ה ת פ ק ד ו ת!

painapple

New member
מתפקדת..

שם: ענבר גיל: זקנה מתפוררת מיקום בדרך כלל*: קריה? עיסוק נוכחי**: מחשבית קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? רק ביסקוויט, לא אוהבת קרמבו מגיע/ה לאיילון?*** בתקווה מה שלומכם?**** שלומי עייף

Jelly Beans

New member
אני קיימת. חלקית. ../images/Emo60.gif

שם: שיר גיל: 18 וקצת מיקום בדרך כלל: קסריה עיסוק נוכחי: מתבטלת קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? להפך. הביסקוויט שומרים לסוף מגיע/ה לאיילון? נואפ מה שלומכם? סביר עד אחלה

Elsewhere

New member
הו אתי, עשיני! ../images/Emo99.gif

You squishy you!
שם: הממ.. רז!
גיל: עוד חודש [בדיוק] בן 16. אם אתם רוצים לדייק, אז עוד ארבעה שבועות ושלושה ימים.
מיקום בדרך כלל: אבן יהודה ותל אביב, בעיקר. עיסוק נוכחי: ביצפר. כיתה י'. פויץ קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? למי איכפת? בן&ג'ריז שליטה.
מגיע/ה לאיילון? נראה לי שכן. שאלה טובה. D: מה שלומכם? ובכן, כרגע קצת... מוזר. ראיתי גילמור 222 [:|], אז... מוזר. בכלליות, טוב ולא טוב. תלוי מתי שואלים. למשל, עד יום רביעי הייתי במצברוח נוראי. וכאבה לי הבטן הרבה הרבה
. אבל! חמישי-שישי היה לי מצברוח בשמיים, והייתי מאושר והכל. ועכשיו.. מוזר. :| וזהו, לאדע, לאחרונה אני מוצא את עצמי מסתכל על החיים שלי כמתבונן מהצד הרבה, זה דווקא לא רע. גורם לי לראות דברים אחרת, וזה. המ, נראה לי שזה הכל.

ספרפור

New member
באיחור לא אופנתי../images/Emo3.gif

שם:ספיר גיל:14 מיקום בדרך כלל*:בית? עיסוק נוכחי**:לעשות שטויות קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך?רק הביסקוויט מגיע/ה לאיילון?***לונירהלי מה שלומכם?****פסדר, מה איתך?

למעלה