ה-צ-י-ל-ו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elina5

New member
Dear Savyoni!!!!!!../images/Emo8.gif

גוללתי את יריעת הטיפים שלי, שראויה "לסביונים" שכמוך
, במסר, אז לעיונך... לילה טוב ובהצלחה ...! אלינה

ayelet 24

New member
איזה יופי ../images/Emo6.gif

אנחנו מוסיפים עוד אורח למועדון הפעם הראשונה
אני מאוד אוהבת את השיר חביבי וואלה עלא באלו של עמר דיאב ואני גם חושבת שזו בחירה טובה לחתונה / אירוע משמח בעיקר בגלל המוסיקה / הקצב שלו שגורם לרצות לרקוד. אני גם חושבת שזה שהבחור בסוף השיר שר קצת באנגלית מוסיף קצת להתחברות למוסיקה גם לאלו שלא מאזינים למוסיקה ערבית באופן קבוע. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה
אני חושבת שנתנו לך כאן טיפים טובים (ולי מכיוון שעדיין לא התנסיתי אין טיפים לתת לך) ואני יכולה רק לשפר אחד: הוזכר כאן עניין השתייה אז לי לפחות בימים שאני גם מתעמלת וגם רוקדת עוזר בקבוק עם מיץ פטל פשוט הרבה יותר ממים והרבה יותר מרווה. בהצלחה

באלאדיה

New member
../images/Emo57.gif סביון - חשוב מאוד

דבר ראשון- מתי החתונה??? בתור מי שמכירה אותך ואת הריקוד שלך אני ממליצה בחום על כוריאוגרפיה מוגדרת מראש, שטבועה היטב בראש ואף מלוטשת היטב. אוצר התנועות שלך עוד לא מספיק בשביל אלתור חופשי - לפחות לא בכניסה, אחרי הריקוד וביחד עם הקהל - בכיף. זה עניין של הרבה שעות עבודה רצוי עם עזרה - אני מוכנה לעזור, פנה אליי במסר לתיאום.. תגמור שיר אחד ותראה אם יש זמן להכין נוסף, גם אחד זה מכובד ויפה ותמיד אפשר להרחיב לכדי "מופעון" ע"י שיתוף הקהל כבר בשיר השני. כל הכבוד, שמחה על החלטתך

כל הכבוד!!!!!!!

אמרתי לך כבר שאתה תותח נכון? אין, אני חולה על השירים שבחרת, על שניהם, אה, ולא לשכוח מי עשתה לך היכרות עם השיר של לטיפה!!!! אני מאוד גאה בך. הלוואי ולי היה את האומץ לרקוד בחתונה של חברה לפני שבועיים. לא נורא, גם זה יבוא... אה, רק שתדע,יש את השיר של עמר דיאב בחידוש שמבצעת הזמרת ניבין. מכיר? היא שרה אותו ממש יפה וקיצבי, תשמע אותו, אני מקווה שימצא חן בעיניך. והכי חשוב, ב ה צ ל ח ה ! ! ! ולא לשכוח, תמונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mikucho

New member
מברוק

כל הכבוד על התעוזה,אני בטוחה שאתה תלהיב את האורחים לא רק בריקוד אלא במה שאתה, אני עדיין לא פגשתי בך רק על דפי הפורום, אך לפי איך שאני קוראת אותך פה אתה נראה בן אדם אנרגטי וחיובי, לכן גם אם פתאום תתפספס לך תנועה זה לא נורא תמשיך לחייך והכל יהיה בסדר. מחכה כבר לשמוע איך היה.

סביוני

New member
קבלו הפ"ה עצבנית!

