====== ה ס ק ר ה י ו מ י ======

מקסיקני

New member
ארל ויליאמס אולסי פרי ומוטי ארואסטי

זוכרים ? חמשת המופלאים .. שבתור ילד נתנו לנו רגעים מרגשים והרבה גאווה.. כשהייתי ילד הינו נוסעים לכל מישחקי גביע אירופה ביד אליהו.. זמבורות גרעינים והמון מתח ועצבים... אחרי כל מישחק ..עם הינו מנצחים עוצרים בפנקק בנתניה.. אם הינו מנצחים אוכלים פנקק עם כל התוספות ..ועם מפסידים לא עלינו.. אוכלים באותו מקום לחמניה עם נקניקיה וחרדל... בסוף העונה היה כנס אוהדים והצטלמתי עם כל השלושה....חוויה אדירה בתור ילד...

לדעתי איש ענק... אבל לא התחככנו...

יצחק נבון, כשהיה נשיא המדינה נסענו קבוצת תלמידים לפגוש אותו. איש מרתק ביותר.

נחמד לראות אותם , לא?

רקדתי בדיסקוטק במסיבה סגורה עם רוד סטיוארט (ואילו שנלוו אליו...). אכלתי ארוחת דגים בסיציליה באותו שולחן עם דינו מנגין. שר הביטחון שאול מופז זכה להעיף אותי מקורס קצינים ולתת לי 28 על תנאי..

אני יודע להתנשק

רק עם נשים....

yafit75

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קסומה

New member
חחחחח זה אולי יצחיק אותכם

אבל פגשתי את מריו למיו- שחקן הוקי קרח הטוב בעולם בלאס וגאס.... בעודו יושב עם אישתו הרקדנית (אז בהריון) נעמדתי מולו מייררת על אלפי הדולרים שהוא שם על השולחן בבלאק ג´ק.......הוא הסתובב אלי שאל אותי כמה פעמים אם לקחת עוד קלף או לוותר... ואני, מה כ´פת לי...אומרת קח..והוא מפסיד 3 פעמים רצוץ ואז סרבתי להמשיך.... לא הבנתי את המעמד בו נקלעתי רק לאחר ששאלתי,לתדהמת האנשים שהיו נוכחים, מי זה בכלל..... באותו היום פגשתי גם את הרקדן של הסידרה ההיא "תהילה" ברונו...זוכרים??????? חחח נו, ווגאס, שם פוגשים את כולם... אה שכחתי.......גם את דקלון פגשתי...הוא חבר של ההורים שלי.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קסומה

New member
איך? איך? איך? נזכרת בה?????

מעניין איזו קונוטציה עלתה לך לראש באותו הרגע.....חחחח חוץ מזה, כבר לא צריכה אותה, יש לי מתכון מנצח...

למעלה