ה ת פ ק ד ו ת!

PopPy

New member
ה ת פ ק ד ו ת!../images/Emo88.gif

כי שנים לא עשינו את זה, כי אי אפשר לדעת מי פשוט כבר לא כותב הרבה ועדיין נמצא כאן ומי נטש לחלוטין, וכי כולם פתאום גדולים ואני כבר לא יודעת מי בבי"ס, מי בצבא, ומי איפשהו באמצע. אז נא לשרשר: שם: גיל: מיקום בדרך כלל*: עיסוק נוכחי**: קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? מגיע/ה לאיילון?*** מה שלומכם?**** *אם בי"ס אז כיתה, אם מלש"ב אז מתי ולאן, ואם חייל - תנחומי. אה, ומה אתם עושים שם
אם אתם סתם בטלנים שלא עושים כלום כל היום - תמותו.
**לא, אם אתם בסין, ארה"ב או לונדון כרגע (..) זה לא נקרא מיקום בד"כ. >.< ***התשובה האפשרית היחידה היא כן, כל תשובה אחרת לא תתקבל. ****תפרטו.

thebaby

New member
wussup bitch !?|help|

שם:nadav (like duh?) or almighty. or krej. or HIM. w/e dude גיל: 17+ מיקום בדרך כלל*: israel - yavne... here i come !! a few more days עיסוק נוכחי**: when i come back ? psycometri and setting up my life for this month till the army קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? the top than the besquit מגיע/ה לאיילון?*** maybe, propably. מה שלומכם?**** fine, u know... just hanging.... but good stuff r happening. and hey! im on vacation for the past 3 month... whats bad?

Got XD

New member
Krej. ללא ספק.

אתה גרוע כמעט כמוני. אבל רק כמעט. :>

GalBatz

New member
~

שם: גל[בץ]. גיל: 15 ו-10 חודשים פחות שלושה ימים. מיקום בדרך כלל: מזכרת בתיה. עיסוק נוכחי: תלמידת כיתה י' ומד"צית ו'.
קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? שנים שלא אכלתי.
אבל בעקרון קודם את הקצפת והשוקולד כי הביסקוויט מגעיל.-_- מגיע/ה לאיילון? ממש-ממש מקווה שכן, אבל אין יותר מדי סיכויים שזה לא יתנגש עם טיול חנוכה.:\ מה שלומכם? בסדר, קצת מבואסת מהעובדה שיש מבחן במתמטיקה מחר ואני יודעת שגם אני אחרוש כל היום, וזה מה שאני אעשה, אני עדיין אכשל כי אני לא מבינה כלום.

HuGo Hell

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo1.gif

שם: אופיר. גיל: 17. מיקום בדרך כלל: רעננה? :X עיסוק נוכחי: תלמיד, נכון לכרגע. קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? להפך! מגיע/ה לאיילון? כן. מה שלומכם?: עייף למדי, חזרתי כרגע מבי"ס ואין לי כוח לזוז ויש לי מלא דברים לעשות |:

ybenor

New member
לא כותבת אבל קוראת

אז נא לשרשר: שם: יעל גיל: 14 מיקום בדרך כלל*: אמממ בצפר בבוקר ובית וחברות בשאר עיסוק נוכחי**: לומדת קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? ברור שקודם הביסקוויט מגיע/ה לאיילון?*** לא למה? מה שלומכם?**** הכל טוב מה איתכם?

../images/Emo45.gif ../images/Emo57.gif

כלומר, הנני כאן
שם: אור גיל: 18 וחודשיים ויומיים. מיקום בדרך כלל*: בית חנניה. עיסוק נוכחי: כלבויניקית (כלומר: "עבודה שחורה לכל דורש") במפעל של אבא שלי. קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? ביסטקוויט קודם *מיוחדת* מגיע/ה לאיילון? כן
מה שלומכם? הכל בסדר. די משעמם לי ואני די עייפה - אבל חוץ מזה אחלה בחלה

Gizmo16

New member
אתי כפארה עלייך../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

שם: קסם
מיקום בדרך כלל: בבית
עיסוק נוכחי: בטלנים שלא עושים כלום, ואם את רוצה שאני אמות תצטרכי לעזור לי
קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך?בלי הביסקוויט בכלל, דיאטה בלי פחמימות ריקות.
מגיע/ה לאיילון?המממ.... שניה.... תני לי לחשוב. טוב, אני אחשוב על זה ואחזור אלייך
מה שלומכם? אחחח נהדר, הציפורים מצייצות, הדחפורים חופרים דברים בשדות, התנור שורף את ההמבורגרים והכל נפלא

Got XD

New member
Ghost man on third.

