ה-100 7X13

Shiri from the block

Active member
האם בלאמי עדיין נחשב משלנו?
ממש ממש לא!
כמו שקלארק אמרה- הוא עשה את הבחירה שלו.
הוא יצא מפגר והיה צריך לדבר קודם עם קלארק לבד להסביר לה מה קרה לו וכו' וכו' כדי שהיא תכניס בו קצת הגיון ותזכיר לו מי הוא.
אבל הוא יצא בוגד ואוייב והחליט ישר להפיל את החברים הכי טובים שלו בגלל איזה סטוץ של שלושה חודשים. יאללהההההה לך קישטה קישטה

או אולי המוות הסופי של הפליים הוא סוג של מוות של לקסה שאפשר להחשיב "משלנו"
לקסה היא לא שלך. היא כן שלי אבל|מאוהב|

didalf

Well-known member
מאדי.
בהתחלה שפגשנו אותה היא הייתה badass כזאת מגניבה שרוצה להילחם ולעזור,
ועכשיו? היא לא מזיזה אצבע. פתאום היא דמות חלשה כזאת שלא יודעת להילחם, לא יודעת לשרוד לבד, כאילו היא תלויה רק בקלארק למרות שהיא די עברה הרבה דברים בעונה 6 בלי קלארק שאני חשבתי לפחות שזה חיזק אותה.
ועכשיו היא כאילו סתם דמות מיותרת שלא עושה כלום חוץ מלגרום לקלארק להרוג את בלסמי בשבילה |יעני|
כן מאדי נהייתה מציקה ממש|בוקס|

איך רייבן לא חשבה להסתכל על המצלמה של הדלת לראות שזאת קלארק שדופקת??
חחחח כן!! רק שזאת הייתה אמורי, רייבן הייתה עם קלארק בחוץ.
ובאותה מידה למה קלארק לא אמרה שזאת היא כשהיא דפקה.

מה??
ממש ממש לא!
הסתום הזה עזב כל מה שהוא האמין בו כל חייו בשביל אירוע של כמה חודשים??
מבינה שעברו עליו דברים וזאת הייתה חוויה קשה וזרמתי איתו עד שהם הגיעו חזרה לכוכב.
אבל כשהוא ראה את קלארק ואת כל השאר והוא ככה בגד בהם???
בלי אפילו לדבר עם קלארק קודם, לעדכן אותה מה קרה לו, מה המצב וכו' וכו'
פשוט ישר הסגיר אותם.
זה היה מזעזע.
עדיין לא סלחתי לו שהוא זרק את אוקטביה מחוץ לדלת :-[
קיצר הוא זבל.
ממש התאכזבתי ממנו.
ואם התאכזבתי ברמה הזאת זה אומר גם שעוד קיוויתי לדברים טובים ממנו, לאיזשהו Redemption אבל לא.
הוא עשה את הבחירה שלו כמו שקלארק אמרה....
נכון שהוא אידיוט כרגע אבל הוא עדיין אידיוט משלנו. וזה לא סתם אירוע של כמה חודשים. כמה שהפרק ההוא היה מעייף וקצת עלוב וכמה מה שהוא עושה עכשיו מעצבן אני חושבת שהפרק ההוא העביר טוב מה עבר עליו ולמה הוא עד כדי כך מאמין בזה. גם אני בתור אתאיסטית לא חושבת שיש שום דבר שיהפוך את האמונה שלי ככה אבל לא הייתי בתנאים כ"כ קיצוניים מעולם.
אני בטוחה שהיה מספיק לכפר אם היה לו עוד זמן, אבל עכשיו לא נדע לעולם.

אוקטביה הייתה משלנו גם כשהיא הייתה בלאדריינה.
מרפי היה משלנו גם כשהוא שיתף פעולה עם ג'וזי.
קלארק הייתה משלנו גם כשהיא הסגירה את כולם למקרירי בשביל להגן על מאדי.

אז באסה למעריצים.
להלן מעריצה מבואסת;-(

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
נראה לי שפספסתן את העובדה שאמורי לפני כן יצרה הפסקת חשמל יזומה כדי להוריד את המגן. לא היה חשמל = לא היו מצלמות.
לגבי למה קלארק לא אמרה שזו היא, ראו שהיו שני חדרים שונים וזה לא כאילו אלו שהיו בכור היו ממש מאחורי הדלת כדי לשמוע את קלארק. הם לא היו שומעים אותה.
מה גם שמדובר בדלת פלדה שאמורה להגן מפני קרינה שנמצאת בצד אחד שלה. אם היא הייתה כזו דקה שהיית יכולה לנהל שיחה עם מישהו שעומד מהצד השני שלה זה היה ממש רע.

