ה"נקמה"........

ortomy

New member
ה"נקמה"........

אתמול ,אחרי חודש שלא ראיתי אותך אחרי הפרידה. נפגשנו במפתיע באותו בר. אני עומדת שם עם חברות..ואתה ניגש אליי ומפתיע אותי מאחור. נכנסתי לסטראס שראיתי אותך, המחסומים שלי התעוררו וישר הרגישו צורך להגן עליי מפניך . יצא שנהגתי בקרירות על גבול....מסגיר. שאלת לשלומי ואני ,עונה בחיוך מזויף ..מצווין..משדרת "אל תתקרב אליי" (לא נשיקה בלחי ולא חיבוק) ..אמרת שהרבה זמן לא התראינו ולמה מגיע לך חיבוק? הושתתי את ידי, ואמרתי זה מספיק לך. ברחת......הבנת את הרמז.מרוב הכעסים שיש לי אלייך אני לא מסוגלת להיות צבועה ונחמדה.המשכת לדרכך ועדיף שכך... הערב המשיך לו,המקום צפוף עד 0 מקום. חברותיי ואני מצאנו את הפינה שלו שם בצד על המדרגות. משום מה התיישבת בבר ממש מולי, עם זווית לא רעה בכלל.דאגת להציצ מידי פעם ואני דאגתי שתראה שיש בחורים סביבי. שאני חייה אחרי הפרידה הנגררת הזאת, שאני לא סופרת אותך. לא נסחפתי עם זה...רק דיברתי עם אנשים ושיחקתי את משחק המאושרת. רקדתי כאילו אין מחר...........אבל בכל שיר עיניי דאגו לרצוץ אחרי הקרחת שלך ,לחפש אותך...............שלא תעלם לי מהעין. ואתה, בלי לשים לב ,כאילו שהתת-מודע שלך השתלט עליך הסתובבת פעם או פעמיים ליידי ....חצי חצי .מנסה רוצה אבל לא רוצה. עובר שולח מבט וממשיך. לא עוצר לדבר , לא עוצר לתת ליטוף עם היד..כזה כמו שעוברים. הבנתי , הבנתי שלקחת את המסר חזק - והשלמת עם הריחוק שדרשה נפשי. לא הייתה מאושרת ממני אחרי אתמול , למה? כי לא התפתתי לדבר איתך , להיות בקרבתך, והנורא מכל לשלוח לך סמס ..כמו תמיד ,אחרי שרואים אחד את השני. והכי גאה שהלילה שלנו לא נגמר ביחד. ראיתי את המבט הסורר שלך , עצבני , פנייך היו מרירות.............הקרנת לחץ. ראית שהעיניים שלנו מנסות לא להפגש. מגיע לך.אני שונאת אותך.אכזבת אותי........מקווה שאחרי אתמול אני לא אצא לך מהלב בימים הקרובים..והתמונה שלי בבר תשאר לך בראש.

ובין השורות ...

את עשית "בשבילו" הצגה מושלמת כמעט. שיחקתי את משחק המאושרת, דאגתי שתראה שיש בחורים סביבי, חשבת על מה שהוא חושב ומה שעובר לו בראש.. רקדתי כאילו אין מחר...........אבל בכל שיר עיניי דאגו לרצוץ אחרי הקרחת שלך ,לחפש אותך...............שלא תעלם לי מהעין ואז את מזכירה את התת מודע שלו שגורם לו להסתובב לידך. את רוצה לנקום בו, שאת לא תצאי לו מהלב בימים הקרובים. נדמה לי שהוא אצלך שם בלב, עדיין, וכל עוד לא תשתחררי מרגשות הנקמה .. בעצם, מה שרציתי להגיד הוא, שאני בכלל לא בטוח אם במקום לנקום בו, לא נקמת בעצמך, בטעות.

אייבורי

New member
קרמה רעה

וככל שתשחי בסחי של עצמך ושל הפרידה כך יקשה עליך למצוא שלווה. קרמה רעה אמרתי כבר?

I C E M A N 7

New member
מה שלווה מה

היא בת 20 מי מחפש שלווה בגיל הזה. זה גיל הדרמות. אל תקשיבי לחתייארים. פעלת טוב מאד. למרות שאת שבר כלי, נתת את השואו והתמונה שלך על הבר מוקפת בבחורים היא התמונה שתעלה לו בראש כל פעם שייזכר בך. ויאללה לדרמה הבאה. אגב, כתיבה נאה.

זאת לא נקמה. אם היית רוצה לנקום היית

תופסת גבר כלשהו לידך ומתחילה להתחרמן איתו כאילו אף אחד לא רואה. אווווווווווווווווווווווווווווווו אווווווווווווווווווווווווווווווווו את כבר היית קורעת לו את הלב לחתיכות יותר קטנות מנייר במגרסה אוווווווווווווווווווווווווווווו בא לך לעשות לו את זה ??

נונה17

New member
יופי. ועכשיו לנקמה האמיתית

להשתחרר ממנו באמת, לא בכאילו. את תשתחררי ממנו באמת רק כשלא יהיה לך כל כך אכפת ממנו כשאת פוגשת אותו בבר ולא תצטרכי להעמיד פנים שטוב לך כי באמת יהיה לך טוב ולא יזיז לך אם תצאי או לא תצאי לו מהלב.

czar

New member
והין השורות המשך ../images/Emo13.gif

אני עוד מתה עליך יקירי ומתגעגעת עד כלות

Master Stav

New member
בת 20 .....נקמה ....

ortomy

New member
נסחפתם עם..

איך שלקחתם את המילה "נקמה" ...התכוונתי למטרד משהו כזה:) סתם בטוחה שהצקתי לו בדרך כלהשהי אני חושבת שהכל נעשה במידה.....אם הייייתי מתחרמנת עם מישהו אחר זה היה יותר מידי שקוף ואובר דה טופ הפורום הזה מת!!!!!!!!!!!!!!!!!תתערררווווו אנשים אופפ ברור שהוא לא יוצא מהראש.......אבל מה לעשות אהבה של שנה..לא עוברת ביום ובטח לא בחודש...... העיקר שאנחנו בנתק מוחלט וזהו

מריוס זכריה

Member
מנהל
סובייטי, בילית יותר מדי זמן מאחורי מסך הברזל

מרק טווין אמר: rumors of my death have been greatly exaggerated אבל הוא היה סתם קפיטליסט חזירי. אם כבר אנחנו מדברים, תגיד לי, מה הסיפור איתכם הסובייטים? כל הזמן מפתחים טילים ואף פעם לא יורים אותם. למה אתם מחכים?

למעלה