוג הזה לא אומר שום דבר.
הלוואי שאתם צודקים, אבל אני מעדיפה לחשוב שלא, כי אז אני רק אצפה שאולי זה יקרה בכל ה-3 פרקים הקרובים ואתאכזב אם לא. מעדיפה להיות מופתעת אם זה כן יקרה.
אבל באמת הלוואי כי זה סיום כל כך גרוע וכמעט סתמי ומיותר בשבילו. וכמו שציינת זה אפילו לא מנע את הדבר הרע שזה אמור היה למנוע אז זה הכי סתם.

ומה לגבי לוויט?
מה אכפת לך ממנו? :-D

ואתן אפילו אחרי שהובהר שלא מדובר רק בדמויות ראשיות אמרתן 2 עד 5.
לא נכון אני אמרתי שניצבים יהיו 6+ |שפם| (אבל בטיפשותי טרחתי לפרט שלא יהיה מישהו משלנו)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה אכפת לך ממנו? :-D
מה זאת אומרת?
לוויט הוא הלב של הסדרה הזאת. כל 6 העונות הקודמות היו רק בניה לבואו של לוויט.
הוא האנדגיים של אוקטביה
הוא הקרב האחרון
הוא מנהיג מחתרת בבארדו והוא זה שלקח את גאיה
הוא יחזור בזמן ויהפוך להיות נוח

לא נכון אני אמרתי שניצבים יהיו 6+ |שפם| (אבל בטיפשותי טרחתי לפרט שלא יהיה מישהו משלנו)
טוב, לא באמת זכרתי את התשובות של כולם.
האם בלאמי עדיין נחשב משלנו?
האם אנחנו בכלל יכולים לקבוע בודאות שהוא מת? (זוכרת כשהיינו די בטוחים שרואן מת?)
אבל האם דוסט ונייט לא נחשבים משלנו?
או אולי המוות הסופי של הפליים הוא סוג של מוות של לקסה שאפשר להחשיב "משלנו"

בהחלט לא.
מה שהיא הייתה צריכה לעשות זה להרוג את הדיסייפלס האחרים, לירות בבלאמי במקום לא קטלני/ להרביץ לו עם האקדח כי נגמרו הכדורים ולקחת את הספר. לא הייתה חייבת להרוג אותו ככה.
אני לא אומר שהיא עשתה דווקא את הדבר הנכון.
הנקודה שלי היא לעומת הטענות שהיו לי לגבי הפרק הקודם - שאמרתי שלקלארק לא הייתה סיבה טובה ממש (מנקודת המבט שלה) בשביל להתנגד כל כך למסור לקאדוגן מידע לגבי הפליים.
כאן בשלב הזה יש לה סיבה. מאדי כבר אמרה לה שיש לה זכרונות ושהיא יודעת שקאדוגן לא צריך לקבל את המידע שעל הפליים.
לכן היא יודעת שאם הם ידעו שלמאדי יש מידע אז יאלצו לענות אותה כדי להוציא ממנה את המידע.

ונכון שהיא הייתה צריכה להרוג קודם כל את הדיסייפלס האחרים.
אבל תכלס זה היה מצב שבו לא מספיק לקחת את הספר מבלאמי. כי העניין הוא לא מה שנמצא בתוך הספר, העניין הוא הידיעה שלמאדי יש זכרונות של דברים שהם קריטיים עבור הדיסייפלס. ברגע שבלאמי הבין את זה זה כבר היה מאוחר מידי.

אני לא מאמין שנותרו רק 3 פרקים.

Lhuna3

Well-known member
:-(

(זוכרת כשהיינו די בטוחים שרואן מת?)
לא.