הפ"ה = החסרת פעימה. גובה של 1.88 ס"מ (ההורים שלי אחראים לכך כנראה לפי התיאוריה הגנטית) מובילה מבחינה אנטומית בהכרח למוטת זרועות וידיים מספיק רחבה אצלי כדי לתת לכולכן ולכולכם כזה ח-י-ב-ו-ק ע-נ-ק ! (כולם נכנסים בפנים, לא לדאוג). 1. ורד - קיבלתי מימך הרבה פלפל להעיז, יעני אם אני לא נרטב אני לא יוצא גבר. (שאני לא אצא גבר?... יאללה! לקפוץ למיים). הטיפים האחרים שכתבת לי הפליאו בי ארגון מרחב שטרם רכשתי. ברוכה את, אללה יח'ליכ. 2. לאה 1010 והשושנה - הפידבקים שלכן להיצמד למעודד מספר אחד שלי (אישי שאתי) כל כך נכון ומבהיר לי עוד היבט חשוב בהתחלות שכאלה, שלא שמתי את לבי אליו קודם לכן. כך גם שאר העצות. 3. אלינה - אישה יקרה ומדהימה, אני מקבל מימך המון, ואת יודעת את זה. תודה על מה שנתת ועל מה שהצעת, תודה על שיחת הטלפון המעודדת ומלאת העצות. עיונכ אל-ציפ יא חביבי. 4. אוש היחידה, מיקוצ'ו, אורנה הודיה, יעל בלי, קרניטי, חוף 1, תרצה32, נועבי, משחק מלים, איילת24 - תודה על הפרגונים הצרצרים והקולעים. _קרניטי - סופר אדרנלין בדם יביא אותי להתייבשות, ואני אכן אצטיד כהוגן בשתייה). 5. לידיאמי - תודה על החיבור שבין גוף ונפש ברמת ה"לך להתפנן ואל תתיימר" - זה חשוב (דבר שגם אלינה אמרה לי). 6. באלאדייה - ריגשת אותי עם המחווה שלך! אללה יח'ליכ. חיממתם לי את הלב (ועדיין), ואני נפעם ונרגש. יש לי עוד עבודה על עצמי בנושא הריקוד, ועדיין לא הגיע מועד החתונה שבה ארקוד לכבוד החבר המתחתן. אספר לכן לאחר מעשה איך היה, בשאיפה להביא תמונות כמה שיותר מהר. שלכן ושלכם, (שומעות את הפרפרים המרשרשים בבטן שלי?...) סביוני

lydiamai

New member
פרפרים בבטן - זה לא רע בכלל, להיפך

זה מעלה את רמת האדרנלין, מה שיהפוך את הריקוד למסעיר יותר.

סביוני!!!!

איך שאני התגעגעתי.... (תקופה כ''כ קשה עוברת על רבים מאיתנו, גם עלי) , אבל סופסוף אני כאן!!!! קראתי ונהנתי מכל שפע הטיפים המגניבים של כולם ולדעתי הם ממש מועילים ומוצלחים....... עוד דבר קטן שלא נוגע רק להופעה הראשונה (שלמדתי בניסיוני קצר השנים) חשוב שתציג את המהות הפנימית שלך....פשוט תהיה אתה . בטוח שיש לך מה לתת לקהל ומה להפגין גם אם הריקוד אינו הכי מוצלח (ואני בטוחה שהוא יהיה ) תן מעצמך, תביע את הרגשות שלך, את ה"אני" שלך כמו שרק אתה יודע ואתה יודע!!! מקווה שיהיה מוצלח וחשוב מאוד שתהנה
חזק

סביוני

New member
אני מתלבט אבל די מחליט ש...

אני לא איצמד לכוריאוגרפיה. יש לי כמה צעדים שאין בעולם עליהם, ככה לכניסה דיווית ומרשימה כזו לשיר הראשון כולל יעני צעיף - בד כתום מבריק וסאטן כתום אש, שאני אתעטף בו וארוץ איתו ברחבה בשמיניות. אח"כ אני ארקוד במחזוריות מסוימת כמה צעדים, אם אופציה לאלתור - אני רוצה לתקשר עם הקהל, כי בהתאם למלים אני אשים ידיים על החזה, ואצביע לשמיים לאלוהים, ואכפון את כפותיהן שוב ושוב, אעשה להם בידיים "תנו לי", אושיט אליהם גופי, אולי אפילו ארד על ברכי כשגבי שכוב אחרונית כמעט נוגע בריצפה ואעשה שימי עם הכתפיים לכמה אנשים שם, ועוד ועוד. כוריאוגרפיה תגביל אותי בשלב טירוני זה... בנות יקרות ואהובות מהפורום הציעו לי להיפגש וללמד אותי כוריאוגרפיה, דבר שמרגש אותי מאוד, אבל מכיוון שאני רוצה לרקוד ולתקשר עם הקהל, לנהל איתו דו שיח מסעיר, אז נראה לי שאסתפק כרגע במה שאני יודע, ואני לא יודע הרבה, אבל נראה לי שזה מספיק בשביל שיר וחצי. בחצי הנותר - אזמין אנשים לרקוד עם אופציה לשיר שלישי שכולם רוקדים (תלוי בהתלהבות שלהם). נ"ב - אף לא מלה על הבגרות בערבית? ספרי איך היה. ד"ש לאימך היקרה.

