ה-ש-א-ל-ו-ן !!!

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

booly16

New member
אז יש לך בעיה עם מפגרים?

הא??? את שונאת אנשים בגלל שהם נולדו עם מוגבלות עכשיו!? זה העניין?! אולי תשנאי אותי כי אני שחור!? :) חחחחחח סתם סתם חמודה בלי לחץ כולם פה דרדסים יאללה גלגלו לי משהו... צמר אני מתכוון! כן.. צמר...

Kremboim

New member
יאלללה

תומר איזה אחללה שחור אתה!! :) גם אני רוצה לדעת לצייר כמו תומר:)

nawa

New member
../images/Emo122.gif אני לא נפגעתי...

אז בטח ובטח את לא צריכה להיפגע...הוא לא רוצה (או הם) שלא יענה... אבל תודה בכל אופן !

פ ו ס ט י

New member
יאלה אניייי

השעה עכשיו : 23:00 שם מלא : ברית... תאריך לידה : 19-09-88 עיר : חיפה מזל : בתולה מידת נעליים : 39 גובה : 1.64 חיות מחמד : כלבה.. תכונה טובה : יש לי לב טוב חחחהההה תשאלו את אמא של לי!!! תכונה רעה : לא יודעת.. את\ה מאמינ\ה בגורל ? לא את\ה מאמינ\ה באלוהים ? לא קור או חום ? קור לישון או לקום ? לישון חוף או הרים ? הרים קרמבו- וניל או שוקו ? וניל מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר ? פותחת עיינים[?] חח אמממ מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון ? מצחצחת שיניים וחושבת על לי [אהמ אהמ] את מי היית לוקח\ת לאי בודד ? אמממ לא יודעת אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות ולמה ? דולפין צבע שיער : חום צבעת פעם את השיער ? לא איזה שפות אתה מדבר ? עברית,ואנגלית רגיש לדיגדוגים ? כן מה הדבר הכי חשוב לך ? משפחה וחברים יש חבר\\חברה\\קראש ? לא ממה אתה הכי פוחד ? מחלזונות!!!!!!!! המקום האהוב לחופשה : ג'אמייקה חחח אחרי הצבא
טעם גלידה אהוב : וניל עם עוגיות פרי אהוב : בננה [?] ממתק : במבה חג : פסח צבע: כחול שם לבת: שירן שם לבן: עדן תוכנית אהובה בטלוויזיה : חברים חיה אהובה : שימפזה.. כן, שתקו! מילה אהובה : טוב דיסק אהוב : הדורבנים, שוטי הנבואה,מוש בן ארי, מספר : 2 ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית : לא חיבקת מישהו : כן בכית : לא צחקת : כן גרמת למישהו לצחוק : כן קנית משהו ? לא הסתפרת ? לא הרגשת טיפש ? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב : כן התגעגעת למישהו ? לא

