נ נקודה קטנה New member 9/10/06 #12 אז ככה סנייפ מת על ההתחלה דראקו נשאר אצל הרעים כי הוא פחדן ג'יני חיה, רון מת הארי'לה בוכה בכמויות, ורגשן כמו שלא ראינו אותו מעולם
אז ככה סנייפ מת על ההתחלה דראקו נשאר אצל הרעים כי הוא פחדן ג'יני חיה, רון מת הארי'לה בוכה בכמויות, ורגשן כמו שלא ראינו אותו מעולם
Shiri from the block Active member 9/10/06 #1 ../images/Emo2.gif! זהו. את ברשימה השחורה שלי../images/Emo11.gif
N nlevi15 New member 9/10/06 #15 נצל''ש כמה עמודים אתם אומרים שיהיו בספר..? יותר מהשישי או אפילו מהחמישי?
ו ו ו י ז י ת New member 9/10/06 #18 בין לבין ../images/Emo12.gif../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif
Z ZoHaRoT New member 11/10/06 #98 סתם בצחוק.... אני באמת מסכימה איתך שהוא לא היה צריך למות, אז הוספתי גם את העובדה שהוא חתיך....
N n u k e y New member 9/10/06 #26 הממ שסיריוס ייצא כבר מהפרגוד המפגר הזה שיתברר שדראקו בסנייפ בצד הטוב (כי אם הם לא אז הם מתים/באזקבן על בטוח, ואסור לה להרוג גם אותם!) שהארי ימות (לא לסקול, אין לי שום דבר נגד הארי, זה פשוט סוף שלדעתי מתבקש )
הממ שסיריוס ייצא כבר מהפרגוד המפגר הזה שיתברר שדראקו בסנייפ בצד הטוב (כי אם הם לא אז הם מתים/באזקבן על בטוח, ואסור לה להרוג גם אותם!) שהארי ימות (לא לסקול, אין לי שום דבר נגד הארי, זה פשוט סוף שלדעתי מתבקש )