ה-100 עונה 4

Shiri from the block

Active member
בדיוק כשחשבנו שאוקטביה מתחילה דף חדש, היא חוזרת למה שהיא יודעת לעשות הכי טוב (אבל הם התחילו!).
שוב בגידות, שוב הפרת בריתות, שוב מלחמה. זה קורה כל כך הרבה שאין כבר מה לכתוב.
ג'אהא ממשיך להטיף עם כל מיני משפטי מטופשים. הוא מנסה לכפות על הצעירים שהחליטו להישאר מאחור להצטרף לבונקר.
הרפר מחליטה להישאר מאחור יחד עם ג'ספר, הג'ינג'י המעצבן, ועוד כמה לא חשובים.
קלארק אומרת שרק מפקדת יכולה להועיל נגד מלחמה והיא מוכיחה שיש לה דם שחור.
בזמן ההתעלות האמא המפגרת שלה (סליחה) הורסת הכל, ואינדרה מציעה שנציג מכל שבט ילחם, והמנצח יזכה בבונקר.
אמורי מופתעת שלא נטשו אותם מאחור, והיא ומרפי מצטרפים. רייבן שממשיכה להזות את בקה נשארת מאחור, ומחליטה לטוס לחלל.
רגע לפני מלחמת השבטים הגדולה, אוקטביה :love: מופיעה, וברור שהיא זו שהולכת להיות הנציגה של סקייקרו.

רק עוד פרק אחד להיום. קשה לעצור פה.
"זה קורה כל כך הרבה שאין כבר מה לכתוב." - מסכימה לגמרי.. יש פה הרבה אלמנטים שחוזרים על עצמם, זה קצת מעייף.

Shiri from the block

Active member
@reasonforall @Shiri from the block

שתדעו לכם שאחרי הפרק של מחר יש פגרה של 3 שבועות אז אתם חייבים להגיע איתנו לפרק הסיום! יש לכם חודש וחצי, תתכננו את הזמן בהתאםB-|
אני אספיק!!
התחלתי את עונה 5 אתמול! Im on it!💪

דילן וסהר צודקים, אני אויבת!

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
דווקא אמורה להיות אפשרות להוסיף סקר, אולי רק בהודעה ראשית?
התרשמתי מאד מההשקעה 👋👋
קשה לי לענות עכשיו על עונה 4 בלי להתייחס לעתיד:-D אז אני רק אגיב על מה שאת כתבת (בהתייחסות לעונה 4)

ברוך שפטרנו/אמן תמותו במהרה - די מסכימה עם ברוך שפטרנו|כן| והייתי מעבירה את ריילי לעמודה הראשונה איזה אידיוט:-D
לא אחסיר שינה אם ימותו/מתו - דיייי נו בלאמי של עונה 4 נסיך אפילו את הסכמת על זה|פנים| ומי זה ברין? השאר כן|כן|
סתם מכוערים שמציקים לי בנוף של דמויות יפות - מונטי ואמורי לא שייכים לעמודה 3B-| ומי דהפאק זה דילאנו? השאר כן|כן|
מוכנה להקריב אותם כדי להשיב דמויות אהובות - קיין והארפר לא! אמרסון שייך לעמודה הראשונה!. מי זה בייליס? השאר כן|כן|

רגע את כל זה עשית דרך הטלפון?:-0:-0 או שבכל מחשב גם מחובר לך כינוי אחר?

1. ריילי אידיוט אבל בעיקר מיותר.
2. אני יודעת שאת נוטה לשכוח אבל בלאמי טבח בצבא של אינדרה ואחראי למוות של לינק
#לא_נשכח_ולא_נסלח
3. בירן= הבלונדה המציקה שדרשה מקיין להצליף באבי.
4. דילאנו = החסר עין ששלח את פ'ין לטבוח בכפר של לינקולן כשעבד עליו שקלארק ושות' נמצאים שם.
5. בייליס = הגראונדר שאמורי הקריבה וגרמה למוות שלו במעבדה של בקה.

Spacewalker_021_(Byrne).png DelanoCrop.jpg Capture.JPG

6. מסתבר שבאחד המחשבים הייתי עדין מחוברת לכינוי הישן וזה המחשב שלקחתי איתי לעבודה היום.

didalf

Well-known member
ריילי מעצבן אותי יותר ממה שמגיע לו בגלל שהצילו אותו על חשבון המים וזה התברר מיותר:-D
2. אני יודעת שאת נוטה לשכוח אבל בלאמי טבח בצבא של אינדרה ואחראי למוות של לינק #לא_נשכח_ולא_נסלח
באמצע עונה 3!!!!!!!!!!! כל חצי שני של עונה 3 + עונה 4 הוא מכפר על זה. אפילו את הסכמת על כל מיני דברים שאמרתי שהוא חמוד!

4. דילאנו = החסר עין ששלח את פ'ין לטבוח בכפר של לינקולן כשעבד עליו שקלארק ושות' נמצאים שם.
אה וואי איזה אנשים נידחים:-D

Shiri from the block

Active member
2. אני יודעת שאת נוטה לשכוח אבל בלאמי טבח בצבא של אינדרה ואחראי למוות של לינק
#לא_נשכח_ולא_נסלח

צפה בקובץ המצורף 2034 צפה בקובץ המצורף 2035 צפה בקובץ המצורף 2036

6. מסתבר שבאחד המחשבים הייתי עדין מחוברת לכינוי הישן וזה המחשב שלקחתי איתי לעבודה היום.