אני

השעה עכשיו :15:21 שם מלא : רותם גוזלן תאריך לידה : 8.10.89 עיר : אשדוד מזל : מוזנים מידת נעליים : 38 גובה : 165 חיות מחמד : דולפין והכלב של כיסוף תכונה טובה : אוהבת לעשות לאנשים שמח תכונה רעה : אממממממ... את\ה מאמינ\ה בגורל ? כן את\ה מאמינ\ה באלוהים ? כן קור או חום ? חום לישון או לקום ? לישון חוף או הרים ? חוף קרמבו- וניל או שוקו ? שוקו שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת אהבה אמממממממ מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר ? ממשיכה לישון מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון ?אממ מקלחת.. את מי היית לוקח\ת לאי בודד ? אנשים שאני אוהבת את חברתם.. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות ולמה ? דולפין ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה ? אאאווווו אני רוצה להיות עם... צבע שיער : חום צבעת פעם את השיער ? פעם באיזה צבע ? אדום אחרי זה שחור תחביבים : מוזיקה לנגן צופים ו... חברים איזה שפות אתה מדבר ? עברית, ספרדית ואנגלית אתה בן אדם של לילה או של יום ? לילה רגיש לדיגדוגים ? כן מאמין באלוהים ? כן איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך ? יום אחרי קורס של פתיחת שנה בצופים..(טוב זה לא היה יום זה היה שבועיייים הכי מדכאים בחיים) מה הדבר הכי מביך שקרה לך ? ארוך... איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך ? אממממ יום הולדת שלי?!?!? מה הדבר הכי חשוב לך ? משפחה חברים ואני זאת אומרת אנוכי עצמי ואני יש חבר\\חברה\\קראש ? לא ממה אתה הכי פוחד ? אמממ אכזבה על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון ? על איך החיים יראו אם.... המקום האהוב לחופשה : צפון ושוויץ טעם גלידה אהוב : קפוצ'ינו פרי אהוב : תות ממתק : שוקולדדדדדדדדד מכונית : אמן היה לי רשיון שיעור : היסטוריה חג : פסח צבע: כתום צהוב וכחול שם לבת: נגה שם לבן: נעם תוכנית אהובה בטלוויזיה : אממ המורדים(פחחחחחחחחחח) חיה אהובה : כלב ודולפין מילה אהובה : בצללללללל ירוק דיסק אהוב : מוניקה סקס מוש בן ארי היהודים שחר אבן צור שוטי הנבואה וביטלס רגש : אהבה מספר : 8 ספר : תרנגול כפרווותתתתת ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית : לא חיבקת מישהו : כןןן בכית : לא יצא לי צחקת : כן הייתי על כפית.. גרמת למישהו לצחוק : אוביו(ברור) קנית משהו ? אמממ כן.. אני חושבת אוכל(פיצה) הסתפרת ? כן הרגשת טיפש ? לאאאאאאאאאאא דיברת עם מישהו שאתה אוהב : אממממ אמן אמן...(אבל לא יצא לי) התגעגעת למישהו ? מאודדדדד האם אי פעם... נזרקת על ידי מישהו ? לא משהו בגד בך ? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך ? ברור היית מאוהב ? למה היית? אתה מאוהב זו שאתה יותר טובה!! ראית את הבית הלבן ? לא ראית את מגדל אייפל ? כןןןןןןןן עישנת ? לאאא איכסססססססס שתית אלכוהול ? פעם פעם (לפני שבוע חחחחחחחח) עישנת מריחואנה ? לאאאאאאאא שיחקת מונופול ? כן נישקת מישהו/י ? כן ניסית דיאטה ? לא(כושר זה לא דייטה ביקרת בארץ אחרת ? כן עשית אמבטית קצף ? בררורורורור היתה לך תאונת דרכים ? לא רכבת על פיל ? לא נשארת ער כל הלילה ? כן פחדת מהחושך ? כן כשהייתי קטנה זרקת מישהו והתחרטת על זה ? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן ? לא שיקרת ? כן נרדמת בשיעור ? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה ? כן פגשת סלבריטי ? כן עברת על החוק ונתפסת ? לא אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות ? כןןןןןןן שנאת את עצמך ? לא נשבר לך הלב ? פעם... שברת למישהו את הלב ? לא הלכת מכות ? לא כמה זמן לקח לך לענות על השאלון : 12 דקות ומשהו...:)

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifטוב..אני אבחר חלק

מהשאלות ואענה...כי אין לי כוח להכל..ארוך:| שם מלא : לי תאריך לידה : 5.6.88... יומולתד לפני הבגרות בהסטוריה בעעע עיר : חיפה קור או חום ? קור..
לישון או לקום ? לישון..
קרמבו וניל
עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פותחת ארון ובוחרת מה ללבוש.. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצחצת שיניים וחושבת על ברית((((((:) צבע שיער: חום הכי מביך שקרה לך ? יש יותר מדי... ממה אתה הכי פוחד ? משחות וג'וקים.. ממתק : קליק חג: שבועות פורים ופסח.. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית : לא חיבקת מישהו : כן בכית : כן...מהרוח... צחקת : כן..כמו תמיד.. הרגשת טיפשה? אני לא מרגישה..אני כזאת=\ פחדת מהחושך? כן.. הלכת מכות? עם אח שלי כל יום

