!!! ה-ת-א-ט-ר-ו-ן !!!

!!! ה-ת-א-ט-ר-ו-ן !!!

ואוו, זה היה ערב ארוך. וטוב. אבל ארוך. והוא התחיל הרבה לפני הערב, בסביבות 5 אחר הצהריים (אחרי באפי ואיינג´ל, אם אתם מתעקשים לדעת), כאשר ניגשתי להכין ארוחת ערב מהודרת. תנו לי לפרט נא: מבעוד מועד הזמנתי מספר מצומצם של אנשים לארוחה בביתי, ואחריה נפזז למועדון התיאטרון. אז בחזרה להכנות: קניתי, קצצתי, לשתי, ובסוף יצאה ארוחה לתפארת: לחם חמאה ולימון, סלט, פסטה ברוטב שמנת עגבניות ונתחי עוף, ומנה אחרונה מהודרת - מאפה שוקולד, עליו גלידת וניל ועליה ליצ´י. בשמונה וחצי הגיעו משנה תורן ומאי, שהייתה מסיבה מסויימת במצברוח מרומם במיוחד. היינו אמורים לחכות לשמופי, ידידה של מאי ולספיינבאר, אולם הלחם היה כבר מוכן ואנחנו היינו (או ליתר דיוק: מאי הייתה) רעבים. חיש קל התחלנו לאכול, ושמופי תיזמן את בואו במהרה, מצוייד עם תפוחי אדמה אפויים משובחים. אז המשכנו לאכול. ואכלנו עוד קצת. אז צחקנו. ואז אכלנו. בסוף נישנשו עוד קצת. לקראת סוף הפסטה ספיינבאר הואיל בטובו לכבד אותנו בנוכחותו. בכל מקרה, לאחר הארוחה פצחנו בנסיעה לתיאטרון. התיאטרון, לכל מי שלא יודע, זה מועדון די גדול ביפו, שפעם בחודש עושה מסיבה גדולה. אז באנו, ומה היה? מסע מוסיקלי בזמן, משנות השיבעים (נחמד לתחילת המסיבה, יש פאנק), לשנות השמונים (לירות לשרוף וליצלוב את כל המוסיקה מתקופה שנואה זו), שנות התישעים החביבות ולבסוף זמננו שלנו. היה -ממש- כייף, ולמרות הארוחה פיזזנו כאילו אין מחר. בערך בארבע נטשנו את המקום, וזחלנו לאיטנו אל המכונית חזרה (בזמנים כאלו אני מרגיש כמו בן 60 עם כאב הגב מכל הריקודים). היה אחלה, טוב שהיה, ונתראה בחודש הבא. מומין רע בדיווחים ממסיבות, אבל טוב בבישולים.

EyeSeeYou

New member
טוב בבישולים אה?

אם כך אני חושב שזה ברור לכולם שלארוחה הבאה תצטרך להביא את הטועם הרשמי של הפורום. נא לקבוע עם מזכירתי
מבעוד מועד.

.m

New member
היה מהמם../images/Emo70.gif

אז כמו שכבר הבנתם אני הייתי מיחידי הסגולה שהוזמנו לארוחת הגורמה של מר מומין. מ. תורן ואני היינו מגיעים בזמן, אבל היה לנו נהג אידיוט (1-). בכל זאת היינו ראשונים (1+). אני הייתי במצברוח טוב (1+, ועוד ¼
). ויותר מכך – הייתי רעבה!!! משנה תורן היה מהמם בחולצה הסגולה שאני אוהבת במיוחד (1+ תשתוק ותמצוץ!
). מומין היה מהמם באדום (1+). הבית של מומין היה מהמם עם המון ספייס (1+). האחים של מומין היו סתם המומים (ממני)
. התנור צלצל - הלחם מוכן!!! איפה שמופי? איפה ספיינבאר? למי איכפת??? Feed me simor
(מי יודע מאיפה המשפט הזה?). היה טעים (1+). היה מצחיק
(1+). היה שמופי (1+ מהמם בפני עצמו), עם קוראסונים/ תפוחי אדמה שוודים
(1+). והנה ספיינבאר ("היו פקקים"... 1+, וגם 1- על האיחור). עכשו קינוח ש-ו-ק-ו-ל-ד (3+. מומין, אני אוהבת אותך
). היה אמת-או-חובה, כרגיל שאלו אותי עם מי מההומואים שבחדר הכי הייתי רוצה להזדיין (מה הקטע עם השאלה הזאת?
), ומומין לא התפשט
(1-).
. זמן פיזוז הגיע! נפרדנו משמופי, אספנו את קסאנדו המנצנץ המהמם (1+) ופילסנו דרכנו בסבך המכוניות לכיוון מועדון התאטרון. בדרך גילינו שהגיע הזמן לסגור את גל"צ/גלגל"צ/102/99/100 – פשוט א-י-ן מה לשמוע!!! (2-) 40 יום ו-40 לילה (טוב, אולי רק 40 דק´, אבל זה הרגיש יותר...) אח"כ היינו בתאטרון. אז מי עוד היה: ביג דיל הרקדן המהמם (1+), גרינבירד ואנג´ל (2+ מהממים ביחד!), דייב19 (1+ מהמם לפגוש אותך, קבל
), אמילי הבלונדה המהממת (1+), פוטטוהד (1+ אתה בכלל מהמם), EyeSeeYou המהמם (איזו הפתעה! מהמם! 1+) קמפארי (1+ מהמם לך הגילוח
, ועוד 1+ כי לא הברזת) וחבר אלמוני, לירוי הכוסון המהמם (1+, כן, אתה יותר יפה!
), ועודד א מהמם במיוחד (1+)... מקווה שלא שכחתי אף אחד. והמהממת? היא דווקא לא היתה... (1-)
היתה
מוזיקה
מהממת (2+). היתה
מהממת (1+). היה צמר גפן על מקל/שערות סבתא/... (1+ פשוט מהמם). ליגאל מהחדשות היתה יומולדת – מהמם לך יגאל. היה לי כיף (1+). רמה רימינג וציונה פטריוט – בהופעה בלתי נשכחת של "ריקוד מושחת" כמו שלא ראיתם מעולם (2+ מהמם!). הגיע הבחור המהמם עם הגופיה השחורה (1+). זה השלב שבו הכל הופך לבליל של צלילים, תנועות, אורות, ניחוחות וטעמים... מתנצלת אם הבכתי מישהו (בטח את ספיינבאר...
). זיכרון עמום של נשיקות (מה עשיתי???
), ועוד זכרון מעומעם של חשבון פתוח עם לירוי... (למה?
) לסיכום – 33!!! (פששש....יותר מהדייט הראשון עם הסטרייט!
) היה מהמם! אתם מהממים!
mai