האם אנחנו בכלל יכולים לקבוע בודאות שהוא מת?
אוקיי בכל סדרה אחרת המצב שלו היה מוחלט וברור, אבל נכון שבסדרה הזאת כמו שכתבתי מזמן, אין שום בעיה פיזית או מדעית שאי אפשר לפתור, ואנשים יכולים להחלים מכל דבר.
אבל למה אתה רוצה לשכנע אותי במשהו שכתבתי שאני מעדיפה להאמין שלא?
הכותבים בפירוש פה רוצים שנראה אותו כמת.
אם זה בשביל להחזיר אותו שוב אז הם מתכוונים שנהיה מופתעים מזה, וככה אני מעדיפה להיות (עכשיו זה כבר יהיה קצת קשה). אז אני הייתי שמחה ומופתעת לחזרתו (אלא אם כן זה שוב יהיה רק בשביל לעשות נזק, אז עדיף שישאר ככה. רק בשביל רידמפשן הוא צריך כן לחזור.)
ואם זה כי הוא באמת מת, אז אני בטח לא רוצה עכשיו כל הזמן לצפות לחזרתו.
בכלל כמה פעמים אפשר לחזור על אותו שטיק שהדמויות חושבות שמישהו מת ואז הוא חוזר, ועוד שזו אותה דמות?

דוסט לא משלנו. ממתי הוא היה משלנו? למה שתשאל דבר כזה?
לגבי נייט זו שאלה הגיונית, כי הוא מסקייקרו (נכון? |חבול|) והוא הרבה יותר מניצב, אבל מעולם לא היה חלק מהקבוצה הגרעינית שלנו והוא גם (סליחה אם מישהו לא מסכים) נדמה לי שמעולם לא היה ממש חשוב ומשמעותי. (כמו אינדרה נגיד).

למה לגבי הפליים אתה כן משוכנע שזה מוות סופי. אם בנאדם יכול להחלים ממה שנראה כמו כדור בלב, דם מהפה ועיניים פתוחות של מת, אולי גם הפליים הפלאי שלנו יכול להבריא ממצב דומה? אולי יש איזה לחש של גאיה שיחזיר את חלקיו זה לזה? (אני לא באמת חושבת ככה. אבל אם מסספנדים ברמה של הסדרה אז אפשר כל דבר).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב, אני לא אגיב לכל דבר ספציפי, אבל באופן כללי לקחת אותי יותר מידי ברצינות. אולי הייתי צריך להוסיף כמה :p
אוקיי בכל סדרה אחרת המצב שלו היה מוחלט וברור, אבל נכון שבסדרה הזאת כמו שכתבתי מזמן, אין שום בעיה פיזית או מדעית שאי אפשר לפתור, ואנשים יכולים להחלים מכל דבר.
יחסית דווקא בסדרה הזאת כשמישהו מת הוא מת. יש סדרות שהרבה יותר קלות על הדק ההחזרה לחיים.

לגבי נייט זו שאלה הגיונית, כי הוא מסקייקרו (נכון? |חבול|) והוא הרבה יותר מניצב, אבל מעולם לא היה חלק מהקבוצה הגרעינית שלנו והוא גם (סליחה אם מישהו לא מסכים) נדמה לי שמעולם לא היה ממש חשוב ומשמעותי. (כמו אינדרה נגיד).
אוקי, כאן הייתה לנו בעיה עם השפה העברית. כי יש שני דמויות ששבעברית נכתוב את שמם נייט.
יש את Nate שהוא מילר. הוא באמת סקייקרו (מה100 המקוריים) והוא מאלו שנשלחו לכוכב אחר.
אני דיברתי על night (או knight) שזה אדם מוואנקרו שהוא במקור סנגדקרו. הוא זה שנלחם עם אינדרה על שליטה בוואנקרו בשלב מסוים והוא זה שתמך אחר כך מאוד בשיידי ואפילו הביא לו את כס הגולגלות.
ואם אני לא טועה בפרק הזה הוא מת על ידי החרקים כשהוא ועוד כמה לוחמים ניסו לפרוץ לבונקר הגרעיני.

Lhuna3

Well-known member
אוקי, כאן הייתה לנו בעיה עם השפה העברית. כי יש שני דמויות ששבעברית נכתוב את שמם נייט.
יש את Nate שהוא מילר. הוא באמת סקייקרו (מה100 המקוריים) והוא מאלו שנשלחו לכוכב אחר.
אני דיברתי על night (או knight) שזה אדם מוואנקרו שהוא במקור סנגדקרו. הוא זה שנלחם עם אינדרה על שליטה בוואנקרו בשלב מסוים והוא זה שתמך אחר כך מאוד בשיידי ואפילו הביא לו את כס הגולגלות.
ואם אני לא טועה בפרק הזה הוא מת על ידי החרקים כשהוא ועוד כמה לוחמים ניסו לפרוץ לבונקר הגרעיני.
אה, אוקיי. לא זכרתי שקוראים לו ככה וגם לא שמתי לב שהוא היה בין המנסים לפרוץ לריאקטור.
טוב, אז הוא בהחלט לא "משלנו".