ווי(=

השעה עכשיו : 20:10 שם מלא : גילי רומן תאריך לידה : 19.5.87 עיר : חיפה מזל : שור מידת נעליים : 36! גובה : 161 חיות מחמד : אף פעם לא היה לי)= תכונה טובה : אופטימיות תכונה רעה : מתעצבנת בקלות את\ה מאמינ\ה בגורל ? כן את\ה מאמינ\ה באלוהים ? כן קור או חום ? קור אבל המזג אויר האידיאלי זה חורף עם שמש לישון או לקום ? לישון כאילו אין מחר חוף או הרים ? הרים קרמבו- וניל או שוקו ? וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת (אהבת) : לא נראה לי שיש כזה מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר ? שמה מים לקפה מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון ? חושבת..הרבה.. את מי היית לוקח\ת לאי בודד ? את כל מי שהיה מוכן לבוא איתי... אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות ולמה ? פרפר שאני אהיה יפה ואעוף ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה ?עם מישהו רחוק רחוק מפה צבע שיער : שטיני צבעת פעם את השיער ? כן באיזה צבע ? כחול אבל זה יצא שחור.../= תחביבים : מוזיקה, סרטי, צופים ו..אני ממש מתעניינת בפיות וכאלה.. איזה שפות אתה מדבר ? עברית,ואנגלית אבל אני יודעת לקרוא רוסית אתה בן אדם של לילה או של יום ? לוידעת רגיש לדיגדוגים ? כן מאמין באלוהים ? כן איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך ?נראה לי יום שישי האחרון..אבל היו הרבה כאלה מה הדבר הכי מביך שקרה לך ? לא זוכרת... איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך ? בטוח היו כמה כאלה... (מה הדבר הכי חשוב לך ? החברים שלי.. יש חבר\\חברה\\קראש ? לא ממה את הכי פוחדת ? מבדיקות דם על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון ? על כל הטעויות שעשיתי המקום האהוב לחופשה : ג'מייקה זה תמיד היה חלום... טעם גלידה אהוב : קוקוס(= פרי אהוב : מנגו? תותים? קיווי..לךוידעת... ממתק : שוקולד(= מכונית : עוד לא התחלתי ללמוד לנהוג בכלל שיעור : אומנות/ תקשורת חג : זה ישמע מוזר אבל- יום כיפור! צבע: כתוווום וגם כחול! שם לבת: שיר שם לבן: ליעם תוכנית אהובה בטלוויזיה : מכושפות ומופע שנות ה-70 חיה אהובה : עכבר מילה אהובה : כפרה דיסק אהוב : שבק ס- כנען 2000 רגש : מה!? מספר : 48 ספר : ורוניקה מחליטה למות ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית : כן חיבקת מישהו : חח ברור בכית : לא צחקת : כן גרמת למישהו לצחוק : הממ..לוידעת קנית משהו ? אוכל זה נחשב? הסתפרת ? לא הרגשת טיפש ? תמיד דיברת עם מישהו שאתה אוהב : כן התגעגעת למישהו ? כן האם אי פעם... נזרקת על ידי מישהו ? לא משהו בגד בך ? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך ? כן היית מאוהב ? כן ראית את הבית הלבן ? כן ראית את מגדל אייפל ? כן עישנת ? לא!!! שתית אלכוהול ? כן עישנת מריחואנה ? לא שיחקת מונופול ? כן ואני שונאת את זה... נישקת מישהו/י ? כן הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו'....) ? לא ניסית דיאטה ? חח כל יומיים בערך ביקרת בארץ אחרת ? כן עשית אמבטית קצף ? כן היתה לך תאונת דרכים ? כן רכבת על פיל ? לא נשארת ער כל הלילה ? כן פחדת מהחושך ? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה ? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן ? לא שיקרת ? כן נרדמת בשיעור ? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה ?לא...איכס פגשת סלבריטי ? כן עברת על החוק ונתפסת ? לא..אני אפילו באדום לא עוברת... אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות ? כן שנאת את עצמך ? כן נשבר לך הלב ? לא.. שברת למישהו את הלב ? לא הלכת מכות ? ברווור זה כיף! כמה זמן לקח לך לענות על השאלון : 13 דקות

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifחח גילי..אני מזה

שמחה שאני מכירה אותך..עלק גלידה קוקוס..הייתי בטוחה שאני היחידה..תמיד אומרים לי כמה זה מגעיל וזה יאמי!!!

מסטולית

New member
יו ורוניקה מחליטה למות!!!!

עשיתי על הספר הזה עבודה בספרות.... כמה חפירות זה... ונעים להכיר אותך גילי!!!! גם אני גילי...

וגם אני עשיתי עליו עבודה בספרות

עם המון המון חפירות
ואחר כך איזה שלושה אנשים שונים העתיקו אותה ממני- ואחד מהם העתיק אותה פעמיים.... בכל קמרה זה ספר מדהים

מסטולית

New member
מדהים זה לא...