שם- לימור. גיל- 18, וקצת יותר מ-'וחצי'. מיקום בדרך כלל- חיפה, ישראל, או סתם היכנשהו בישראל, או בתוך המטבח של דניאל, או מכונית פשע כזו או אחרת. X: לא באמת משנה לי. עיסוק נוכחי- מפרקת ומרכיבה. קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? ברור שהביסקוויט בסוף. ויש גם מיקרוגל, בכל הטקסיות הקדושה המתלווה לאכילת הקרמבו. מגיע/ה לאיילון? מוטל בספק, כמו רוב הדברים בחיי, כרגע. מה שלומכם? שלומי ריק למדי, ושלך?

הממף

אז נא לשרשר: שם: סיגל גיל: 17 מיקום בדרך כלל: כתה י"ב עיסוק נוכחי: להתמודד עם כל מיני טיפוסים דפוקים בעולם ולהשתדל לעשות את זה עם חיוך. ואני אפילו לא פקידה עדיין! קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? בד"כ מלמעלה, אבל אני מגוונת. מגיע/ה לאיילון? כן, אני וכל הארבעה האחרים ^^ מה שלומכם? הכל סבבה. זוכה למספיק שינה סוףסוף, הרבה פחות לחץ בלימודים, יש עניין מינימלי באנשים אחרים בסביבתי. כמובן יש דברים שמעכירים את האווירה, אבל הם כ"כ שטותיים שאני לא מרשה לעצמי לחשוב עליהם בתור כאלה.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifאין לך מושג

כמה זמן לקח לי לקלוט את זה>< סיגל, ממתי יש בך צד פולני?Oo

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif*-* התדרדרות

שם: ימיט גיל: 16. וחצי
מיקום בדרך כלל: בדר"כ אני בכיתת גרפיקה, שוכבת על השולחן במרכז ובוהה באוויר, או בכיתת תולדות. ישנה. טוב. אבל בכל מקרה, אני כלהזמן בבית הספר
. עיסוק נוכחי: ארמ, רוב הזמן אני לומדתלומדתלומדת, לפעמים אני (!!) עושה ספורט, ולפעמים אני עושה כלום/סוגדת לסיגל. קרמבו - קודם הביסקוויט או להפך? ביסקוויט לסוף, הוא הכי טעים. מגיע/ה לאיילון? אולי, אני כל כך לא בטוחה _שבא לי_ לבזבז עלזה כסף. מה שלומכם? אה, אני בסדר. בדיוק קמתי אז אני דווקא לא עייפה, וןעודמעט אוריד את החצאית ואלך לעשות ספורט עם חצי (כןכן, בתחתונים.) וגם סיגל הזמינה אותי לתה, אז זה ממש שימח אותי
.

הברזת ממסיבת התה ../images/Emo10.gif

רמאית!!1 טוב, לא צריך. אני ונטע1 המצאנו מלאמלא תיאוריות קונספירציה על מישה ועל זה שכל האוקראינים הם רמאים והם בעצם באו מהעתיד, ובמשך היום הם שחורי עור עם פודרה לבנה (הלסבים והסטרייטים) וההומואים הם עם פודרה ורודה והם לא מסוגלים לבטא את האות ר' כי הם דוברים ניב עתידני טוב לא חשוב, ישבנו במשך משהו כמו שעתיים ופיתחנו את זה, באמת קשה לתת ראשי פרקים. ואז התחלנו להאמין שזה נכון, וכשמישה הגיע כמעט צרחנו מפחד
אגב, הכנתי סנדוויצ'ים קטנטנים משולשים בלי קרום בחלק שמתי חרדל ומיונז ופרוסה דקה דקה של עגבניה ושתי פרוסות דקות של כרוב וקצת מלח ובאחרים שמתי חרדל ופרוסת נקניק ומלבן קטנטן של חסה מקופל פעמיים למשולש וקיסם מחזיק הכל וגם הכנתי בורקס בתנור והוצאתי עוגה, והכנתי תה והגשתי הכל בסט של כלי תה תואמים. ואת לא באת :|

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifאת גורמת לי לבכות,

כי רציתי לבוא ואמא עשתה פרצופים מעצבנים וממש לא נהנתי ובכלל לא שתיתי קפה כי אדווהעשתה "קר לי, צפוף לי, אני עייפה" והתלוננה והייתה פוצית לגמרי |*מישהו אמר נדב?*| וכלהזמן אמרתי "יכולתי להיות עכשיו אצל סיגל!
"

De-Panther

New member
איך תמיד אתה חושב..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שהכל סובב סביבך מתי תבין שהכל סובב סביבי??

thebaby

New member
around ur dick u meen.|help|

and i dont need it ALL just the hot chicks the food the music and the money i guess. hey, u can have some too =] if ur nice. i miss u dude !

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifאתה יודע, כי אתה פוץ.

ז"א, מאז הערב אצל סיגל אתה כבר לא נדב, אלא פוץ. ובגלל שאחותי הייתה פוצית, ישר חשבתי עליך
.

למעלה