ה"קורס" עומד להתחיל

ה"קורס" עומד להתחיל

וכבר היום אני עומד לפרסם שני "מאמרים". השאלה היא כזו - הקורס (מה שנכתב בינתיים), כתוב בקבצים של word. האם אתם רוצים שאני אצרף אותם להודעות כקבצים של word או להעתיק אותם כהודעות בפורום. שאלה שניה - חשבתי אולי לבנות mailing list עבור הקורס וככה להעביר את ה"שיעורים", כאשר שאלות יופנו ברשימה ודיונים יארכו כאן (לאחר זמן מה, ה"שיעורים" יופיעו גם במאמרים של הפורום). מה דעתכם?

טאזמניה

New member
רוצה שאשים אותם כאתר באינטרנט

ויהיה לפורום הזה גם אתר...אם נראה לך אז תגיב

תודה רבה על ההצעה

אם כי באה כבר מאוחר... חבר שלי (שהוא בעל חברה לבניית אתרים) כבר הסכים לבנות לי אתר בחינם. אני רק צריך לספק את החומר ואנחנו צריכים לשבת על זה. אמנם התכנון הוא ראשוני בלבד, אבל נראה לי שבחצי השנה הקרובה אני אפתח אתר משלי, עם מידע בנושאי וויקה ומאגיה. הדבר יקח זמן משום שיש לי הרבה קורסים הסמסטר, ובהחלט לא יזיק לי לשפר ציונים. תודה בכל מקרה על ההצעה.

L e s t a t

New member
צריכים עזרה עם העיצוב?

אני במקרה לומד עיצוב גרפי בביה"ס - זה המסלול שבחרתי.

itai90

New member
אני מעדיף

שתשים אותם בתור צירוף להודעה שלך ככה יהיה יותר קל בברכת האור פם

itai90

New member
חשבתי על זה

והגיתי רעיון אולי תחלק את זה לשיעורים קצרים ואז תרגילים בנפרד בברכת האור פם

בהתחלה זו הייתה

אמורה להיות סדרה של מאמרים המיועדים בעיקר למתחילים את דרכם, שנועדו גם להציג גישות שונות במאגיה המודרנית והפוסט-מודרנית, וכן למעין הכוונה לקראת ההמשך האישי של כל אחד. במחשבה מעמיקה יותר, ראיתי שכדאי שזה יהיה במבנה של מעין "קורס" - עם "הרצאות", "תרגילים" ואפילו "שיעורי בית".

קודם כל

תקראי את שתי השאלות ששאלתי בשאלה המקורית ותעני לי מה את חושבת. לא צריך "להצטרף". זה יופיע פה (או אם תבחרו, בתכתובת האימייל שתגיע ישירות לאימייל שלכם, אם יבחרו הרבה אנשים באופציה הזו).

grizelda

New member
אבל..

אבל אין לי מושג איפה מיקמת את השאלה המקורית. תוכל להוסיף קישור? אולי אני סתם עיוורת...

MerlinTheWizard

New member
לזה חיכיתי

תשמע אני חושב שכדאי שתכניס את השיעורים להודעות בפורום זה יותר קל מאשר לקרוא את זה מקובץ word. מרלין ראש מסדר המכשפים

grizelda

New member
...

גם אני חושבת שיהיה יותר נוח לקרוא כהודעה של הפורום אבל זה טוב לשמור את הדברים על ההארד דיסק. אם זה לא יותר מדי לבקש לכתוב בפורום ולהוסיף את הקובץ.. אני מניחה שזה לא כל כך ריאלי. נו, מילא.

אם אפשר בוורד... יותר נח

אבל אם יש התלבטות אפשר גם וגם... חוץ מזה מכוון שאתה עושה תלוי בך איך לך נח...(מכוון לשניה)

o o z i z

New member
איי תגיד...

אני רוצה גם ללמוד את הקורס ולא ידעתי מתי זה התחיל ואיפה לומדים תוכל בבקשה להראות לי?

למעלה