didalf

Well-known member
נראה לי שפספסתן את העובדה שאמורי לפני כן יצרה הפסקת חשמל יזומה כדי להוריד את המגן. לא היה חשמל = לא היו מצלמות.
את זה באמת פספסתי|פנים| נכון:-D

לגבי למה קלארק לא אמרה שזו היא, ראו שהיו שני חדרים שונים וזה לא כאילו אלו שהיו בכור היו ממש מאחורי הדלת כדי לשמוע את קלארק. הם לא היו שומעים אותה.
מה גם שמדובר בדלת פלדה שאמורה להגן מפני קרינה שנמצאת בצד אחד שלה. אם היא הייתה כזו דקה שהיית יכולה לנהל שיחה עם מישהו שעומד מהצד השני שלה זה היה ממש רע.
בשלב זה הם לא היו למטה הם היו ממש מהצד השני של הדלת. ואם הם שמעו את הדפיקות של קלארק (והם שמעו) הם גם היו שומעים אם היא הייתה צועקת שזאת היא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

LeAnnDylan

Well-known member
בשלב זה הם לא היו למטה הם היו ממש מהצד השני של הדלת. ואם הם שמעו את הדפיקות של קלארק (והם שמעו) הם גם היו שומעים אם היא הייתה צועקת שזאת היא.
לא הם לא.
ראו שברגע שהם פיצצו את הדלת הם עברו עוד חדר כדי להגיע אליהם.

didalf

Well-known member
לא הם לא.
ראו שברגע שהם פיצצו את הדלת הם עברו עוד חדר כדי להגיע אליהם.
הסתכלתי שוב כי עוד לא מחקתי את הפרק.
יש מדרגות קטנות בין הדלת לאיפה שהם עמדו, אבל כשפיצצו את הדלת הם הולכים אחורה את החדר הזה, קודם הם עמדו קרוב יותר.
אם הם שמעו דפיקות הם יכלו לשמוע צעקות. זה עדיין מוזר לדעתי שהיא אפילו לא ניסתה לצעוק שזאת היא, אם היא כבר דופקת על הדלת.

didalf

Well-known member
שתדעו לכם, איבחנתי את עצמי עם חמשת שלבי האבל המוכרים:

1. הכחשה - התגובה הראשונה שלי - "הוא עדיין חי אין מצב הם לא יהרגו דמות ראשית ככה בלי קלוז'ר!!!!!!!" , וגם - ״אנשים בסדרה הזאת שרדו כל מיני דברים בלתי אפשריים״ - וזה למה אפילו לא בכיתי בצפיה בפרק באמת לא האמנתי באותו רגע.
2. כעס - "איךךך אבל הם הורגים אותו ככה????? כ"כ עלוב??? כשכל מי שהוא אוהב עדיין שונא אותו???""";-(:-[
3. מיקוח - "אבל קלארק יכלה לעשות ככה וככה!!" וגם - "כבר הכנתי את עצמי לזה שהוא ימות העונה אבל לא ככה"!
4. דכאון - מדכא אותי לראות תמונות וסרטונים מעונות קודמות כשאני נזכרת איך זה נגמר:-( וגם קצת פחות נלהבת להמשיך לפרקים הבאים. ולהכנס לדיון הזה. ומצד שני זה כל מה שאני רוצה לעשות.
5. השלמה - אוקי 4 שלבי אבל. עוד לא הגעתי לשם. נראה איך הם יתייחסו לזה בפרקים הבאים;-(

*אני עדיין עומדת אחרי כל אחת מהטענות שלי בסעיפים 2-3 כן? זה שהתייחסתי לזה כחלק משלבי האבל לא אומר שהן לא נכונות ולא מתסכלות אותי.

הנה סרטון לשלב 4 שגרם לי לבכות עכשיו את כל מה שלא יצא בפרק עצמו מההלם (וההכחשה);-(