Liroy25

New member
אז את אומרת שהיה "מהמם"?

האמת שאפילו אני מודה שלשם שינוי היה לי כיף במסיבת גייז. הגעתי בנוסף עם עוד קבוצת חברים וצחקתי כמו שהרבה זמן לא! (מה שבטוח שאחרי שאני אקבל את הציון של המבחן בפסיכולוגיה חברתית ימחק לי החיוך לשנה הקרובה...) רמה רימינג דאגה להביע את חוות דעתה המקצועית ("וואו, ממי, איך שאתה השמנת!!") אבל אין כמו חוות דעת שניה של אדם אובייקטיבי ("יש לך חבר?? לא נכון! זה לא פייר! למה אתה חייב להיות נשוי??" אפשר לחשוב פגש את בראד פיט). חשבון פתוח עם לירוי? אני מלאך!

.m

New member
אבל רואים שאתה עושה ספינינג... ../images/Emo6.gif

.m

New member
כמה דברים שאמרו לי ../images/Emo5.gif

מסתבר שהיה ריינינג מן (1+). שלא הספקתי לרקוד עם יגאל מהחדשות, אבל דווקא התחכתי עם הומו ערום למחצה (אני??? אבל להוריד חולצה זה כ"כ זול בעיני...
) מומין - אם עשיתי מה שספיינבאר אמר שעשיתי -
(מתחבאת מאחורי המסך...). לירוי - אוהבת אותך
(אבל מה עשית שגרם לי לזכור שיש לנו חשבון פתוח???) וגם roi inc היה. מהמם! תוסיפו עוד נקודה לסיכום הסופי. mai

spainbar

New member
אז הפעם הבאה ב- 12.9.02...

אבל בלי קשר, אני שוב מסכם בצורה המוזרה שלי.... היה ממש מעולה, חוץ מהעובדה שגיליתי שלפעמים שירים משנות ה- 70 80 (ושאף אחד לא ירביץ לי פה) לא בדיוק מתאימים לריקודיפ פרועים... הקצב היה קצת איטי אבל סה"כ, ולמרות הפקקים של פסטיבל הבירה (יימח שמו) הגענו, נהננו ורקדנו... החלטה חשובה לפעם הבאה : לשתות משהו + להתחיל לפלרטט, שמישהו יגיד לי קיבינימט איך ? :} ס´

עודד א

New member
מורה טוב, מורה לחיים

למרות שאנשים (כמוך) שלא מסתדרים עם ה- 70 וה-80 הם מקרה אבוד
, אני אשמח ואף יותר מכך להדריך בתחום השתייה והפלירטוטים. אבל.... ראשית אתה צריך למלא שאלון. לא משהו ארוך מידי, אבל חודרני

spainbar

New member
תשאל, תשאל בני, אם לא תשאל אז

איך תדע ? בכל מקרה, אני צריך להתאמן בשביל ה- stalker החביב... יום אחד ואנחנו נתחרה עליו, אתה תראה (ולא התכוונתי נתחרע). :} ס´

דייב19

New member
הסיכום שלי...

התחלתי את הערב במפגש עם angel79 ועם גריןבירד בקפקא וישבנו שם שעתיים ונהנתי מאוד...
משם המשכנו לכיוון התאטרון (והפקקים של פסטיבל הבירה שיגעו אותנו!!!)... פגשנו את קמפארי עם חבר שלו בכניסה למועדון (אתם משגעים ביחד
)... גם ביג דיל עמד בכניסה וחיכה לכמה אנשים..(שכחתי למי...
) בפנים פגשנו את כולם והיה כיף נורא לפגוש אותכם... לגבי המוזיקה.... בוא נגיד שאני ו70´s לא הולכים ביחד... שנות השמונים היה יותר טוב אבל המוזיקה לא הכי קיצבית... שנות ה90 היה טוב מאוד וגם 2000... לסיכום.. נהנתי מאוד בפגישה הראשונה איתכם..

דייב19

New member
לספינבאר...

נעים להכיר... אני חייל בן 19 מיבנה ונכנסתי לפורום לפני שבועיים בערך והייתי בתאטרון ביום חמישי ופגשתי שם את הפורום... זה הסיפור שלי בקיצור....

spainbar

New member
התכוונתי לזה שהייתי בתיאטרון

ולא ראיתי מי אתה :) :} ס´

למעלה