ה-ת-פ-ק-ד-ו-ת

ה-ת-פ-ק-ד-ו-ת../images/Emo70.gif

חבר'ה, כידוע, נהוג לברך חברים חדשים בפורום ולהציע להם שי צנוע בצורת תמונה נחמדה. כיוון שלצערי כבר איבדתי את הספירה, האם יש מי מכם שלא קיבל שי לחג כזה? יאללה לא להתבייש .. מה שמגיע מגיע. (נריסה, אני כבר ראוה אותך מקלידה "נו, ולוותיקים לא מגיע?" - אז חכי.. יש תכניות גדולות ונצורות, סבלנות, איפוק גיברת)

Pixy led

New member
לי מגיע! לי מגיע!../images/Emo148.gif

קצת התלהמות עוד לא הרגה אף-אחד, ואמרת לא להתבייש.

3שוקולית

New member
גמני רוצה

אומנם קיבלתי יחס נפלא כאן בפעם הראשונה והיחידה שהעזתי להשתתף כאן בפורום אבל שמעתי שיש קפה עם עוגה.....לא? ותמונות?

שוקולינה

בטח יש. האמת היא שזוד מכין עוגיות מופלאות אבל הוא היה קצת עסוק אז תיאלצי להסתפק בעוגיות טחינה שהכנתי היום. ובתמונה

3שוקולית

New member
מסתפקת בעוגיות טחינה

מתספקת? זה נשמע ממש טעים. תודה! והתמונה? יאמייייייי.

m a y S

New member
גם אני חדשה........./images/Emo13.gif

אפשר לקבל גם כוס תה עם העוגה? אני חולה

Master Eagle

New member
אם זה מה שיעשה אותך בריאה

אני אדאג שזה יגיע אליך אישית...רק תגידי לאן לשלוח

Master Eagle

New member
אולי....

ואז אולי הוא יטפל בך ככה..... תמונה שלי עם השפחה שהייתה לפני כשנתיים. אולי תשלחי לו מייל שראית את התמונה ותכתבי לו שזה מה שיעשה אותך בריאה

WOW סאחה על התמונה נשר..../images/Emo45.gif

(הבנתי שבארץ "וואו" לא הולך בלי "שיגעון")

Z o d i a c

New member
אחלה תמונה נשר'קה!

חייב לנסות את זה בהזדמנות על הפודל או על רקס.

Master Eagle

New member
נשרק'ה אהה....

מעניין, הייתה לי שפחה פעם שבאחד הרגעים שבו היא הייתה חופשיה מיחסי השולט/נשלט (הרי לא כל החיים הם סשן אחד גדול, אחרת זה היה משעממ), הרגישה קצת חופשיה מידי וקראה לי נשרק'ה......זה היה הרגע בו החופשיות שלה עפה על כנפי הנשר רחוק רחוק......למרות שכבר עברו הרבה שנים מאד שנים מאז. (הכינוי הזה אצלי סוגר את שנתו ה-25 ופרט לתקופה בת כ-3 שנים זה היה כינויי היחידי9, ובכן למרות מרחק השנים, אני בטוח שכל פעם שהיא חושבת אפילו על המילה נשר, הישבן שלה מתחיל לכאוב..... אבל לך זודיאק היקר מותר ןאני בהחלט ממליץ על זה להנאה מושלמת

Z o d i a c

New member
נשמה שלי,

אם זה מפריע לך אז לא אקרא לך כך. אדון ותיק פעם העיר לי שבין אדונים ישנם קודי פניה שלא עוברים עליהם שכן זה פוגע האחד בכבוד האחר... פלצני לטעמי אבל כל אחד ואמונתו.

Master Eagle

New member
אילו זה היה פוגע בי, הייתי אומר זאת

וגם אמרתי שלך מותר..... לדעתי קודי התנהגות יש בכל מערכת יחסים החל מזוגית וכלה בלאומית של מדינה שלמה. במקרה הזה, זה פשוט הזכיר לי את אותה שפחה נהדרת שהייתה לי ושהיא בדקה את הגבולות שלי ומה לעשות, חצתה קצת את הגבול....

כך בודקים לא?

קצת מותחים, קצת עוברים, מקבלים (או נותנים) עונש (או פרס) וממשיכים לחפש עוד. לא ככה?

למעלה