May We Meet Again|לב-ש|

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הסתום הזה עזב כל מה שהוא האמין בו כל חייו בשביל אירוע של כמה חודשים??
מבינה שעברו עליו דברים וזאת הייתה חוויה קשה וזרמתי איתו עד שהם הגיעו חזרה לכוכב.
אבל כשהוא ראה את קלארק ואת כל השאר והוא ככה בגד בהם???
בלי אפילו לדבר עם קלארק קודם, לעדכן אותה מה קרה לו, מה המצב וכו' וכו'
פשוט ישר הסגיר אותם.
זה היה מזעזע.
עדיין לא סלחתי לו שהוא זרק את אוקטביה מחוץ לדלת :-[
קיצר הוא זבל.
ממש התאכזבתי ממנו.
ואם התאכזבתי ברמה הזאת זה אומר גם שעוד קיוויתי לדברים טובים ממנו, לאיזשהו Redemption אבל לא.
הוא עשה את הבחירה שלו כמו שקלארק אמרה....
אוקי אוקי, שכנעת את דילן שאת לא אויבת כבר :p
הוא יצא מפגר והיה צריך לדבר קודם עם קלארק לבד להסביר לה מה קרה לו וכו' וכו' כדי שהיא תכניס בו קצת הגיון ותזכיר לו מי הוא.
אבל הוא יצא בוגד ואוייב והחליט ישר להפיל את החברים הכי טובים שלו בגלל איזה סטוץ של שלושה חודשים. יאללהההההה לך קישטה קישטה
אני מאוכזב ממנו גם נורא ובמיוחד שונא שזה כנראה הסתיים ככה (אני עדיין קצת בהכחשה)
אבל את מתייחסת לזה כאילו הוא התאהב במישהי אחרת ואז זרק את החברה הקודמת שלו בלי שום רגש ובלי להסביר.
זה משהו אחר - הוא נעשה מאמין בדת, באידיאולוגיה אחרת לחלוטין. זה משהו הזוי ושאני לא ממש יכול להבין כי אני לא מאמין בשום דת, אבל זה שונה.
מאדי.
בהתחלה שפגשנו אותה היא הייתה badass כזאת מגניבה שרוצה להילחם ולעזור,
ועכשיו? היא לא מזיזה אצבע. פתאום היא דמות חלשה כזאת שלא יודעת להילחם, לא יודעת לשרוד לבד, כאילו היא תלויה רק בקלארק למרות שהיא די עברה הרבה דברים בעונה 6 בלי קלארק שאני חשבתי לפחות שזה חיזק אותה.
אני מסכים חלקית.
בעונה 5 כשהכרנו אותה היא הייתה יחסית באד אס. היא רצתה המון לעשות עוד לפני שהיא קיבלה את הפליים (לפחות עד כמה שאני זוכר ואני בקושי זוכר את עונה 5)
אבל בעונה 6 כל מה שהיא עברה בלי קלארק היה כשהיה לה את הפליים. וחלק גדול מזה גם כשהיא הייתה תחת השפעה חזקה של שיידי.
אז הגיוני לדעתי שהזמן הבאד-אסי שלה בעונה 6 לא יחזור. אבל מרגיש כאילו היא חזרה להיות "רכה" יותר ממה שהיא הייתה בתחילת עונה 5 (אגב, מבחינתה זה לפני כמה שבועות).
הם כל הפרק הסתכלו על המצלמה לראות מה המצב מחוץ לדלת, ופתאום עכשיו לא!
האמת שלי זכור שאנשי וואנקרו שניסו לשבור את הדלת שברו את המצלמה. אבל באמת גם לא היה חשמל בשלב הזה.
ולא - זה ששומעים דפיקות בדלת לא אומר שגם ישמעו צעקות ממעבר לדלת. כשדופקים בדלת אז הקול נובע מהדלת עצמה ולכן ישמעו גם בצד השני. אבל הדלת תחסום את רוב הקול של צעקות מהעבר השני שלה.
לקסה היא לא שלך. היא כן שלי אבל|מאוהב|
סליחה, אבל אני הערצתי את לקסה כשאת עוד היית בחיתולים (או לפחות כשלא צפית בסדרה)
אני הייתי שם כשלקסה הזכירה שהייתה לה בת זוג
הייתי שם בנשיקה הראשונה ומתתי
ומתתי עוד יותר כשלקסה בגדה בקלארק
ואז חיכיתי חודשים לעונה שלישית
וכמובן הייתי שם ברגע הנוראי באמצע עונה 3 כשהאור כבה מהעולם. וזה לא היה לפני חודש כמו אצלך.

*ואגב, את יכולה לקרוא לי ניק

Shiri from the block

Active member
אוקי אוקי, שכנעת את דילן שאת לא אויבת כבר :p
:-D במקרה יצא שזה באמת מה שאני חושבת חחחח
אבל מרגיש כאילו היא חזרה להיות "רכה" יותר ממה שהיא הייתה בתחילת עונה 5 (אגב, מבחינתה זה לפני כמה שבועות).
בדיוק! במקום להתחזק היא רק נחלשה. כאילו כששיידי יצא ממנה הוא לקח חלק ממאדי הישנה איתו.
סליחה, אבל אני הערצתי את לקסה כשאת עוד היית בחיתולים (או לפחות כשלא צפית בסדרה)
אני הייתי שם כשלקסה הזכירה שהייתה לה בת זוג
הייתי שם בנשיקה הראשונה ומתתי
ומתתי עוד יותר כשלקסה בגדה בקלארק
ואז חיכיתי חודשים לעונה שלישית
וכמובן הייתי שם ברגע הנוראי באמצע עונה 3 כשהאור כבה מהעולם. וזה לא היה לפני חודש כמו אצלך.
חחחחחחחח צודק
סתם רציתי לחוש את עצמי |זורו|
*ואגב, את יכולה לקרוא לי ניק
נכון נכון, ברח לי מהראש חחח

