ה-פ-ת-ע-ה לכולם!!!!!

netaK

New member
make me

הודעה נו נכתבה במצב נפשי מעורער וחום גבוה

totsade

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo187.gif

*מרימה גבה* עדיף לך שאני לא לא יענה לך..

Ne§t£A GirL

New member
...../images/Emo108.gif

החצאית יפה! באמת! הכפלים ממש מציאותיים... אבל- איך יכול להיות שהיא על הרצפה, והחצאית נופלת ל"מתחת לרצפה"? שימי לה דרגש שהיא תשכב עליו, ואז זה יהיה יותר הגיוני... השיער- אהבתי את החלק שהוא "נשפך", כי זה ממש טבעי... אבל בראש-זה לא נראה כ"כ אמיתי, זה נראה כאילו זה...מוזר, ותקעו על זה ממש הרבה ג´ל. החולצה- ישרה מדי, יש לה שם חצי "משו" בחוץ, והרשת ממש לא במקום... הנחש מגניש, אבל הראש שלו משולש מדי... והגרב על היד שלה לא נראית אמיתית... תתקעי לה משהו ביד השניה-זה ממש דורש! ו...לדולי שלי, הראשונה בPSP7! תגובות, בבקשה:) וקרדיט-את הצורה של החלק העליון של השיער לקחתי מענת...

netaK

New member
תדמייני שהיא על משטח....

והחצאית פשוט נשפכת קדימה...חחח... אבל הנה הוספתי לה...שוט!

../images/Emo88.gifפטייייייייייש../images/Emo88.gif

אוקיי, אני חושבת שהכל נחמד בבובה הזאת חוץ מהשיער.. הוא קצת, איך לומר, עקום!!! אבל אהבתי מאוט מאוט מאוט את הרעיון.. עכשיו כמה בובות שלי.. באמת הרבה זמן לא קירצצתי לכם..אה? טוב, זאת הראשונה--> אני יודעת שהיא קצת עקומה אבל אני חושבת שהיא די חמודה.. תגידו לי אתם מה אתם חושבים עליה... אה כן, מה שתקוע לה על הראש זה נוצות ולא עלים!! אני יודעת שהם לא יצאו לי טוב... בכולופן תגובות תגובות תגובבבות, אני רוצה תגוווווווובות!!

ועוד....../images/Emo88.gif../images/Emo110.gif

טוב... עכשיו הבובה הזאת..יותר נכון שתי הבובות.. הבובה הימנית שכתוב בה ´לפני´ היא הבובה השניה שלי בפוטושופ.. פעם פעם לפני הרבה זמן (בשבוע שעבר) שלא ידעתי לעבוד בפוטושופ ויצאו לי חירבושים עשיתי אותו.. חוץ מהמכנסיים הכל יצא משמש גרוע - השיער והחולצה (--איכססססה--).. אתמול או שלשום, אני לא זוכרת לקחתי את הבובה הזאת, מחקתי לה את החלק העליון ומה שיצא זאת הבובה השמאלית ה-אחרי-.. תודו שהחולצה הזאת מזזה מותק.. (בערך).. אני בכלל ניסיתי לעשות כזה צווארון עם כפתורים, אתם יודעים, כמו שיש בטוקסידו וכאלה.. ועוד פעם, אני אשמח לתגובות..

טא-טא-טא-טא-טאדדדדדם

ועכשיו *סניף* הבובה הכי נורמלית שיצאה לי במשך כל השבוע שעבר!! לא, היא לא חברה בצופים/נוער עובד/השומר/וואטאבר.. נראה לי שהיא פשוט יצאה ליום שדה עם רפי (יימח שמו - המורה לשל"ח).. תגידו לי, אתם חושבים שהשערה שיוצאת לה מהראש מכוערת?
אה כן, וראיתם שהגופיה שלה זאת לא סתם גופיה? זה סריג שוודר כזה.. רואים את הקווים בקצה של השוודר?

אממ..נראה לי שיש עוד..

כן יש עוד.. הנה האחרונה.. טוב, למען האמת היא הראשונה שלי בפוטושופ ז"א שהיא הכי ישנה אבל לא נורא.. ד"א בקשר לבובה הראשונה - האינדיאנית.. בעקרון יש לה קוקו או קוקיות מהאחורה של השיער.. אה ו.......הנה הקישור לאתר ממנו נלקחו -כל- הבייסים שהשתמשתי בהם בכל הבובות האלה ששמתי..

עכשיו---אתם יכולים להגיב ו..

התיקון של הדולי החומה.. פתאום שמתי לב שיש לה בליטה לא מוסברת במכנסיים (?!
)--אז הנה, תיקנתי את זה-->

motib4

New member
תגובות...../images/Emo29.gif

ראשונה- אהבתי מאודדדד... את הרעיון, הביצוע, הכל... תנסי לעשות נעליים... שנייה- קטןןן. בעיקרון- נראה טוב אחרי, רק השיער טיפה שפיצי בסוף אם אני לא טועה. שלישית- לא אהבתי ממש, השיער מוזר, פשוטה כזאת... רביעית- אהבתי! תנסי לעשות לשיער חלק אחורי גם, זה ייראה אפילו יותר טוב. ואת החולצה שלה קצת לעגל בסוף ולתת הצללה. סה"כ
. והכל ברוח טובה.

motib4

New member
אופס.../images/Emo29.gif

רביעית- החולצה מעוגלת.
להתעלם.

MismeSHIT

New member
אוווווווווו....!

אוי, היא פשוט מקסימה...סופסוף משו קצת שונה:) אני לא כ"כ יכולה להיגד תגובה בונה כי סגרתי את החלון, ואין לי כח לחזור לפורום ואז לחזור להודעה....´בנתם? קיצר, הרעיון מעולה, ולפי מה שאני זוכרת גם הביצוע
! אז אהבתי מאוד, וגם אהבתי את הבובה שלמטה, זאת עם הגולף החום.

TaAaLi

New member
למה לשים את אותה הדולי באותו ../images/Emo72.gif

עמוד 1000 פעם??

למעלה