קבלו הפ"ה עצבנית!
הפ"ה = החסרת פעימה. גובה של 1.88 ס"מ (ההורים שלי אחראים לכך כנראה לפי התיאוריה הגנטית) מובילה מבחינה אנטומית בהכרח למוטת זרועות וידיים מספיק רחבה אצלי כדי לתת לכולכן ולכולכם כזה ח-י-ב-ו-ק ע-נ-ק ! (כולם נכנסים בפנים, לא לדאוג). 1. ורד - קיבלתי מימך הרבה פלפל להעיז, יעני אם אני לא נרטב אני לא יוצא גבר. (שאני לא אצא גבר?... יאללה! לקפוץ למיים). הטיפים האחרים שכתבת לי הפליאו בי ארגון מרחב שטרם רכשתי. ברוכה את, אללה יח'ליכ. 2. לאה 1010 והשושנה - הפידבקים שלכן להיצמד למעודד מספר אחד שלי (אישי שאתי) כל כך נכון ומבהיר לי עוד היבט חשוב בהתחלות שכאלה, שלא שמתי את לבי אליו קודם לכן. כך גם שאר העצות. 3. אלינה - אישה יקרה ומדהימה, אני מקבל מימך המון, ואת יודעת את זה. תודה על מה שנתת ועל מה שהצעת, תודה על שיחת הטלפון המעודדת ומלאת העצות. עיונכ אל-ציפ יא חביבי. 4. אוש היחידה, מיקוצ'ו, אורנה הודיה, יעל בלי, קרניטי, חוף 1, תרצה32, נועבי, משחק מלים, איילת24 - תודה על הפרגונים הצרצרים והקולעים. _קרניטי - סופר אדרנלין בדם יביא אותי להתייבשות, ואני אכן אצטיד כהוגן בשתייה). 5. לידיאמי - תודה על החיבור שבין גוף ונפש ברמת ה"לך להתפנן ואל תתיימר" - זה חשוב (דבר שגם אלינה אמרה לי). 6. באלאדייה - ריגשת אותי עם המחווה שלך! אללה יח'ליכ. חיממתם לי את הלב (ועדיין), ואני נפעם ונרגש. יש לי עוד עבודה על עצמי בנושא הריקוד, ועדיין לא הגיע מועד החתונה שבה ארקוד לכבוד החבר המתחתן. אספר לכן לאחר מעשה איך היה, בשאיפה להביא תמונות כמה שיותר מהר. שלכן ושלכם, (שומעות את הפרפרים המרשרשים בבטן שלי?...) סביוני