ה- 1.9.2006

ShiRan T

New member
ה- 1.9.2006

מחר. מחר ה- 1.9.06, ואני מרגישה שהזמן טס. מתישהו, במהלך השנה הזו, של י"ב, מורתי האהובה לתקשורת אמרה לנו שעוד נתגעגע לבי"ס (יש דברים שמבינים רק בדיעבד) ולא בדיוק נדע מה לעשות ב- 1.9 הבא. אז הנה, הגיע התאריך המיוחל. או שלא. עכשיו אני יכולה להבין איפשהו שהיא צדקה, שתהיה בנו תחושת "חוסר", בלבול, מוזרות וכד'. גם אצלכם זה ככה? מה תעשו מחר, ב- 1.9 הראשון אחרי י"ב? אתם באמת מרגישים שכל תקופת בית-הספר מאחוריכם, ואתם עכשיו בעולם חדש, ולא מתגעגעים לעבר? שהכל אותו דבר, ואי-ההליכה לביה"ס ב- 1.9 נראית הכי טבעית בעולם? חשבתי אפילו אולי לגרור איתי מישהו וללכת, אבל אין סיכוי. |: בעצמנו צחקנו בתחילת י"ב על י"בניקים קודמים, שבאו לטקס ולבקר. בטח אתחיל להשלים עם גילי המופלג ויום ההולדת ה- 18, ויהיו 22 ימים שאבלבל ת'שכל. טוב, זה לא חדש. מה איתכם? יומטוב לכולנו.

וואלה צודקת../images/Emo77.gif

תמדי אמרו לנו שנתגעגע, אבל מה לעשות, י"ב זאת כיתה נאחסית, והתלוננתי שאני מתה כבר לצאת מהכלא הזה, וגם אם לא הייתי, גם הייתי מתגעגעת, אז העדפתי כן להתלוננן1 אז כן, מתגעגעים, קצת עצוב, אבל מה לעשות? ככה זה.....

light angel

New member
האמת, גם אני התכוונתי

לעשות משהו כמו ללכת לים, או לסרט, בבוקר ככה, כשכולם בבית ספר
רק כדי לקלוט שזהו זה. נגמר. סיימנו. אין יותר, אף פעם. אבל לא יודעת אם יהיה לי כוח, אני חושבת שפשוט אתהפך לצד השני ואמשיך לישון
זה כל כך מוזר, אני לא מצליחה ממש לקלוט. גם אתם מרגישים כאילו "ננטשתם" ע"י מערכת החינוך, נזרקתם הצידה? כאילו, זהו, סיימו איתכם, אתם לא חלק מזה יותר? מוזר לי. מה שכן, אני כל כך שמחה שהלחץ של הציונים הסתיים. כל כך. זו הקלה ענקית שאין יותר מבחנים, תעודות, בגרויות. ברוך השם, שהביאנו והגיענו לזמן הזה. אמן.

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאמן../images/Emo77.gif

יש הקלה שחבל!!!!! אני ממש שמחה מצד אחד שסיימתי עם הבית חרושת לציונים הזה, ועכשיו מתחיל הבית חרושת ל
.... וכן, משרד החינוך הזה נטש אותנו!!!!! ארררררררררררררררר
זהו, לאפחד לא אכפת מאיתנו יותר

ShiRan T

New member
נכון, כבר קל יותר ללכת לאבא, או אמא

והכי אהבתי את י"ב |:

ShiRan T

New member
פוי..

בי"א היו לי חמש בגרויות, וכבר שומדבר לא הפריע לי בי"ב אחרי י' וי"א, התרגלנו, היו לנו דווקא פחות שעות במערכת מאשר בי' וי"א, והיו לנו הפרש של שבוע בערך בין כל בגרות לבגרות. רק זה לא אומר שלמדנו |: אבל אהבתי את י"ב, הרגשתי "מלאה" בהרבה פנים, בזכות האנשים שהיו סביבי, הלימודים, והיא עברה מהר
באמת תקופה יפה O:

SuGaRBabe1

New member
מחר? עוד לא ברור בדיוק

אני רק יודעת שאני הולכת לפגוש את מי שהיה אמור להיות הדייט שלי לערב, ופשוט הוא החליט שאנחנו הולכים לבלות את כל היום ביחד... כן זה מוזר. אבל מה אכפת לי :)

mta16

New member
מחר יום שמח ועצוב!

כי מחר יש לי יום הולדת...(כן כן ביום הראשון של שנת הלימודיים..רק שמעכשיו זה יום רגיל בשבילי..). אז באמת יהיה מוזר לא ללכת לבית ספר , כי אני רגילה לחגוג את היום הולדת בבית ספר... גם בכלליות יש לי הרגשה של געגועיים רבים לבית ספר , זה קצת מבאס לא ליסוע בהסעה ולפגוש את כולם שוב...

keren007

New member
אני דווקא ממש שמחה מזה ../images/Emo9.gif

לא מתגעגעת בגרוווווווווווש אני שמחה ומאושרת שאני לא חוזרת יותר למקום הזה
אי ההליכה נראה לי הדבר הכי טבעי בעולם ומה שאני עושה מחר בבוקר זה עבודה, צריך לעשות קצת כסף

אני באה לבי"ס ואז נוסעת ליםםםםםםם

איזה כיףףףף........ יהיה מצחיק לראות את הי"בתים החדשים......... אני אבוא עם חולצת המחזור שלי.........

A N I g M A

New member
ברור שאני מתגעגעת!

כבר כשאמרו לנו לפני הצגת הסיום שנתגעגע - התגעגעתי. כל השנה ניסינו להפנים שעוד מעט הכל נגמר, ורק כשחזרנו הביתה אחרי המסיבה-של המסיבת סיום הבנו. אבל מה, בצפר שם, אפשר לבקר והכל בסדר:]

למעלה