ה-פורימון

ה-פורימון../images/Emo65.gif

ספרו קצת על הפורימון בשבט שלכם... ספרו תחנות מתקנים וכל מה שיש איך הולכת המסורת בשבט שלכם בקשר למפעל הזה? תעלו רעיונות לתחנות מגניבות ומקוריות שאפשר לעשות.....

s h a r o n 7

New member
פורימון 2007 משו אש חח../images/Emo126.gif

אין חרוזים מהשנה
אוקיי אז ככה... תמיד אצלינו פורימון זה בערך המפעל הכי שמח שיש...
המסורות:
שכבת ח' עושה רכבת שדים שתמיד יש לה ת'טור הכי ארוך וזה המתקן הכי שווה בפורימון
(עמית חסר לכם אם אתם לא מפציצים חחח)...
החמישיסטים עושים מתקנים (אני לא סגורה אם הם הראשיים)... בד"כ או 4 בינונים או 3 מפציצים... השנה 3 חח
בד"כ יש מגלשה צופית(!) גבוהה חחח שזה בערך המתקן הכי שווה (אם לא היה לי פחד גבהים הוא היה עוד יותר שווה חחחח) אחרי הרכבת שדים
ג'ימבורי לקטנים, תחנות איפור ולקים וכל השטויות האלה
מוזיקה, בלאגנים, במה מרכזיתתת... איזה כייייייף פוריםםםםםם

ליזיגי

New member
2007 הכי משגע שברא הטבע !! חחח

מה השכב"ג עושה אצלכם בפורימון אם חמשושים וח' עושים הכל? ואיפה ז' ?!חחח למה הם לא עושים כלום ?!
אצלנו השכב"ג מרים בין 6-8 מתקנים גדולים- גלגל ענק, ספינת פיראטים, איש נופל למים, עיר קופים וכו' וכו' ..... וחניכי ז-ט מעורבים החל מהשנה =]] כל גדוד בוחר מה לעשות.. וכמובן שיש הופעה של להקת חניכים המתוקים =]] וזהוווו יש תחפושות,אוכל, צחוקים
והכי כיף להיות איש נופל למים :)

s h a r o n 7

New member
השכב"ג עושה הרבה מאוד חח../images/Emo126.gif

הכי מכולם בעצם... את המתקן הראשי, את כל התחנות הקטנות, ועוד שאר מתקנים... לי אישית אין מושג מה הולך להיות אבל חמישיסטים וח' עושים ביחד רק 4 מתקנים... יש עוד הרבה הרבה דברים...
ולמה לא שכבת ז'? ככה זה.. חח לא יודעת ות'אמת לא מפריע לי...

amit641

New member
חח סבבה ../images/Emo9.gif ../images/Emo129.gif

ברורר שנפציץ! הולך להיות ממש טוב, אבל עדיין לא התחלנו לעבוד על זה, אפילו אין עדיין ראשים. וואי לא הייתי בפורימון שנתיים!

s h a r o n 7

New member
באמת!? חחח זה עוד 3 שבועות../images/Emo126.gif

בערך... טוב ת'אמת שאין הרבה מה לעשות חחח
זה המפעל האחרון שלכם השנה
ולמה?!

amit641

New member
לא יודעת אם זה המפעל ../images/Emo129.gif

האחרון השנה... נראה לי שכן, אין עוד מה לעשות... שנה שעברה לא התחשק לי לבוא ולפני שנתיים הייתי חולה... אז אני בקושיי זוכרת את זה, אבל אני זוכרת שהיה כיף חח :)

s h a r o n 7

New member
לא התחשקקק???../images/Emo126.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עלקקק חחחחחחחחחחח תפסתי ממך יותר צופיפניקית חחחחחחח
... אבל תמיד פורימון זה המפעל הכי שמח... תמיד כיף כזה חחחח

amit641

New member
חחחחחחח ../images/Emo9.gif ../images/Emo129.gif

השנה אני ממש צופיפניקית אבל שנה שעברה שנאתי צופים! בקושי באתי לפעולות! חחח עברתיי שינויי גדול השנה

s h a r o n 7

New member
מי הייתה המדריכה שלך?../images/Emo126.gif

וכל הכבודדד חחחח... את באמת לא מבינה כמה שנת ח' זה ה-שנה

יSublime

New member
הליכת ירח...כמו בווינגייט..

אחד המבנים החזקים :) והנושא שלנו (עמית) הוא פשוט פורים ...

יSublime

New member
הסבר על הפורימון שלנו.

השנה יהיו 8 מבנים בפורימון כולל חזות. ועוד מבנה שהקורס בונים,הם בונים מבנה לכל דבר ככה שזה יוצא תשעה מבנים... וזהו. יש גלגל ענק,הליכת ירח,עיר קופים,איש נופל למים,ספינת פיראטים,קרוסלה...

ליזיגי

New member
וכמובן שגם חניכי ז' וח' בונים מבנים

בסדר גודל קטן יותר, אבל עדיין =]] יהיה מדהים !! ידועע !

Waver G

New member
פורימון צר"ג 2007 הטירוףףףף

טוב הפורימון אצלנו מתחלק לתחנות קטנות שזה איפור, גילוח בלונים, פגע במדריך וכל השטויות האלה. יש תחנות בינוניות שזה רודיאו ואיש נופל למים ואלה. ויש תחנות גדולות כמו ספינת פיראטים, מגלשה, באטל דום (אני אחראי השנה!!) ועוד כל מיני שאני לא זוכר. לפעמים מביאים גם אומגה ומרקידים ועושים תהלוכה של השכבג מחופשים בכל העיר לפירסום

Waver G

New member
זאת מין זירת האבקות באוויר

בונים רשת מסנדות ומרימים אותה באוויר ותולים אותה בעזרת פנימיות על ריבוע מקלפים בגובה 3 מטר ככה ומתחת שמים מזרונים. החניכים עולים על הרשת בזוגות וכל זוג נלחם מי נשאר יותר זמן בלי ליפול והם צריכים להפיל אחד את השני עם הרגליים

נממ.. פורימון - אלומות בכפר!

וואי הולך להיות מטורף!! יהיה דאון,קרון חיות,יריד,שוקי,קיוסק,D.J, והמון המון דברים ששכחתי.. קיצר הולך להיות שבוע הכנה מטורף כל יום בשבט!! ואצלנו החמשושים עוזרים בבנייה והקיוסק שלהם!

הסבריםP:

דאון זה כמו אומגה רק יותר זמן באויר קרון חיות אין שם באמת חיות פשוט בתוך כל קרון תהיה תחנה מסוימת יריד שם יהיה גלגל מזל, באולינג וכאלהה שוקי זו בריכה ענקית שבונים עליה כיסא עם ידית שזזה, זוקרים על הידית משהו שדוחף אותה ואז הכיסא מסתובב למטה והשכב"גיסט שישב שם נופל לבריכה..

למעלה