====== ה ס ק ר ה י ו מ י ======

====== ה ס ק ר ה י ו מ י ======

מי הסלבריטאי הכי מפורסם שהתחככתם עימו,פגשתם,דיברתם וכיוב´. בארץ ובעולם...

עם כל אנשי החלונות הנמוכים

והגבוהים. ראשי ממשלה האחרונים, ביבי (שכן לשעבר) התחלקנו בשומר ראש. שרון במעלית ובטעות הכנסתי ת´ראש לראות מי באוטו והוא עם חיוך ענק. ברק לחיצת יד בסיבוב של 90 מעלות חשב שאני מאיזה פרלמנט שהו... אכלתי עם בורג באיזה מסעדה תימנית ושוחחנו כאילו חברים מילדות. הרבה חברי כנסת למינהם שהלכו באו הלכו כמו דוד לוי, ובעל החזון פרס. כמה עו"ד מאוד מפורסמים אחד שהיה של רוצח רבין. כתבים כמו הכתב לעיניי משפט בני טיטלבום. ברגותי הגמד באמצע המעצר נתתי לו זפטה. ועוד כמה שלא עולים לי כרגע בראש. לא מחשיבה זמרים ודוגמנשים לא מעניין ת´סבתא שלי.

יאיר לפיד...

אחלה חיכוך.... מגיע לי בדיוק ל" חזון"

sahr12

New member
ג´ולייה רוברטס....

היינו במסיבת קוקטייל...גם כמה דוגמיות מפורסמות היו... כן,כן, אני השחור הזה...חחחחחחחחחח בניו-יורק...עם טוקסידו הגעתי בלימוזינה... היו ימים.....

נעמי 1

New member
הם...

התחככו איתי... חחחחחחחחחח מכירה חלק ממפגשים פרטיים. וכאילו מה... יש להם פטנט מיוחד למפורסמים האלה? נעמי

ארז טל השפנפן הקטנטן והוא ממש..

חמוד רציני באחת מטיסותי לחול ישבנו לידו והוא ממש מצחיק הבן אדם הזה, נאוה מדינה ואביהו מדינה היו חברים טובים של בעלי הראשון ואפילו שרו בחתונתנו.. בועז טביב ששר שירים ביונית כמובן אלי לוזון לא תאימינו עד כמה טיפש הבן אדם הזה, ננסי ברנדס הייתי בבית שלו עם חברה שלי טובה שהיא יח"צנית שמה סיניה מזרחי.. ועוד הרבה זמרים והכל בגלל חברתי סיניה..

ששי קשת ויונה אליאן - פעם הם נחשבו

להיט. בחרו 4-5 תלמידים מהכתה, במשך שבוע ימים אספו אותנו עם ניידת של רשות השידור, כמובן שהפסדנו לימודים, נסענו לים, עשינו חזרות והצטלמנו לפרק בסדרה "שלוש ארבע חמש וחצי"... בעלי מנסה להשיג את הקלטת, להראות לילדים. אני משכנעת אותו שלא כדאי.... בושות... כמה זמן לקח לנו למצוא את צ´ומפי... פדיכות, אל תספרו....

תגידי קרן הם עוד נשואים ??????

נראה לי הזוג הסלבריטאי היחיד שנשאר יחד כל כך הרבה זמן בלי בגידות הא?

nightroll

New member
המממ

אבי קושניר, והתרשמתי ממנו עמוקות. שחקן גדול, קומיקאי מוכשר. בנאדם נחמד. אהבתי

בפנטזיה .....

עם המון...... בעיקר ריצ´י שלי.... חוץ מזה......יש איזה שופט מסויים שאני בקשר איתו...(זה גם נחשב?)

למעלה