יחסית דווקא בסדרה הזאת כשמישהו מת הוא מת.
אני מסכימה. אבל בסדרה הזאת כשמישהו נפצע, בצורה שלגמרי אמורה להיות אנושה או רצינית מאוד, הוא יכול להחלים מזה בלי או עם רמה מגוחכת של טיפול.

didalf

Well-known member
כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא אבל הם דמויות עם שם אז מבחינת ספירה הם מעל לניצבים. אני קוראת לנייט שהוא לא מילר שפוט-עם-צמות. אבל לא שמתי לב שהוא היה חלק מאלה שניסו לפרוץ את הדלת.

לא, זה צ'יפ טכנולוגי.

כאן בשלב הזה יש לה סיבה. מאדי כבר אמרה לה שיש לה זכרונות ושהיא יודעת שקאדוגן לא צריך לקבל את המידע שעל הפליים.
לכן היא יודעת שאם הם ידעו שלמאדי יש מידע אז יאלצו לענות אותה כדי להוציא ממנה את המידע.
אה אוקי.

ונכון שהיא הייתה צריכה להרוג קודם כל את הדיסייפלס האחרים.
אבל תכלס זה היה מצב שבו לא מספיק לקחת את הספר מבלאמי. כי העניין הוא לא מה שנמצא בתוך הספר, העניין הוא הידיעה שלמאדי יש זכרונות של דברים שהם קריטיים עבור הדיסייפלס. ברגע שבלאמי הבין את זה זה כבר היה מאוחר מידי.
אבל בלאמי כבר הספיק להגיד לדיסייפל השני ואפילו נדמה לי היא לא לקחה את הספר בסוף אז מה יצא לה מזה?
הייתה הורגת את האחרים ולוקחת את הספר ולבלאמי לא היה למי להעביר את המידע הזה כי לא חושבת שהוא יודע לחזור לבארדו לבד וקדוגן הלך איתם לכוכב האופליין.

אני מסכימה. אבל בסדרה הזאת כשמישהו נפצע, בצורה שלגמרי אמורה להיות אנושה או רצינית מאוד, הוא יכול להחלים מזה בלי או עם רמה מגוחכת של טיפול.
כמה שזה כואב לי להגיד לרוב כשמישהו נראה שהוא ממש מת ומשומה עדיין חי מספרים לנו כבר באותו פרק. נגיד כשאקו דקרה את אוקטביה והיא נפלה מצוק והיא משומה שרדה את זה גילינו כבר בסוף אותו פרק. לרוב לא נראה שמישהו מת רק כדי לספר לנו בפרק הבא שעדיין לא. נראה לי|תוהה|;-(
גם כאילו אני לא יודעת אם זה נחשב ספוילר אבל לפי הפוסט של בוב באינסטגרם זה אכן פרידה סופית;-(;-(;-( אני עדיין מכחישה ומקווה שהוא עובד עליי. או לפחות לאדעת כולם ימותו ויפגשו שוב? עולם הבא? סימולציות פלאשבקים הזיות משהו!!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
גם בעניין הזה הם כמובן לא מושלמים אבל יחסית יותר טובים מאחרים.
נגיד הפגיעה של רייבן זה משהו שנשאר.
אינדרה נראה לי נפגעה בעונה 4 והייתה באמת מוגבלת במידה מסוימת כמה פרקים (וזאת הסיבה שהיא לא השתתפה בקונקלייב)
כמה שזה כואב לי להגיד לרוב כשמישהו נראה שהוא ממש מת ומשומה עדיין חי מספרים לנו כבר באותו פרק. נגיד כשאקו דקרה את אוקטביה והיא נפלה מצוק והיא משומה שרדה את זה גילינו כבר בסוף אותו פרק. לרוב לא נראה שמישהו מת רק כדי לספר לנו בפרק הבא שעדיין לא. נראה לי|תוהה|;-(
נכון לרוב זה ככה.
אבל כשירו ברואן לקראת סוף עונה 3 זה לחלוטין הרגיש ברור שהוא מת ורק בעונה 4 גילינו שהוא בעצם עדיין שורד.
*אני עדיין מחכה לזה שיגלו ששארלוט שרדה את הקפיצה מהצוק בעונה 1. :p
אבל בלאמי כבר הספיק להגיד לדיסייפל השני ואפילו נדמה לי היא לא לקחה את הספר בסוף אז מה יצא לה מזה?
הייתה הורגת את האחרים ולוקחת את הספר ולבלאמי לא היה למי להעביר את המידע הזה כי לא חושבת שהוא יודע לחזור לבארדו לבד וקדוגן הלך איתם לכוכב האופליין.
הכוונה שלה הייתה להרוג את בלאמי ואת שאר הדיסייפלס כי הוא כבר אמר להם.
ובסוף לא היה לה זמן לקחת את הספר כי היא הבינה (איכשהו) שהפורטל עומד להסגר.

