ה ת פ ק ד ו ת!

De-Panther

New member
שאלון נחמד ביותר../images/Emo9.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

והנה התשובות שלי שם: אורן גיל: 18 וחצי מיקום בדרך כלל*: בבית... אבל אם לא אז אני בצבא... או בדרך לצבא או מהצבא... בעיקר בדרך לצבא ומהצבא... יותר מידיי שעות נסיעה ביום
עיסוק נוכחי**: צבא... ג'ובניק... ועוד כזה בטלן שלא עושה כלום כל היום... טוב אז לא בידיוק... זה אולי נראה שאני חפשן... אבל אני עושה מספיק
קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? להפך מגיע/ה לאיילון?*** ברור מה שלומכם?**** פסדר... יש קטינה כלשהי שמשגעת אותי כבר יותר מידיי זמן... לפעמים זה טוב ולפעמים כמו עכשיו אני מרגיש דיי תקוע...

PopPy

New member
טוב, אני.../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif

שם: אתי גיל: 18 פחות חמישה חודשים.
מיקום בדרך כלל: בת-ים [עם נטיות תל אביביות] עיסוק נוכחי: תלמידה (!!). אני מגיעה לבי"ס די הרבה, וניגשת למבחנים והכל ^^. התואר בהשהייה של שני סמסטרים, כדי לגמור 15 בגרויות של השנה בשקט.
קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? להפך! משאירים את הביסקוויט לסוף.
מגיע/ה לאילון? כן. למרות הכנס באפי ולמרות הכל, אילון זה אילון. אבל תזיזו את התאריך ;_; מה שלומכם? בסדר כזה. קצת עייפה, קצת עמוסה, קצת מתוסכלת. יעבור.

PopPy

New member
אה, ואת הכי חשוב שכחתי..!

הייתה עוד סיבה להתפקדות הזו, ואם יהיה לי מספיק זמן ומספיק מוזה, עד אילון תגלו אותה.

Knotted String

New member
דיליי.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

שם: ענת. גיל: 17.9, לפי האורטופד שהייתי אצלו לפני יומיים. מיקום בדרך כלל: שֹהם. עיסוק נוכחי: תלמידה/ראש"גדית לשעבר/צוות פיתוח הדרכה בהתהוות. [ותלמידת קולנוע מתוסכלת ביותר.] קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? קודם הביסקוויט. מגיע/ה לאיילון? נראה לי... אם שניש תסיע אותי.
מה שלומכם? ככה. לא מדברים על זה.

ketty the sheep

New member
מתפקדת! <אח, הקונוטציות>

שם: קטיה. גיל: 18.
מיקום בדרך כלל: בחמישה השבועות האחרונים - רמות שפירא (חור מקסים למדי ליד ירושלים), בשביל קורס בצבא. ביום ראשון אדע איפה אני הולכת לגור בשנתיים הקרובות (wish me luck? ^^). עיסוק נוכחי: מורה חיילת! (ביום שלישי יהיה לי שרוך. D:) קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? מי אוכל את הביסקוויט קודם? פריקים. מגיע/ה לאיילון? האיי! ^_^ מה שלומכם? מצוין! אבל כואבת לי השן, שוב. ורופאי שיניים של צבא זה בטח עסק מפחיד.

gp53

New member
פפפ

|הדגששם: גילי גיל: 17.3 החל ממחר מיקום בדרך כלל*: גדרות, או בשלל טיולים ברחבי הארץ עיסוק נוכחי**: תלמידה ;; קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? מלמעלה, רגיל נו. אבל במיקרו הכי טוב
מגיע/ה לאיילון?*** אה, נראה
מה שלומכם?**** היה יכול להיות יותר טוב

Black and Blond

New member
אע

שם: דליה. גיל: 16 ושבעה חודשים. מיקום בדרך כלל: קדימה (במכון כושר, בבית וכאלה) או בביצפר. קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? להפך, אבל לא כי הביסקוויט טעים יותר*-8 זה פשוט הכי נוח ככה
מגיע/ה לאיילון? לודעת.. אולי? מה שלומכם? מייגע. אני לא חושבת שהיה סוף שבוע שבו לא הייתי צריכה ללמוד מ..סוכות. ואין לי כווווח. ואני חייבת לעשות היום משהו מעניין, יש רעיונות?:X

Me 4eVer

New member
שבע המפקדת!../images/Emo98.gif

(אני בטח לא באמת שבע, אבל אין לי כוח לספור) שם:דניאל גיל:18 וחצי! אפילו יותר :X מיקום בדרך כלל:בט"ר ניצנים
, בקרוב בה"ד 11 צריפין, בקרוב קצת פחות בסיס חיל הים(!) חיפה(?). עיסוק נוכחי: טירונית לתפארת מדינת ישראל!
קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך?לא להפך מגיע/ה לאיילון?כן!!!!!!! (אבל בטח לא
) מה שלומכם?עייפה קצת, היו לי הרבה טירטורים הבוקר, ועצבנית קצת מאותה סיבה.. אבל שמחה כי אני בסכ"ה בבית והכל... וקצת באסה כי פתאום חשבתי שיש לי עוד נורא קצת ימים לטירונות ודווקא התחלתי לא לסבול שם ואני בטח אתגעגע. אבל בקרוב קורס, ואז חיל הים.
ובכל מקרה יהיה נחמד להיות תקועה במקום שהוא לא ניצנים.. כי די מגעיל שם. אבל אנשים נחמדים..!! אז אני לא סגורה על זה. אני גם עייפה מידי לחשוב על זה. נגיד ש..... בסדר!

קולולו../images/Emo13.gif

שם: שקד קאופמן (או בשמי הספרותי\משמש לחיבורים באנגלית משנה שעברה: לוז תאג'יר [והמבין יבין
). גיל:17 וכמה ימים
. מיקום: מתחלק בין ראשל"צ למקווה. גר פה והכל, אבל לומד במקווה, אז אני הרבה שם
. עיסוק נוכחי: מובטל
אבל גם תלמיד יב' (מה שנה הבאה אין אלי
אין מדשאות
אין חול גנוב וכבשים שנעלמו
) קרמבו: הממ הביסקוויט קצת טוב יותר, אז אני שומר לסוף - הכי כיף זה להשטיח את העטיפה
מגיע לאיילון: כן
מה שלומי
שלומי בסדר
תואור קצת תפוס, אבל לא נורא... אני הולך לראות את הסרט הרביעי היום
ושלשום ראיתי חתונת רפאים ואתמול זוג משמיים... סרטים זה מהנה
. שיהיה שבוע טוף

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif מתפקדת ^__^

שם: הומ לפעמים זה אורה..
גיל: 6!=) מיקום בדרך כלל*: אי שם בחור בדרום עיסוק נוכחי**:סוג של שנת שירות( מכינה קדם צבאית) קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? הפוך!
מגיע/ה לאיילון?*** כן!!!! ^__^ מה שלומכם?****ואוו. שלומי ממש ממש נהדר היום אני בהיי טבעי . ראר.

אהוי מייטס!../images/Emo66.gif+../images/Emo118.gif

(ביחד האייקונים מרכיבים פיראט. בערך.) שם: לירן. גיל: 16 ורבע+10 ימים. מיקום בדרך כלל: פ"ת. עיסוק נוכחי: נסיין תנוחות שינה מתקדמות על כיסאות בית ספר. קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? להפך. מגיע/ה לאיילון? חארות, לא
. וממש רציתי. מה שלומכם? נאמ, כואב לי. בעיקר בגב וברגליים, אם לדייק. בסה"כ מרוצה למדי מהחיים, יש לציין.

למעלה