ספר חפרנות בטירופים.....
קראתי אותו במשך איזה חצי שנה (אני קוראת לאט חחח) ואפילו בסוף לא הבנתי מה קרה כל הסיפור... :)

וואי זה ארוך

השעה עכשיו : 21:11 שם מלא : שירן דביר תאריך לידה :19.7.88 עיר : חדרה מזל : סרטן מידת נעליים : 39 גובה : 166 חיות מחמד : כלבה מתוקה ויפה ששמה לאנץ'! תכונה טובה : יושר תכונה רעה : אדישה רוב הזמן.. את\ה מאמינ\ה בגורל ? כן את\ה מאמינ\ה באלוהים ? כן.. באלוהים שלי קור או חום ? קור לישון או לקום ? לישון חוף או הרים ? הרים קרמבו- וניל או שוקו ? שוקו שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת (אהבת) : תענה לי של היהודים מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר ? נס קפה חם חם בלי סוכר וסיגריה מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון ?מכבה את החימום :] את מי היית לוקח\ת לאי בודד ? : את ידיד שלי שיהיה דחקות ולא מששעמם אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות ולמה ? צב שאם יהיה גשם אני יכנס הביתה ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה ?עם אורי במדבר צבע שיער : אדום שנהיה קצת חום צבעת פעם את השיער ? כן באיזה צבע ? שחור חום אדום צהוב תחביבים :צופים!! מוזיקה וכמה שיותר להנות עם חברים! איזה שפות אתה מדבר ? עברית , אנגלית ויודעת כמה מילמולים ברוסית תימנית וערבית זה נחשב [?] אתה בן אדם של לילה או של יום ? לילה רגיש לדיגדוגים ? כן מאמין באלוהים ? כן איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך ? זה אישי מידי מה הדבר הכי מביך שקרה לך ? סטיות מניות באצע רחוב ראשי באחת הערים הגדולות... איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך ? יום שישי 13.2.04 (מה הדבר הכי חשוב לך ? החברה הכי טובה שלי שאני אוהבת אותה נורא! יש חבר\\חברה\\קראש ? לא מצאתי עוד מישהו שיגרום לי לרצות מחוייבות, סטוצים זה סבבה בנתים :] ממה את הכי פוחדת ? מחלות שעדין לא מצאו להם תרופה על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון ? בזמן האחרון על בומבמלה ועל כמה שאני מתה כבר להיות שם.. המקום האהוב לחופשה : הודוו טעם גלידה אהוב : מקופלתתת פרי אהוב :תותים תפוח עת ממתק : טופי מכונית : אין לי אבל יהיה לי חיפושית סגולה! שיעור : תאטרון חג : פסח........... צבע: ירוק [בני היער אמפריה] ושחור שם לבת: מאיה שם לבן: אורי תוכנית אהובה בטלוויזיה: היתה ותמד תהיה תוכנית מספר אחת הקומדי סטור.. חיה אהובה : כלב!!! מילה אהובה : צ'קליבה דיסק אהוב : משוחח עם כסא - הג'ירפות רגש : לא הבנתי מספר :7 ספר : הנסיך הקטן ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית : כן חיבקת מישהו : כן בכית : כן צחקת : כן גרמת למישהו לצחוק : לשמחתי כן קנית משהו ? כן הסתפרת ? לא הרגשת טיפש ? קצת דיברת עם מישהו שאתה אוהב : כן התגעגעת למישהו ? כן האם אי פעם... נזרקת על ידי מישהו ? בערך משהו בגד בך ? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך ? לא היית מאוהב ? כן ראית את הבית הלבן ? לא ראית את מגדל אייפל ? לא עישנת ? כן שתית אלכוהול ? כן עישנת מריחואנה ? לא זוכרת אולי שיחקת מונופול ? כן נישקת מישהו/י ? כן הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו'....) ? לא ניסית דיאטה ? כן ביקרת בארץ אחרת ? כן עשית אמבטית קצף ? וואט דה פאק לאאאאא היתה לך תאונת דרכים ? לא זוכרת רכבת על פיל ? לא נשארת ער כל הלילה ? כן פחדת מהחושך ? כן.. זרקת מישהו והתחרטת על זה ? כן!!! יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן ? כן! שיקרת ? שקרים בקטנה שאח"כ אומרים סתםם וכאלה.. נרדמת בשיעור ? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה ?כן פגשת סלבריטי ? כן עברת על החוק ונתפסת ?כן אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות ? כן שנאת את עצמך ? כן נשבר לך הלב ? כן שברת למישהו את הלב ? כן הלכת מכות ? בכיתה ו' זה לא נחשב!! כמה זמן לקח לך לענות על השאלון : חצי שעה נראה לי..

זהו!!!!../images/Emo99.gif הפסקתי בחיפושים!

אחותי-ילדת הפרחים המשובחת....את הנפש התאומה שאפפעם לא הייתה לי! כפרעות עליך...שתזכי למצוות! ואימרו אמן!!!

למעלה