1. מרפי

יא גנוב מהמם. ההערות שלו היו פשוט פנינים. איך הוא ייבש את בלאמי כשהם התחילו ללכת לכיוון הכוך.
2. ניקי - הבנתי מה הבעיה שלי איתה. זו דמות מאוד שטחית. ראינו אותה רק מונעת (בשורוק) מתאוות נקמה ומרצון להיות עבריינית דמיקולו וזה הופך אותה לחד מימדית. אבל היעא שיחקה אותה בסוף כשלא הרגה את רייבן. זה היה הרגע היחיד שהיא היתה כמעט דמות עגולה. או בדרך לשם.
3. קדוגן ושיידי - איך קדוגן השפיט אותו ברגע, גם בלי עזרת חיילי הרפאים שלו. אבל זה די הגיוני. אתה לא יכול לפחד ממשהו שאתה לא מכיר ולא יודע שאתה אמור לפחד ממנו. לרגע חשבתי ששיידי ימות מיידית אבל נתנו לו זמן איכות עם אינדרה |מלכה|. אני מתה עליה, כזאת מלכה בכל צעד שלה.
מצד שני, אני טיפה'לה מאוכזבת שלא ראינו מאבק אימתנים בין שני האגוטריפים האלה.
4. מאדי - יואו, איזו צנונית. הילד החדש דפק לניקי מפתח ברגים בראש והוא מחכה לחיוך שלך. תחייכי לעזאזל!! חיוכון, אפילו חצי חיוך. חי.
5. הירח המשוגע בא להם בדיוק בזמן. איזה מזל היה שכמעט כולם נמצאים בסנקטום, בדיוק בזמן הזה.
6. גבריאל! יש, סוף סוף הוא הפך לגבר. סחתיין עליו. עכשיו כשגדל לו עמוד שדרה, הוא קיבל ממני הרבה נקודות זכות.
7. שוב אינדרה |מלכה|. הפעם היא מסתכלת על שיידי מלמעלה. זה ברור שהיא זו שצריכה לנצח אותו. המאבק האמיתי הוא ביניהם. אבל הוא עדיין לא סיים את המאבק שלו, זה ברור.
8. אז מסתבר שהתסריטאים לא שכחו את גאיה כי הזכירו את השם שלה יותר מפעם אחת. לדעתי היא תחזור בתור מפתח כלשהו (לא פיזי) למאבק האחרון. להיעלמות שלה חייב להיות הסבר טוב.
9. הסוף!!! אמא! קלארק! בלאמי!
קלארק
ירתה בבלאמי!

אני מניחה שנשמעו הרבה צהלות שמחה (ברחבי העולם/ בחדר של דילן) כשראו את בלאמי שוכב מדמם. אבל קלארק התמהמה מידי. כל הקשקשת איתו ושלו כשהיא היתה יכולה לירות בו מוקדם יותר, לקחת את המחברת ולהספיק להגיע לגשר. בסוף היא הספיקה רק שניים מתוך השלושה, ואת הדבר הכי חשוב היא השאירה מאחור כדי ששיידי יעלעל בו

בכל הסצינה הזאת של קלארק ובלאמי, תהיתי איפה אינדרה ולמה היא לא מתערבת. האם גם היא היתה בין העוברים בגשר? כנראה פספסתי את זה.
וגם - אם כולם עברו בגשר, אז מי נשאר להגן על האומללים שנשארו בסנקטום? או שבשלב הזה הם הופכים להיות סתם ניצבים ולכן אין בעיה להיפטר מהן.
10. אבל אני לא חושבת שבלאמי מת באמת. יחיו אותו כדי שהוא יראה איפה הוא טעה ואז כולם יוכלו להגיד לו - אמרנו לך.
11. הסצינה של קלארק בוכה בגשר היתה לא טובה. זה היה נראה כמו סצינה מאיזה סרט אייטיז ממש גרוע.