אהאהאהההההההההההההההההההההההההההה מהההההההההההההההההההה לאאאאאאאאאאאאא
אמאלה ואני חשבתי שהדבר הכי מרגש (מלשון גורם רגשות, לאו דווקא טובים) היה ג'וזי! (כאילו ג'וזי כן היה רגש חיובי)
די נו אנשים פה החלימו מדברים יותר חמורים נכון? נכון?????????????
אוקי אני אנסה מהתחלה
קלארקו מגיעים לבלגן בסנקטום וקלארק מיד מבינה שראסל הוא שיידי. לקדוגן אין סבלנות לשטויות הפרימיטיביות שלו והצבא הבלתי נראה שלו מחסל את כל השומרים של שיידי. לרגע שכחתי מהגוסט מוד ולא הבנתי מה לעזאזל איך קדוגן מרים ידיים ויורה לייזר ממתי יש לו כוחות על כאלה

ואז הם צצו ונזכרתי בקיומם. מרפי תוהה לגבי התלבושת של בלאמי - נקודה לכולם.
קדוגן משפד את שיידי אבל לצערנו לא הורג אותו (למרות שבפגרה האינסופית הזאת והרבה בדיחות פמוטים אני כבר לא מסוגלת לשנוא אותו

) וקושר את אינדרה איתו.
קלאקרו הולכים לחפש את הלהבה ולוקח להם המון זמן יחסית לזה שזה ממש קרוב. רייבן ומרפי הצחיקו אותי כשרייבן אומרת לו "גוד ג'וב" על הבלגן שנהיה בסנקטום בכמה ימים שהם נעדרו, ומרפי מחזיר לה עם זה שהחברים שלהם שבויים ובלאמי משוגע - גוד ג'וב גם לך

וגם מרפי עשה לנו ריקאפ על מה קרה עד עכשיו, תודה, זאת עונה מבלבלת.
וצרה חדשה מתחילה - שמש אדומה. ומישהי באה לבקר את גבריאל - ג'וזי. יאיייייייייייייייייייי

קצת קיוויתי האמת שאם היא כבר תחזור זה יהיה להציק לקלארק כי הן נהדרות ביחד ולא כזה אכפת לי מגבריאל, אבל זה עדיין היה כיף. קצת התבאסתי שזיהיתי את השם של בכתוביות ונהרסה לי ההפתעה, אבל הופתעתי בכתוביות אז לא נורא. אניוואי גבריאל רואה את ג'וזי ומבין שהשמש האדומה מגיעה. ג'וזי מנסה לשכנע אותו לתקן את הלבה ולקחת אותה על עצמו ולהיות הגיבור של המין האנושי וגם לפצח את הקוד שהוא מנסה כבר שנים לפצח. מאד מפתה. ג'קסון חושב שהוא משוגע כי הוא מדבר עם עצמו.
קדוגן מקשקש לבלאמי על זה שהם נעלים יותר כי להבדיל מהדיסייפל שמחונכים ככה מיום הוולדם הם הכירו מה זה חיים אחרים ואהבה, וההקרבה שלהם גדולה יותר, יאוו די כבר. אוף היום לא כעסתי על בלאמי ממש עצוב לי עליו. הוא באמת באמת מאמין בקשקוש הזה שהוא מציל את המין האנושי. וגם באמת רוצה להגן על החברים שלו, ולא מצליח לעשות את שניהם מן הסתם. אוף מסכן מטומטמם שלי
כמה וואנקרו מנסים להפיל את הדלת של הכור כי הם מתחילים להתחרפן. אמורי מורידה את המגן והחרקים נכנסים והורגים אותם, איכס. בגלל פלישת החרקים כולם רצים גם כן לכור. קלארק מגיעה עם הלהבה ונוגדן לכולם. עכשיו זה היה קצת דבילי כשקלארק דפקה ואמורי לא פתחה כי הם עדיין פחדו, למה קלארק לא אמרה שזאת היא?

אניוואי הדיסייפלס עושים חור וכולם נכנסים. קלארק מחבקת את מאדי. קלארק מביאה לקדוגן את הפליים השבורה. מאדי חושבת שזה לא רעיון טוב בגלל הדברים שהיא ראתה וקלארק מזהירה אותה לא לספר על זה לאף אחד.
רייבן הולכת להחזיר את החשמל ורואה צינור מקולקל. אובייסלי זאת מלכודת של ניקי. ניקי רוצה להרוג אותה, אבל לפני זה מבקשת שתודה. אבל רייבן גם ככה שבורה מכל העניין והיא מודה בבכי בכל מה שהיא עשתה. ניקי מבינה שרייבן סובלת מזה ומחליטה לתת לה לחיות ולסבול. כל הקטע הזה היה צפוי בטירוף ועדיין יפה. ואז הקטע שקלארק אמורי ומרפי רצים לרייבן ומחבקים אותה היה ממש יפה

שיידי משכנע את אינדרה לחתוך את החבלים ולשחרר את שניהם, בזמן שהדיסייפלים מתחרפנים מהליקוי. אחד מהם הורג אחת אחרת. אינדרה מצליחה והורגת את רובם אבל אחד שם קסדה ונעלם. שיידי רואה את עקבות הדם שלו ומזהיר אותה - ואינדרה מסתובבת ומורידה לו את הראש הבלתי נראה שלו. יאסס קווין!!!

הרעתי למסך. וכל זה כשהשמש האדומה גורמת לה להזות את אמא שלה משתחווה לשיידהדה כדי להציל אותה.
אינדרה לא הורגת את שיידי כי הוא גם ככה פצוע. חבל. הוא עוד ישוב. מי שלא מת פה עושה צרות אחכ.
ואז כולם מגיעים חזרה. גבריאל בעידודה של ג'וזי מתחיל את התהליך של שחזור הפליים אבל מתישהו המצפון שלו משתלט על ג'וזי והוא יורה בפליים. אופס. קלארק יורה בדוסט וזה שובר את בלאמי. היא מכריחה את קדוגן לקחת אותם לאיפה שהחברים שלהם. הם בכדור האופליין שרק הוא יודע את הקוד. כולם כבר נכנסים. קלארק משאירה את בלאמי מאחור כי הוא עשה את הבחירה שלו

ואז בלאמי קולט את ספר הציורים של מאדי. שיט לא טוב. קלארק קולטת את זה. היא דורשת שיתן לה את זה. הוא מסרב. יאו בלל אידיוט לאאאאאא. היא יורה בידסייפל אחד. בל עדיין שטוף מוח מידי

היא מכוונת את האקדח עליו. היא מתחננת שלא יגרום לה לעשות את זה. הוא אומר שהוא הכי החבר טוב שלה אבל אתה כבר לאאאאאאאאאא כי אתה מקולקלללללל

ואני צורחת על המסך נכון שהוא אידיוט אבל תירי לו ביד!! ברגל!!!!! משהו לא קטלני!!!!! תירי לו ביד קחי את הספר ותברחי גאדדמט!!!!!
ואז היא יורה בו. ישר ללב. קפצתי בתדהמה. נראיתי ככה בחיי -

והיא נכנסת לאנומליה בבכי

ובלאמי מדמם על הרצפה מכל מקום אעהה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

די נו אנשים החלימו מדברים יותר גרועים פההההההההההההההההההההה הוא חי אני אומרת לכם!!!!! חי!!!!!!!! זה לא הסוף!!!! הוא לא ימות בלי קלוז'ר עם אוקטביה ואקו!!!!!