ה-סוף!

SuperGirl711

New member
ה-סוף!

לא, זה לא מה אתם חושבים שיקרה בשביעי, או משהו ששמעתי שיקרה בשביעי... אלא.... מה הייתם רוצים שיקרה בשביעי? (כן, כולל "שסירי המעמי יקום לתחייה!")

וול

שיהיה טוב, שרולינג לא תרצח את כולם לשם שינוי ~.~;; או לפחות את וולדמורט P: שסיריוס ודמבלדור יקומו לתחייה P: או לפחות יחזרו כחיז"לים מאומנים לשירותו של הארי ויסריחו את אוכלי המוות ל.. הו וול, למוות כמובן. שלונה תופיע הרבה, ויהיו לה משפטי מחץ טובים, שלופין וטונקס יתחתנו ^__^ ופלר וביל יהיו ביחד ויהיו מאושרים :] ו. אר ._.; נו. שיהיה מגניב.

mjlk

New member
שסיריוס יצא סוף סוף

מהפרגוד (לא מהארון,
) שוולדמורט יחוסל... ושאממ... זהו נראה לי

אףפעם

New member
אז ככה:

סירי המאמי לא יכול לקום לתחיה בשל הסיבה הפשוטה שהוא לא מת מעולם (סיריוס בלק לא מת-הוא רק מאותגר קיומית, אחרי הכל אף אחד לא מת מנפילה לתוך פרגוד מזורגג).אבל לא נכנס לזה עכשיו... אני רוצה את סיריוס עם רמוס... ואת ג'יני עם הארי אבל אני רוצה שהיה לה משהו באמצע עם דראקו... רון עם הרמי... את דמבי חיי עם מקונגל באושר ובעושר... את גברת נוריס עם פליץ' (כאישה... אחרי הכל ברור שהיא לא חתולה אמיתית...) כשהם מנקים את החנות של התאומים... נוויל עם לונה (אבל זה לא חשוב כמו השאר...) וולדי מת וזהו!

The End. ../images/Emo7.gif

הארי מת בניסיון להרוג את וולדמורט. סיריוס חוזר, אבל לא זוכה לראות את הארי. ג'יני נפגעת, רון/הרמיוני [אחד מהם] מת. ביל ופלר, לופין וטונקס מתחתנים. רא"ב הוא לא רגולוס. אוכלי המוות מתים, כולם! ומגיע אדון אופל חדש!
סתםסתם!!

ZoHaRoT

New member
../images/Emo45.gif

והארי וג'יני חברים ורון והרמיוני חברים ולופין וטונקס מתחתנים וגם כמובן ביל ופלר. אה, וגם וולדמורט מת ואף אחד לא קם לתחייה!

nlevi15

New member
שלי...

הארי מגייס את כל צד למלחמה נגד וולדמורט הוא מוצא את כול ההורקרוקסים ומצליח להחליש אותו אבל לא להרוג אותו וולדמורט חוזר לצורה שלו של השבר כלי המכוער הקטן סנייפ ודראקו עושים טוויסט וחוזרים לצד האמת ועוזרים להארי רון והרמיוני זה ברור כבר אבל אחד מהם מת ואני חושב שראב מצא יותר מהורקרס אחד אבל הוא כבר מת

Shiri from the block

Active member
גרר סנייפ לא יכול לעשות טוויסט לצד הטוב כי הוא כבר לצד הטובים!../images/Emo11.gif

nlevi15

New member
כרגע לא אולי בספר השביעי

יתברר שכן וזה מה שאנחנו כותבים בשרשור הזה

וואו, הרעיונות שלך ממש טובים ../images/Emo108.gif

זאת אומרת, פעם. הם נורא הארי פוטר
[חוץ מהעובדה שרון או הרמיוני מתים
וזה לא הולך לקרות]

למעלה