Shiri from the block

Active member

1. הכחשה - התגובה הראשונה שלי - "הוא עדיין חי אין מצב הם לא יהרגו דמות ראשית ככה בלי קלוז'ר!!!!!!!" , וגם - ״אנשים בסדרה הזאת שרדו כל מיני דברים בלתי אפשריים״ - וזה למה אפילו לא בכיתי בצפיה בפרק באמת לא האמנתי באותו רגע.
2. כעס - "איךךך אבל הם הורגים אותו ככה????? כ"כ עלוב??? כשכל מי שהוא אוהב עדיין שונא אותו???""";-(:-[
3. מיקוח - "אבל קלארק יכלה לעשות ככה וככה!!" וגם - "כבר הכנתי את עצמי לזה שהוא ימות העונה אבל לא ככה"!
4. דכאון - מדכא אותי לראות תמונות וסרטונים מעונות קודמות כשאני נזכרת איך זה נגמר:-( וגם קצת פחות נלהבת להמשיך לפרקים הבאים. ולהכנס לדיון הזה. ומצד שני זה כל מה שאני רוצה לעשות.
5. השלמה - אוקי 4 שלבי אבל. עוד לא הגעתי לשם. נראה איך הם יתייחסו לזה בפרקים הבאים;-(

*אני עדיין עומדת אחרי כל אחת מהטענות שלי בסעיפים 2-3 כן? זה שהתייחסתי לזה כחלק משלבי האבל לא אומר שהן לא נכונות ולא מתסכלות אותי.

הנה סרטון לשלב 4 שגרם לי לבכות עכשיו את כל מה שלא יצא בפרק עצמו מההלם (וההכחשה);-(

May We Meet Again|לב-ש|
תראי... יכול להיות שהם עושים פה קטע כמו ממשחקי הכס. אין לי כח לסמן ספוילרים אז נרשום בכללי שגם שם הייתה דמות ראשית שמתה, וכולם, כולל השחקן/נית אמרו שזהו הם סיימו עם הסדרה, ואז בום! הם חזרו לעונה הבאה. אז אולי זה מה שיהיה גם עם בלסמי.

didalf

Well-known member
תראי... יכול להיות שהם עושים פה קטע כמו ממשחקי הכס. אין לי כח לסמן ספוילרים אז נרשום בכללי שגם שם הייתה דמות ראשית שמתה, וכולם, כולל השחקן/נית אמרו שזהו הם סיימו עם הסדרה, ואז בום! הם חזרו לעונה הבאה. אז אולי זה מה שיהיה גם עם בלסמי.

חחחח וואלה, לקח לי זמן להזכר על מה את מדברת.
אני אסלח לכל מי ששיקר לי אם יסתבר שהם שיקרו!!:-D
אבל לא נראה לי:-( כאילו הבנתי שהוא באמת מת אבל הלוואי שיקרו לי והוא יחזור באיזה דרך הזייתית/וירטואלית כלשהי לאיזה סגירה קצת יותר ראויה עם האנשים שהוא חשוב להם. חבל שכבר השתמשו בשמש האדומה,.

אם כבר משחקי הכס אז ראיתי פוסט שהשווה את זה למה שעשו עם דאינריז בעונה האחרונה - שלקחו את אחת הדמויות הכי אהובות בסדרה, עשו להם רצח אופי, ואז הם נרצחו ע"י האדם שהם הכי אוהבים, וחצי מהצופים אפילו לא עצובים על זה עקב עונה שלמה של הרס דמות שהסתכמה באדישות למוות שלהם.*
*אני לא ממש ראיתי משחקי הכס אז לא יכולה לשפוט כמה הרסו את דאינריז, זה רק הדעה הרווחת שאני רואה באינטרנט וזה בערך מה שאמר הפוסט שראיתי.

