ה-ת-פ-ק-ד-ו-ת

מייי הנה התה שלך

ולא לשכוח לקחת ויטמין סי. (תבור יגיד לך לישון בגרביים, אבל אייב מתנגד ובצדק. תחליטי לבד) והנה גם תמונה עבורך

m a y S

New member
אוף! לא מספיק שאני חולה

ולא יכולה להיות עם אדוני..... וגם במחזור.....אז לאונן אפשר אבל לא כמו שצריך...... את עוד שולחת לי תמונה??? איזה חוסר התחשבות. ועכשיו ברצינות: טוב שיש את פומלית שתדאג כאן לצרכינו ותפנק בתמונות מעמידות ומרטיבות קבלי ח"ח

די.. אל תהיי עצובה

תודה על המחמאות, אבל דווקא אפשר לאונן.. לא? וכך גם תעלי עוד את חום הגוף, זה טוב לא? כי את הרי מצוננת..

Scorpius

New member
מ-ת-פ-ק-ד ../images/Emo70.gif

נו אז מה אם קיבלתי תמונה כבר? אז מה אם היא היתה מגרה יותר מכל דבר אחר שראיתי בשבועיים האחרונים! זה אומר שלא מגיע לי עוד? אני אשמח לראות פה עוד תמונות במסווה של שי פורים, יומולדת, או כל דבר הגיוני אחר.

עקרבון

יהיו עוד.. יהיו.. אל דאגה . מתי יש לך יומולדת? (רצוי לעדכן בלוח האירועים של הפורום כדי שלא נשכח לחגוג)

זאת

New member
אמממ

גם אני לא משוכנעת שקיבלתי תמונה. ברכות וחיוכים, כן, אבל תמונה, לא. <מה שמגיע מגיע, לא?>

Black Cat Tears

New member
גמלי מגיע!!!!!

ואני לסבית אז אם אפשר תמונה בהתאם אני אשמח:) תודה מראש פומלית:)

Black Cat Tears

New member
גרררררררררררר!

תודה פומלית, אחלה בחירה:) ד"א, תגידו לי מזל טוב, עשיתי היום פירסינג שני בפטמה!:)

Z o d i a c

New member
פירסינג שני?

סחה על האומץ! אני מסתפק בזה שהיה בגבה ונזכר בכאב שהיה עם זה שהיה בלשון.

Faara

New member
אני לא קיבלתי כי לא ידעתי אבל...

אפשר תמונה עם עבד?

princeOFdream

New member
מרוב ענפים לא רואים את העץ...

כמה חדשים יוו... ברוכים הבאים כולם אל תצפו ממני למתנות וכיבודים בשביל זה אני נסיך
אז תסתפקו בברכות ואיחולים!

תמרה ל

New member
../images/Emo9.gifגם אני כאן

כבר הרבה זמן קוראת אתכם בסקרנות והנאה. לא ממש יודעת למה וגם לא בדיוק מבינה. אבל לא בא לי ללכת מכאן לשום מקום אחר.

Master Eagle

New member
אני אגיד למה...

כי בתוך תוכך את יודעת שאת שייכת אלינו ואלי את משתוקקת להיות שייכת למישהו ומפחדת לבטא את זה בקול. תמשיכי להיות איתנו, תתלבטי וברגע הנכון - פשוט לכי עם זה ברוכה הבאה (פומלית, לטיפולך)

Pixy led

New member
את מוזמנת להשאר!../images/Emo39.gif

ברוכה הבאה, אני שמחה שכתבת.

מפ33יצה

New member
איפה השטיח האדום

דוחפת ימינה, דוחפת מעט אנשים שמאלה, כן כה נוח עכשיו אני מראשוני הפורום כ-BDSM כבוד לותיקים וכולם ללקק לי את האצבעות , יפההההההה להפנות ישבנים אלי.... ארצה,
~~~~~~~~<< סלאשששששששששששששששששששששש

למעלה