נכוןןןןןןןןן אני כל הזמן מנסה להחדיר לעצמי לראש את מספר 2 :-D
זה ממש טיפול פסיכולוגי מה שאני עושה לעצמי בנוגע לבלסמי חחחח

*עריכה*
טפו על בלסמי

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
נכוןןןןןןןןן אני כל הזמן מנסה להחדיר לעצמי לראש את מספר 2 :-D
לא!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא היה אידיוט, עשה טעות נוראית, כעסנו עליו באותם פרקים שבהם הגיע לו כעס ומאז הוא כבר עונה וחצי מכפר על זה ואנחנו אוהבים אותו שוב.

Shiri from the block

Active member
דווקא אמורה להיות אפשרות להוסיף סקר, אולי רק בהודעה ראשית?
התרשמתי מאד מההשקעה 👋👋
קשה לי לענות עכשיו על עונה 4 בלי להתייחס לעתיד:-D אז אני רק אגיב על מה שאת כתבת (בהתייחסות לעונה 4)

ברוך שפטרנו/אמן תמותו במהרה - די מסכימה עם ברוך שפטרנו|כן| והייתי מעבירה את ריילי לעמודה הראשונה איזה אידיוט:-D
לא אחסיר שינה אם ימותו/מתו - דיייי נו בלאמי של עונה 4 נסיך אפילו את הסכמת על זה|פנים| ומי זה ברין? השאר כן|כן|
סתם מכוערים שמציקים לי בנוף של דמויות יפות - מונטי ואמורי לא שייכים לעמודה 3B-| ומי דהפאק זה דילאנו? השאר כן|כן|
מוכנה להקריב אותם כדי להשיב דמויות אהובות - קיין והארפר לא! אמרסון שייך לעמודה הראשונה!. מי זה בייליס? השאר כן|כן|

רגע את כל זה עשית דרך הטלפון?:-0:-0 או שבכל מחשב גם מחובר לך כינוי אחר?
אני תוהה לעצמי באיזה עמודה היית שמה את מונטי ואמורי.
אני חושבת שמונטי דווקא חמוד חח
אמורי אבל יכולה להיעלם לה.
וואי ואמרסון לגמרי שייך לעמודה הראשונה!

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
אני תוהה לעצמי באיזה עמודה היית שמה את מונטי ואמורי.
אני חושבת שמונטי דווקא חמוד חח
אמורי אבל יכולה להיעלם לה.
וואי ואמרסון לגמרי שייך לעמודה הראשונה!
אף אחת מהעמודות האלה אני אוהבת את שניהם.
את מונטי אוליייייי בעמודה של אנשים שאני מוכנה להקריב בשביל להחזיר אחרים, אבל גם לא ממש.
את אמורי אני אוהבת ממש.

Shiri from the block

Active member
כן, אני|זורו|
היא גם יורדת עליי כל הזמן מתישהו פשוט הפסקתי לפחד ו to own it :-D
:-D :-D
לא יודעת. נראה.
היא אמרה לי גם שבגלל השחקן של בלסמי לקסה כבר לא בסדרה אז או שהיא שיקרה לי כדי שאני אשנא אותו,
או שזה אמת ואז אני באמת צריכה לשנוא אותו :-D

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
:-D :-D
לא יודעת. נראה.
היא אמרה לי גם שבגלל השחקן של בלסמי לקסה כבר לא בסדרה אז או שהיא שיקרה לי כדי שאני אשנא אותו,
או שזה אמת ואז אני באמת צריכה לשנוא אותו :-D
שקר וכזב.
היא עזבה כי היא שיחקה בסדרה אחרת.

Shiri from the block

Active member
אף אחת מהעמודות האלה אני אוהבת את שניהם.
את מונטי אוליייייי בעמודה של אנשים שאני מוכנה להקריב בשביל להחזיר אחרים, אבל גם לא ממש.
את אמורי אני אוהבת ממש.
באמת? מה את אוהבת באמורי?
אם כבר את אקו אני מחבבת וגם על זה דילן יורדת עלי :-D
אני חושבת שהיא כוסית ולגמרי הייתי עושה אותה|מאוהב|
וגם שהיא סבבה סך הכל, אבל שוב זה גורם לדילן לקרוא לי אוייבת אז אני כבר לא יודעת את מי לאהוב ומי לא :-D

נערך לאחרונה ב:

Shiri from the block

Active member
שקר וכזב.
היא עזבה כי היא שיחקה בסדרה אחרת.
כן אבל הבנתי שהיא כן רצתה לשלב בין הסדרות..
לא יודעת. לא יודעת כבר כלום.
אני רק יודעת שאני מתגעגעת אליה ואני כל יום רואה סירטונים שלה ושל השחקנית ביוטיוב חחח

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
באמצע עונה 3!!!!!!!!!!! כל חצי שני של עונה 3 + עונה 4 הוא מכפר על זה. אפילו את הסכמת על כל מיני דברים שאמרתי שהוא חמוד!
אני לא הסכמתי על כלום, סתם זרמתי איתך כי את אוהבת אותו ולא רציתי שתיעלבי לי ותתאבדי. אני לא מכירה אותך מספיק טוב.
ש. בלוק לא מקבלת את אותו היחס וזה שהיא באה לפה לכבס את הכביסה המלוכלכת שלה ברבים. היא תשלם על זה.

Shiri from the block

Active member
ריילי מעצבן אותי יותר ממה שמגיע לו בגלל שהצילו אותו על חשבון המים וזה התברר מיותר:-D

אה וואי איזה אנשים נידחים:-D
איך היא בכלל זוכרת את האנשים האלה אין לי מושג :-D
חצי מהשמות של הדמויות הנוכחיות בסדרה אני לא זוכרת 😂😂

נערך לאחרונה ב:
למעלה