Shiri from the block

Active member
חחחח וואלה, לקח לי זמן להזכר על מה את מדברת.
אני אסלח לכל מי ששיקר לי אם יסתבר שהם שיקרו!!:-D
אבל לא נראה לי:-( כאילו הבנתי שהוא באמת מת אבל הלוואי שיקרו לי והוא יחזור באיזה דרך הזייתית/וירטואלית כלשהי לאיזה סגירה קצת יותר ראויה עם האנשים שהוא חשוב להם. חבל שכבר השתמשו בשמש האדומה,.

אם כבר משחקי הכס אז ראיתי פוסט שהשווה את זה למה שעשו עם דאינריז בעונה האחרונה - שלקחו את אחת הדמויות הכי אהובות בסדרה, עשו להם רצח אופי, ואז הם נרצחו ע"י האדם שהם הכי אוהבים, וחצי מהצופים אפילו לא עצובים על זה עקב עונה שלמה של הרס דמות שהסתכמה באדישות למוות שלהם.*
*אני לא ממש ראיתי משחקי הכס אז לא יכולה לשפוט כמה הרסו את דאינריז, זה רק הדעה הרווחת שאני רואה באינטרנט וזה בערך מה שאמר הפוסט שראיתי.
אמממממ
אני מהאלה שלא ממש כעסו על דאנריז על מה שהיא עשתה :-D כאילו, די הבנתי מאיפה היא באה ולמה היא עשתה מה שהיא עשתה.
רק שאצלה זה לא היה בגידה בחברים שלה B-| כאילו בת'כלס אין לה ממש חברים, אבל מה שהיא עשתה בסוף די נקם את מה שנעשה למשפחה שלה במהלך כל השושלת. בקיצור, אני הייתי בעדה עדיין חח והמוות שלה מאוד מאוד העציב אותי ומאוד התבאסתי, אז קשה לי להשוות אותה לבלסמי.
אם כבר דנריז של העונה האחרונה זה אוקטביה של עונה 5 בלאדריינה, זאת ההקבלה הנכונה לדעתי.

ואל תדאגי, את בדוק תקבלי את הקלוז'ר שלך. אין מצב שדמות ראשית כזאת תעלם בצורה הזאת.
גם אם בלסמי לא יחייה, הוא עוד יופיע בכל הפרקים האחרונים לדעתי.

Lhuna3

Well-known member

May We Meet Again|לב-ש|
|נחמה||נחמה||נחמה||נחמה||נחמה||נחמה|
כן אוף. מבינה אותך.
אני גם רוצה להאמין שעוד יתנו לנו סגירה יותר יפה איתו... באופן כלשהו. אבל לא בונה על זה כרגע.

מילי08

Well-known member
וואי! איזה פרק!!!
בא לי לשים רק סימני קריאה.
קבלו
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ועכשיו באמת. לא הכנתי רשימות תוך כדי אז בטח אפספס מלא דברים, אבל מה שאני זוכרת:
1. מרפי |מאוהב| יא גנוב מהמם. ההערות שלו היו פשוט פנינים. איך הוא ייבש את בלאמי כשהם התחילו ללכת לכיוון הכוך.
2. ניקי - הבנתי מה הבעיה שלי איתה. זו דמות מאוד שטחית. ראינו אותה רק מונעת (בשורוק) מתאוות נקמה ומרצון להיות עבריינית דמיקולו וזה הופך אותה לחד מימדית. אבל היעא שיחקה אותה בסוף כשלא הרגה את רייבן. זה היה הרגע היחיד שהיא היתה כמעט דמות עגולה. או בדרך לשם.
3. קדוגן ושיידי - איך קדוגן השפיט אותו ברגע, גם בלי עזרת חיילי הרפאים שלו. אבל זה די הגיוני. אתה לא יכול לפחד ממשהו שאתה לא מכיר ולא יודע שאתה אמור לפחד ממנו. לרגע חשבתי ששיידי ימות מיידית אבל נתנו לו זמן איכות עם אינדרה |מלכה|. אני מתה עליה, כזאת מלכה בכל צעד שלה.
מצד שני, אני טיפה'לה מאוכזבת שלא ראינו מאבק אימתנים בין שני האגוטריפים האלה.
4. מאדי - יואו, איזו צנונית. הילד החדש דפק לניקי מפתח ברגים בראש והוא מחכה לחיוך שלך. תחייכי לעזאזל!! חיוכון, אפילו חצי חיוך. חי.
5. הירח המשוגע בא להם בדיוק בזמן. איזה מזל היה שכמעט כולם נמצאים בסנקטום, בדיוק בזמן הזה.
6. גבריאל! יש, סוף סוף הוא הפך לגבר. סחתיין עליו. עכשיו כשגדל לו עמוד שדרה, הוא קיבל ממני הרבה נקודות זכות.
7. שוב אינדרה |מלכה|. הפעם היא מסתכלת על שיידי מלמעלה. זה ברור שהיא זו שצריכה לנצח אותו. המאבק האמיתי הוא ביניהם. אבל הוא עדיין לא סיים את המאבק שלו, זה ברור.
8. אז מסתבר שהתסריטאים לא שכחו את גאיה כי הזכירו את השם שלה יותר מפעם אחת. לדעתי היא תחזור בתור מפתח כלשהו (לא פיזי) למאבק האחרון. להיעלמות שלה חייב להיות הסבר טוב.
9. הסוף!!! אמא! קלארק! בלאמי!
קלארק ירתה בבלאמי! :eek::eek::eek:
אני מניחה שנשמעו הרבה צהלות שמחה (ברחבי העולם/ בחדר של דילן) כשראו את בלאמי שוכב מדמם. אבל קלארק התמהמה מידי. כל הקשקשת איתו ושלו כשהיא היתה יכולה לירות בו מוקדם יותר, לקחת את המחברת ולהספיק להגיע לגשר. בסוף היא הספיקה רק שניים מתוך השלושה, ואת הדבר הכי חשוב היא השאירה מאחור כדי ששיידי יעלעל בו |פנים|
בכל הסצינה הזאת של קלארק ובלאמי, תהיתי איפה אינדרה ולמה היא לא מתערבת. האם גם היא היתה בין העוברים בגשר? כנראה פספסתי את זה.
וגם - אם כולם עברו בגשר, אז מי נשאר להגן על האומללים שנשארו בסנקטום? או שבשלב הזה הם הופכים להיות סתם ניצבים ולכן אין בעיה להיפטר מהן.
10. אבל אני לא חושבת שבלאמי מת באמת. יחיו אותו כדי שהוא יראה איפה הוא טעה ואז כולם יוכלו להגיד לו - אמרנו לך.
11. הסצינה של קלארק בוכה בגשר היתה לא טובה. זה היה נראה כמו סצינה מאיזה סרט אייטיז ממש גרוע.

