ה צ י ל ו

ה צ י ל ו ../images/Emo18.gif

למרות שבימים האחרונים קצת מטפטף, אני כבר מרגישה את הקייץ מגיע... ואיתו הצרה הידועה: " איןןןן לי מה ללבוש" ולכן: אני פונה אליכן ידידותי מי תוכל לעזור לי ולהגיד לי היכן יש חנויות באיזור ת"א פ"ת ר"ג שמוכרות בגדים ובעיקר חולצות לנשים שהמידה שלהן היא 5 במתאים לי. אני מקדימה ואומרת שחנויות כגון מתאים לי ועונות לא מתאימות לי בכלל מהרבה סיבות. אני מודה לכל העונות!!!! ומקווה לראותכן בבזאר

ahyh

New member
אני יחסית חדשה..

מה זה אומר 5 מתאים לי? יש חנות עודפים של אריסטו שמט בפ"ת הרחוב האנך שבין ההגנה לחובבי ציון.. לא זוכרת שם קניתי שם מכנסיים ומעליהם חצאית קצרה...מכירים? ב50 ש"ח בעונה זה עלה 256 ש"ח ויש שם מלא

LCA

New member
50 ש"ח?

ובעונה 256 ש"ח? מה זאת הגניבה הזו???

sigalit33

New member
אין לי משהו מקורי אבל...

כפי שכבר המלצתי בעבר - כדאי לעשות סיבוב ברח' ביאליק בר"ג. חוץ מהרשתות הגדולות יש שם גם חנויות קטנות יותר שמחזיקות מידות גדולות ונדמה לי שהמחירים סבירים. בהצלחה ודווחי אחרי הרכישות!

ר V י ט ל

New member
איי איי איי הקיץ באאאאאאא ../images/Emo67.gif

גם אני צריכה לפתוח בחיפושים אחר מלתחה חדשה כי כל הדברים משנה שעברה או שנראים כמו הצרות שלי או שקצת קטנים.

החורזת**

New member
את יכולה לנסות באחת משתי

החנויות של נאש נאש, האחת נמצאת במרכז שוסטר והשניה במרכז של מעוז אביב. וכן ממליצה לך לנסות גם בבזאר של ניקול בשישבת.

DREAM111

New member
היי מחפשת וברוכה המצטרפת

אז את מוזמנת להציץ בגלריות יש שם שמות של חנויות עם כתובות ובחלק יש את המידות. כמו כן שמעתי לא פעם על רחוב ביאליק בר"ג כרחוב מלא מציאות אז אולי כדאי להציץ שם. עוד אופציה זה בסופשבוע הקרוב בבזאר של ניקול יש קולקציה רחבה מגוונת וצבעונית.

למעלה