ה- 1.9.2006

111שיר

New member
כבר יצאתי

מהגעגועים לבי"ס. אני מתגעגעת לעבודה עכשיו :/

בלינצס17

New member
איך זה הגיע מהר :/

אומנם אני לא רושמת פה המון, אבל אני מסתכלת והרגשתי צורך לרשום בשרשור.. מחר, היום הראשון של הלימודים ואין לנו לימודים, כמה מוזר, מפחיד, כיף, עצוב... אני מלאה בסערת רגשות... כי מצד אחד הכל כל כך חסר לי, כל המסגרת הזו , מצד שני כל כך רציתי לסיים, אבל נראה לי שרק בגלל שאנחנו זוכרים את התקופה האחרונה שלנו בתיכון כתקופה מלחיצה ביותר. טוב, נראה לי שהשלמתי עם העובדה שסיימתי, נראה לי שאני שמחה שאני לא שם יותר אבל אני באמת מרגישה ננטשת כפי שמישהו/י רשמ/ה פה. אין מחר להתארגן יפה, אין לי לקנות מחברות וספרים, אין לפגוש את כולם אחרי החופש הארוך ולראות איך כולם השתנו (במיוחד בחופש בין כיתה ט' לי' כולם כל כך גדלו..) אוף... מוזר... יותר מדי במיוחד לאלה מאיתנו שמתגייסים עוד כל כך הרבה זמן.. (סליחה על ההכללה) אם מישהו קרא את המגילה ובא לו להגיב, או שסתם יגיד שהוא קרא זה יהיה נחמד!

היי ../images/Emo13.gif בערך חדשה כאן... ../images/Emo41.gif

באתי לפורום מזמן אבל רק בזמן האחרון אני נכנסת לעיתים יותר תכופות.. בכל אופן - שלום! נעים מאוד
אני נגה
לגבי ה-1 בספטמבר... קבעתי לפני יותר משבוע שיעור נהיגה לבוקר הזה. והיה מוזר. מאוד מוזר. איך אפשר לקבוע שיעור נהיגה ביום הראשון לבית ספר?? אני לא מתגעגעת. בינתיים. אני יודעת שאני אתגעגע אבל כרגע אני עדיין אוספת כוחות שאיבדתי במהלך הבגרויות.. אני שמחה שיש לי חופש, זמן לנשום, לכייף, לעשות מה שבא לי.. אבל אני יודעת שזה יהייה חסר לי.. אין שום ספק. אני לא יודעת למה אבל אתמול הרגשתי הרגשה מאוד טבעית שהיום אני לא הולכת. לא יודעת, כל השנה דיברנו על זה שזו השנה האחרונה ואחרי הבגרות האחרונה הכל נגמר, אז כנראה שכבר הכנתי את עצמי מראש.. אבל עכשיו, כשקראתי את השרשור.. ההרגשה שלי השתנתה.. השפעתם עלי.. חח.. פתאום זה מוזר לי.. חסר לי.. לחשוב שהמנהל האהוב מברך את התלמידים בברכת שנה טובה ואני לא שם.. אין שוקו וקראוסון היום לארוחת בוקר (מחלקים לנו ביום הראשון תמיד) וכולם מתנפלים על זה כאילו לא אכלנו כל החופשה.. אין התרגשות ממורים חדשים וסקרנות להכיר אותם ואת השגעונות של כל מורה.. לא עמדתי שעות אתמול מול הארון ולא חשבתי שעות מה לעשות עם השיער שלי.. אני לא פוגשת את כל החבר'ה שלא ראיתי חודשיים.. טוב, זה לא ייגמר וגם ככה זו כבר מגילה.. אז ביי

אלירן י

New member
פשוט לא יאמן

שה-1.9 זה סתם עוד יום בשבילי :( תמיד הייתי בקושי ישן לילה לפני (בעיקר ביסודי) ועכשיו לראשונה בחיי זה סתם עוד יום רגיל=\ לא יודע להסבר בעע

n o n a m e s

New member
אני תמיד הייתי מבואס יום לפני

אבל באותו יום שרואים את כל החברים יחד החיוך היה חוזר לי...

למעלה