בקיצור, העונה האהובה עלי. פרק מעולה. בנו לנו את המתח טוב טוב עם ההפסקה הארוכה הזאת.

Lhuna3

Well-known member
@מילי08
1. מרפי |מאוהב| יא גנוב מהמם. ההערות שלו היו פשוט פנינים. איך הוא ייבש את בלאמי כשהם התחילו ללכת לכיוון הכוך. חח לגמרי.
2. ניקי - הבנתי מה הבעיה שלי איתה. זו דמות מאוד שטחית. ראינו אותה רק מונעת (בשורוק) מתאוות נקמה ומרצון להיות עבריינית דמיקולו וזה הופך אותה לחד מימדית. מסכימה.
3. קדוגן ושיידי - איך קדוגן השפיט אותו ברגע, גם בלי עזרת חיילי הרפאים שלו. זה באמת היה מגניב. אבל גם עם חיילי דני דין ובעיקר עם הזה ששיפד אותו באוויר. אבל זה די הגיוני. אתה לא יכול לפחד ממשהו שאתה לא מכיר ולא יודע שאתה אמור לפחד ממנו. לרגע חשבתי ששיידי ימות מיידית אבל נתנו לו זמן איכות עם אינדרה |מלכה|. זה היה קצת חמוד כשהם קשורים יחד מתלחששים ומשתפים פעולה. אני מתה עליה, כזאת מלכה בכל צעד שלה. כן. כלומר חוץ מהצעדים שבהם היא מחליטה לא להרוג אותו שוב בלי שום סיבה הגיונית.
מצד שני, אני טיפה'לה מאוכזבת שלא ראינו מאבק אימתנים בין שני האגוטריפים האלה.
4. מאדי - יואו, איזו צנונית. הילד החדש דפק לניקי מפתח ברגים בראש והוא מחכה לחיוך שלך. תחייכי לעזאזל!! חיוכון, אפילו חצי חיוך. חי. חחח נכון.
6. גבריאל! יש, סוף סוף הוא הפך לגבר. סחתיין עליו. עכשיו כשגדל לו עמוד שדרה, הוא קיבל ממני הרבה נקודות זכות. תראי, מבחינתי כדמות הוא עדיין פרווה כזה, חסרה לו כריזמה. את נקודות הזכות אני נותנת לו עקרונית הרבה לפני עכשיו. כלומר עצם זה שהוא פרש מהפריימים ועבר להלחם בהם ולהציל את הילדים שהם זרקו ליער.
8. אז מסתבר שהתסריטאים לא שכחו את גאיה כי הזכירו את השם שלה יותר מפעם אחת. לדעתי היא תחזור בתור מפתח כלשהו (לא פיזי) למאבק האחרון. להיעלמות שלה חייב להיות הסבר טוב. מקווה.
9. הסוף!!! אמא! קלארק! בלאמי!
קלארק ירתה בבלאמי! :eek::eek::eek:
אני מניחה שנשמעו הרבה צהלות שמחה (ברחבי העולם/ בחדר של דילן) כשראו את בלאמי שוכב מדמם. אכן שמענו את צהלוליה עד לכאן. אבל קלארק התמהמה מידי. כל הקשקשת איתו ושלו כשהיא היתה יכולה לירות בו מוקדם יותר, לקחת את המחברת ולהספיק להגיע לגשר. בסוף היא הספיקה רק שניים מתוך השלושה, ואת הדבר הכי חשוב היא השאירה מאחור כדי ששיידי יעלעל בו |פנים| שיידי + שני דיסייפלים חיים.
בכל הסצינה הזאת של קלארק ובלאמי, תהיתי איפה אינדרה ולמה היא לא מתערבת. האם גם היא היתה בין העוברים בגשר? כנראה פספסתי את זה. אינדרה עברה בגשר אחרי קדוגן.
וגם - אם כולם עברו בגשר, אז מי נשאר להגן על האומללים שנשארו בסנקטום? או שבשלב הזה הם הופכים להיות סתם ניצבים ולכן אין בעיה להיפטר מהן. כן נראה לי שזה בכללי הרעיון :-D
10. אבל אני לא חושבת שבלאמי מת באמת. יחיו אותו כדי שהוא יראה איפה הוא טעה ואז כולם יוכלו להגיד לו - אמרנו לך. הלוואי :-(

