ה-סוף!

Mrs Amber Bloom

New member
רון והרמיוני ביחד,../images/Emo41.gif

יתברר שדמבי חי (למרות שהוא מת) ושוולדמורט והארי ימותו:]

מה יא

New member
אינטרנט פיגורי../images/Emo96.gif

זה מה שהייתי *רוצה* שיקרה. אז ככה: כל מי שמת נשאר מת, הארי מנצח את וולדמורט, סנייפ היה ונשאר ב"צד האמת", דראקו עובר לצד האמת (ואם הוא ימות זה יהיה עצוב אבל אני אתגבר, אז הוא יכול למות), אף אחד מהבאים לא מת: רון, הרמיוני, כל שאר הוויזלים, רמוס, נוויל ולונה. ושיהיה רון/הרמיוני כבר, ושרמוס כפרעליו יפסיק להיות אומלל.

אנה92

New member
מה שלדעתי הולך לקרות ומה שאני רוצה.

לדעתי זה יהיה ככה: סנייפ ורון ימותו, הארי ינצח את וולדמורט אבל ישתגע או ישאר נכה לכל החיים ולא יוכל לחשוב או משו.. הרמיוני ממש תתעצב אממ גם ג'ני. (אוקיי זה סתם סיפרתי לכם את דעתי מה הולך לקרות) ועכשיו מה שאני רוצה שיקרה.. הארי ינצח את וולדמורט, יתחתן (איתי :p חחחח סתם) עם ג'ני הרמיוני ורון יהיו ביחד להארי ולג'ני יהיו ילדים חמודים וסנייפ יהיה אדון האופל החדש וכשהילדים של הארי יגדלו רולינג תכתוב ספר שבמקום וולדי יהיה את סנייפ ובמקום הארי יהיה את הילד שלו

2 Mיכל

New member
האמת?

שיגלו שסנייפ היה טוב וסיכן את חייו לאורך כל הדרך כמה דקות לפני שהוא ימות ויהפוך לקדוש מעונה. משום מה פחות איכפת לי כרגע מוולדמורט.

זה מסתכם בעיקר ב:

כולם, חוץ מוולדי ועם דגש על הארי- חיים. מלבד זאת, משאלתי היחידה היא שאף על פי שראשי גדוש תיאוריות, הגיוניות יותר ופחות- רולינג תצליח להותיר אותי עם פה פעור לרווחה אחרי כל פרק או שניים. לגבי האפשרות השניה, אני די בטוחה שכך יהיה.

idan0610

New member
עונה

הארי נמצא בדרך פריווט, שם הוא מגלה מה הדבר של פטוניה שעוד לא ראינו ומה ראה דאדלי כשהסוהרסנים התקיפו אותו, ואז לפני שהארי עוזב, הוא נוקם בהם איכשהו כמו להפעיל עליהם טריקים מהחנות של פרד וג'ורג' שיכול לקבל למשל ביום הולדת שלו. הארי מגיע לוויזלים, יש את החתונה (ואני מעריך שיקרה משהו חוץ מהחתונה), ואז הארי ורון הולכים לטסט בהתעתקות (ועוברים בהצלחה). חשבתי גם שבגלל מותו של דמבלדור, עין-הזעם מודי יתמנה לראש מסדר עוף החול. חשבתי גם על הרעיון שמודי ילמד את הארי הלטת הכרה, כי אני לא רואה פיתרון איך הארי יוכל לנצח את סנייפ וולדמורט (וסנייפ רשע לדעתי!). יכול להיות שהוא ילמד אותו בכיכר גרימולד, ואז פעם אחת הארי יגיע שוב אל השטיח של עץ משפחת בלק ויראה את השם רגולוס בלק (ואז יקפוץ לו רא"ב). אחר כך הארי מחסל את כל ההורקרוקסים, ולבסוף הקרב עם וולדמורט. דמויות שלדעתי ימותו: מהרעים - וולמורט, סנייפ, בלטריקס ואולי גם זנב-תולע. מהטובים - האגריד, ואחד ממסדר עוף החול (מהמר על לופין או מודי).

yuvi217

New member
לא מסכימה בקשר לדמויות שימותו

לא האגריד
, לא רמוס וממש לא מודי- הוא דמות חזקה כזאת! וולדי כן, זנב תולע כן אה ו... סנייפ לא רע! או לפחות לא רע מוכח. נא לא לכתוב אותו ב'רעים'.

למעלה