ווי(=
השעה עכשיו : 20:10 שם מלא : גילי רומן תאריך לידה : 19.5.87 עיר : חיפה מזל : שור מידת נעליים : 36! גובה : 161 חיות מחמד : אף פעם לא היה לי)= תכונה טובה : אופטימיות תכונה רעה : מתעצבנת בקלות את\ה מאמינ\ה בגורל ? כן את\ה מאמינ\ה באלוהים ? כן קור או חום ? קור אבל המזג אויר האידיאלי זה חורף עם שמש לישון או לקום ? לישון כאילו אין מחר חוף או הרים ? הרים קרמבו- וניל או שוקו ? וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת (אהבת) : לא נראה לי שיש כזה מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר ? שמה מים לקפה מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון ? חושבת..הרבה.. את מי היית לוקח\ת לאי בודד ? את כל מי שהיה מוכן לבוא איתי... אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות ולמה ? פרפר שאני אהיה יפה ואעוף ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה ?עם מישהו רחוק רחוק מפה צבע שיער : שטיני צבעת פעם את השיער ? כן באיזה צבע ? כחול אבל זה יצא שחור.../= תחביבים : מוזיקה, סרטי, צופים ו..אני ממש מתעניינת בפיות וכאלה.. איזה שפות אתה מדבר ? עברית,ואנגלית אבל אני יודעת לקרוא רוסית אתה בן אדם של לילה או של יום ? לוידעת רגיש לדיגדוגים ? כן מאמין באלוהים ? כן איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך ?נראה לי יום שישי האחרון..אבל היו הרבה כאלה מה הדבר הכי מביך שקרה לך ? לא זוכרת... איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך ? בטוח היו כמה כאלה... (מה הדבר הכי חשוב לך ? החברים שלי.. יש חבר\\חברה\\קראש ? לא ממה את הכי פוחדת ? מבדיקות דם על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון ? על כל הטעויות שעשיתי המקום האהוב לחופשה : ג'מייקה זה תמיד היה חלום... טעם גלידה אהוב : קוקוס(= פרי אהוב : מנגו? תותים? קיווי..לךוידעת... ממתק : שוקולד(= מכונית : עוד לא התחלתי ללמוד לנהוג בכלל שיעור : אומנות/ תקשורת חג : זה ישמע מוזר אבל- יום כיפור! צבע: כתוווום וגם כחול! שם לבת: שיר שם לבן: ליעם תוכנית אהובה בטלוויזיה : מכושפות ומופע שנות ה-70 חיה אהובה : עכבר מילה אהובה : כפרה דיסק אהוב : שבק ס- כנען 2000 רגש : מה!? מספר : 48 ספר : ורוניקה מחליטה למות ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית : כן חיבקת מישהו : חח ברור בכית : לא צחקת : כן גרמת למישהו לצחוק : הממ..לוידעת קנית משהו ? אוכל זה נחשב? הסתפרת ? לא הרגשת טיפש ? תמיד דיברת עם מישהו שאתה אוהב : כן התגעגעת למישהו ? כן האם אי פעם... נזרקת על ידי מישהו ? לא משהו בגד בך ? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך ? כן היית מאוהב ? כן ראית את הבית הלבן ? כן ראית את מגדל אייפל ? כן עישנת ? לא!!! שתית אלכוהול ? כן עישנת מריחואנה ? לא שיחקת מונופול ? כן ואני שונאת את זה... נישקת מישהו/י ? כן הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו'....) ? לא ניסית דיאטה ? חח כל יומיים בערך ביקרת בארץ אחרת ? כן עשית אמבטית קצף ? כן היתה לך תאונת דרכים ? כן רכבת על פיל ? לא נשארת ער כל הלילה ? כן פחדת מהחושך ? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה ? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן ? לא שיקרת ? כן נרדמת בשיעור ? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה ?לא...איכס פגשת סלבריטי ? כן עברת על החוק ונתפסת ? לא..אני אפילו באדום לא עוברת... אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות ? כן שנאת את עצמך ? כן נשבר לך הלב ? לא.. שברת למישהו את הלב ? לא הלכת מכות ? ברווור זה כיף! כמה זמן לקח לך לענות על השאלון : 13 דקות