B BiDriL New member 11/10/05 #19 ../images/Emo185.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif יום אחרי שאני חוזרת מאילת ^^
T tamaguchi girl New member 11/10/05 #20 ../images/Emo45.gifאבל אני אצטרך לחזור מוקדם יחסית כי יש לי אימון. וסשה את באה, כן?
S super cat New member 12/10/05 #101 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifכן איתך! יאי הו צריך לקבוע וזה טוב יש טלפונים
G GalGul000 New member 11/10/05 #21 אולי ../images/Emo3.gif נו, יש יהב ונעמה סתם נו. נראה אם יתחשק לי.
M Miss Naama New member 11/10/05 #24 ../images/Emo48.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif *בוהה* אני אותךאני אותךכלכךO;
א אנבלייי New member 11/10/05 #31 יאאאא כןןן ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif גלגוללללללללל זה יהיה כזה מגניב וניסע כולנו יחד וזה ^_^
יאאאא כןןן ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif גלגוללללללללל זה יהיה כזה מגניב וניסע כולנו יחד וזה ^_^
G GalGul000 New member 11/10/05 #34 אנבללל אני מתגעגעת אליך :[ כאילו, אני יודעת שעדין לא נסעת. אבל אני מתגעגעת אליךךךךךך. אל תסעי
G GalGul000 New member 11/10/05 #39 אבל אני בדיוק זזה לצופים ../images/Emo10.gif ואני שם עד הלילה. אוף. אני אנסה למצוא זמן להתקשר אליך
G GalGul000 New member 11/10/05 #43 יאללה, זזתי. אם לא יצא לנו לדבר, אז תהני המוןהמוןהמוןהמון. ותתקשרי אם את יכולה... תחזרי מהר, ואת תראי שתהני שם. באמת. אוהבת אותך אני אנסה להתקשר היום. מצטערת שלא כתבתי מכתב בסוף ביי מותק תהני! |בורחת מהר, אני מאחרת כבר|
יאללה, זזתי. אם לא יצא לנו לדבר, אז תהני המוןהמוןהמוןהמון. ותתקשרי אם את יכולה... תחזרי מהר, ואת תראי שתהני שם. באמת. אוהבת אותך אני אנסה להתקשר היום. מצטערת שלא כתבתי מכתב בסוף ביי מותק תהני! |בורחת מהר, אני מאחרת כבר|
S shmeksit New member 11/10/05 #27 אני לא באה.. יש מישהי שהיא בסביבה של תל אביב ב - 20 לחודש? בבקשה זה חשוב!
S shmeksit New member 11/10/05 #49 29 בנות מהפורום הולכות לכיכר רבין במקום לבוא להיפגש כמה בנות.. אף אחת לא מגיבה לשום הודעה שלי גם אם אני אכתוב שאני עוזבת את הפורום זה לא יזיז לאף אחת.. שמתי כבר כמה פעמים דוליז בשדח"ם ואפילו תגובה אחת לא הייתה... הפורום הוא כבר לא כמו פעם..
29 בנות מהפורום הולכות לכיכר רבין במקום לבוא להיפגש כמה בנות.. אף אחת לא מגיבה לשום הודעה שלי גם אם אני אכתוב שאני עוזבת את הפורום זה לא יזיז לאף אחת.. שמתי כבר כמה פעמים דוליז בשדח"ם ואפילו תגובה אחת לא הייתה... הפורום הוא כבר לא כמו פעם..