זו לא הייתה בגרות זה היה מגן

ולא הלך כ''כ טוב...... הבגרות תהיה ב-1-7 זה יוצא שבוע הבא נראה מה יהיה.......... מקווה לטוב תודה שהתעניינת ובהצלחה לך כמובן

הדס פלד

New member
סביוני

סביוני כל מה שיש לי להגיד לך זה שתתחבר לעצמך כמו שאתה מתחבר בשיעורים וזה יהיה פשוט מקסים. כשאני מסתכלת עליך רוקד אני מיד מחייכת וצוחקת...בטח שמת-לב... כי אתה מקרין כל- כך הרבה שמחה ואהבה לריקוד ולמוסיקה שאי אפשר לעמוד בפניך! תראה להם מי אתה... הדס

סביוני

New member
איך אני מסתבך תמיד, איך?

רק נשמות טהורות יוצא לי להכיר פה כל הזמן. רק נשמות טהורות. ואת ביניהן! תודה על המלים החמות. נתראה היום בשיעור - אביא לך להאזין להפתעה אודיופוינת הנקראת "מא תרוחשי בעיד יא חביבי"...

אני שמחה!!!

אין לך מושג איך אני שמחה שגם אתה אוהב את השיר הזה... היו הרבה אנשים ששאלתי אותם על השיר הזה ואף אחד לא הכיר, אז אני שמחה שאתה עכשיו תשמיע אותו לעוד אנשים שיכירו אותו. כי הוא שיר גדול, הקצב שלו מקפיץ ומרשרש בצורה מדהימה. וכן, גם אני באוטובוס בדרך הביתה שומעת אותו ופתאום הכתפיים שלי מתחילות לזוז ואז אני קולטת שאני באוטובוס... ונרגעת. שמעת את השיר של ניבין שהוא בעצם חידוש לשיר חביבי עלבאלי.... (לא יודעת איך רושמים)? מומלץ... (ואתה כבר הספקת להכיר את ההמלצות שלי.....

סביוני

New member
היי אוש. עדיין לא שמעתי...

אני נורא עסוק ולא מתפנה לפנאנים האלה... אבל בקרוב מאוד. תמשיכי להמליץ!

leah1010

New member
ושוב בהצלחה

לא חשוב מה אתה מחליט לעשות בריקוד. העיקר שתרגיש טוב עם זה. ושוב שיהיה לך בהצלחה וספר לנו איך היה לה

אודם44

New member
../images/Emo24.gifסביוני, המון המון הצלחה

אני ממש מתרגשת בשבילך ומבינה לליבך מאוד שכן רק המחשבה על להופיע בפעם הראשונה מרגשת אותי..... אני קצת נעלמתי בסמן האחרון, אני פשוט בתקופה קצת קשה ונכנסת גם למבחני סוף שנה, אבל אני עדיין עם אצבע על הדופק ו"צופה מהצד". בין פסק דין למאמר אני קופצת לפורום ל"התרעננות". סביוני, שתהיה לך המון הצלחה, דבר אחד חשוב למדתי והוא לחייך מהלב..... רקדן/נית שמחחיכ/ת - לא חשוב אם הוא מפקשש פתאום, לא ישימו לב וההילה שלך תעשה את שלה. לחייך מהלב ובאהבה לכולם. דרך אגב, אני עדיין עם ה"בחור" . הוא עדיין מתנגד לראות אותי רוקדת מול אנשים (למרות שכרגע זה תיאורטי ואני עוד לא מופיעה....). אבל ממש מקסים לי איתו והוא עושה לי טוב. בהצלחה בהצלחה בהצלחה!!! מחכים לשמוע איך היה (בטוחה שיהיה מדהים). אודם

אודם44

New member
סביוני, מתרגשת בשבילך !!

המון המון בהצלחה. בטוחה שיהיה מדהים ומרגש. אני קצת נעלמתי בזמן האחרון - תקופה קצת לחוצה וגם מתחילה מבחנים עכשיו.... אני מתרגשת בשבילך במיוחד בגלל שאני עדיין לא הופעתי מעולם וזה נראה לי מדהים..... מחכה ליום הזה!!! דרך אגב, אני עדיין עם ה"בחור" וממש טוב לי איתו .... מחכה לשמוע איך היה ולראות תמונות!!! אודם

למעלה