!!! ה-ת-א-ט-ר-ו-ן !!!

EyeSeeYou

New member
חוויותיה של העין הרואה |עין רואה|

באמת מאוד ניסיתי להיות נחמד, ואפילו אזהרתי את כולם מהפקקים
הצפויים באזור יפו בשל ארועי "עיר הבירה"
, אבל אלוהים שכח את המעשה הטוב הזה ומשום מה בחר לתקוע אותי בפקק
אוטו|שנוצר "בדרכים החלופיות" שמצאתי לעצמי. אז לאחר פקק ב"דרך אילת" ולאחר ששוטר רכוב על אופניים
עם צ´קלקה (האור הכחול המבהב) מאחורי גבו (נשבע לכם
) החליט לצעוק עלי פעם אחת וליפול לי על האוטו בפעם השנייה (מי לימד אותך לרכב על אופניייייייםםם יא שוטר
) הגעתי לת´יאט´ר. בכניסה עמד לו האיש והעגיל - לירוי עם חבר נוסף שזכור לי מהבילוי ה"מיוחד" בתכלת בשבוע שעבר. המתנו קצת בחוץ ואז תחת לחצים פיזיים
ומנטאליים
סחב אותי עימו הלירוי לקופה. ועכשיו הגידו לי נא רבותיי
מה לא בסדר במשפט הזה??? נכון מאוד
"קופה" - כן כן בשל חיבתו של לירוי לרחבות ריקודים נקיות מאדם נאלצתי לממן את הכניסה למסיבה לראשונה מזה זמן רב
כל זאת במקום להמתין מספר דקות נוסף כדי לשמוע (בדיעבד) "למה לא חיכית הייתי מכניס אותך!!!" אין לי חוט שדרה, ואין לי חמישים שקל. נכנסנו, התחיל קצת זר ומוזר, ואז התמלא - אט אט הגיעה החבורה העליזה מהפרדס
, הספיין (אוהב אותך מאמי) המחבקת
(אוהב אותך קושקוש) המשנה (תרגיש טוב דארלינג פעם אחרונה שאני רואה אותך עם פרצוף כזה
) העודד (בלי הנעליים הנוצצות - נרשמה אכזבה רבתי) אבל עם מה שנראה כבן זוג והמומין שלא טרח לזכור אותי בגרוש ועל כך ננזף וזכה להתעלמות רבתי לכל הערב עד נשיקות הסיום - היה מענג
כאן רבותי נעלם לירוי
המסקנה המתבקשת, ואמרו זאת לפני, שירים של שנות השבעים, השמונים והתשעים זה משהו שבהחלט כייף להיזכר בו מדי פעם - אבל ככל הנראה עדיף ברכב או באיזה פיקניק. כי ככל הנראה עם השנים שעברו פיתחנו טכניקות ריקוד חדשות, שקצת מתקשות להתמודד עם הסינטיסייזרים והמקצבים ההם. בקיצור- הקוגניציות שהוצאתי על תכנון הצעדים כדי לרקוד את השירים של הג´קסונים, קצת התישו אותי. והלירוי עדיין איננו מאי לא אכזבה וערכה לי מספר הכרויות עם אנשים שלמעשה אני לא בטוח שאני זוכר (מצטער לוקח לי זמן..) אבל באופן כללי זכור לי קמפארי אחד, אנג´ל, גריןבירד הממממ ואולי עוד איזה קסאנדו ססגוני אחד עם בן זוג ססגוני לא פחות שיש הטוענים שהוא דוקטור (ואני תוהה לאיזה סוג של מחלות
) איפשהו שם באזור שנות השמונים(אז הוא גם בערך נולד), חבר אלי האדם שהיה התוספת הטובה ביותר לערב, וכך זכיתם להכיר דמות חשובה בחיי- וגם זכיתם לראות כמה היא חשובה
ואמנם הוא לא ידע לזהות את הסרט המוקרן מאחור (פססססט ריקוד מושחת!!) אבל את השיר הוא הכיר
עברו שלושים שנה במסע הזמן שלנו- שבעים, שמונים, תשעים ולירוי עדיין איננו
מודאג עד עמקי נשמתי, שלחתי את דאג וטוני (מנהרת הזמן) לחפש את הבחור, והם אכן החזירו לי אותו אי שם בסוף שנות התשעים, בדיוק בזמן לרקוד איתו מספר שירים לטיניים (מי צ´יקו לאטינו מותתתתתקקקקקק) חולה על התחת שלך. איפשהו שם ולאור החום הבלתי נסבל והחולצה הצמודה למדי
, עברתי מאחורי הקלעים והחלפתי תלבושת כמו שתמיד חלמתי לעשות (טוב בריטני ספירס אני כבר לא אהיה). חלקכם שמתם לב לשינוי הקיצוני (מכתום
לשחור) חלקכם משום מה (לירוי!!!) לא שם לב והמסקנה היא שהוא פשוט לא היה איתי במחצית הראשונה של הערב מספיק זמן
אז היו אנשים חדשים, היו פרצופים לא מוכרים
, היה אחד עם שיער ארוך שיבוא יום ואתחיל איתו, היו בלונים
שנפלו מהתקרה (פלאי הטכנולוגיה), הייתה גלידה
אבל לא היו "הוט דוגס"
ואפילו איזה זיקוק לא ברור באמצע שמקורו לא ידוע. וחשוב לא פחות, מזל טוב ל"יגאל מהחדשות"
(או בתפקידו החדש - די ג(´)יי במסיבות של יגאל ורענן) על היום הולדת - נראה צ/שעיר...לגילך.. בקיצור היה אחלה, קצת מעייף
וטיל (סקאד
) דה נקסט טיים...... להתראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווותתתתתתתתתתתתת

Liroy25

New member
ולמה לירוי נעלם?

כי הוא הגיע עם עוד מספר חברים שגם להם הוא היה צריך לתת את תשומת הלב הדרושה. כי תורן היה עצבני ועשה פרצופים של דלקת ריאות. כי ICU לא רקד איתי. וחוץ מזה בגיחתי האחרונה מישהו היה עסוק בלבדוק למישהו אחר את השקדים..

EyeSeeYou

New member
והשקדים שלו נמצאו תקינים../images/Emo70.gif

מתי אני בודק את שלך?

Giraffe

New member
גם אני הייתי שם ../images/Emo6.gif

מישהו זוכר אותי? פעם כתבתי פה כמה הודעות ואז החלטתי שיותר נחמד לי להיות קורא פסיבי. בכל מקרה, גם אני הייתי בתיאטרון יום חמישי, וזה היה ממש מוזר בשבילי כי זאת הפעם הראשונה שהייתי במסיבה בתל אביב. ת´אמת אין לי משהו חשוב להגיד, סתם היה לי משעמם ורציתי להגיד שלום.

למעלה