didalf

Well-known member
חחח באמת טוב שנזכרת|בוקס| @מילי08

ווי תפוז חצוף לא שמר לי את הטיוטה, ידעתי שתמיד צריך גם להעתיק! מהתחלה|שפם|

1. מרפי |מאוהב| יא גנוב מהמם. ההערות שלו היו פשוט פנינים. איך הוא ייבש את בלאמי כשהם התחילו ללכת לכיוון הכוך.
|כן||כתר||מאוהב|

אני טיפה'לה מאוכזבת שלא ראינו מאבק אימתנים בין שני האגוטריפים האלה
חחחח כן קצת

4. מאדי - יואו, איזו צנונית. הילד החדש דפק לניקי מפתח ברגים בראש והוא מחכה לחיוך שלך. תחייכי לעזאזל!! חיוכון, אפילו חצי חיוך. חי.
:-D:-D

6. גבריאל! יש, סוף סוף הוא הפך לגבר. סחתיין עליו. עכשיו כשגדל לו עמוד שדרה, הוא קיבל ממני הרבה נקודות זכות. תראי, מבחינתי כדמות הוא עדיין פרווה כזה, חסרה לו כריזמה.
מה שלונה אמרה|כן|

וגם - אם כולם עברו בגשר, אז מי נשאר להגן על האומללים שנשארו בסנקטום? או שבשלב הזה הם הופכים להיות סתם ניצבים ולכן אין בעיה להיפטר מהן.
שאלה טובה8-* בעיקר כי נראה שכל הדמויות עברו בגשר אז אין סיבה בכלל לחזור לסנקטום, אבל מה עם שיידי? לא נראה שסיימנו איתו עדיין.
(ספוילר השערה של כולנו לפרק הבא: במיוחד אם הם חוזרים לכדוה"א ואם אפשר לחיות שם אז בכלל אין סיבה לחזור לסנקטום [חוץ מאולי לקחת את בלאמי לפחות לתת לו קבורה/שריפה ראויה;-(]).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
2. ניקי - הבנתי מה הבעיה שלי איתה. זו דמות מאוד שטחית. ראינו אותה רק מונעת (בשורוק) מתאוות נקמה ומרצון להיות עבריינית דמיקולו וזה הופך אותה לחד מימדית. אבל היעא שיחקה אותה בסוף כשלא הרגה את רייבן. זה היה הרגע היחיד שהיא היתה כמעט דמות עגולה. או בדרך לשם.
לי דווקא יש בעיה עם זה שהיא לא הרגה את רייבן בסוף. כלומר כמובן שאני שמח שהיא לא הרגה את רייבן, אבל זה מרגיש לא מתאים לניקי לתת לרייבן להתבשל באשמה שלה. כל מה שראינו מניקי עד כה לא תומך בזה.
5. הירח המשוגע בא להם בדיוק בזמן. איזה מזל היה שכמעט כולם נמצאים בסנקטום, בדיוק בזמן הזה.
כמו התזמון המושלם בדיוק כשהאנשים שעשו מסע של 125 שנה לכוכב הזה בדיוק הגיעו אליו (תחילת עונה 6).
6. גבריאל! יש, סוף סוף הוא הפך לגבר. סחתיין עליו. עכשיו כשגדל לו עמוד שדרה, הוא קיבל ממני הרבה נקודות זכות.
את מתכוונת לבחור שגרם לחיי אל-מוות לחברים שלו, חי עם זה יותר ממאה שנה ואז החליט למרוד נגדם.
לבחור שהצטרף לדיסייפלים לשלושה חודשים ואז החליף צד ברגע שקלארקרו הגיעו דרך השער.
אין לו עמוד שדרה.
והוא בכלל לא טרח לשאול מה עם הילדים שלו (ידעתי שלא אכפת לו)