Shiri from the block

Active member
בלת"ק:

משהו שמציק לי ממשששששששש כבר הרבה זמן:
מאדי.
בהתחלה שפגשנו אותה היא הייתה badass כזאת מגניבה שרוצה להילחם ולעזור,
ועכשיו? היא לא מזיזה אצבע. פתאום היא דמות חלשה כזאת שלא יודעת להילחם, לא יודעת לשרוד לבד, כאילו היא תלויה רק בקלארק למרות שהיא די עברה הרבה דברים בעונה 6 בלי קלארק שאני חשבתי לפחות שזה חיזק אותה.
ועכשיו היא כאילו סתם דמות מיותרת שלא עושה כלום חוץ מלגרום לקלארק להרוג את בלסמי בשבילה |יעני|

היה עוד משהו שהציק לי אבל שכחתי כרגע מה.
*עריכה*
נזכרתי :-D
איך רייבן לא חשבה להסתכל על המצלמה של הדלת לראות שזאת קלארק שדופקת??
הם כל הפרק הסתכלו על המצלמה לראות מה המצב מחוץ לדלת, ופתאום עכשיו לא!
|חבול|

בכל אופן
בלסמי מת??
ואו
האמת שאני הופתעתי שהרגו אותו ככה ועוד עכשיו. הייתי מצפה שהוא ימות בפרק האחרון או לפני אחרון לפחות...

טוב זהו לא זוכרת מה עוד רציתי להגיד אבל אני רוצה כבר לשלוח את ההודעה, היא פתוחה אצלי איזה 5 שעות כבר :-D

Shiri from the block

Active member
כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה??
ממש ממש לא!
הסתום הזה עזב כל מה שהוא האמין בו כל חייו בשביל אירוע של כמה חודשים??
מבינה שעברו עליו דברים וזאת הייתה חוויה קשה וזרמתי איתו עד שהם הגיעו חזרה לכוכב.
אבל כשהוא ראה את קלארק ואת כל השאר והוא ככה בגד בהם???
בלי אפילו לדבר עם קלארק קודם, לעדכן אותה מה קרה לו, מה המצב וכו' וכו'
פשוט ישר הסגיר אותם.
זה היה מזעזע.
עדיין לא סלחתי לו שהוא זרק את אוקטביה מחוץ לדלת :-[
קיצר הוא זבל.
ממש התאכזבתי ממנו.
ואם התאכזבתי ברמה הזאת זה אומר גם שעוד קיוויתי לדברים טובים ממנו, לאיזשהו Redemption אבל לא.
הוא עשה את הבחירה שלו כמו שקלארק אמרה....

זה מה שהכי מבאס אותי בשביל מעריצי בלסמי שת'כלס המוות שלו היה ממש ממש מיותר.
הנזק כבר נעשה והוא בכל זאת מת. זה לא שהירייה מנעה ממשהו לקרות.
אז באסה למעריצים.

למעלה