ה ת פ ק ד ו ת!

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif

מה זו ההתדרדרות (איזו מילה מעצבנת) של הירידה עלם וכתיבה בעברית? |תמוה|

Kryptonite

New member
Me.../images/Emo168.gif

שם: צחי גיל: 16 וחצי מיקום בדרך כלל*: ראשל"צ עיסוק נוכחי**: תלמיד/מומחה בריטני לכל הדיעות. קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? כאילו, ברור שרק הביסקוויט. :) מגיע לאיילון? כמובן. מה שלומכם? מצויין, ותודה ששאלתם.

De-Panther

New member
../images/Emo6.gifחשבתי שכתבת שם..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בעיסוק שלך "תלמיד/ה" ולא הבנתי למה הוספת את ה-ה אבל משום מה זה נראה לי לכמה שניות מאוד הגיוני

מתפקדת

שם:הדס גיל:19 מיקום בדרך כלל*:בצבא או בית עיסוק נוכחי**:חיילת בצבא הגנה לישראל תפקדי יש לכמה רכזת כוח אדם מש"קית קורסים ופקידה של איזה סא"ל קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? להפך יאמי קרבו מגיע/ה לאיילון אם אני יכול אני יבוא מה שלומכם? שלומי הכול טוב מה איתך?

שלוש(../images/Emo35.gif)

שם: צביקוס גיל: 17 מיקום בדרך כלל*: ירושלים עיסוק נוכחי**: יוד בת. קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? ההפך מגיע/ה לאיילון?*** כן מה שלומכם?**** טוב, תודה. פירוט
אני רוצה לדעת את המיקוד המדוייק ל006. שלום שלום לפלשתין

As I Am

New member
הממפף. ../images/Emo103.gif

שם: לין. גיל: 18. מיקום בדרך כלל: רמת-גן. חה! :> עיסוק נוכחי: הממ, לפני גיוס..? בטלה והכל. עודמעט עבודה, סעמק. ;; קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? להפך. מגיע/ה לאיילון? אולי. מה שלומכם? ככה. Been better.

שניש

New member
*מתפקדת*../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

שם:שני,למי שלא הספיק לקלוט
גיל:17 ^^ מיקום בדרך כלל*:מול המחשב בחור נידח-שוהם.לפעמים גם הולכת לבית ספר :X עיסוק נוכחי**:תלמידה וזונת צמרת בזמני החופשי
קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? הבידקוויט וזורקים את השאר ^^ מגיע/ה לאיילון?***מקווה ממש שכן,כל הסמינרים\טיולים\מפגשים מתערבבים לי :-\ מה שלומכם?**** בעעע.

S.Riddle

New member
Hai, dekimashita ~

שם: טוֹפוּ \ לירון. גיל: 18 וחצי. מיקום בדרך כלל*: רמת-גן\תל-אביב\רחובות.
עיסוק נוכחי**: מלש"בית. מתגייסת ב-18.12 לתפקיד מאבחנת מחקר.
קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? מהפתאום, קודמכל הקרם. משאירים את העוגייה לבסוף~~ מגיע/ה לאיילון?*** טירונות?
מה שלומכם?**** בסדר, אני מניחה? חולה ומסכנה, אבל אני הולכת עכשיו לראות את ג'וני דפ, אזז.

thebaby

New member
rehovot?|help|

why? did u know? there is rechovot beach in delaware US. =] i saw someone with the shirt....

S.Riddle

New member
יש לי שם חברה. ^^

שלא לציין חנות מאנגה ואנימה חדשה עם אחלה מחירים. חוף רחובות?
אוקי, עכשיו זה הזוי. נגמרו להם השמות הנורמליים או משהו? oO;

As I Am

New member
יש בהונג-קונג רחוב בשם ירדן../images/Emo103.gif

זה נראה קשור איכשהו, נו. o.o

De-Panther

New member
יש בצרפת עיר בשם...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

פאריז!! הייתם מאמינים?? בצרפת יש עיר בשם פאריז!!

thebaby

New member
what r u doing here?|help|

and at the amish area they have towns called "Intercorse" and "birn in hand" and stuff like that... but i was in quinto VA... if that how u spell that. top that!

Night line

New member
כאן המפקדת!../images/Emo124.gif

שם:הדס
מיקום בדרך כלל*: אצל חבר שלי או בבסיס עיסוק נוכחי**: אממ בלאט? צבא, כן.
קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? קודם הבסקוויט אינדיד
מגיע/ה לאיילון?*** יתכן מה שלומכם?**** משתנה, טוב עד טוב מאוד השבוע- ותודה ששאלת

Misery Of Life

New member
../images/Emo127.gif

שם: קובי. גיל: 15 ושליש, בערך מיקום בדרך כלל: בת ים. עיסוק נוכחי: תלמיד כיתה י'. קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? להפך. מגיע/ה לאיילון? מקווה שכן. מה שלומכם? יכול להיות טוב יותר, הרגשה כזאת מעצבנת שהחיים שלי הם לא באמת חיים, והחששות לפני המבחנים של בר אילן בשני ובשישי לא ממש עוזרים לי. בנוסף, ההורים שלי רוצים לעבור לרחובות

^_^../images/Emo19.gif

שם:יעל גיל:15 ככה.
מיקום בדרך כלל*:הוד"ש עיסוק נוכחי**:תלמידה ומד"צית.
קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? לא אוהבת קרמבו. אבל אם כבר, אז רק הבסקוויט. מגיע/ה לאיילון?*** לא. אני בפריס.
מה שלומכם?**** בסדר. קצת עייפה. *אם בי"ס אז כיתה, אם מלש"ב אז מתי ולאן, ואם חייל - תנחומי. אה, ומה אתם עושים שם אם אתם סתם בטלנים שלא עושים כלום כל היום - תמותו. **לא, אם אתם בסין, ארה"ב או לונדון כרגע (..) זה לא נקרא מיקום בד"כ. >.< ***התשובה האפשרית היחידה היא כן, כל תשובה אחרת לא תתקבל. ****תפרטו.

למעלה