בסוף היא הספיקה רק שניים מתוך השלושה, ואת הדבר הכי חשוב היא השאירה מאחור כדי ששיידי יעלעל בו |פנים|
אני לא חושב שביומן עצמו יש משהו חשוב. הוא פשוט מוכיח שלמאדי יש זכרונות לגבי האבן. המידע החשוב עצמו נמצא במוח של מאדי ואפשר להגיע אליו בעזרת מכונת הזכרונות.
אם כולם עברו בגשר, אז מי נשאר להגן על האומללים שנשארו בסנקטום?
אבל להגן עליהם ממי? שיידי גוסס אז אנימתקשה להאמין שימשיכו ללכת אחריו.
ולדיסייפלים לא אכפת ממה שקורה בסנקטום. הם פשוט יחכו שקאדוגן (ומאדי) יחזרו מהעולם האחר ההוא.
או שבשלב הזה הם הופכים להיות סתם ניצבים ולכן אין בעיה להיפטר מהן.
עדיין יש את שני הבנים שמאדי צריכה לבחור בינהם.
חוץ מזה באמת לא נשאר אף אחד חשוב על סנקטום.
10. אבל אני לא חושבת שבלאמי מת באמת. יחיו אותו כדי שהוא יראה איפה הוא טעה ואז כולם יוכלו להגיד לו - אמרנו לך.
אני מאוד מקווה שהוא באמת לא מת. אני נע בעניין הזה. מצד אחד זה סוג של קופ אאוט להראות כאילו הוא מת ואז שהוא לא.
מצד שני זה ממש לא סוף דבר.
בעצם נשארו שם עוד שני דיסייפלים והם יכולים לקחת אותו גוסס לבארדו ושם יש להם טכנולוגיה רפואית מתקדמת.
ובאמת זה מרגיש לא הגיוני שלא יהיה איתו סגירה. כלומר דמויות אמורות למות אחרי שהם מקבלים סגירה יפה (כמו אבי).
11. הסצינה של קלארק בוכה בגשר היתה לא טובה. זה היה נראה כמו סצינה מאיזה סרט אייטיז ממש גרוע.
אני מסכים. זה היה לא טוב. היו צריכים להראות אותה מגיע לצד השני ובוכה שם. אני מניח שלא רצו כי לא רצו להראות שום סימן של לאן הם מגיעים בצד השני.

didalf

Well-known member
אני מהאלה שלא ממש כעסו על דאנריז על מה שהיא עשתה :-D כאילו, די הבנתי מאיפה היא באה ולמה היא עשתה מה שהיא עשתה.
רק שאצלה זה לא היה בגידה בחברים שלה B-| כאילו בת'כלס אין לה ממש חברים, אבל מה שהיא עשתה בסוף די נקם את מה שנעשה למשפחה שלה במהלך כל השושלת. בקיצור, אני הייתי בעדה עדיין חח והמוות שלה מאוד מאוד העציב אותי ומאוד התבאסתי, אז קשה לי להשוות אותה לבלסמי.
היא לא שרפה עיר שלמה?:-D בכל מקרה לא ממש ראיתי כדי שתהיה לי דעה בנושא. (כאילו את זה ספציפית כן ראיתי, ראיתי די הרבה מהעונה האחרונה בכל פעם שאחותי ראתה|תוהה|)

אם כבר דנריז של העונה האחרונה זה אוקטביה של עונה 5 בלאדריינה, זאת ההקבלה הנכונה לדעתי.
ממ כן יש מצב|כן|

ואל תדאגי, את בדוק תקבלי את הקלוז'ר שלך. אין מצב שדמות ראשית כזאת תעלם בצורה הזאת.
גם אם בלסמי לא יחייה, הוא עוד יופיע בכל הפרקים האחרונים לדעתי.
אמן|הלוואי||הלוואי||הלוואי|

למעלה