ה-סוף!

יש תאורייה שפשוט הארי

או מישהו אחר כמו פטוניה פשוט חלם את הכל. אבל זה יהיה כ"כ חבל וקצת מפגר האמת.. אני אבכה כ"כ הרבה אם זה מה שיקרה בסוף, למרות ש-99% שזה לא יקרה, ולמה זה? כי רולינג אמרה שהמילה האחורנה היא צלקת, ושהפרק(?) האחרון יהיה על הניצולים. אז אם יש ניצולים והכל נגמר בדרמטיות (צלקת) איך זה בדיוק יכול להיות חלום??

חרבביש

New member
יש ניצולים בחלום.

"פטוניה התעוררה, וגילתה שבעצם אין שום הארי שכזה עם צלקת.."

yuvi217

New member
../images/Emo41.gif או ../images/Emo41.gif

אוקיי, זאת חפירה, אבל דווקא יצא ממש חמוד לדעתי!
"הארי התעורר והסתכל בשעונו. השעה הייתה 12:00 בצהריים. הוא ישן כמעט יומיים שלמים! הוא חשב על כל מה שעבר עליו בשנים האחרונות, ואז החזיר במהירות את מבטו לשעון. היה שם משהו מוזר. התאריך! התאריך היום היה אמור להיות ה-[בלה בלה בלה.. לפני השנים של הספר
] אבל בשעונו של הארי מופיע ה- [7 שנים לפני זה ^
] הוא קם, פתח את הדלת ויצא אל החצר. שם, מול הדלת, היה מונח עיתון. הארי הרים את העיתון וקרא את התאריך. הוא נדהם לגלות שהתאריך שהודפס באותיות קטנות ושחורות בפינה השמאלית עליונה של העיתון, הוא אותו תאריך שהופיע בשעונו. בעיתון הופיעה מודעת פרסומת לבית ספר למחוננים. במודעה הופיעה תמונה של ילדה עם שיער מתולתל ונפוח, ושיניים בולטות, שהייתה מאוד מוכרת להארי. לפתע שמע הארי מישהו קורא בשמו- איש זקן בעל שיער זקן לבנים- כסופים ארוכים מאוד, אף מעוקל ומשקפיים בצורת חרמשים, נופף אליו מן החצר. הוא היה עסוק בגיזום השיח שמול ביתו של הארי, ובידו החזיק מזמרה גדולה. הוא לבש סרבל בצבע סגול שזיף שעליו כתוב "הוגוורטס- גינות וחצרות" עם ציור של פרח בצד. הארי נופף לו בחזרה. בחצר הבית השכן, ראה הארי חבורה של ילדים ג'ינג'ים משחקים בכדור אדום גדול. מכונית פורד אנגליה ישנה כחולה חנתה במוסך. הוא נכנס במהירות הביתה ורץ אל המראה. כשעבר במסדרון ראה על הקיר הימני פוסטר ענק שעליו תמונה של כוכב רוק ידוע. הכוכב היה נאה מאוד, שיערו השחור הגיע עד למרפקים, והיה לו מבט מעט מטורף, כמו של אדם שברח מהכלא. מתחת לתמונה הופיעה הכתובת "להקת 'בלק' בהופעה חיה!" הארי המשיך ללכת, מסוחרר, ראשו מלא במחשבות. הוא הגיע לחדרו והתבונן במראה- על מצחו התנוססה משוננת בצורת ברק- צלקת. [באנגלית המשפט יסתדר ככה שהמילה צלקת תהיה אחרונה, וזה ישמע יותר טוב]

n u k e y

New member
../images/Emo6.gif רעיון יפה..

חח באמת חמוד
למרות שלדעתי כל הקטע של להתעורר מחלום לא יקרה (לפחות אני מקווה שלא :0). זה פשוט כבר די טחון וקיצ'י. חוץ מזה שזה קורה בד"כ סיפורים כשילדים קטנים לא מעריכים מה שיש להם, הם חולמים על משהו יותר גרוע, ואז שמחים להתעורר ולגלות שזה היה חלום. או שהם עליסה בארץ הפלאות, ואז זה סתם הזוי. בכל מקרה, זה לא מתאים לה"פ..

yuvi217

New member
זה לא משהו שאני רוצה שיקרה

רק נתתי רעיון ל" איך זה יכול להיגמר ב'צלקת' " אני ממש לא רוצה שזה יגמר ככה... אבל גם אם כן, שיהיה כתוב אחרת, ושיהיה רמז של סיכוי שאולי זה לא חלום ואולי כן... מן סוף לא פתור כזה. אחד הסרטים האהובים עליי נגמר ככה.. שלא בטוח אם הכל היה חלום או לא... פרסומת-מאוד-מאוד-לא-סמויה: HOOK עם רובין וויליאמס
מי שלא ראה- רוצו לראות

yuvi217

New member
אני מקווה שזה לא יגמר ככה...

רק נתתי דוגמא ל " איך זה יכול להיגמר במילה 'צלקת' ". אני לא רוצה שזה יגמר ככה... וגם אם כן, שיהיה כתוב אחרת ושיהיה ספק אם זה היה חלום או לא... מין סוף לא פטור כזה... אחד הסרטים האהובים עליי נגמר ככה.. שלא בטוח אם הכל היה חלום או לא... פרסומת-מאוד-לא-סמויה: "HOOK" עם רובין וויליאמס
אם לא ראיתם- רוצו לראות

yuvi217

New member
אוף אוף אוף!

תפוז מטומטם!!!!!!
זה הראה לי כאילו ההודעה נמחקה והייתי צריכה לכתוב את כולה שוב מהזיכרון!!!!! אוף.. מנהלות.. תמחקו בבקשה?

yuvi217

New member
תודה

ולא, זה לא מה שאני רוצה שיקרה, וגם לא מה שאני חושבת שיקרה

אנה92

New member
ואו איזה חלום ארוך היה לו בטח חחח

אבל ממש ממש זה יהיה תינוקי אם ייגמר ככה

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifהארי בחיים

מתחתן עם ג'יני וולדמורט מת רון והרמיוני ביחד עם תינוק/ת ג'ינג'ית קטנה וחכמה
סנייפ מת אחרי שהתגלה שהוא טוב [אפילו שאני לא סגורה על עצמי אם הוא טוב או רע
] הממ אם כל זה יהיה חלום זה יהיה כל כך גרוע, באמת שאני ארביץ לג'קר
אבל לדעתי הסיכוי שזה חלום הוא ממש קלוש

ZoHaRoT

New member
סוף בהחלט מוצלח!

אם את לא סגורה על עצמך בעניין סנייפ אני אעזור לך: הוא רע!!!!!

למעלה